Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzkahraskovie jasne... 🙂 chapem.. ale do buducna sa ti ako info zide 🙂 bez problemov pridu pre to k tebe (na dalsi den najskor ale je mozne objednat potom na akykolvek iny den) a na druhy den to ma prijemca doma 🙂
posielala som tovarr na dobierku,ešte tretieho,siedmeho som kontaktovala kupujucu,či jej balik prišiel,potom som podla čisla pozrela sledovanie zasielok a tu zasielku ma od šiesteho jula na pošte zatial bola neprevzata 😒 pisala som adminovi kedy bola na posledy prihlasena,aby som vedela či tu spravu odo mna čitala a admin mi odpovedal že takuto informaciu mi nemôže poskytnuť,že uživatelka je aktivna,no ved to vidim aj ja že je aktivna,ale to znamena že za poslednychdni tu bola,už som raz adminovi pisala a vtedy mi napisal že takmer dva tyždne tu uživatelka nebola prihlasena,neviem prečo taketo informacie neposkytuju ved na mmb ukazuje aj presny čas kedy dotyčna bola prihlasena,
ako to funguje ked mi nietko pošle peniazky cez poštu na učet ked bývame v podnajme treba dat trvalý pobyt alebo tam kde preberam poštu ?
@vierkasteffi pochopila som dobre? niekto pôjde na poštu a šekom pošle tebe na účet?
@katasa ano tak
@vierkasteffi tak ak ti to ide na účet, načo chceš zadávať adresu?
@zuzpap @vierkasteffi ahaaaaaaaaaaaaa 🙂
tak potom by som dala adr., kde preberáš poštu 🙂
@katasa tak potom som to dala dobre?
@vierkasteffi hádam ... 🙂 🙂 🙂
@katasa no dám vam vedieť 😉
baby vsimli ste si novinku?Ak si omylom zmazete zaujemcu v bazariku,viete sa k nemu znova dostat 😉
baby je možne aby som včera posielala dobierku,vlastne dala som poslať mužovi,posielal ju včera okolo 16.00ked išiel z roboty,a pred chvilou mi predavajuca pisala že balik jej prišiel a je velmi spokojna,ale ked si hodim čislo do sledovania zasielok,zak mi ukaže len poštu kde bol balik poslany,ale keby prišiel na poštu k nim tak mi aj ukaže kde ho na pošte prebrali či nie?
@nikolca urcite ho mat este nemoze , teda podla mna , nepomylila si ta ? nema este od niekoho ineho poslany a napisala omylom tebe ? , podla vyhladavaca by ti to isto napisalo aj ze zasielka je ulozena na poste kde si poslala a az potom si ju moze ona vyzdvihnut a to tiez by ti tam bolo napisane ....a az tak expres nasa posta zarucene neni :O) ..
@nikolca neviem ako to je ,ale ja som si vcera sledovala tiez zasielku aby som vedela kde je balika bol posielany 12ho a vyhodilo mi to len postu kde bol posielany a okolo 11h co som ani nepocitala s tym,ze budem mat postu mi balik doniesla postarka domov...ale ak muz podal balik az poobede tak to uz ani s posty nemohlo odist ..len na druhy den rano...mohla sa pomylit🙂..
@zuzkahraskovie ved to to mi je divne,v pondelok to odisť nemohlo a ešte k tomu som to posielala druhou triedou

@fukylove tak to ja by som asi prerobila lebo komoda je dost tazka a vponuke boli dve teda niesom si ista ci by ich zobral aj kurier uz sme to nechali tak s maminou sme sa dohodli,ze to nebriem ,povedla,ze by to mohlo byt za jednu komodu aj cca 30€ to uz nedam je to vela a ani by sa mi to uz neoplatilo radsej zajdeme do ikei..ale aj tak dakujem...