icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jonas17
1. sep 2012

@any241 uff...nechápem také predávajúce...čo tým teraz akože získala? tlač na ňu, nech ti vráti peniaze, že ju nahlásiš adminovi, stopne jej bazár z jej 100 inzerátmi....inak, presne toto sa stáva mne, že ked mi príde poškodený tovar, predávajúca mi napíše, že som prvá nespokojná 😀 že sa jej ešte nestalo, aby niekto nebol nespokojný s jej tovarom...tak niekto musí začať 😉

traktor
1. sep 2012

@any241 @mata1976 ak v popise neboli spomenute zmolky a ani flaky, ma nakupujuca narok na vratenie plnej sumy , tj 9,50 +1,50 +1,50 ..pretoze predavajuca je povinna preplatit aj spätnu postu, ak v inzerate zavadzala..tu sa nevracia tovar preto, ze nesadol, ale preto, ze boli zamlcane vady.. ak to predavajuca nechce riesit, pomôze admin martinjasen,...komunikacia myslim bola v poriadku, nie je tam nic, co by mohlo byt oznacene *ze komunikacia bola otrasna*..pre mna je skôr otrasna veta * vase zle odporucania mi nemozu ublizit*..ak sa stala chyba, treba ju riesit a nie pokazit si tu meno a zmarit tymto dalsi predaj..

denotka
1. sep 2012

Neregistrované osôbky, s ktorými nebol žiadny problém:
Ľudmila Bartošová, Stankovany a Katarína Sadlowská, Dobšiná - komunikácia výborná, platby rýchle, spätné info.
Keďže sú neregistrované, nedá sa im napísať hodnotko, tak ich chcem "ohodnotiť" takýmto spôsobom
😀

denotka
1. sep 2012

@traktor Joj to keby som vedela predtým, že to máme, tak ich tam napíšem 😅 Ďakujem 😀

verinka100
1. sep 2012

Musim odporucit maminku @nikus82 , zaplatila som si za nepouzivany Avent hrncek a maminka mi zadarmo pribalila tricko, capicku a bezchybne nohavice z HM 🙂 Huraaa,huraaa, dobri ludia tu na bazariku este nevymreli 😀 🙂

jonas17
1. sep 2012

@katka0026 mala si jej napísať, že ked len to je problém, že ju hned operieš, ked chce opratú 😀 😀 aaale, tak možno chcela len pokecať 😀 nemala záujem o nákup 😀

natalinda88
1. sep 2012

Ahojte.
Aj ja sa musim podelit o negativnu skusenost. Nastastie len jednu.
Jedna sa o predavajucu andy_rs. Objednala som si u nej novorodenecky set,poslala som peniaze na ucet a cakala som na balicek. Presiel nejaky cas,pisala som jej,kedy mi pride balicek,bez odpovede. 😕 Mala uvedene tel.cisli,tak som jej volala,pisala,ze co sa deje.
Po niekolkych neuspesnych pokusoch mi zdvihla s tym,ze ma pokazeny pocitac a ze pojde do internet cafe a vsetkym kupujucim odpise. Ha, nakoniec mi napisala,ze tovar pre mna nema a ze konci s predajom,ze nech jej poslem cislo uctu a peniaze mi vrati. 😅 ziadne neprisli. Pisala som jej,vyvolavala,uz som mala pekne nervy a ona,ze co vyvadzam,ze peniaze mi davno poslala. No tak som ziadala od nej potvrdenku o prevode,to zase vyhovorka,ze je na dovolenke. A foteraz nemam ani potvrdenku. Pisala som jej sms,ze je obycajna podvodnicka,ktora klame a zavadza ludi,no ja zial uz svoje peniaze neuvidim 😢 este tozmyslam nad trestnym oznamenim,no nechce sa mi s nou obtazovat. Poradte,co este spravit?

any241
1. sep 2012

@traktor no toto aj mna zarazilo aj nahnevalo slusne povedane,ja uz nechapem ako matka dvoch malych deti moze nieco take urobit a cakat ze jej to prejde 😠

zanika1983
1. sep 2012

ahojte, viem ze trochu od temy 🙂 vsimli ste si zmenu: hodnotenie od predajcov? to akoze co je, 🙂

lauritka
1. sep 2012

@zanika1983 no bezne to funguje aj na ebay pozitivny feedback mas,aj ked nic nepredas,len kupujes,predajcovia ti davaju rating. cize,ci si aj seriozny kupujuci, nie len predajca 😝

any241
1. sep 2012

@jonas17 no mne sa toto este nestalo lebo doteraz som kupovala len nove vecicky urcite lacnejsie ako v obchode ale za vak 20-40e je vweeeeela tak som skusila a hned toto,a vobec som to necakala od predavajucej ktora ma hromadu dobrych hodnoteni..... 😠

mata1976
1. sep 2012

@any241 tak toto je vrchol co si este nevymyslite 😠 ze chlpy od psa a macky, kde by sa tu u nas v byte asi vzali??? ak sa vam vak nepacil, dalo sa to poriesit inak a nie takymto osocovanim a klamstvom; vak som kupila ako novy s visackou a raz oprala, maly ho nemal kedy ponosit kedze je hruby a teraz v lete by mu v nom bolo teplo...

