icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jankah77
18. sep 2012

@martinka17 uz sa ozval... hm, len mi poslal odkaz na https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... .... no tak neviem. Cakam na reakciu predavajucej, kde som vyziadala doplatok postovneho.

martinka17
18. sep 2012

@jankah77 myslím, že naráža na čšasť, ak vznikol problém:
Ako prvé skúste pridať negatívne hodnotenie, v ktorom fakticky popíšete čo sa stalo a kde to zlyhalo. Vždy ho môžete zobrať späť ak sa problém vysvetlí.
Takže to si spravila, počkaj, ako sa to pohne a ak Ti dá negatko alebo bude skrečkovať ďalej, tak mu zase napíšeš 😉

nanika
18. sep 2012

Baby, ako to je, ked reklamujem vec, ma sa najprv pripisat platba od predavajucej, alebo mam naskor poslat balik ja?

little84
18. sep 2012

@elisskah a smiem vediet,dostala si od nej aj nejaku zlavu za tak velky nakup? lebo odo mna zlavu pytala a aj som jej ju dala,co teraz uz lutujem..a hneva ma to jasne,citim sa podrazena a oklamana ☹

nelinka0401
18. sep 2012

@zanika1983 ahoj,no ako si dopadla s kauzou tenisky?už sa ti ozvala predávajúca?

zanika1983
18. sep 2012

@nelinka0401 ahoj, este sa mi neozvala...dala som jej cas najneskor do piatka a potom to budem dalej riesit, negatkom, ciernou listinou a adminom, tak som zvedava ako sa k tomu postavi :/

nelinka0401
18. sep 2012

@zanika1983 tak držím palce nech do dopadne podla tvojich predstáv...inak v poslednom čase už ani ja moc nenakupujem...ked to tu čítam,tak mám obavy ,čo mi príde 😒

zanika1983
18. sep 2012

@nelinka0401 dik...no musim povedat, ze celkom v pohode, az na tento obchod :/ chcela som nieco malemu do piesku, ale toto nebolo suce ani len tam :/// ja som teraz predala uz 4botasky a maminka bola velmi spokojna-ako nove vyzerali.

martinka17
18. sep 2012

@nanika pokiaľ ja viem, väčšinou sa peniaze vracajú po vrátení tovaru, ale hlavne je to na dohode oboch strán 😉 Ja väčšinou pošlem a peniaze prídu potom, ak to nie je predávajúca bez hodnotení, to si najprv počkám na tú platbu 😉

elisskah
18. sep 2012

@little84 no mala som nakup nad 60Eur, platila postovne a pribalila mi zadarmo body,ponozky,opalovacky.

martinka17
18. sep 2012

@vikka
@iwettka13 mám rovnaké skúsenosti. Mne poslala miesto nového, nenoseného značkového trička handru. Tak som jej to poslala naspäť a dostala som ešte väčšiu handru a ako bonus, smrdela príšerne, od petroleja alebo parafínu, no proste des. Vynadala mi a prestala komunikovať. Tak som dala negatko a ona mi dala tiež. ☹

iwettka13
18. sep 2012

tak to aj tie čižmy a tričko rovnako tak smrdelo, stále apeluje na to, že mi o tom písala aké sú, no žiaľ nikde som sa to nedočítala, ja naozaj nechápem ako môže niekto takto klamať ľudí, ja by som toho nebola schopná

martinka17
18. sep 2012

@iwettka13 niekto pre peniaze urobí všetko, čo sa dá, aj vlastnú dušu predá ☹

iwettka13
18. sep 2012

tak to áno ale aj ,,na psa príde mráz´´

lilliaan
18. sep 2012

@jankah77 Janka, tak podla mna ti ta bundicka nie je mala. Narazam na jej pas. Ja som mala tiez podobnu, a ten falosny opasok ma byt skutocne vyssie - pod prsiami. Lebo keby si ho mala az niekde na urovni tvojho pasu, musela by si byt zrejme pomerne nizka a rukavy by ti buchali do kolien 😝 A pritom rukavy su ti super.
Ale ked ma bunda poskodenia, o ktorych pises, a pani ta na nich neupozornila vopred alebo v inzerate, tiez by som ju vratila a ziadala preplatit aj spatne postovne. Tak drzim palce nech to dobre dopadne! 😉

jankah77
18. sep 2012

@lilliaan ono ide aj o to, ze ja som sa jej pytala na tu vzdialenost (golier-opasok) a uviedla mi o 10cm viac, nez bola skutocnost - a ja som tym padom brala, ze ten opasok je v pase -taku bundu som chcela. Nemala som zaujem o opasok pod prsiami. Keby uviedla spravny rozmer, nekupujem ju, lebo by som vedela, ze to bude vyssie, nez mam ja pas.

bibina25
18. sep 2012

mam problem s jednou predavjucou, poslala vysielacky s jednym nefunkcnym adapterom, pritom tvrdila, ze vsetko je plne funkcne, suhlasila s vratenim tovaru, ale ja som ziadala uhradit aj spätné poštovné (2,60€), čo je podľa mňa dosť. Ona to odmieta. Skúste poradiť čo s tým. Vďaka.

