icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garonka
25. sep 2012

@kikulienka19 a ako znel inzerat, čo mala v ňom uvedene predavajuca? ak môžeš okopiruj ho sem aby sme vedeli posudiť na čiernej listine ona piše, že si bundu umyselne poškodzovala a odstrihla štítok. Ale každopadne verím, že si to vy dve vyriešite a nebude musieť zasahovať admin

jankah77
25. sep 2012

@kikulienka19 ... tak akoze toto co ma byt? ona ta dala na ciernu listinu? a dovod? ze si sa stazovala na to, ze ti poslala iny tovar, nez opisala? Niektore zeny vedia byt drze. Mala to byt bunda Reserved? nebola -to je jasne, na podsivke bola uvedena ina znacka (bolo to vidno na fotke, co si dala, uz si nepamatam nazov -a asi si ich dala prec), ale vtedy som si dala tu namahu a nasla som tu znacku na nete. Nema to nic spolocne s Reserved. Takze jednoznacne klamala v znacke. Vybavene.

lusilala
26. sep 2012

Som strasne nastvana ,pani janka3165 vraj seriozna predavajuca,tiez som si myslela,,este som jej hladala podnajom v KE,no kupila som si od pani cizmy za 17€ ,vraj stale pekne,neopisala ziadne poskodenia,,vraj len treba vlozku aby boli pevnejsie,ale boze ta hroza co mi prisla domov,,zvonku vyzeraju tak vabne nehladiac na osuchanu podrazku a špičky ale to co bolo vo vnutri,,katastrofa,vychodene,prepadnuta päta,rozparane,co uz uz som zasila aby sa dali predat,lebo pani na moju ziadost vratit tovar odpovedala,"peniaze nevraciam,ked ste chceli nove kupujte v obchode,,je to riziko obchodu cez internet,,islo ma porazit? a 17€ nieje vobec malo penazi,,este mi napise ze povodne stali 100€ tak co ..ale ked sa raz nedaju nosit tak ako ich moze dalej predat a este ani nenapise ze na donosenie,a napise mi predajte si ich dalej,robte co chcete,vyhraza sa ze pozna zakony aby som nedopadla zle , uz sa svami nebudem bavit,a este odomna ziada aby som jej zmazala zle hodnotko lebo potom mi da aj ona,,,som zhrozena.lebo keby tam boli len osuchania pripadne odretia tak kaslem ale neda sa vnich chodit lebo je podrazka prepadnuta,,:((((((((( dala som tu jej nick aj ked viem ze sa to nerobi ale pani si zasluzi aby ludia vedeli aka je.. ja sa jej teraz snazim navrhnut aby mi vratila peniaze,aby sme to neriesili cez admina a ona namna stym ze ked maju premna hodnotu 5€ ako som jej napisala tak ze mi ich posiela a dovidenia s cizmami si mam nalozit podla uvazenia,,a co ten zbitok penazi co som zaplatila ja ?

ivett1
26. sep 2012

@dejnas ahoj, tak tie fotečky sú fakt profesionálne😉😀 ...ale v tvojom prípade možno len admin dostal "tip" od nejakej "konkurentky" v bazáriku😀...aj mne sa to stalo, tiež mi blokli inzerát na základe "takého tipu" (už dávnejšie) ... ale, následne mi ho odblokovali, lebo sme si to vysvetlili a nebolo to proti pravidlám🙂...

kikulienka19
26. sep 2012

@lusilala bože...

ivett1
26. sep 2012

@lusilala nedá sa to nafotiť?...rada by som videla čižmy za 17 eur, ktoré pôvodne stáli 100 eur😉

traktor
26. sep 2012

@lusilala patri ti plna suma + preplatenie spätnej posty , prisiel ti tovar, ktory nechces, nebol dobre opisany..takze @janka3165 by to mala zacat riesit..ak nechce, tak negatko / ak ho dala ona tebe, tak poziadaj asdmina o zmazanie + mu preposli celu vasu komunikaciu/ a pridaj ju na ciernu listinu.. a citam hodnotenie..zas vyhovorka..ked ste chceli tovar novy, tak ste mali nakupit v obchode..nie , nemusi byt novy..ale ma byt pravdivo opisany..ak chcem, aby u mna ludia aj v buducnosti nakupili, musim sa spravat ferovo..

kikulienka19
26. sep 2012

@garonka Ahoj. Už to riešim cez adminov. Sammer80 tvrdila,že mi predáva bundu Reserved, prišiel mi číňan s odstrihnutým štítkom,aby som nepoznala, že to nieje bunda tej značky... už ani nemám silu to tu riešiť. Počkám ako to doriešia admini, asi ju dám na políciu, nech to riešia kompetentní, inak sa tých peňazí a pravdy nedočkám... Prvý nákup a hneď podvodníčka.

