icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

veronca00041
14. júl 2012

@danielllka ja som tie adaptery posielala a teba je do toho prd a ja som tiez platila za jeden 12€ a moja bohuzial chyba je sm ic poslala obycajne nie doporucene a za adaptery som jej peniaze poslala tak potom?

katasa
14. júl 2012

Milá múdra pani. Ja som síce blond, ale veci mi dochádzajú veľmi rýchlo. Táto téma je založená na to, aby maminky pomohli iným maminkám s riešením problémov pri kúpe a predaji. To, čo vy tu predvádzate a ako nás obťažujete by malo byť v samostatnej téme. Založte si ju, zvoľte si názov, a my vám tam budeme písať, čo si o vás myslíme. Snažte sa preto do budúcnosti do tejto témy písať už len v prípade, že budete mať problém s bazárom.

sailes
14. júl 2012

@katasa komu si toto písala, lebo sa mi to aj zapáčilo 😀

hanca830
14. júl 2012

@pattinka to snad nejde ne! ☹

katasa
14. júl 2012

@sailes 😉

sailes
14. júl 2012

@katasa 😵 😵 😵

zuzkahraskovie
14. júl 2012

uz niekto predaval nabytok /myslim komodu ci nabytok do deckej izby/ na MK? dalo by sa to aj kurierskou sluzbou.?.ak ano, ako to je kurier vie prist aj domov ...? vie mi niekto poradit?diik

zanika1983
14. júl 2012

@zuzkahraskovie ja som kocik predala, to je vahovo asi rovnako, ale my ste ho zobrali na postu, inak ti pride preto aj kurier, len si treba aj zato doplatit.

zuzkahraskovie
14. júl 2012

@zanika1983 a kde na neho najdem kontakt? ja chcem kupit komodu.....kocik ano to v pohode ti na poste do 15kg zoberu.... 🙂

zanika1983
14. júl 2012

@zuzkahraskovie mne ho dali na nasej poste, ale skus si pozriet www.posta.sk mozno ho tam najdes.

zanika1983
14. júl 2012

@zuzkahraskovie toto som len nasla
Kontakt

Bližšie informácie o zásielkach Expres Kuriér získate v príslušnom oblastnom uzle alebo na bezplatnej infolinke zákazníckeho servisu 0800 122 413.

zuzkahraskovie
14. júl 2012

@zanika1983 ok dik za radu.... 🙂

ivetka1981
15. júl 2012

@veronca00041 peniaze ste síce poslala,ale po vyše mesiaci milá pani,a až keď som napísala,že pre mňa nie je problém ísť k Vám aj osobne.... a okrem toho,sa do mňa len navážate a pritom jediná škodná som tu ja 😢 ...bohužiaľ...mám vysielačky v šuplíky a bez adaptérov ☹

ivetka1981
15. júl 2012

mamičky,chcem sa poradiť,poslala som jednej maminke peniažky za tričko priamo na účet 6.júla, napísala,že posiela tričko,v piatok som jej písala,že mi nič neprišlo a ona mi len dnes ráno napísala,že nevie tričko nájsť,že mi pošle peniažky naspäť..dať jej hodnotenie???A ak,tak také??? 😉

nelinka0401
15. júl 2012

@ivetka1981 ako,keby sa jej nespýtaš tak ani ti nedá vedieť?peniaze mala už dávno na účte,tak to ho až teraz hladala???počkaj si na peniaze a potom daj nejaké neutrálne-podla mňa

ivetka1981
15. júl 2012

@nelinka0401 aj som tak rozmýšľala..dakujem za radu...

katasa
15. júl 2012

kočky, dá sa nejak v tejto téme vyhľadať konkrétna mamina? či musím pracne listovať 700 strán??? 😨

aknajka
15. júl 2012

@zuzkahraskovie ja som predávala skrinku veľkosti 1,5 /0,7/0,5 m a bola aj ťažká. Posielala som ju na východ SK cez kuriéra SP čo je najlacnejší kuriér. Nestálo to nijako veľa, neviem presne koľko, ale prišli po to ku mne na adresu. Cenu ti povedia na bezplatnom telefónnom čísle (nájdeš na stránke SP), tam sa dá aj kuriér objednať. Toto je najlepšia služba SP akú poznám. Spoľahlivá, rýchla a cenovo dostupná. Naozaj odporúčam 🙂

nelinka0401
15. júl 2012

@katasa no skús do vyhladávača dať jej meno a túto stránku.možno ti to niečo vyhodí 😅

dosa
15. júl 2012

dievcata, neviem ci sa tu uz pisalo o tejto sluzbe, ale ak podate na poste doporucenu zasielku, tak na internete mozete sledovat, co sa s nou deje... takze, ak vam niekto nieco posiela a zda sa vam, ze dlho cakate, treba si vypytat podacie cislo a to vlozit do ramceka a vypise vam kde sa zasielka nachadza, alebo co sa s nou robi. popripade si tu mozete overit, ci bola vasa zasiela uz prebrata, alebo nie:

http://tandt.posta.sk/

mima1311
15. júl 2012

@dosa ano , je to super sluzba , vela kociek ju uz tu vyuziva 😉

sailes
15. júl 2012

@nelinka0401 nevyhodí to nič :o(

bodka13
15. júl 2012

@katasa akú konkrétnu maminu hľadáš 😕 ...nespoľahlivé sú na čiernej listine 🙂

katasa
15. júl 2012

@sailes @nelinka0401 aj ja som zistila, že nič 😒
ale našla som to aj u iného a hádam je spoľahlivá 🙂 🙂 🙂

sailes
15. júl 2012

@katasa ešte pozri čiernu listinu, lebo ozaj už treba asi pri 1. nákupu všetko prezriet :o(

katasa
15. júl 2012

@sailes jaaaaaaaaaaaaaaaaaj
keby nebolo treba listovať toľko strán 😝
chýba mi tu : vyhľadať v téme...

sailes
15. júl 2012

@katasa neeeeeeeee dávam link, kde je podla abc nahodené 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vefi89/clano...

katasa
15. júl 2012

@sailes jeeej super 🙂
nie je tam 😉
a ani ja 😀 😀 😀

sailes
15. júl 2012

@katasa 😀 😀 😀

fukylove
15. júl 2012

@zuzkahraskovie ja som objednavala kuriera pre kocik a bez problemov, zavolaj na info, nadiktuj adresu, na dalsi den pridu pre zasielku (dobre zabal a nezabudni zdoraznit, ze chces aj poistit - do nejakej sumy je to v cene kurier. postovneho) a ma kupujuci doma 🙂 bez problemov... ani priplatok nie je nejaky extra velky. ja som za cca 19kg balik platila nieco cez 10eur, s tym, ze tam bola aj dobierka 🙂