jankah77
18. sep 2012

@bibina25 dnes mi admin poslal tento navod https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... . Mne pomohlo negativne hodnotenie. Tyzden natahovala cas a zrazu sa rozhybala

bibina25
18. sep 2012

@jankah77 ja som jej presne poslala tento link, predavajuca nema ziadne hodnotenia, neviem, čo je zač

jankah77
18. sep 2012

hmmm ja neviem, vyzvi ju, nech ti posle na ucet peniazky (presne kolko) do... daj jej termin, inak jej das negativne hodnotenie, a ak to nepomoze, tak budes kontaktovat admina. Ma viac inzeratov?

jonas17
18. sep 2012

@jankah77 no, som zvedavá,ako vás vyrieši..ja ked som začala nakupovať tu v Bazári, tak mi jedna šikovnica poslala inú veľkosť,ako bola udaná v inzeráte. dala som jej negatko, lebo mi nechcela vrátiť peniaze ( že predajte si to dalej...akoby som janemala čo predávať) že predávajúca neuvádza skutočné číslo oblečenia a vieš čo mi odpísala pod negatko? že " večne neskopojná kupujúca, už sa sťažovali aj iné mamičky" 😕 akože jej? dodnes som to nepochopila...no a admin? nezmazal mi to 😕 vraj nás nevie rozsúdiť...tak som to dodnes nepochopila...

jankah77
18. sep 2012

@jonas17 teda, niektore maminy na bazariku maju fakt drzost... ja sa tu klepem, aby bolo vsetko tip-top opisane, prezeram vsetko pomaly lupou, na dobrom dennom svetle, este aj makro fotky narobim, nech dobre vsetko vidno. A by maminy mali realnu predstavu a neboli potom neprijemne prekvapene. A niekto ta oklame a este aj drzo povie, rob si s tym co chces?

jankah77
18. sep 2012

@jonas17 no ale zatial, predavajuca naslubovala, ze peniaze posle (aj obe postovne) a za to mam stiahnut negatko. Tak cakam.

jonas17
18. sep 2012

@jankah77 ešteže existujú negatka 😀 mne sa už veľa vecí ani nechce riešiť, čo tu zažívam, už to začínam brať ako lotériu, že či vyjde obchod..posledná moja skúsenosť, kupovala som kabátik malej za 12e ( poštovné od buka do buka 1,60, na balíku bolo 1,20). na fotke vyzeral ako hnedý, prisahám, ani mi nenapadlo pýtať sa , aká je v skutočnosti farba, chcela som hnedý, tak som ho vzala...prišiel mi akože "biely"...hnusný, zožmolkovaný, spratý, akoby ho prala s tmavým prádlom...samozrejme, pýtala hodnotenie...ja, kým som sa spamätala( celý večer som na neho ani nepozrela poriadne, lebo som ho kryla pred mužom, že nebol taký, aký som chcela, nech nedudre, že tu nakupujem mačku vo vreci a za 12e!), hned som jej dala hodnotenie, že obchod prebehol v poriadku. na druhý deň prišla ku mne kámoška a ukazujem jej ho a ona, že preboha, taký máme už dva roky, ale je ako sneh biely...tak píšem milej predávajúcej, že by som ho rada vrátila a celú moju historku, od sklamania, že nebolk hnedý( už sa budem namôjveru pýtať ešte aj na farbu) až po to, že vlastne on ani biely nie a ona mi odpísala, že čo vymýšľam, ved som bola spokojná, ked som jej dala hodnotko a že veru ona ho spať nevezme, nech si ho predám.. 😕 chcela som to svoje hodnotenie zmazať, no nešlo mi...tak mám kabát, ktorý bol drahý a farba žiadna...

jankah77
19. sep 2012

@jonas17 ufff. ale teraz sa to hodnotenie da zmazat nie? Skusala si s adminom?

zuzkahraskovie
19. sep 2012

mne sa teraz stalo ..chcela som jednu bundicku a ked som sa opytala na cenu s potovnym tak sa mi to hned nezdalo ..napisala som dotycnej, že take postovne "doporucko" nieje .. ake mi ona uviedla...ze kde to nasla..a odpoved som dostala a BALNE? no skoro som odpadla..kedze ani ja to neuctujem..a pristup..no radsej som to nechala tak aj ked sa mi bundicka paci..niekedy sa uz aj bojim pytat nieco,ze aka odpoved mi pride 😲

halit13
19. sep 2012

malá otázočka 🙂, neviem nájsť stopu na inzerát na ktorý som reagovala a mamička sa neozýva , dá sa pozrieť? lebo už si to presne nepamätám a dohadovačkách to nieje a som si istá, že som sa pýtala min. na 2 veci a odpoveď žiadna asi 5ty deň :(

mima1311
19. sep 2012

@halit13 pozri si historiu , ci si to nahodou omylom nevymazala ....

halit13
19. sep 2012

@mima1311 vidíš, cez históriu prehliadania som to našla zo 14.9. - aj otázka čo som dala .... a tu na koníkovi ani stopa :(

lenulienka2011
19. sep 2012

baby kupujuca -makiii@centrum.sk - maria žibekova neregistrovana,jednou vetou poprosila o nakup na dobierku,vahala som,nakoniec som poslala,vobec nekomunikovala,uz som mala strach,a predstavte si bleskovejsie prebratie som este nezazila-oporuuuuuuucam 😵 😵 😀