zanika1983
1. sep 2012

@lauritka hej rozumiem, len toto sa vsetko pisalo do jedneho a teraz akaaa zmena 🙂

any241
1. sep 2012

@mata1976 no ja som ich tam nedala,na poste asi tiez nie takze jedine mohli prist od vas odkial tam su to uz musite vediet vy.akym osocovanim,akym klamstvom??????vak je pouzivany!!!!! akym sposobom????ja som vam napisala na to aky vak mi prisiel slusne a co vy aka reakcia osocovat ste zacali vy takze asi tak ja to nemam za potreby mam ine starosti ako si vymyslat a ked raz je nieco prezentovane ako nepouzite a oprate tak cakam novu vec a nie so zmolkami a zltymi flakmi!!!!!!!!!!!!to akoze sa mi len mari pred ocami ze to tam je alebo uz nechapem!!!!

any241
1. sep 2012

pridavam foto aby ste si nemysleli ze len ja to vidim a take zmolky su po celom obvode!!!! na tej poslednej to najlepsie vidno

vikirobi
1. sep 2012

No tak ten opravdu nevypadá jako nový!!!!

jonas17
1. sep 2012

@mata1976 ten vak je fľakatý, to vidíme všetky...mne sa tak zafľakavili niektoré veci, ktoré som mala vypraté v škatuli. dobre, mohlo sa to stať nejakým spôsobom, ale ved si to balila, nie? ved v tej chvíli ti ten vak prešiel rukami , akože si si to nevšimla? 😕 😕 😕 a takto si to zabalila a poslala, si si myslela, že si to dotyčná nevšimne? 😕

sailes
1. sep 2012

@zanika1983 ......a to akože čo som si kupovala to mi hodnotenia vypadli či ako, ked mám len od kupujúcich?

sailes
1. sep 2012

@lauritka ....a to akože čo som si kupovala to mi hodnotenia vypadli či ako, ked mám len od kupujúcich?

zanika1983
1. sep 2012

@sailes nie zostali vsetky, aspon mne 🙂 asi sa po novom budu aj tam uz pisat

mata1976
1. sep 2012

@jonas17 nie nevsimla

martinka17
1. sep 2012

@mata1976 nevšimla? Také fľaky? To ste balili potme alebo so zatvorenými očami?

lauritka
1. sep 2012

@sailes nie nevypadli. 😕

mmacca
1. sep 2012

Kúpila som cez net nové topánočky - na krabici veľ.23, na boku topánky veľ.23 a na vložke topánky veľ. 22, namerané cm zodpovedali veľ. 22. Kúpila som topánky veľ. 23 s vložkou 22. ☹ To si predávajúca nevšimla.Tak som to musela reklamovať. Som zvedavá, ako sa to skončí.

martinka17
1. sep 2012

@zanika1983 aj ja som si všimla...bude to prehľadnejšie, ale mne skôr dobre padlo rozdelenie na pozitívne negatívne 😉

jonas17
1. sep 2012

@mata1976 no, tak sa treba ospravedlniť, vziať balík späť, vrátiť peniaze, alebo sa dohodnúť na zľave a vziať si z toho ponaučenie, že ked nabudúce niečo predávam, tak tú vec poriadne, pod mikroskopom prezriem a na prípadné chyby upozorním....

martinka17
1. sep 2012

@sailes ináč kupujúci a predávajúci sú teraz zlúčený, od dnes už to bude systém deliť podľa mňa 😉

martinka17
1. sep 2012

@any241 ináč ja som mala na pár vecičkách po malom také fliačky, je to mliečko. Teda u nás MM...nebolo to tam pri odložení, ale po vybratí z balíka, kde boli veci odložené, sme tam mali zrazu žlté fliačky. Len na krku, kde sme mali grcnuté mliečko. A nešlo mi to vyprať. To len aby si mala predstavu, čo to asi je. 😉

zanika1983
1. sep 2012

@martinka17 presne to si aj ja myslim 🙂