kikulienka19
26. sep 2012

@jankah77 Ešte sa mi neozvala, a to sa už vec rieši cez adminov... tak uvidíme.

lusilala
26. sep 2012

@ivett1 to prave ze z vonku som to odfotila ale to sa da prehlnut tie osuchania,,ale zvnutra to nejde lebo ono to nevidno ale citit,ked das nohu do cizmy a postavis sa tak sa ti prepadne päta a predu skrabu prsty lebo je to tam predrate a ta vystuha vychadza z vlozky von,,neviem to odfotit je to citelne,,ale to co sa dalo idem stiahnut a dam k cizmam na bazari,,to su ONEILL,,viem ze je to draha znacka ale uz su fakt na donosenie ked sa da opravit ta podrazka,znovu vystuzit abo co

nikolca
26. sep 2012

@lusilala fotky môžeš pridať aj sem,dole maš pisane pridaj fotky tak klikni na to,no to som aj ja zvedava a pridaj sem foto aj popis aky mala ona pri tych čižmach

nanulik
26. sep 2012

@lusilala no ty kokso. ja neviem ale takým ludom by som zakázala uplne predávať na bazároch. 😠 a možno stály 100e ale pred kolkými rokmy ☹

lusilala
26. sep 2012

no ja som sa to snazila nafotit ale je to hrozne tazke,,z vonku to je zanedbatelne,,nejako to ozeliete lebo je to na podrazke a spickach ale to vnutro nejde odfotit lebo je to vo vnutri,ked slapnete do cizmy tak sa vam prepadne päta je tam akoby zalomena abo vychodena ta podrazka ci co,,aj v predu prsty,,,je to iba citit :( ale dam tu foto aspon tych predratí kolo podrazky ,,inak su fajn nebyt toho ze sa vnich neda chodit,,tak si tie odratia nevsimnem prizmurim oko,,,keby je to 10€ fajn ale 17 to uz je skoro 20€ za topanky ktore sa nedaju nosit,,neviem ci som ja narocna ale uz si pripadam ako blb,,no neda sa vnich chodit aj suseda to skusala.:(.
popis predavajucej :su original stale pekne velkost je 39-40.....a nakoniec je uveden 38-39.cize este aj velkost zle uviedla. ked som sa pytala na podrazku napisala len ze treba vlozku alebo hrubu ponozku aby boli pevnejsia noha, ale ani to by nepomohlo lebo ja som dala vlozku a prepadla sa tiez :(

ivett1
26. sep 2012

@lusilala viem, že ak sú poškodenia z vonkajšj časti na podrážke, opätku, tak dobrý obuvník ti to opraví...ale, ak je niečo poškodené zvnútra, stielka, neviem, či sa s tým dá niečo robiť?...možno ešte skúsiť pevnú koženú stielku (vložku)...len tá stojí aj 4-5 eur...

lusilala
26. sep 2012

@ivett1 no to hej,, ja viem ze sa to mozno da opravit,,,len vies nezaplatila som 17€ aby som si ich este ja daval opravit a vrazala dalsie peniaze,my sme skusali taku hrubu vlozku tam dat so susedkou lebo ona nosi take ortopedicke hrube,,ale to sa prepadlo chodenim dnu tam to treba aj vystuzit vyplnit niecim abo co,takze je to od pani nefer,,tiez by som ten vonkajsok ozelela ale to vnutro to sa neda...ale teraz aj pozeram detajlnejsie a to uz aj to vonkajsie odratia je na niektorych miestach predrate az do vnutra takze uz urcite aj premoknu,,,

ivett1
26. sep 2012

@lusilala hm, je to škoda a investovať 17 eur do takýchto čižiem, je to dosť...čo na tom, že sú "značkové"...

lusilala
26. sep 2012

No a tu je odpoved pani na moju spravu z vyzvou o vratenie penazi,,,Vydem vam teda v ustrety. ak maju podla vas hodnotu 5eur, 2 euro stalo postovne cize vam dnes posielam naspat 10eur. s cizmami uz nalozte podla vazho uvazenia. Dovidenia

bodka13
26. sep 2012

@ivett1 no ale ak má ešte investovať do opravy,to si mohla kúpiť rovno nové 😉
...niektoré predávajúce sú naozaj veľmi neseriózne 😠

stanislavao
26. sep 2012

pridam si do albumu fotku niecoho, co som objednala, ozve sa mi maminka, ze odkial to je, ze je to super. napisem ze je to z modreho konika z pro shopu. mne ked niekto takto napise odpoved, tak ked chcem, zacnem to hladat. ale ona nie, napise mi zas, ze chce presne link. cize ja to mozem hladat, ona nie. to je tak strasne tazke si zadat, ze chcem mikinu a prezriet tych par stranok v pro shope? neskutocne. aj tak to neobjedna, lebo stoji 35e.

