icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

martinka17
3. okt 2012

@bonaquaba do bublinkovej fólie, pevného papiera, potom kvalitnú krabicu a nezabudni na pošte požiadať, aby to označili ako krehké, poplatok je tuším 20 centov 😉

bonaquaba
3. okt 2012

@martinka17 vdakamoc idem akurat dobchodupokrabicu,vdaka

fukylove
3. okt 2012

@mam4 tak tu nie je o com... ak chces to tricko prijat spat, ok... ale nie si si vedoma chyby, tj aj mamicke treba napisat, ze si jej ochotna vratit peniaze, no az potom, co si pozries tovar.. v pripade, ze nesuhlasi, tak nevidim dovod preco by si sa s nou mala natahovat... je to tvoja dobra vola...

mam4
3. okt 2012

@fukylove ak je taka nespokojna a ziada vratit tak som ochotna ho vziat spat ak si zaplati postovne kedze u mna k chybe nedoslo... vcera som jej pisala ze nech najprv ona posle to tricko spat tak uvidim co odpise, dufam ze ano, aby sme sa dalej nenatahovali, mam z toho len nervy 😒 dakujem za nazor a za rady ...

fukylove
3. okt 2012

@mam4 ako som pisala vyssie 🙂 je to tvoja dobra vola, ze ten tovar beries naspat 🙂 a tak si myslim, ze by skutocne mala aj kupujuca prejavit dobru volu a poslat ti najskor tricko a az nasledne - po odkontrolovani tovaru co ti pride, ci je vsetko OK - jej ty posles peniaze... samozrejme postovne plati kupujuca 🙂

mam4
3. okt 2012

@fukylove tricko uz poslala spat tak uz nemam co riesit, verim ze pride v takom stave ako som ho poslala ale clovek nikdy nevie, uz som sa tu na MK stretla s kadecim, myslim na bazari 😅

fukylove
3. okt 2012

@mam4 tak potom daj vediet ako to cele dopadlo 🙂 a inak - mna osobne by najviac zaujimala fotka toho stitku na tricku 😉 ked kupujuca tvrdila,, ze to nie je original, ze je to fake... 😉

mam4
3. okt 2012

@fukylove tu fotku si mozes pozriet na inzerate co som dala link, t
je to to iste len ine tricko, tamtem inzerat som vymazala ale tricka su skoro rovnake,naraz kupene v tom istom obchode len trocha iny dizajn... potom napisem 🙂

fukylove
3. okt 2012

@mam4 vsak tam bola uplne jasna ta znacka 🙂 🙂 🙂 no v kazdom pripade som fakt zvedava ako to dopadne 🙂

mam4
3. okt 2012

@fukylove no ved prave, ze aj v tamtom inzerate to bolo presne takto odfotene, jasne to tam bolo vidiet... tak co uz... niekomu nevyhovies 😅 naco by som sa s nou natahovala, chcela ho vratit na vlastne naklady, len ona bude stratova... ale nechapem preco si vymyslala, ved mohla napisat ze jej muzovi nesadlo alebo ze sa mu nepaci dizajn alebo hocico len nie taku priehladnu loz 😕

stanislavao
3. okt 2012

tak toto som este nezazila. osoba, od ktorej som v zivote nic nekupila mi napise hodnotenie, ze som udavacka. a to uz co ma znamenat?
urcite s touto osobou nechcem mat nikdy v zivote nic spolocne "rudlicka "
a mozem vam povedat, ze v poslednej dobe toto nieje prva kratko registrovana osoba, s ktorou su tu problemy. pozor na ne. minule museli jednu asi na tyzden uplne zablokovat, lebo nadavala tiez bezdovodne jednej znamej. kam to ten svet speje.?

nanulik
3. okt 2012

je to v poriadku ked sa nejakej predávajucej niečo opýtam, neodpovie mi vôbec a zrazu je inzerát pozastavený?

rudlicka
3. okt 2012

@stanislavao Ja len tolko ze ublizujete ludom to sa vam vrati ja take veci nerobim hodnotko zmazem aby ste bola spokojna ale vy uz nerobte problemy a NEUBLIZUJTE LUDOM ! PA

lilliaan
3. okt 2012

@nanulik to sa stalo aj mne pred par dnami. Pytala som si rozmery a odpoved ziadna. Na druhy den inzerat pozastaveny a uz je aj zmazany. Je slusnost aspon napisat "prepacte, predane"..No co uz, ludia su rozni 😒

nanulik
3. okt 2012

@lilliaan ved som jej napísala že dakujem za odpoved 😝

nanulik
3. okt 2012

@stanislavao a to sa dá ako pridať hodnotenie? ved to len pod konverzáciu sa dá? či nie?

