icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

wera.g
6. sep 2011

keď píšete o tom, ako chcú od vás zľavu, čo by ste povedali, keby vám niekto napísal toto? šatky predávam za 12€, myslím, že cena super na to, že sú fakt ako nové... nemala by som problém dať ich zo zľavou, ale ako charita nefungujem 😅
"dobri den nepodarujetemi tie sati moja cerka ajs sincek za budu spovedat ajanemam co na seba vsetki pojdu pekne aja ako zobracka prosim vas pekne chcem sa pacit manzelovi prosim vas pre boha aj na moje dve teticki ze pisem pravdu vam pomostemi zme slapsia rodinka bivame urodicov pomoste prosim vas pek"

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@wera.g nereagovať, to je istá pani, alebo je ich viac, čo tu chodia žobrať 😉

aduskatt
6. sep 2011

@wera.g no hlavne ze maju na internet.......

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@ani3012 no, ja niežeby som tie hodnotenia vyslovene žobrala, to nie 😀 😀 😀
ale ako končíme obchodík, balíček príde, maminka napíše, čo ako a ja jej teda, že jej idem napísať hodnotenie, že poteší aj mňa od nej.... that's all 😉

wera.g
6. sep 2011

@beruska.zuzanka ani som neodpísala, netušila som fakt, že čo na to napísať.. 😅

@aduskatt presne toto ma napadlo, keď som si to čítala 😀

v živote by ma nenapadlo takéto niečo napísať, aj keby tam bola cena 0,01€... veď keď tam vidím cenu, tak s ňou rátam.. a ak mi nevyhovuje, tak nereagujem.. a nie čakať, že mi niečo zadarmo dajú... 😕

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@anetaadam
@nibiru ja periem a umývam všetko, než to ide z domu.... 😕 šak by ma hanba fackovala, ak by som špinavé poslala 😅 ale priznávam, bez mučeni, že nežehlím, to po mne nechciteee, to by ma zabilo 😀 😀 😎

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@wera.g 😅

wera.g
6. sep 2011

@beruska.zuzanka mňa mrzí, že maminky sa potom koľko krát aj neozvú, či prišlo, či je všetko v poriadku - tak im po pár dňoch píšem, či balíček prišiel v poriadku,... pritom ja hneď píšem, keď peniažky nabehnú, hneď keď balíček pošlem - aby vedeli.. a hodnotenie tiež vždy poteší 🙂

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@wera.g nuž, nie všetky sme rovnaké, aj ja vždy píšem, ale čo už, ak by neboli spokojné, isto by sa hneď ozvali 😀 🤐 😎

wera.g
6. sep 2011

@beruska.zuzanka noo to máš asi pravdu, že by sa asi hneď ozvali 🙂 a predtým než odošlem balíček tak vec ešte x krát skontrolujem, či je všetko ok, hoci viem, že je, ale aj tak, pre istotu 😀

aduskatt
6. sep 2011

@wera.g by si miesto vysedavania na nete mali zopakovat pravopis..aj ked, ja osobne si myslim, ze to nie je socka, ale nejaka "normalna zenska", ktora naschval pise takymto idiotskym stylom, aby vzbudila v predavajucich sucit a takto par veciciek vyzobre a nasledne preda...........

cmulinko
6. sep 2011

ako si tak dnes prezeram bazarik,tak zacina ma jedna vec velmi iritovat 😅 ...ked predavajuca napise,ze tovar je ok...len tu dierka,tam fliacik,hento nefunguje,ale sikovna maminka opravi...inak super stav a cena taka,ze pridam par centov a mam nove 🙄 pri niektorych inzeratoch sa mi rozum zastavuje....hlavne pri otazke v akom je to stave a dostanem odpoved,ze ako nova,len po mojich detoch a v profile ma 4 deti...no a teraz si mam asi z prsta vycucat ci po vsetkych detoch ci len po polovicke.... 🤐

nibiru
6. sep 2011

@beruska.zuzanka podobne:o)zehlenie nieeeeeeeeeeeee nenavidim

wera.g
6. sep 2011

@aduskatt nooo to radšej ani nekomentujem, ten pravopis, hrôza des.. no u mňa s takýmito rečami nepochodí... keby napísala, že či nedám zľavu nejakú, a tak, nemám problém ak by bola slušná... ale zadarmo, a ešte aj poštu si zaplatím, nie? 😀