luly3
26. sep 2012

@lusilala to čo je za kravu čo ti také niečo napísala juuuj by som si zistila jej adresu prišla knej a tie nádherne čižmi ošľahala o hlavu...
@stanislavao , prepáč ale to ťa zabije jej dať link radšej ju tu poohováraš????????? juj kam ten svet speje to je ale ochota...., by ťa vyšlo menej písmenkovanie jej poslať link ako toto tu napísať 😝 😝 😝 😝

bibina25
26. sep 2012

mna pred par dnami nastvala jedna mamina, kupila som vecicku za 15 € plus posta, prislo to aj s dokladom o kupe, kupovane v r. 2008 a cena 379 Sk, netrafi Vas???

ivett1
26. sep 2012

@bodka13 je to fakt, mohla si radšej kúpiť nové... niekedy mi to tu pripadá, že všetko sa riadi heslom "za značku sa platí"... t.j. zaplatíš a ...vyhodíš... 😝

bodka13
26. sep 2012

@bibina25 😲 to si mohla dať aspoň námahu a vybrať ten doklad o kúpe 😉 ale možno ti chcela ukázať aká je dobrá obchodníčka a že vlastne na tom ešte zarobila 70sk 😠 😠 😠

stanislavao
26. sep 2012

@luly3 koho ohovaram? napisala som tu niekoho konkretneho? ale ved to nieje prvy pripad. ved nikto tu nie je databanka, ze ma linky na vsetko. ja som to tiez musela potom zas hladat. boze, ved troska sebestacnosti do zivota.

stanislavao
26. sep 2012

@lusilala tak toto je dobre svinstvo. ja som podobne raz kupila bundu, ze super stav, malo nosena a prisla mi bunda s dierami na rukavoch. dala som za nu 15e a ani za 5e mi nepresla, tak som ju vyhodila na smetisko. priserne predavajuce su tu, chcu za kazdu cenu zarobit. samozrejme, ze ich nechce naspat, ved dlho by asi hladala taku "blbu" - prepacte za vyraz, nemyslim to na vas osobne, ale tak vseobecne, ktora by jej to kupila. ja tiez sprosta som sa ulakomila na bundu z bazaru. nikdy viac ziadnu drahsiu vec tu nekupim. a cizmicky v bazari za 17e mali byt ako nove. koho to zaujima, ze stali 100e. tak nech si ich necha, ked su take uzasne. co uz, kazdy sa raz popali a potom si uz da lepsi pozor. ale kludne by ste to mali napisat adminovi, poslat fotky, ze co vam prislo, ze v inzerate klamala, nepovedala pravdu a nechce vam vratit peniaze.

lusilala
26. sep 2012

@ivett1 ved to,,ja uz nenachadzam slov ,,a teraz este pozeram ze to vlastne pise v muzskom mene ze akoze asi jej manzel abo kto,,,uz nevie co robit ta prosi manzela aby zanu vybavoval to co ona dokaslala,miesto toho aby bola seriozna a postavila sa k veci ako clovek. a to som jej este pred tym nez mi prisli cizmy, zhanala podnajom v KE lebo ma poprosila, to su taky vdacny ludia

garzonka
26. sep 2012

@lusilala aky bol popis predavajucej u tych ciziem?

ivetka1981
26. sep 2012

žienky,aké máte skúsenosti ak teda nejaké máte s kupujúcou: michaela1@centrum.sk - Michaela Čaniová ...??Dakujem

lusilala
26. sep 2012

@garzonka mala iba toto : ale aj som sa pytala ako je natom podrazka

Bazár > Dospelí: Obuv Pridaj k obľúbeným
Cizmy oneill - 39
Iná značka
Dámske
39
Čižmy
janka3165 • podbrezova, okres Brezno • 33 inzerátov
8 hodnotení • 2
su original stale pekne velkost je 39-40

8. sep 2012
Zobrazení: 80 • Záujemcov:
15 €
ZĽAVA 25 € (Zobraz históriu)

Podmienky predaja užívateľky janka3165
Mile mamicky.
Som rada ze ste navstivili moj bazarik.Vecicky su malo pouzivane alebo skoro nove.Tovat

garzonka
26. sep 2012

@lusilala pokial sa v nich neda chodit, tak opis bol zavadzajuci. Zvlast ak si sa pytala aj na tu podrazku.....Urcite by som ziadala vratenie penazi (celu sumu + spatnu postu).