icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

martinka17
5. sep 2012

@nikolca jednoducho znížiš cenu na danej veci 😉

nikolca
5. sep 2012

@martinka17 no len mne to nefunguje,dam zmeniť inzerat idem zmeniť čislo a nejde to,mam tam cenu napr.10,90 a hned za tym mam napisane že znižiť môžeš o 0dni 😕 no som z toho vedla

martinka17
5. sep 2012

@nikolca 😨 tak meniť sa dá raz za týždeň ak som správne pochopila...ak nejde, tak bude sa treba opýtať admina 😉

kucminka
5. sep 2012

@nikolca ani mne to nešlo,tiež som mala že zmeniť o nula dní,ale poobede už sa to dalo,asi záleží od toho,v ktorú hodinu si pridávala inzerát.Také zbytočné zmeny tu robia,už sa z toho neviem vysomáriť. 😉

missy97231
5. sep 2012

@kucminka @nikolca @martinka17 asi s tym nieco v danej chvili iba robili,, lebo mne to slo aj vcera, aj dnes to ide.. skusala som na jednom inzerate na kociku,,, ze som aj zdrazela a aj tak zelenym ZLAVA 😀 😀 😀 historia tam ale ostava,, takze vidiet, ze som sa s tym hrala 😉

stanislavao
5. sep 2012

od predavajucej "siann11" som chcela teplaky adidas, ktore predava za 15e. ked som jej na inzerat reagovala, tak ako prve mi napisala, ze cena je 19e. to akoze co ma byt? istotne od nej nic nekupim.

elisskah
5. sep 2012

@kucminka ja by som jej to negatko dala

elisskah
5. sep 2012

akemu adminovi pisete, kde a komu, ked mate nejaky problem, ja som pisala na Asmira Team a nicoho som sa nedockala.

akika722
5. sep 2012

@elisskah martinjasen ..mne pomohol zatial vždy... a latvia-ta je super,fakt.. /len neviem či tu ešte je ako adimnka či tu ešte chodieva..ale pomohla staaaaaaaaaaaaaaale začo som jej vdačna

kucminka
6. sep 2012

@elisskah som rada aspoň,že korunky vrátila,tak kašlem na negatko,len dúfam,že to nespraví znova aj druhým.

malinkaaninka
6. sep 2012

konečne som pochopila prečo pri vela inzerátoch svieti vela záujemcov...ono je to tu športová disciplína opýtať sa a už sa viac neozvať. 🤐

martinka17
6. sep 2012

@elisskah ináč mne pomohol aj hirjak, ten je teraz admin stránky a vždy mi pomohol 😀

ivett1
6. sep 2012

@malinkaaninka tak to máš teda "recht" (ako hovorievala moja prababka...)...ale môžeš ich už "vymazávať" aj do hodiny od poslednej "správy?"(alebo otázky), lebo sa dajú "po novom" obnoviťX-)...

localoca
6. sep 2012

ahojte baby,ja mam taku skusenost s predavajucou ze som si chcela kupit od nej uz davnejsie zavinovacku,mala to v baliku,tak som sa ju opytala ze za kolko by predala zavinovacku,tak mi napisala ze 10€,tak ja som jej odpisala pekne ze dakujem ale neprosim si to lebo cena sa mi zda moc vysoka,za 10€ si kupim novu,a teraz po x mesiacov som jej napisala ze z balika by som mala zaujem o viac veci ze aku cenu by mi dala?a od 28.augusta neni ochotná odpovedat a uz 2x si aktualizovala inzerat.nemyslim si ze zato ze som perinku nechcela tak mi nema odpisat,kiez by sa dalo napisat hodnotenie aj za komunikaciu,uz 2x som jej pisala ani obraz ani zvuk...

dosa
6. sep 2012

@stanislavao oznac inzerat tam hore ako je napisane ze "inzerat nesplna pravidla" a ako dovod napis, ze zavadza s cenou... jej ho zablokuju...

stanislavao
6. sep 2012

@dosa to som spravila. ale viete co, vcera bolo menenie cien zablokovane. normalne, ked ste si dali zmenit inzerat, tak s cenou sa nedalo hybat, ak o 7 dni. ale som pisala aj adminom, ze co je to za blbost a dnes to uz ide. ale aj tak, ked mala cenu 15, mala mi to dat za 15. to neni moja chyba, ze sa pomylila, alebo mala zmazat a nanovo dat inzerat.

lenulienka2011
7. sep 2012

baby co robit,ak ma zas vytaca zas posta,posielala som doporucene baliky 5.9,a podla podacieho listka mi pise zes su podane...nic viac ziadna preprava ...nic,maminky uz v pozore-nestastne a ja popri starostiach este aj stres!

