icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zara248
Odpoveď bola odstránená
katasa
Odpoveď bola odstránená
traktor
13. júl 2012

krasna vizitka..tuto temu cita celkom vela ludi..netreba zabudat, ze kazdy raz môze mrknut do nasho bazarika ..ale ked si precita toto..tak pochybujem..

nikolca
13. júl 2012

@zara248 😀 😀 😀 😀 aky človek taka reč 😀 😀 😀 dalo sa tomuto predisť,no tento nick si zapamätam na dlho 😔 a dufam že ked peniažky pridu
@salles na učet tak ti da patrične hodnotenie napriklad taketo:kabelka prišla v strašnom stave,od predavajucej same uražky na moju osobu,no napokon po neskutočne dlhych naťahovačkach peniažky vratila 😕 prajem pekny den,menej zlosti 😀 😀

zara248
13. júl 2012

@nikolca jasneeeee 😀 😀 😀 😀 aj sa pekne poďakujem ako slušny človek a na Vas si veru ja už ani nespomeniem,negativnych a ................ ľudi si hned vymazujem z pamäti 🙂 🙂 🙂 😉

zani2877
13. júl 2012

@zuzkahraskovie k tomu podaciemu číslu si daj notifikácie a potom ti to príde e-mailom

silviatko
13. júl 2012

prosim vas kde je cierna listina uzivateliek? neviem to tu najst aby som na nejaku zlu predavajucu nenatrafila.dakujem

zanika1983
13. júl 2012

@zara248 @zara248 taak medzi nami supmi STE sa pekne zhovadila za zniceny fejk 😀 😀 😀 INTELIGENTKA! 😀 😀 😀 😀

stanislavao
13. júl 2012

@zuzpap tak toto je uz naozaj vrchol. som zvedava, ako sa to nakoniec s adminom doriesi. vela stastia.

sisaha
13. júl 2012

@sailes k obchodu sa vyjadrovat nechcem, len sa mi nepaci jedna vec. Ak je nieco pisane do IP, tak by to malo ostat iba medzi vami dvoma a nekopirovat to sem, nech je tam povedane hocico... Niekedy sa neoplati reagovat na nechutnosti a radsej nech ma niekto posledne slovo...ako sa hovori: "mudrejsi ustupi", hm? 😉

zanika1983
13. júl 2012

@sisaha mas pravdu, mala by ostat, keby, nebolo keby... predavajuca sa mala zachovat korektnejsie, vyriesit situaciu promtne a vobec sa tu nemusela ocitnut, @sailes si snou uz nevedela rady.

sailes
13. júl 2012

@sisaha Dakujem za tvoj názor! Som toho istého názoru, no tu žial iné nepomohlo. A s ústupom je to z mojej strany ako? Ak si si celé prečítala, ja som sa k jej výbuchom na forume VOBEC ANI RAZ NEVYJADRILA, okrem výzvy na zaplatenie dlžnej sumy., ani na jej IP už nereagujem od včera :o) takže asi som ustúpila ja a som múdrejšia :o) ešte raz dakujem

sailes
13. júl 2012

@zanika1983 DAKUJEM!

zuzkahraskovie
Odpoveď bola odstránená
danielllka
13. júl 2012

@zuzkahraskovie ... jej deti by som zas do toho nezaťahovala..

zuzkahraskovie
13. júl 2012

@danielllka ani by som to nerobila,len som odpovedala co ona napisala,ze peniaze poslala a ze si ma kabelu nechat alebo podarovat niektorej so supov co tu stale striehnu a vyjadruju svoj nazor....nechitaj ma za slovicka.. 🙂 .nebolo to myslene do slova.uz nech si to same doriesia .bolo tooho tusim za 3dni aj dost nie? 😝

danielllka
Odpoveď bola odstránená
mandragora22
13. júl 2012

no vidim, ze pekne sa to tu zvrhlo od vcera 😀

mandragora22
13. júl 2012

@sticker ahoj, neviem, ci si to uz vyriesila, ale ak este nie, tak ja na tvojom mieste vratim peniaze tej prvej, tej, na ktoru si cakala tyzden, ked mas v podmienkach tri dni. nereagovala ani na vyzvy, ved kazdy rozumny clovek, ked sa "konecne dostane k netu", tak si najprv overi, ci je tovar stale v ponuke a az potom ide na IB a plati... takze tam slo zrejme o nejaku spekulaciu, zrejme hladala tu istu vec niekde inde, lacnejsiu a nenasla, tak sa rozhodla, ze to vezme predsa len od teba... ja by som poslala vec tej druhej pani, pokial teda poslala peniaze naozaj..... tiez osemetna situacia...

zuzkahraskovie
13. júl 2012

@danielllka nechytajte ma za slovicka ,,,neurazam ju ani jej deti...tak to ani nerieste..dobru noc..

zuzkahraskovie
14. júl 2012

baby ,neuveritelne 😠 akoze pani kabelkova ma asi stale neaky problem ked ma obtazuje v IP...@zara248...nebudem to ako kometovat a co mi napisala ,no aka ubohost...aj vam tak vypisuje?

zara248
Odpoveď bola odstránená
zara248
Odpoveď bola odstránená
zara248
Odpoveď bola odstránená
katasa
14. júl 2012

@zara248 toto je už ale trápne 🙄

zanika1983
14. júl 2012

@zara248 uz by ste mohla prestat s tymito detskymi komentarmi na 38r zenu s dvoma detmi je to nemiestne, tak sa zamyslite. Riesila sa kabelka a toto je uz o inom.

sailes
14. júl 2012
zara248
14. júl 2012

@zanika1983 ved prave že je to o inom riešite tu niečo čo už by ste mali nechať tak a ja som so svojim spravanim veľmi spokojna 🙂

zara248
14. júl 2012

@katasa mate pravdu to Vam až teraz došlo 😒