@cmulinko nooo to som si už aj ja všimla.. niektoré ceny sú fakt také že to aj v obchode tak kúpim a nové.. už som raz aj napísala jednej predávajúcej, ale na mojasvadba, ale v dobrom, že šaty ktoré ona predávala za 20€ použité, som ja kúpila v tescu za 7€ úplne nové - presne tie isté... odpísala, že ona ich kúpila drahšie, tak nebude lacno predávať 😅 dodnes ich nepredala, ani sa nedivím...
ja som tak kúpila vecičku, ešte som sa predávajúcej pýtala v akom je to stave, či nie je poškodená, alebo fľakatá, alebo žmolkatá.. že nie, nepoužitá, len 1x opratá - a prišla mi so žltými fľakmi.. ktoré síce šli vyprať, ale aj tak - keď sa pýtam na stav, tak prečo klame? 🙄

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@cmulinko myslíš aj takéto? 😅 ale nemám tam to o šikovnej mamine 😀 😀 😀

https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-ciapky-r...

wera.g
6. sep 2011

@beruska.zuzanka treba vytuningovať inzerátik 😀 😀

cmulinko
6. sep 2011

@beruska.zuzanka ooo su aj horsie moja 😀 😀

minix
6. sep 2011

@wera.g ja na podobne bullshity ani nereagujem.. 🙂
inzeráty, ktoré prídu s prvou reakciou - nedáte zľavu? dáte poštovné grátis? okamžite vymažem. 🙂

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@cmulinko 😝 😎

cmulinko
6. sep 2011

@beruska.zuzanka https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-bundy-ve... tak si pozri toto....a nezabudni sa kuknut na povodnu cenu.k tomu ti poviem len tolko,ze ten jeden kabatik s tym zajacikom mam aj ja....a tiez som si ho kupovala v irsku a ten kabatik sa samostatne nepredaval...je to zo 6 dielnej sady z roku 2007 co stalo 8 eur.mala som 100 chuti napisat mamicke,ze troska prehana.

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@minix nooo, ja som nedávno reagovala na jeden inzerát a hneď v prvej komunikácii som zisťovala, či je možné sa dohodnúť na cene, ale len z toho titulu, že predávajúca mala v podmienkach kapitálkami vypísané, že dohoda na cene vždy možná, treba sa pýtať...
ďalšiu našu konverzáciu nebudem komentovať, nakoľko si predávajúca dosť protirečila, lebo ma škaredo odpinkala....

ja žiadosti o zľavu nemažem, normálne prehodnotím a slušne odpíšem, buď áno a cenu, alebo nie a vysvetlenie....
a už som si kadejaké reakcie prečítala, ak som slušne zľavu dať odmietla... 😝 🤐

beruska.zuzanka
6. sep 2011

@cmulinko no dovi dopo 😀 😀 😀 ja teda ogrcané veci nepredávam 😅 teda nie také, z ktorých nezišlo zašpinenie praním... 😕

cmulinko
6. sep 2011

@beruska.zuzanka a ja zas nemam nikdy odvahu pytat sa na zlavu 😕 ...radsej si najdem lacnejsiu verziu.

estterka
6. sep 2011

@cmulinko ja neviem,ale kupila by si nieco,kde je napisane,ze bolo ovrackane a nevypralo sa? 😕

minix
6. sep 2011

@beruska.zuzanka iné je, ak to je tak, ako si napísala, a iné je, ak ani bú ani mé, a už mi prišiel aj inzerát.....

a zľava?

no odpísali by ste na to? 🙂

minix
6. sep 2011

@estterka ja by som to nekupila ani za 50 centov..viem, ze mam doma kopu takych veci, ale v zivote by ma nenapadlo to ponukat na nete.. 🙂

estterka
6. sep 2011

@minix ja sa chystam teraz domov a pretriedujem veci,co donesiem,ze do bazara a ja len take,co su fakt nenosene alebo vo vybornom stave pridavam. mne je blbe aj zmolkove pridat. sa muz smeje,ze ak bude dalsie dieta,bude len vo vynosenom chodit,lebo vsetko "pekne" posuniem dalej 😀 co by som za take vynosene zmolkove bodycko mala pytat? a kto by to kupil?

cmulinko
6. sep 2011

@estterka urcite by som to nekupovala a urcite by som ani neklamala,ze povodna cena bola jedneho 10 eur,lebo to nie je pravda...ja si dobre pamatam co som za ten set dala a kludne to tu aj celu moju seriu odfotim,ze moje tvrdenia nie su len tak z luftu 🙂 moj zajacikovsky kabatik je sice uz po 3 detoch,ale urcite v lepsom stave ako v tom inzerate.

wera.g
6. sep 2011

@minix to je parádna komunikácia, bez pozdravu, bez ničoho... len toto... sa mi až rozum pozastavuje, ako dokážu niektoré kupujúce reagovať.. mne tak minule jedna napísala - "dĺžka? nejaké iné foto?" bez ničoho, len tak... tak som jej všetko popísala, poslala fotky a ani sa neráčila odpísať, že ďakujem neprosím...

minix
6. sep 2011

@wera.g preto mi tu chýba funkcia pridaj ako nespoľahlivú inzerentku. 🙂