Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sailes myslim,ze by ti mala peniazky vratit,lebo ak ti nepovedala v akom je stave kabelka tak ta oklamala a nemyslim si ,ze 8,30 € je len....podla mna je to dost velka suma na taku roztrhnutu kabelku je ti uplne na nic..snad sa to vyriesi v tvoj prospech a peniazky budes mat spat....v obchode by si si kupila aj novu za tu cenu...drzim palce...
@zuzkahraskovie dakujem, ale už nekomunikuje, tak zrejme pripadá do úvahy iba kontajner
@sailes tak to znaci iba o tom aky ma charakter..sice mas zlu skusenost ,no pre buducnost vies,ze si mas davat vacsi pozor...
@sailes ked je jej s toho zle co tu stale tie iste maminy riesia tak nech to necita a nech radsej podctivo opysuje tovar co predava a nieze...je jej s toho zle co tu piseme..to my mozeme povedat,ze s takych obchodnicok ako je ona je nam poctivim maminam zle !...aky maju pristup a silene predavaju veci co patria rovno do smeti....sorry pani ,ale to je des ako sa vy spravate.... 😠 ..tu kabelku ani na dvor by som si nezobrala a ze 8,30..coze? 😒 @sailes davaj si na taketo predavajuce pozor...no hroza...
@zuzkahraskovie no a ešte mne "supovy" napísala, že nie sú to jej fotky z inzerátu, tak ešte priložím všetky, nech nie som ja blbec, že si vymýšlam
@zuzkahraskovie však má 287hodnotení, nečítala som ich všetky, to máš pravdu :((
@sailes hej teraz som si pozrela hodnotenia a ak sa takto k tebe zachovala a nechce to riesit ,,,co nechapem ☹ ako ti mohla taku "kabelu " predat za taky peniaz..tak si zasluzi negatko,,obchod prebehol a ani ti nedala pravdive info co zavadzala len aby sa kabeli zbavila tak jej tam napis take hodnotenie ake si zasluzi...je to hanba ako sa postavila k veci...charakter vravi za vsetko ,,a moze tam mat aj 300 hodnoteni bez negatka...
@zuzkahraskovie z jej strany je to voči mne velmi neseriozne jednanie, ja by som sa takto s nikým nenatahovala určite, vždy sa snažím vyriešt danú vec, ak sa niečo vyskytne. Nikdy som nedala nikomu negatko,až na 1 neprebratú dobierku, a teraz je mne z toho zle !
@sailes Ahoj, to negativne hodnotenie si jej uz mala davno dat, ved ked vyriesite problem, tak ho stale mozes zmenit na neutralne tak aby odrazalo skutocny stav obchodu.
@svetielkoand Ahoj, nechcelo sa mi tých 287 hodnotiek čítat, ale teraz som si dala námahu a našla som zopár negatívnych, ktoré vystihujú rovnaký problém, ako som mala ja. Ale keby si videla aké dala spatné hodnotenia?! Uroven brava prosím ta, tento človek nemá úroven. Nikomu nevyriešila reklamáciu v jeho prospech. Chápeš? Ona reklamáciu NERIESI! Napíše, že to bola posledná veta a tým to hasne.
@sailes mne sa zdá systém hodnotení tu na mk dosť neprehladný. Ak má niekto 287 hodnotení, to naozaj treba čítať všetky, aby som zistila, že 156., 43. a 211. hodnotenie sú negatívne? Nemali by byť hodnotenia rozdelené na neg, pozit a neu už keď ich hodnotiaci začína písať, aby sa v tom potom dalo vyhladávať? Hm...
@sailes nuz ona ti nemoze dat negatko, lebo ty si si vsetko ako kupujuca splnila, ak ti ho da naspat za to, ze si jej dala ty, poziadas adminov a oni ti ho vymazu. navyse, v pripade takychto podvadzani kupujucich jej admini mozu pozastavit bazar
@svetielkoand vieš mne je jej len lúto, lebo sa musí schylovat k takýmto praktikám, zrejme má tažký život, ked takto musí podvádzat, alebo žeby povaha?
@sailes ja som jej tam naratala tri negatka a toto je jedno z nich:sveter na oko pekny ,no na dvoch miestach roztrhnuty a vytahany,a vraj super stav! spokojnost nadovšetko-neodporučam !!! tak asi tolko sveter roztrhany tak ako tato kabelka ale nick
@zara248 mi dačo hovori,už ju tu niekto zozoberal a mam taky dojem že je aj na čiernej listine,veru draha kabelka,roztrhana 😠 😠 😠
@nikolca zrejme ju rozoberali, lebo tie kočky , čo sem píšu, teda všetkých nás nazvala "SUPMI" však si to asi aj ty čítala, ja sem píšem 2X, aj tak sa supom necítim, pretože aspon riešim a neskrývam sa ako pštros hlavou do piesku a kašlem na každého, však peniaze mám a nech si každý trhne lavou zadnou
@zuzkahraskovie pozrela som sa, nedala si preco?
olachova.stana@entrum.sk - olachova stana- neregistovaná, neodporúčam, vypíta si čislo účtu a potom sa neozíva, nereaguje na správy..... tovar som posunula dalej.....
Ďalšia osoba, ktorá nepreberá dobierky. Tvári sa, že si nič neobjednal, údajne jeho brat (tiež s menom Ivan a bývajúci na tej istej adrese). POZOR!!! Nič im neposielajte, píšu z mailu klampiarstvouivana@centrum.sk, adresa KATARÍNA GAŠPARÍKOVÁ / IVAN GAŠPARÍK, NEDANOVCE 272, 958 43, tel. č. 0919041356. Čistí MAGORI!!!!!

@traktor síce stála len 6,90 s poštovným 8,30E ale radšej by som tie peniažky použila inak, než by som ich hodila do kontajnera, pretože tie rúčky sa nedajú zašit, len vymenit a to ja platit u obuvníka určite nebudem pri dnešných cenách :(