icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

any241
1. sep 2012

@martinka17 hlavne ze nebol pouzivany..no to urcite...aj ja som si to myslela ze bud mliecko alebo cajik alebo nieco take

traktor
1. sep 2012

@mata1976 k fotkam niet co dodat..snad len..rychlo napravit, co sa este da..a nakupujucej previest plnu sumu vratane spätnej posty..

sailes
1. sep 2012

@martinka17 a je tam aj negatívne a aj pozitívne hodnotenie? ja to tam nevidím :o(

martinka17
1. sep 2012

@sailes práve že nie...to je škoda. Negatívne oddelené od pozitívnych mi viacej chýbajú 😉

sailes
1. sep 2012

@martinka17 aha zle som pochopila, už som sa potešila, že ked sa už menilo, tak aspon to má aj pozitívum

garzonka
1. sep 2012

@martinka17
@any241 Tie skvrny na dlhsie uskladnenom kojeneckom obleceni byvaju vraj aj po avivazi a po zehleni (ked si to maminka pred uskladnenim este vyperie a vyzehli). Aspon tak som sa docitala.... Nieco po viacnasobnom vyprani zmizne, nieco nie...

zanika1983
2. sep 2012

Ahojte kocky. Zase som si vsimla zmenu. Da sa urobit zmena ceny.tak ze svieti pod tym ZLAVA zelenym.neviem ako to urobipa. Pozerala som botasky nike 25,26 A TAM SOM TO NASLA.

zanika1983
2. sep 2012

Kuk ivka0808

mima1311
2. sep 2012

@zanika1983 zmen si cenu v bazariku pri konkretnej veci a urobi sa ti to samo 😀

zanika1983
2. sep 2012

Este vcera som to robila a nic.skusim zas. 😀

mima1311
2. sep 2012

@zanika1983 mne to uz vcera islo ---skusala som vecer .

elisskah
2. sep 2012

mata1976 sa akosi odmlcala po zverejneni tych fotiek, dosli jej slova?? teraz sa nikto na jej stranu veru nepostavi. dufam, ze toto sleduje kazda kupujuca mamicka a od nej si uz v zivote nikto nic nekupi.

elisskah
2. sep 2012

ja som nikdy nic nepredavala, len kupovala, to znamena, ze moje hodnotenia mam od predavajucich, napriek tomu su zaradene ako hodnotenia od kupujucich. to je blba chyba.

monca571
2. sep 2012

@elisskah aj ja to mam vsetko dohromady,...

monca571
2. sep 2012

mne sa lubi jeden nemenovany inzerat pani predava kombinezu cena do vcera 6,60,od vcera 9,60-no co ide sezona...
🙂 😎

akika722
2. sep 2012

@any241 fuj hnus..držim palce nech sa eura vratia..as by ma porazilo a ešte bude ona tvrdiť opak 😨

martinka17
2. sep 2012

@monca571 ináč, ja niekedy jeď mi niečo dlho stojí a neviem predať, tak zvýšim cenu a nakoniec predám. Niektorý pri nízkej cene nepozrú ani inzerát, sa boja, čo je to za kvalitu 😉

dejnas
2. sep 2012

@martinka17 😀 😀 máš pravdu... mne sa tiež raz tak stalo... potrebovala som súrne niečo predať, núkala som tovar dosť dlho a pomerne lacno... nik sa nechytal... napokon ma to už tak nesúrilo, tak som trošku zvýšila cenu (adekvátne stavu veci)... a čuduj sa svete, do týždňa bol tovar fuč 😀
úprimne, ja tiež pri total nízkych cenách mám niekedy obavy.... teraz sa chystám rozpredávať veci po krpcoch, mám veľmi veľa pekného značkového tovaru, nezničené a už hútam, aké ceny dať.... naskôr som chcela fakt len symbolické, ale neviem, neviem 😀

martinka17
2. sep 2012

@dejnas jj, to je problém, ja si nemyslím, že mám vysoké ceny, ale niektoré som začala dávať vyššie, lebo, proste to lacno išlo pomalšie ako teraz za vyššie ceny 😎

