Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@kikulienka19 mne konecne po tyzdni poslala spat peniaze, ale samozrejme bez spatneho postovneho.....jej odpoved bola: este ze co?...a kedy jej dam konecne pokoj...??...zbohom. tak nemam slov, taketo drzane, a co zavadzaju tu nemaju co hladat. Ma viac negativnych hodnoteni... Davajte si nanu pozor jej nick je @navarra.
Neviem, ale asi tu už nakupovať nebudem, zbytočne si len ničím nervy a zabíjam čas. Som rada, že ste to aspoň vy poriešila 🙂 Keď tak čítam túto rubriku, človek by tu musel byť zavesený nonstop, aby si stihol prečítať všetky nicky nezodpovedných, skôr by som povedala, že by bolo jednoduchšie a menej obsiažne urobiť rubriku, kde by boli uvedení zodpovední predajcovia, na ktorých sa dá spoľahnúť...
@kikulienka19 je taka.su tam len nicky.pozrite si moj fotoblog..niektora tam postupne pripisuje dalsie.
@kikulienka19 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vefi89/clano... sem opiste ako vas oklamala a dajte jej nick.
@zanika1983 Kikulienka nemyslela nezodpovednych, ale zoznam tych, ktorym mozeme doverovat 😀 ... asi by ten zoznam bol kratsi, ako tych nakupujucich/predajcov, co su s nimi problemy.
Ja mam stastie, nakoniec som sa ohladom bundy od vava1 dohodla, a peniaze mi uz prisli (aj s postovnym, nakoniec doplatila) a bunda uz poputovala spat.
@jankah77 hej...ja som jej tam dala link.kde si pozrie aspon nezodpovednych.
ahojte kočky, potrebujem radu... admini mi stiahli inzerát, vraj, nie je nafotený mnou !!! mne ale všetky veci fotil manžel, na foto pozadí... fotky sú originál moje a všetky inzeráty mám nafotené rovnakým spôsobom (môžete kuk do mojich inz.)... zrušili mi však len jeden.... pritom tam nebolo tam nič iné, ako v ostatných.... na koho sa mám obrátiť ???? 😠 😠 😠
to už človek ani nesmie "vedieť" fotografovať produkty zrejme, lebo je hneď podozrivý 😝 😝 😝
@dejnas konecne niekto, kto vlozi poriadne fotky a hend sa to niekomu nepaci... radsej by mohli pozastavovat take, co su fotene vecer pri sviecke a clovek ani poriadne nevidi, ci je modre, alebo zelene... no v kazdom pripade napis to tomu adminovi co je uvedeny v tej sprave co ti prisla...
@dosa ale správa mi prišla automiticky, nedá sa na ňu odpovedať a nie je tam uvedené meno admina... kto má na starosti bazár ???
inak - aspoň sa manžel poteší... asi je dobrý fotograf, keď aj admini naleteli 😀 😀 to je lepšie než pochvala 😀
asi mám smoulu, že ponúkam takmer nezničené zachovalé veci.... tak sa to niekomu na tom bielom pozadá nezdá ...
no baby ja som prave take "zaucho dostala" aby som sa prebrala..mala som jeden obchodik kde som sa na cene sekla a dotycna ma neupozornila a uhradila nizsiu sumu ..ako peniazky nabehli tak som nevedela sumu zaradit a ked som pozrela vypis, ze kto to poslal hned som upozornila nato,ze suma bola uhradena nizsia a ci by sa dalo doplatit ,,ze ide naozaj o novu vec co som predala..tak som dostala odpoved,,"jéžiš maria to sa tu bavime o 1€!!!!! tak to doplatim ked som zaplatila nie?..nechapem aka zlost vie byt koli tomu ze nechapem.. 😒
@zanika1983 Tak tá blonďavá .... (nejdem sa tu sprosto vyjadrovať ma ešte šupla aj sem?!!!) Tak to už je vrchol.
@jankah77 No neviem čo mám k tomu povedať, keďže ma tá veľmi milá pani šupla aj do tejto rubriky... Akože človek zaplatí bundu, príde mu šmejd a ešte som na čiernej listine. Už ma to tu nebaví, doriešim túto vec a s modrým koníkom ako som začala, tak aj končím.
kupila som si rifle ale boli uvedene zle miery mam narok na vratenie penazi a aj spatne postovne? dik
@zuzkahraskovie pokial nesedi popis, narok mas, ale ako tak sledujem, niektore predavajuce si z toho nic nerobia, takze ci vymozes, to je druha vec 😠
@dosa no ak nie ..tak narok na hodnotenie mam ..kedze uz obchod prebehol,nie? som s toho smutna lebo vec je mi na dve veci..pomylit sa o 6cm je podla mna dooost vela.. 😠 ..pockam do vecera ..ak nebude reagovat na spravu ..co som poslala,ze chcem tovar vratit tak hodnotko davam..
@zuzkahraskovie samozrejme, obchod prebehol, hodnotenie mozes dat... teda 6 cm je urcite dost!
@zuzkahraskovie pokial sa sekla v miere , mas narok na plnu sumu + spätnu postu, ak nebude suhlasit, tak cierna listina + negatko + hladaj pomoc u admina..myslim, ze je tu toho poslednu dobu fakt uz moc..bolo by mozno dobre fakt ked uz nie zablokovat predavajucu aspon jej na mesiac tiez stopnut bazar..aspon take poucenie..hlavne pre tie, ktore si myslia, ze jedno negatko im neublizi..
@traktor ako som dostala dnes balik a nesadli rifle tak som dotycnu hned upozornila a poziadala aby mi vratila na ucet peniazky ,ze balik jej posielam obrtatom spat..rifle su mi na nic male..len este nepisala ,mozno nieje doma tak pockam do vecera..snad sa ozve ..snad sa to vyriesi, dik
@zuzkahraskovie urcite pockaj na odpoved, nie kazda tu môze odpovedat hned..najprv to ries s nou a ked sa nebude dat, az potom v ramci moznosti, ktore tu mas..ale verim, ze bude ustretova a vec da do poriadku 😉
@traktor prave napisala a peniazky mi vrati tak myslim,ze to dobre dopadne ..papa
inzerát mi admini odblokovali, svoj "omyl" síce neuznali... ale tak čo už 😀
vraj: "ďakujeme, že si urobila úpravy v inzeráte" 😕 😕 .... žiadne dodatočné úpravy som nerobila 😝
@kikulienka19 kde ta supla? Pekne tam opis cely pripad.nech si nemysli.ze ona este moze aj vyskakovat.

@zanika1983 Ahojky, ešte zatiaľ nijako, písala som na správcov, čakám čo odpíše druhá strana... zatiaľ sa neozýva. Ak nebude komunikovať dám to na políciu, už ma nebaví.