icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzkahraskovie
15. júl 2012

@fukylove tak to ja by som asi prerobila lebo komoda je dost tazka a vponuke boli dve teda niesom si ista ci by ich zobral aj kurier uz sme to nechali tak s maminou sme sa dohodli,ze to nebriem ,povedla,ze by to mohlo byt za jednu komodu aj cca 30€ to uz nedam je to vela a ani by sa mi to uz neoplatilo radsej zajdeme do ikei..ale aj tak dakujem...

fukylove
15. júl 2012

@zuzkahraskovie jasne... 🙂 chapem.. ale do buducna sa ti ako info zide 🙂 bez problemov pridu pre to k tebe (na dalsi den najskor ale je mozne objednat potom na akykolvek iny den) a na druhy den to ma prijemca doma 🙂

nikolca
16. júl 2012

posielala som tovarr na dobierku,ešte tretieho,siedmeho som kontaktovala kupujucu,či jej balik prišiel,potom som podla čisla pozrela sledovanie zasielok a tu zasielku ma od šiesteho jula na pošte zatial bola neprevzata 😒 pisala som adminovi kedy bola na posledy prihlasena,aby som vedela či tu spravu odo mna čitala a admin mi odpovedal že takuto informaciu mi nemôže poskytnuť,že uživatelka je aktivna,no ved to vidim aj ja že je aktivna,ale to znamena že za poslednychdni tu bola,už som raz adminovi pisala a vtedy mi napisal že takmer dva tyždne tu uživatelka nebola prihlasena,neviem prečo taketo informacie neposkytuju ved na mmb ukazuje aj presny čas kedy dotyčna bola prihlasena,

sailes
16. júl 2012

@nikolca teraz sú dovolenky, počkaj ešte, mne už prebrali aj posledný 18.ty den

nikolca
16. júl 2012

@sailes len keby aspon napisali,že viete čo balik si prevezmem neskôr lebo sa chystame vtedy a vtedy na dovolenku 😉

sailes
16. júl 2012

@nikolca ked som na bazoši predávala na dobierku, užila som si s nimi dost, nestoja tie nervy za to, radšej neposielaj na dobierku, zajdu si maminky aj do banky a vložia aj priamo ,ked na poštu vedia pre balík skočit

vierkasteffi
16. júl 2012

ako to funguje ked mi nietko pošle peniazky cez poštu na učet ked bývame v podnajme treba dat trvalý pobyt alebo tam kde preberam poštu ?

katasa
16. júl 2012

@vierkasteffi pochopila som dobre? niekto pôjde na poštu a šekom pošle tebe na účet?

vierkasteffi
16. júl 2012

@katasa ano tak

katasa
16. júl 2012

@vierkasteffi tak ak ti to ide na účet, načo chceš zadávať adresu?

zuzpap
16. júl 2012

@katasa lebo posta na uvedenu adresu posle take oznamenie, ze na dany ucet boli pripisane peniaze. Ja vzdy udavam meno a adresu majitela uctu.

katasa
16. júl 2012

@zuzpap @vierkasteffi ahaaaaaaaaaaaaa 🙂
tak potom by som dala adr., kde preberáš poštu 🙂

vierkasteffi
16. júl 2012

@katasa tak potom som to dala dobre?

katasa
16. júl 2012

@vierkasteffi hádam ... 🙂 🙂 🙂

vierkasteffi
16. júl 2012

@katasa no dám vam vedieť 😉

sailes
16. júl 2012

@katasa ano , mne posielajú takto maminky už dlho 😀

nikolca
16. júl 2012

@sailes tak asi tej neprebranej dobierky sa bojim opravnene,teraz som pozrela a dnes jej pribudlo negatko za neprebratie dobierky od jednej mamičky

sailes
17. júl 2012

@nikolca tak sa asi ani ty nepotešíš, daj jej sem nick, pozriem sa či ju nepoznám z bazoša, mám celý zoznam z nich ☹

tunylyk
17. júl 2012

baby vsimli ste si novinku?Ak si omylom zmazete zaujemcu v bazariku,viete sa k nemu znova dostat 😉

mima1311
17. júl 2012

@tunylyk ako ?

tunylyk
17. júl 2012

@mima1311 dolu pod inzeratom pribudla nova lista,dnes som si to vsimla,ked som mazala zaujemcu,su tam vypisani vsetci,ktori mali zaujem,s moznostou obnov 😉

mima1311
17. júl 2012

@tunylyk ja tam nic take nemam , preto som si nevsimla 😉 , asi to bude nabiehat postupne u vsetkych 🙂

tunylyk
17. júl 2012

@mima1311 je to len pri tych inzeratoch,na ktore uz niekto reagoval,ja som si to vsimla na MS,no funguje mi to aj tu 😉 fakt skvela novinka

mima1311
17. júl 2012

@tunylyk jasne , tie som pozerala , no nemam to tu , asi neskor ☹

nikolca
17. júl 2012

@sailes jej nick je cesekova,nechapem načo si objednava ked to neprebere,pozri jej hodnotko 😒

nikolca
17. júl 2012

baby je možne aby som včera posielala dobierku,vlastne dala som poslať mužovi,posielal ju včera okolo 16.00ked išiel z roboty,a pred chvilou mi predavajuca pisala že balik jej prišiel a je velmi spokojna,ale ked si hodim čislo do sledovania zasielok,zak mi ukaže len poštu kde bol balik poslany,ale keby prišiel na poštu k nim tak mi aj ukaže kde ho na pošte prebrali či nie?

mima1311
17. júl 2012

@nikolca urcite ho mat este nemoze , teda podla mna , nepomylila si ta ? nema este od niekoho ineho poslany a napisala omylom tebe ? , podla vyhladavaca by ti to isto napisalo aj ze zasielka je ulozena na poste kde si poslala a az potom si ju moze ona vyzdvihnut a to tiez by ti tam bolo napisane ....a az tak expres nasa posta zarucene neni :O) ..

nikolca
17. júl 2012

@mima1311 no neviem uvidim,či milatba nabehne,praveže mne len ukazuje poštu kde som zasielku poslala a nič viac

zuzkahraskovie
17. júl 2012

@nikolca neviem ako to je ,ale ja som si vcera sledovala tiez zasielku aby som vedela kde je balika bol posielany 12ho a vyhodilo mi to len postu kde bol posielany a okolo 11h co som ani nepocitala s tym,ze budem mat postu mi balik doniesla postarka domov...ale ak muz podal balik az poobede tak to uz ani s posty nemohlo odist ..len na druhy den rano...mohla sa pomylit🙂..

nikolca
17. júl 2012

@zuzkahraskovie ved to to mi je divne,v pondelok to odisť nemohlo a ešte k tomu som to posielala druhou triedou