sailes
2. sep 2012

@martinka17 to je dobrá taktika :o)

sailes
2. sep 2012

@mima1311 prosím ta kde to je? mne to nikde neukazuje :( dakujem

mima1311
2. sep 2012

@sailes ked si otvoris svoj inzerat , nad fotkou mas zmen , pozastav , zmaz ...klikni na zmen a otvori sa ti okienko , ktore si vypisovala , ked si inzerat zadavala , tam zmen cenu a potvrd....HOTOVO 🙂

sailes
2. sep 2012

@mima1311 dakujem

mata1976
3. sep 2012

@elisskah nie neodmlcala som sa, nesedim na nete od rana do vecera 😠

masinka
3. sep 2012

cafte baby, cez vikend prsalo, mamninky sedeli na MK a nakupovali, tak cakam asi 7 platieb..... pipne mi sms a tam ze prisli peniazky, ale suma uplne mimo.... zapnem internetbanking a tam mi to ukazalo iba, ze z posty..... asi po dvoch hodinach mi doslo, ze dve maminky platili sekom a posta mi to zratala a poukazala ako jednu sumu.....

vanesafrederik
3. sep 2012

ahojte žienky...tak som to nejako vyriešila so sonik11...vrátila mi šesť eur...nieje to plná suma,ale veci mi nechala na pamiatku,už su v koši... 🙂 ale hlavne že sa to nejako vyriešilo... 😠 😠

luna22
3. sep 2012

@masinka a pošta si odratala? takže si dostala menej?

masinka
3. sep 2012

@luna22 nie, suma dosla spravna, len som cakala 12,6 a 2,5 eur a doslo mi 15,10, tak som z toho bola vyhukana ze co to ?

k_atka
3. sep 2012

Dnes ma dost nastvala jedna predavajuca! Vybrala som si mikinku, videna len 7x, ziadny zaujemca predo mnou a ani po mne, rovnom som napisala, ze mam o mikinu zaujem a predavajuca mi o dva dni napise "predana". Ziadne vysvetlenie, ze prepacte, predala som ju medzitym inde, ale len "predana" a zmazala inzerat. Normalne som mala chut dat jej negativne hodnotenie, ale to sa mi nedalo dat...no, som sklamana, doteraz som tu stretala len naozaj mile mamicky...☹(

olifcek
3. sep 2012

neodporucam @dominika443

1.8. som jej poslala peniaze za tricko
5.8. mi potvrdila, ze peniaze prisli
8.8. poslala tricko

prislo.. malo byt
,,Krásne disney tričko pár krát oblečené tiež bez poškodení"

islo o Disney s minnie...

to, co prislo, som si myslela, ze je len zart. obnosene, a v podpazusi normalne potom vyzrate a zlte mapy... otvarala som obalku vecer, za umeleho svetla, ale bolo vidiet ten hrozny stav, kuknem cez den a horor... pisala som jej ale uz v ten vecer, ako som balik otvorila, tak, ze mi vrati peniaze... odvtedy cakam a cakam a cakam. dala jeden termin, ze kedy vie poslat peniaze, tak, ze ok, druhy termin, naposledy bolo vo stvrtok 30.8., ze ide do banky, vlozit mi 4,60eur na ucet, tak jej pisem, ze ok, ale priratat 0,50eur, lebo tolko mi banka stiahne... pise, ze uz ide... v noci pozeram a nic... pisem jej, ze co sa stalo? tak, ze sorry, nestihala banku, poslala cez IB nakoniec... pozeram v piatok, peniaze nikde... pisem jej...tak mi vcera, v nedelu odpisala, ze dnes urcite pridu, nech jej potom dam vediet... dnes je tu, a peniaze nikde... az admini opravia moznost hodnotenia, tak jej pridam negatko i tam, nech su mamicky obozretne, lebo uz jedno negatko tam ma...

a jo, podozrive bolo, ze hned od zaciatku, ze oki, nech ho vyhodim, ze na co by jej take bolo, nastastie ho mam, nepapam seno a nemam velku hlavu, zajtra vecer pridam foto... uvidite ten skvost...