lilliaan
3. okt 2012

@nanulik dobre si urobila 😝 Nedavno som pisala jednej mamicke a prosila pomerat tovar. A ona mi vobec neodpovedala. O par dni som pozrela, ze ma inzeraty aktualizovane a mne stale neodpisala (to mi pride dost neslusne, ved ked nema zaujem, tak nech nepredava). Tak som jej len napisala "dobry den, ako zaujemcu ma mozte vymazat, pohladam inde".. Cakala som od nej odpoved typu: prepacte, uplne som na vas zabudla. No ona ma skutocne ako zaujemcu vymazala a ani bu ani mu... 😝

nanulik
3. okt 2012

@lilliaan 😝 no ved aj mne sa stane že napr. v meste pozerám z mobilu a neodpíšem a poviem si že doma z pc odpíšem na inzerát ale stane sa že zabudnem, ale sa potom ospravedlním. lebo ved som rada ked veci predám

rudlicka
3. okt 2012

Ja sa vyjadrim ze taketo osvobky mne neublizia ale ublizia mamickam ktore su uplne nove a este vtom nevedia chodit tym to najviac ublizi ☹ Ludia su cim dalej zakernejsi !

stanislavao
4. okt 2012

@nanulik neviem, ako ho tam dala. ja som jej dala zablokovat inzirat typu "kupim" lebo to tu nema co robit a hrooozne jej vsetci ublizuju, chuderke, lebo citat podmienky pouzivania je pre niekoho narocne, ale potom osocovat je velka sranda.

elka74
4. okt 2012

ahojte. tak ja som milo prekvapená. kúpila som pre dcéru topánočky za 4 Eurá a maminka mi napísala, že topánočky mi posiela, ale že sú trošku oškreté (čo bolo vidieť aj na foto mimochodom) a tak chce byť fér a posiela mi 2 Eurá naspäť. tak to sa mi ešte nestalo.. 🙂 takže dakujem predávajúcej @adelka007 . bodaj by takýchto serióznych predávajúcich bolo čo najviac 🙂

nanulik
4. okt 2012

ahojte chcem sa spýtať že topánočky zabalené do krabice sa daju poslať ako list? lebo mne pani predáva a píše mi že nie. ale ja som tak posielala už veci v krabici a normálne mi to zobrali ako list. ale teda neviem či naša pošta je unikátna 😀 alebo čo 😕

janakjk
4. okt 2012

@nanulik
jasne že sa dajú, do 2 kg sa dá posielať ako list... tiež som posielala už veľa krát a nikdy s tým nebol problém...

nanulik
4. okt 2012

@janakjk ok, dakujem tiež som jej to napísala že na 99% to pojde poslať ako list, ale radšej som si to chcela overiť. podla mna nezáleží ako je to zabalené ale kolko to váži

elka74
4. okt 2012

@nanulik ja som posielala ako list aj zimnú vetrovku. takže detské topánky sa dajú tak poslať na 100% 🙂

garonka
4. okt 2012

@nanulik áno už tu bolo spomenuté, do 2kg sa daju veci poslať ako list a je jedno či je to balené v krabici alebo v obálke 😉

nikolca
4. okt 2012

@nanulik ja idem zajtra posielať detske zimne čižmy akoo list druhej triedy no odvažila som ich a maju 998gramov no poštovne by malo byť 1,60eura ma picne ked na pošte navažia nad kilo lebo tam už to poštovne bude 2,60eura to sa už potom skôr oplati poslať ako balik do dvoch kilov za 2,20 😨 😨

benne
4. okt 2012

@nanulik maximálna najväčšia dlžka krabice nesmie byť viac než 60cm a súčet 3 rozmerov nesmie byť viac než 90cm a váha nad 2kg, a je to stále list, to jej môžeš odpísať 😅

zuzkahraskovie
4. okt 2012

tak vie mi niekto povedat..ci je to uz normalne ked sa opytam na vnutornu dlzku topanok a teda stalo sa mi,ze som zabudla a uz som tam nereagovala..zato som dostala negatko..to uz tu ako funguje ..ak ja by som mala dat kazdej negatko zato,ze si vypyta mieri alebo prejavi o nieco zaujem ale potom nekupy co sa mi aj dost stava tak mam dat negatko??? myslela som ,ze sa hodnotenie dava len ked prebehne obchod a nie uz aj zato, ze sa iba opytam.. 😠 😠 😠

dosa
4. okt 2012

@nanulik zrovna som vcera posielala dvoje topanocky v jednej krabicke, nemalo to viac ako kilo, poslala som to ako list a zaplatila postovne 1,60 - takze uplne do pohody...