Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
pisem jednej predavajucej ze mam zaujem o top-mala vela inzeratou,dnes kuknem top pozastaveny ja ziadna odpoved,kliknem na nu inzeratou 0,neverim ze to za jeden vecer predala-to dam asi ruky prec od takej predavajucej
baby, kde najdem tu stranku, kde su jedna po druhej rozpisane hlavne tusim kupujuce? kde su proste len ich nicky? bola taka stranka, nemozem to najst, dakujem!
no, zacinam mat divny pocit z jednej predavajucej. Kupila som od nej bundu, napriek tomu, ze som sa podrobne pytala na stav, dosla flakata, na podsivke sa rozchadza latka, a najhorsie je, ze jeden rozmer (ktory som jej kladla na srdce), je o 12cm rozdielny. Najprv sa ospravedlnila, ze to neurobila naschval, ze si tie chyby nevsimla, a ze ten rozmer merala na sebe, nie na bunde 😕 (co celkom nechapem). Najprv sa vyjadrila, ze ju odo mna odkupi 😨 No ked som napisala, ze chcem bundu vratit +postovne, zacala natahovat cas.Naposledy v piatok naobed chcela este jednu fotku, poslala som ju asi o 2h (bola som v skolke pre krpca). Este stale sa neozvala. Uz stracam nervy. Bunda prisla minulu stredu doobedu, hned som ju reklamovala. A dnes je pondelok a vysledok ziadny.
@mandragora22 áno, ale stačí ak dáš "ctrl+F" a začni písať čo hľadáš...
ach dnes už tretia mamička s priamym vkladom, ani jedna nepriplatila poplatok za priamy vklad - vraj nie je to ich problém a jedna si zase určila sama poštovné, juj ako sa vytešujem :o(((
@sailes ja som bola minuly tyzden vkladat na ucet v slovenskej sporitelni a tam uz poplatok za vklad neplati prijemca, ale ten kto vklada, teda som zaplatila zvlast peniazky ktore isli na ucet a zvlast poplatok banke a dostala som dve potvrdenia 🙂 podla mna by to tak aj malo byt.. ved co ty mozes za to, ze ti chce niekto vlozit???
a panicke ked si urcila postovne, skus jej to za tolko poslat
@sailes
@dosa
aj ja som minule v banke dostala ponuku, že poplatok za priamy vklad môžem uhradiť zvlášť, bola to VUB (a naposledy, ked mi jedna nezaplatila, tak som ju na to upozornila, ako aj na fakt, že to mám vypísané v podmienkach a pani dokúpila tovar aby "nestratovala" a boli sme spokojné obe 😅 😀 )
@dosa ved práve, ako za trest, ja mám platit, že mi niekto vloží peniaze, hrozní zdierači a to platím 8E za vedenie účtu, strhnú mi za každý vklad 0,60E , to som len tak škodná 1,80E a ešte tej maminke poštovné, už mám o 3E menej :o(
to tej paničke neviem ako poslat menej, asi odstrihnem z rifiel či čo :o)))))
ja teda odpadnem. Prisla mi od predavajucej zaujimava odpoved:
dobry večer, uf...dakujem za foto, uprimne ta bunda vam sadne asi tak ako sadla aj mne t.j. ako som písala opasok nie je pás bundy...a to je aj ten stále vami diskutovaný rozmer 47cm...skôr mam pocit, že vam je uzka ?ale to si môžem len myslieť, kedže ste sa na fotke nezapla...ako som napisala nebudem míňať energiu (viem ju využiť aj lepšie) ale prišlo by mi od vas simpatické aj obchodné, keby ste aspoň "výlet" tejto bunde hradila vy. Nemam problem uhradiť vam hneď 4€ .
Co vy na to? tu je fotka, ze ako vysoko je tzv falosny opasok. Podla predavajucej je jeho vyska v poriadku. Ale podla mna, by mal byt predsa aspon priblizne v pase nie? A nie pomaly pod pazuchami. (ja som pri kupe chcela od nej, nech mi odmeria, dlzku od svika goliera po ten opasok, ona mi namerala vraj dlzku, kde to jej padne v pase - to mi napisala az po reklamacii).
Akosi pozabudla na to, ze podla jej vyjadrenia mala byt bunda bez chyb (len "trosku suchnute rukavy"). Namiesto toho prisla flakata, podsivka neopravitelne poskodena, vpredu flaky nevyblednutej latky (zvysok vyblednuta latka), a este aj ten rozmer nebol spravne odmerany.
@jankah77 toto je Ti malé-a je to nepríjemné na nosenie, ja som takú mala, bola krásna, ale pás bol vydoko, musela som sa jej vzdať. Aak nesedia rozmery alebo je poškodená tak, ako nebolo v opise, tak pošli naspäť a dotyčná má uhradiť "výlet" tejto bundy sama-teda cestu k Tebe aj naspäť 😉
@martinka17 to si myslim aj ja. Takze som napisala adminovi
@sailes to je teda sila. ja mám napríklad volksbank, mesačne platím tuším 3,90€ a je v tom už všetko (vklady aj vybery či už na pobočke alebo kartou), sms notifikácie, výpis z účtu, proste všetko... takže sa nemusím stresovať s kupujúcimi,ak by chceli vložiť mne na účet. moja banka mi nič nestrhne a je to lacnejšie a bez stresov.
@kathy7337 mala si pravdu, uz sa ozvala, lebo nechce to negatko, no samozrejme ona sa citi ukrivdena este - vraj mi aj ona moze napisat take hodnotenie - neviem za co? ze ma zavadzala? A vraj poslala vcera peniaze, ale len s jednym postovnym. Ak sa nemylim, mam pravo aj na spatne postovne, ze? Tak som jej napisala, ze cakam na doplatok. Admin sa este neozval (aspon nie mne)
@jankah77 admin sa ozve,, daj tomu čas. Ona ti s kľudom môže dať negatko, ale má smolu, admin ho zmaže, takže zbytočná námaha 😉 a áno, počkaj si na spätné poštovné, nevidím dôvod, aby si platila za pozeranie sa na nekvalitný tovar 😵

@jonas17
@haramiova presne tak. Lezie mi na nervy to povymyslane horibilne poštovné. Ja mam dokonca aj v podmienkach predaja napisane, že neúčtujeme balné, hoci vecicky posielam v plastových obalkach! Veď sme mamicky a máme si pomáhať 🙂