icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sailes
12. júl 2012

@svetielkoand čakám na admina, čo mi ešte poradí k tejto veci a potom jej dám také hodnotenie, že si tu už ani neškrtne, len nechcem byt neadekvátna, nech rozhodne tretí-múdrejší

evulkara
12. júl 2012

Dobrý večer, mamičky o obchodníčky potrebujem od vás pomoc!!! Mám problém s jednou predávajúcou zdenak, ktorá si u mna objednala autosedačku. Po zlých skúsenostiach som jej písala, že neposielam na dobierku, len mamičkám s ktorými som obchodovala. Poslala mi peniažky na účet a ja síce s 10 dnovým meškaním som odoslala sedačku, raz má vrátili z pošty, lebo to bolo zle zabalené, tak mi mama poradila, ktorá robí na pošte, že to mám zabaliť do celofánu a poistiť. Balík posielal manžel, mám od neho aj sprievodku s číslom a dátom o podaní... mamička ma neustále bombarduje správami a strašne zlými hodnoteniami, že som jej to neposlala a okradla ju o 40 eur...nevedela som ani 3 dni spávať a podali sme reklamáciu na pošte... Pani nás ubezpečila, čo jej vyhodilo aj v počítači, že balík v ten deň odišiel, ale už je to asi 7 dní. čo pani neprišiel, hoci ho manžel podával 1. triedou!!! Mamičke vysvetlujem, že ja počkám na vyjadrenie pošty ohladne reklamácie, lebo mi povedali, že mi príde písomné vyjadrenie, kde sa balík nachádza...No ja mám podozrenie, že pani si balík prevzala a pýta ešte aj peniaze, lebo má 4 deti...Nechcem jej krivdiť, pravdupovediac sa nepoznáme, ale počkám si 18 dní,. dovtedy je balík v uschovnej lehote na pošte.. Pani kupujúce chce okamžite peniaze naspať, lebože sa obohacujem na druhých a ide na mna podať tresné oznámenie.. No čo mám robiť?? Poslať jej peniaze a nebudem mať ani sedačku ani peniaze?Lebo ked to ona prevzala, ja sa to ani nedozviem, viete, ked posielate na dobierku, príde vám šek a vyzdvihnete si peniažky na pošte, ale takto čo? musím a chcem počkať na vyjadrenie...no čo by ste urobili vy???

svetielkoand
12. júl 2012

@evulkara da sa zavolat na infolinku posty a tam ti na zaklade cisla vedia povedat kde sa balik nachadza, pripadne pre upokojenie kupujucej jej mozes sprievodku oskenovat a poslat na mail 😉

evulkara
12. júl 2012

Ďakujem za odpoved, ale ona apsolutne nespolupracuje a chce už aj peniaze, strašne ma uráža a čakám na ten list, ved nech preboha počká...ak sa naozaj stratil, sama prídem k nej domov a verejne sa jej predsa ospravedlním, ona to vobec neberie, asi ma už aj udala, no ale ja mám dokaz, že som jej to poslala, ona si myslí, že mám sedačku doma...

traktor
12. júl 2012

@evulkara v prvom rade by som ju poziadala o zmazanie hodnotenia/ vsetkych/..pripadne, ak ma tu potrebu, kym sa vsetko vyriesi, nech da len jedno..jeden obchod- jedno hodnotenie..ak nie, kontaktuj admina a ziadaj, nech ti hodnotenia vymaze..na komunikaciu sluzi IP , nie hodnotenie...dalsia vec..podala si reklamaciu..ak neveri, prefot doklad, ze si balik odoslala..ale peniaze by som urcite dopredu neposlala..pride ti vyjadrenie reklamacie a potom to budes riesit..mne sa uz stalo, ze pani ziadala peniaze a po reklamacii sa zistilo, ze ma balik davno doma..netvrdim, ze aj toto je tento pripad..ale stat sa môze, takze treba pockat..to nie tvojou vinou sa balik stratil..inak, tiez momentalne riesim jednu stratu..cakam na vyjadrenie reklamacie..pani ochotne caka, bez akychkolvek problemov 😉..vysvetli jej to este raz..ak nepochopi..zisl ma smolu, nereaguj na nu viac a cakaj na vyjadrenie reklamacie a potom to doriesis..bud sa balik najde, alebo ti preplatia peniazky a ty to urovnas..dovtedy musi vydrzat..a ty tiez..tak pevne nervy

evulkara
12. júl 2012

No vidíš, a ona nechce čakať, si myslí, že ked mám peniaze a ona nič, že som ju okradla, ale aj mna to mrzí, že tovar nedostala, boha...No ona mi tam dala asi 6 hodnotení, a píše mi odpovede vylučne v kolonke hodnotenia...fakt ma mrzí že ma 4 deti...ale musí proste počkať...

traktor
12. júl 2012

@evulkara keby mala aj 10..ty si to odoslala..zial, nedoslo..stava sa..aj s tym treba ratat..ostava fakt len cakat

evulkara
12. júl 2012

a čo ti prišlo v tom vyjadrení...lebo pani na pošte mi povedala, že vačšinou sa zvyknú stratiť obalky, alebo malé balíčky čo posielame, a nie 9 kg autosedačka!!! a to robí na pošte 20 rokov, že to nezažila...

zani2877
12. júl 2012

@evulkara a prečo jej nenapíšete číslo podacieho balíka? veď tam je jasne všetko napísané kde sa balík nachádza. Čítala som jej správy vo fotoblogu... tak jej tam hoďte to číslo a prečítame si to všetky.

