Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martinka17 vdakamoc idem akurat dobchodupokrabicu,vdaka
@mam4 tak tu nie je o com... ak chces to tricko prijat spat, ok... ale nie si si vedoma chyby, tj aj mamicke treba napisat, ze si jej ochotna vratit peniaze, no az potom, co si pozries tovar.. v pripade, ze nesuhlasi, tak nevidim dovod preco by si sa s nou mala natahovat... je to tvoja dobra vola...
@fukylove ak je taka nespokojna a ziada vratit tak som ochotna ho vziat spat ak si zaplati postovne kedze u mna k chybe nedoslo... vcera som jej pisala ze nech najprv ona posle to tricko spat tak uvidim co odpise, dufam ze ano, aby sme sa dalej nenatahovali, mam z toho len nervy 😒 dakujem za nazor a za rady ...
@mam4 ako som pisala vyssie 🙂 je to tvoja dobra vola, ze ten tovar beries naspat 🙂 a tak si myslim, ze by skutocne mala aj kupujuca prejavit dobru volu a poslat ti najskor tricko a az nasledne - po odkontrolovani tovaru co ti pride, ci je vsetko OK - jej ty posles peniaze... samozrejme postovne plati kupujuca 🙂
@fukylove no ved prave, ze aj v tamtom inzerate to bolo presne takto odfotene, jasne to tam bolo vidiet... tak co uz... niekomu nevyhovies 😅 naco by som sa s nou natahovala, chcela ho vratit na vlastne naklady, len ona bude stratova... ale nechapem preco si vymyslala, ved mohla napisat ze jej muzovi nesadlo alebo ze sa mu nepaci dizajn alebo hocico len nie taku priehladnu loz 😕
tak toto som este nezazila. osoba, od ktorej som v zivote nic nekupila mi napise hodnotenie, ze som udavacka. a to uz co ma znamenat?
urcite s touto osobou nechcem mat nikdy v zivote nic spolocne "rudlicka "
a mozem vam povedat, ze v poslednej dobe toto nieje prva kratko registrovana osoba, s ktorou su tu problemy. pozor na ne. minule museli jednu asi na tyzden uplne zablokovat, lebo nadavala tiez bezdovodne jednej znamej. kam to ten svet speje.?
je to v poriadku ked sa nejakej predávajucej niečo opýtam, neodpovie mi vôbec a zrazu je inzerát pozastavený?
@stanislavao Ja len tolko ze ublizujete ludom to sa vam vrati ja take veci nerobim hodnotko zmazem aby ste bola spokojna ale vy uz nerobte problemy a NEUBLIZUJTE LUDOM ! PA
@stanislavao a to sa dá ako pridať hodnotenie? ved to len pod konverzáciu sa dá? či nie?
@nanulik dobre si urobila 😝 Nedavno som pisala jednej mamicke a prosila pomerat tovar. A ona mi vobec neodpovedala. O par dni som pozrela, ze ma inzeraty aktualizovane a mne stale neodpisala (to mi pride dost neslusne, ved ked nema zaujem, tak nech nepredava). Tak som jej len napisala "dobry den, ako zaujemcu ma mozte vymazat, pohladam inde".. Cakala som od nej odpoved typu: prepacte, uplne som na vas zabudla. No ona ma skutocne ako zaujemcu vymazala a ani bu ani mu... 😝
Ja sa vyjadrim ze taketo osvobky mne neublizia ale ublizia mamickam ktore su uplne nove a este vtom nevedia chodit tym to najviac ublizi ☹ Ludia su cim dalej zakernejsi !
@nanulik neviem, ako ho tam dala. ja som jej dala zablokovat inzirat typu "kupim" lebo to tu nema co robit a hrooozne jej vsetci ublizuju, chuderke, lebo citat podmienky pouzivania je pre niekoho narocne, ale potom osocovat je velka sranda.
ahojte. tak ja som milo prekvapená. kúpila som pre dcéru topánočky za 4 Eurá a maminka mi napísala, že topánočky mi posiela, ale že sú trošku oškreté (čo bolo vidieť aj na foto mimochodom) a tak chce byť fér a posiela mi 2 Eurá naspäť. tak to sa mi ešte nestalo.. 🙂 takže dakujem predávajúcej @adelka007 . bodaj by takýchto serióznych predávajúcich bolo čo najviac 🙂
ahojte chcem sa spýtať že topánočky zabalené do krabice sa daju poslať ako list? lebo mne pani predáva a píše mi že nie. ale ja som tak posielala už veci v krabici a normálne mi to zobrali ako list. ale teda neviem či naša pošta je unikátna 😀 alebo čo 😕
@nanulik ja idem zajtra posielať detske zimne čižmy akoo list druhej triedy no odvažila som ich a maju 998gramov no poštovne by malo byť 1,60eura ma picne ked na pošte navažia nad kilo lebo tam už to poštovne bude 2,60eura to sa už potom skôr oplati poslať ako balik do dvoch kilov za 2,20 😨 😨
tak vie mi niekto povedat..ci je to uz normalne ked sa opytam na vnutornu dlzku topanok a teda stalo sa mi,ze som zabudla a uz som tam nereagovala..zato som dostala negatko..to uz tu ako funguje ..ak ja by som mala dat kazdej negatko zato,ze si vypyta mieri alebo prejavi o nieco zaujem ale potom nekupy co sa mi aj dost stava tak mam dat negatko??? myslela som ,ze sa hodnotenie dava len ked prebehne obchod a nie uz aj zato, ze sa iba opytam.. 😠 😠 😠

@bonaquaba do bublinkovej fólie, pevného papiera, potom kvalitnú krabicu a nezabudni na pošte požiadať, aby to označili ako krehké, poplatok je tuším 20 centov 😉