martinka17
7. sep 2012

@lenulienka2011 veď to sú len 2 dni od podania, nie 😲 ? Balík skôr ani nedorazí ako za 2 dni 😉 Ináč mne väčšinou rovno príde správa, že prevzaté na doručenie ráno, doručené na obed...podľa toho ako to stíhajú nahadzovať, ale ráno to robia málokde.

bibina25
7. sep 2012

@lenulienka2011 dodacia doba balika 2. tr. su 3 pracovne dni, ak by si poslala 1 .tr., tak 2 dni, mam to zistene, lebo tiez som bola nervozna z tak dlheho cakania, 😀

lenulienka2011
7. sep 2012

@bibina25 no ano ale jeden balik bol.1triedou a nic,a tie ostatne by mali byt aspon v preprave nie?jaaaaaaaaaaaj nervozna som!

nanika
7. sep 2012

tak ja som jeden balik posielala prvou triedou, este aj rano, nech to cim skor pride, lebo som sa tak dohodla s kupujou, balik dorazil o 5 dni. Takze taka je ta nasa Slovenska posta :(

bartokami
7. sep 2012

zienky potrebujem poradit..4.9 som poslala prevodom peniazky a dnes sa ma pyta mamicka ci som poslala peniaze?ja mam mbank..ona tatra banku..ako dlho trva prevod z mojej banky do jej??dakujem za odpovede

makica
7. sep 2012

@bartokami ja prevadzam zo slsp do inej banky a vzdy su peniazky na druhy den na ucte(pokial nie je vikend). Spravidla do troch dni by urcite mali nabehnut. Dnes je treti den,tak do vecera este mozu nabehnut.

bartokami
7. sep 2012

tak pevne verim,,este sa mi to nestalo zeby az na 3den niekomu prisli, 😉

luna22
7. sep 2012

Mne sa stáva, že posielam 2, triedou a balík je hneď na druhý deň u kupujúceho, klop, klop

janka196
7. sep 2012

ahojte zienky. riesim dilemu co robit. 3.9. sa mi ozvala zaujemkyna o tovar. dala som je vyber postovneho. dohodli sme sa a ja som cakala na peniazky. 5-teho som ale isla na postu s inym balikom a kedze mi lenivost nedala tak som vzala aj ten nevyplateny balik. ☹ zial od toho 4-teho somnou dotycna vobec nekomunikuje ani peniazky nenabehli ☹ neviem co mam robit. dohodli sme sa na poslani prvou triedou. a teraz si niesom ista ci som ten balik nedala poslat obycajne ☹ taka blba zhoda bola ze v ten den som mala este jeden balik tiez v takej sume tak som to asi aj ja riadne poplietla. to by mi ani nevadilo ak by vyslo najavo ze som ten balik poslala obycajne a pani mi posle peniazky za prvu triedu tak nemam problemm rozdiel vratit akurat ze somnou vobec nekomunikuje ☹

bodka13
7. sep 2012

@janka196 Jani urobila si chybu 😒 😉 ja nikdy neposielam balíček skôr ako nabehnú peniaze ....ani by som sa nečudovala,keby sa ti dotyčná kupujúca viac neozvala ☹ ...nevieš si to zistiť podľa podacieho lístku,či doporučene si to neposielala?
...ale ešte nič nie je stratené,možno peniaze nabehnú 😉

matuga
7. sep 2012

Ahojte ako poslat najlepsia a aj cenovo dostupne sportovy kocik,kupujuca ho chce na dobierku ,ok poslem ale kolko to asi bude stat nema niekdo skusennost?zoberu mi to na poste?moze mat do 15kg viac nie mozno menej a zabalit ho mam ako aby aj to nenavazilo?dakujem 😉

janka196
7. sep 2012

@bodka13 ved toto ze som si vedoma ze som urobila chybu. tiez to nerobim ale maminka vyzerala na prvy pohlad sympaticky aj komunikacia bola ok. a lenivost mi nedala 😠 hnevam sa teraz na seba. hoci to nebola velka suma 2 eura + 0.60 za postu ale prisla som aj o tovar ☹ no nic pockam este a uvidime
co myslis mam jej dat hodnotenie??

fukylove
8. sep 2012

@matuga cez kuriera slov. posty, ja som takto posielala uz dva kociky, obalene stretch foliou (nieco ako potravinarska, len hrubsia) + poviazane spagatom, aby sa s tym dalo manipulovat... 🙂 prvy isiel aj s dobierkou, cena bola okolo 10eur, mal 19kg... druhy isiel bez dobierky, vaha do 10kg a cena myslim 8 alebo 8,50
dolezite je vyziadat si poistenie - je v cene,no ak by nebolo zakrtnute na listku a nieco sa stane, tak akoby to islo nepoistene...

@janka196 ak nenabehnu od mamicky peniazky, tak by som hodnotenie jednoznacne napisala... 😉