Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sasska moja ak sa vám veci nepáčili, tak ste to mohli hned napísať, a nie vymýšľať chyby. na svetríku george som nenašla ani fliačik a logo bolo šité, takže neviem ako sa to mohlo od žehličky roztopiť, mikinka ružová- v inzeráte som písala že je to na 2r! čiže 24m, tričko bolo 18-24m,aj mikinka,áno priznávam chybu že som to dala pod veľkosť 104, ale v nadpise som mala na 2roky. hned som súhlasila s vrátenim penazí a aj napriek tomu som priznala vinu, ale po doručení balíka späť som bola prekvapená.svetrík jeden bol nosený ved to bolo vydno aj na fotke, 3 veci som vám dala za 4,50 aj s poštovným.....a mikinku+ tričko a nátelník za 3,50.... tak neviem to ste chceli zadarmo?
@superzabka o ego slo, ked ste mi nadavali. Teraz ide o tie peniaze 😒 Za vsetkym si stojim a uz sa k tomu nebudem vracat, len pridam hodnotenie, ked sa to skonci.
@sasska bolo spomenuté meno vaše pri tom mojom nadávaní?
@suzyka mala by si maminku @mackousko1986 takto označiť, aby vedela, že je o nej reč a mohla reagovať 😉
@sasska ani raz nie, tak prestante písať somariny a neočierňujte ma, celý čas som s vami komunikovala v dobrom....
@zuzana__d
tie boty nemali 12cm vnutornu dlzku.kupila som boty s vnutornou dlzkou 12 a boli o 2,5cm vacsie jak tie tvoje.tak si neser do huby.ked nevies odmerat vnutornu dlzku.a sama si my napisala ze tam das 8,80aby som ja neplatila postu.takze same klamstvo jak tak na teba pozeram.maj sa!
@zuzana__d
tie boty nemali 12cm vnutornu dlzku.kupila som boty s vnutornou dlzkou 12 a boli o 1,5cm vacsie jak tie tvoje.tak si neser do huby.ked nevies odmerat vnutornu dlzku.a sama si my napisala ze tam das 8,80aby som ja neplatila postu.takze same klamstvo jak tak na teba pozeram.maj sa!
@zuzana__d
1,5cm.som mala preklep a neislo to vymazat
@zuzkahraskovie vedela baba ze nutne potrebujem tenisky,a preto som surila,a co mam robit ked boli male,co som si ich mala nechat?na cm som sa pytala,a 12cm nemaju na 100000%
Vlozka je tak prilepena, ze sa trha, odfotila som ju, tak som ju uplne nevybrala, ale da sa vytiahnut predna strana, tak som to tak odfotila. Nechcem sa hadat, len chcem, aby vedela, ze som jej ich poslala skor ako mi nabehli peniaze a ona somnou jednala nefer 😒 Aj ine mamicky predavaju lonsdale vel. 20,5 s 12 cm vn. dlzkou ☹
@michelleuk Ahoj, ja by som poslala mailom podnet na slovensku obchodnu inspekciu, lebo toto je zavadzanie zakaznika. Oni ich hned prelustruju a stavim sa, ze im najdu omnoho viac preslapov.Viem, ze sa teraz dost zameriavaju na taketo pripady.
@brita no ved cakam co mi odpise po tom ako som jej napisala ze co su to za stanku ze menia tak rychlo pravidla a uvidim,,,myslim si ze pre nich bude horsie ak im tu urobym reklamu...
potrbujem radu,5jula som bola 1zaujemca o tenisky-poprosila som zmerat,rozmery sedeli,pytala som cislo uctu ze ich beriem,nic aj vera som pisala,nic a dnes inzerat pozastaveny,a zas nic-boze nemoze odpisat?mozem jej dat negatko?uz sa radsej pytam,aby sa tu zas nezacala tema na tri strany ako niekomu roíbim zle...dakujem
@monca571 negatko jej nemate za co dat, lebo hodnotenie sa dava sa uskutocneny obchod. mozete ju dat do nespolahlivych predavajucih a jedine tu v tejto teme opisat problem a napisat o koho sa jedna. viete kolko predavajucich sa mne neozvalo a tovar este stale predavaju. ale tak asi nechce predat, ked sa nehlasi. ved urcite najdete nieco ine a od normalnej predavajucej.
@stanislavao vsak aj ja som si to takto myslela,ale citala som tu par uryvkou a tam je to inac,ale asi mate pravdu pohladam normalnu predavajucu,dakujem
@michelleuk toto prišlo aj mne včera,no nereagovala som,a ani tam nemienim inzerovať veci 🙂 😉
@michelleuk tiež by som to riešila obchodnou inšpekciou ešte že som ja na jej ponuku nezareagovala,to potom nechapem ani ja prečo ťa to vyhodilo,že si prekročila limit 😒možno ti to kompetentna osoba vysvetli
@moniavanessa
@nikolca uz mi vsvetliala ze mam obycajne clenstvo a za si mam zaplatit clenstvo 0,90e aby som mala normalne ked mozem davat aj viac inzeratov,,,no tak som jej kopirovala cenik s ich stranky kde bolo nieco uplne ine /uz ho samozrejme zmenili na 0,90e//a po emaili ze ju vyvesim na modrehokona aj s bazarom sa mi ospravdlnila a ze to uz zmenila,,
@michelleuk no tak to je ozaj sila 😠 😠 😠 keby sa dala ta jej ponuka označiť ako obťažujuca sprava tak ju označim a tu by ju poriešil admin z modreho kona 😉 ,ja som doteraz nemala ani šajnu že taky bazar existuje,sa potrebuje
@moniavanessa zviditelniť ale takto zarabať?ved mne tiež pisala o poplatku 0,50 eura a nie 0,90 eura podla mna je to zavadzanie,ja som si par inzeratov z toho jej bazara pozrela,no nejak ma to neoslovilo,zo par aukcii ani jedna potvrdena 😒 myslim že ten bazar je na dve veci na nič a na h.... 😠
@michelleuk tak pokial je to ok,tak potom daj vedieť či si tam aj dačo predala,ja tomu nejak moc neverim
@nikolca no asi to len poplietol tam niekto...ale uz sme si to vysvetlili uz sa mi aj jeden zaujemca ozval,,,inac tam mozes davat bezplatne aukcie a dost na to ze na mimibazari si to platis toto je super a jednu vec mozes dat do viacerych kategorii
@michelleuk aj mne to prislo, ponuka za 0,50€ na mesiac...zatial som nerobila nic...
prosim kto mi poradi kupila som malemu sandalky a v inzerate nebolo vidno ani napisane ze su rozlepene a natrhnute.poradte mi ako dalej predavajuca sa mi neozyva.

@sasska peniaze vám vraciam tak mi dajte svätý pokoj!!!! riešte to svoje ego niekde inde.....
a čo sa týka jajka111 čo ste u mna kupovali? jedine pod iným nickom lebo vás tu nemám. 😀