traktor
12. júl 2012

bolo tam napisane, kedy presne a na akej poste bol balik prevzaty..jednalo sa o velku krabicu hraciek..a ten datum aj miesto presne sedel ..posielala som vtedy viacej balickov a len tento jeden vraj nedosiel..no ako sa ukazalo, tak dosiel..teraz som posielala topanky a neprisli..tiez som podala reklamaciu, dnes som sa bola pytat a ze zrejme poslu peniazky, lebo balik sa nenasiel...len treba este cakat..

evulkara
12. júl 2012

takže balík mal váhu 8,076 kg, poštovné 4 eurá a č. sprievodky: CP 64 294 499 1SK, takto to mám na tej nálepke...

evulkara
12. júl 2012

Už som jej písala aj do správy číslo podacieho, a ked ma tak tie žerny osierajú na jej fotoblogu, pošlem aj riadku fotku tej sprievodky, fakt nepošlem peniaze skor, ako mi príde vyjadrenie, a ked sa naozaj stratil, tak jej ich osobne doručím!!!

zani2877
12. júl 2012

@evulkara no má to tam uložené na pošte, tak by si mala ísť pre to či nie? Toto je ono?
03.07.2012
08:09 Zásielka podaná na pošte Liptovský Mikuláš 3, Nábrežie Dr. A.Stodolu 1814, 03101 Liptovský Mikuláš 03.07.2012
16:54 Zásielka v preprave 06.07.2012
07:31 Zásielka uložená na pošte Viničné pri Pezinku, Hlavná 208, 90023 Viničné pri Pezinku

traktor
12. júl 2012

@evulkara tiez mi to takto naslo..takze nech sa ona ide opytat na svoju postu, mozno len nedostala listok, ze balik prisiel

zani2877
12. júl 2012

@evulkara a nemohol sa stratiť keďže je tam na tej pošte uložený 😕

traktor
12. júl 2012

@evulkara nemusis ani fotku posielat..je na poste .. @zdenak ?

evulkara
12. júl 2012

@zani2877 ano, presne to jej jej adresa a adresa odkial sa to posielalo, takže super, je to na pošte... ježiši baby dakujem, ako ste to našli???

zani2877
12. júl 2012

@evulkara keď si kliknete na posta.sk, tam je hore že "sledovanie zásielok" a tam hodíte toto číslo a ono to vypíše kde sa nachádza balík 😉

evulkara
12. júl 2012

@traktor viete to prosím nejako kontaktovať tú mamičku zdenak? lebo neviem, ako jej dať prečítať tieto správy...

evulkara
12. júl 2012

@zani2877 dakujem pekne, už budem vedieť, fakt som bola nervózna...že kde to je

traktor
12. júl 2012

@evulkara oznacila som jej nick..takze jej to tu ukaze a môze si to precitat 😉

zani2877
12. júl 2012

@evulkara 😉 😉 😉 ja som jej do toho komentu napísala že má balík na pošte.

zdenak
12. júl 2012

takkze zasielka podana na poste 3 jula a kde bola dovtedy ked ste vraveli ze je davno na ceste od 14 juna???????????????????kde bola 19 dni??????az po mojich vyhrazkach mi pani sedacku pošle???kokos to som nezazila ved ste pisali ze posielate 1 triedou a mali ste ju doma do 3 jula az ked som povedala ,ze idem na policiu mi poslete balik?????

evulkara
12. júl 2012

Prosím, zasielka je u vás, nieje stratená, ani som vás neoklamala, ako ster si mysleli, že som si ju nechala, ospravedlnila som sa za meškanie, to dobre viete, aj viac krát a sedačka je posielaná 1. triedou, budete mať na sedačke takú fialovú nálepku, že 1. trieda, takže neklamala som, a to že idete na políciu, ste mi písali asi včera alebo predvčerom a moja sedačka vám bola poslaná v utorok minulý týždeň, a bola 1. triedou, takže ste ju už v stredu mali mať na pošte...nemám viac čo dodať...

mandragora22
12. júl 2012

@evulkara ahoj, nie, ja by som pockala na vyjadrenie posty. ak sa ti posta vyjadri, ze OK, balik sa stratil, tak ti preplati poistenie a nemas problem. vratis peniaze kupujucej. ak sa vyjadri, ze kupujuca balik prevzala, tak nech sa kupujuca potom natahuje s postou, teba sa to uz tykat nebude..... o tom su poistene zasielky a posta si sakra dava zalezat na tom, aby sa nestratili. moj partner posiela tyzdenne cca 10-20 poistenych zasielok, a to su uz ine poistenia, od 30 az do 500 eur, ale este sa mu nikdy ziadna nestratila a riesi si svoje aktivity uz vyse 2 roky, takze by som bola na tvojom mieste velmi opatrna vo vracani penazi. pockaj si na vyjadrenie posty, jednoznacne!

traktor
12. júl 2012

@mandragora22 sedacka sa nasla 😉

evulkara
12. júl 2012

@mandragora22 dakujem krásne za tvoj príspevok, ale už je to vyriešené, mamičky mi pomohli nájsť ten balík, takže je u tej ženy doma na pošte už skoro týždeň, našli mi ho podla čísla lístka, takže super som rada...

mandragora22
12. júl 2012

@traktor
@evulkara hej, uz som si potom vsimla, citala som zhora 😉 no ale potom prepacte za vyraz, nie je normalna... sorry

evulkara
12. júl 2012

neviem, čo sa stalo, ale po tomto zistení si pani kupujúca ihned zmenila profilovú fotku a dala tam nejakú plávaciu gumu...