icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

judith793
9. okt 2012

@miruss_013 A kedy si to posielala?

miruss_013
9. okt 2012

@fukylove Posielala som vo stvrtok..

benne
10. okt 2012

@miruss_013 mne jedna posielala v stredu minulý týžden a prišli až dnes.. a to bola baba, čo u mna už 3x predtým nakupovala, takže viem, že by ma neklamala .. bude to len zdržanie pošty, nech ešte predávajúca počká..

miruss_013
10. okt 2012

@benne ja uz neviem..najme mna to znepokojuje...bojim sa ze prídem o peniaze...aj tebe posielala postovou poukázkou na adresu???

lucia20
10. okt 2012

baby, davajte si bacha na tuto maminku danielaamirec. kupila si odomna tovar, postovne obycajne a tearz ide na mna z bludnymi teoriami. samozrejme uz mam aj negativne hodnotnie. 😖 lebo jej balik nedosiel, ale ja netusim kde je, som jej vysvetlovala, ze obycajne postovne bolo na jej zodpovednost a dnes este zaperlila, ze preco som nezmazala inzerat a stale ho tam mam pozastaveny, lebo urcite ich chcem predat dalej. 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 nikdy nemazem inzerat skor kym nedokomunikujem s druhou stranou. akoze uz som z nej na nervy. ☹

ivanka.7
10. okt 2012

@lucia20 a ty si posielala balik? Ci to slo ako list? Lebo ved balik ma vzdy podacie cislo, ked je k nemu sprievodka, nie?

lucia20
10. okt 2012

@ivanka.7 ale ano. islo to ako list do 1kila. obycajny. keby som to posielala kao balik, tak viem, ze mam podacie cislo zo sprievodky.

ivanka.7
10. okt 2012

@lucia20 jasne, mna len pomylilo to "balik" 🙂

lucia20
10. okt 2012

@ivanka.7 jasne, som sa zle vyjadrila v navale nervov. 😀 odkedy som sem dala prispevok uz som mala pat sprav a vsetky v style - nemam balik. 😠

nikolca
10. okt 2012

@lucia20 ked chcela
@danielaamirec aby si jej poslala obyčajne,nemala ti prečo dať negativne hodnotenie,za stratu predavajuca nezodpoveda,mala si priplatiť a nechať poslať doporučene,napiš adminovi hodnotenie ti odstrani,nakolko ti nepatri 😉

benne
10. okt 2012

@miruss_013 aj mne posielala poštovou poukážkou, ale na účet, čo však nie je podstatné.. ale to, že inokedy mi peniaze nabehnú dva pracovné dni po podaní a teraz to bolo 2x toľko.. a ešte mi ani vyrozumenie z pošty neprišlo, ktoré mi zvyčajne chodí do týždna .. ty máš stále možnosť reklamovať, že peniaze neprišli

lucia20
10. okt 2012

@nikolca mne momentalne nejde o to hodnotenie. mne ide o to, ze ta pani je uz vytocena, ja uz som tiez na nervy, lebo s tym nemam co urobit a nemam ho ako najst. dohadujeme sa tu uz neviem kolko a nemozeme najst spolocnu rec. z toho uz mi je do placu. lebo clovek sa snazi a aj napriek vsetkemu vyzera ako klamar. ☹ ☹ ☹ ☹

lucia20
10. okt 2012

kolko sa vam stava ze ide list druhej triedy??? viem kolko by to malo byt, ale kolko je to realne??? mne uz isiel balik 1.tr 4 dni a druhej triedy 8 dni. 😖 len ako je to realne pri listoch?

benne
10. okt 2012

@lucia20 skúsila si zavolať k nim na poštu?

lucia20
10. okt 2012

@benne myslis, ze mi budu vediet cosi o tom povedat ked to bolo obycajne? pokial by to bola mala posta, u nas taka je, tam vie postarka vsetko z hlavy, tak by to mohli vediet, ale ak je to vacsia posta, tak mi asi nepomozu. ☹

stanislavao
10. okt 2012

Dnes nam prisla suprava. Cakala som mesiac. Mesiac mala predavajuca mojich 24e. Ale ok, bolo to na objednavku. Ale... teplaky su o 4 cm kratsie, ako mi napisala, material je uplne iny, ako ma uvedene v inzerate. davajte si pozor na tuto pro shop-acku, michelleuk.
supravka je krasna, ale nemoze predsa predavat nieco, co nema overene rozmery. aj ked je to na objednavku. nemoze mi poslat teplaky o cislo mensie, ako som si objednala. a to uz nekomunikuje, neodpoveda na spravy. a ked som sa zacitala do jej 160 hodnoteni, tak som zistila, ze som neni sama oklamana a nespokojna. cize mamicky pozor na veci od nej na objednavku. nekupovat to.

benne
10. okt 2012

@lucia20 nemáš čo stratiť.. ja som už takto volala a záhadne na druhý den mala dotyčná v schránke žltý lístok, adresát nezastihnutý.. ale.. volala som tam ráno, pýtala som si k telefonu priamo konkrétnu doručovateľku k danej ulici, a bola som velice slušná, milá a krotká 😀 , držím palce, nech sa to nájde 😉

eeffka
10. okt 2012

@lucia20 len chod na postu sa opytat, ja som takto cakala na knihu, pani mi pisala ze poslala, postarku som odchytila ze nic take nema a nemala ( nasa stala) a zrazu sa na poste nasla ze vraj oznamena zasielka ze som nebola doma ( som na materskej a sedela som doma na riti, lebo tu knihu som potrebovala) cize skus. 😠 takze ja uz postarke neverim,darmo ze ma svoj rajon.
samozrejme ze ziadna oznamenka v schranke, by som cakala dodnes kebyze tam nezajdem.

lucia20
10. okt 2012

@benne idem skusit zavolat tam.

lucia20
10. okt 2012

@eeffka ved to, ze ona by ale ani ozanmenku nemala dostat, kedz enie je doporuceny, nie?

lucia20
10. okt 2012

@benne
@eeffka no tak som nepochodila, kedze uz maju postu zavretu. znovu otvoria az o 14,30, tak skusim potom.

eeffka
10. okt 2012

@lucia20 ani moja kniha nebola doporucena ale nevosla by sa do schranky, taky cas nechavaju oznamenku ze "nadrozmerne". Trt nechali. Osobne myslim ze sa jej ju nechcelo tahat a kedze nebola doporucena nemala ku nej zoznam a zabudla mi to napisat.

benne
10. okt 2012

@eeffka súhlasím.. to sa mi stalo už pár-krát, že stačilo poslať kupujúcu na poštu a tam zásielka.. ba dokonca aj veľký balík, bol

lucia20
10. okt 2012

@eeffka ja si mylsim tiez, ze to takto robia. lebo raz som boal u nas v pk na hlavnej poste. podavala som LIST mal nejakych 495gr alebo bol "nafucany" a ta co mi to preberala mi vynadala, ze co to posielam. tak som jej vysvetlila, ze to predsa splna podmienky listu a ona mi na to povedala, ze ci si uvedomujem, ze keby kazdy taketo listy posielal tak chuda ta dorucovalka, ze ona by to musela vsetko vlacit. 😖 😖 😖 😖

lucia20
10. okt 2012

@benne no len ked kupujuca na poste asi este ani nebola. ☹ caka doma. ale co som pozerala tak maju take divne hodiny. Pondelok, utorok, štvrtok, piatok: 8:00 - 11:00 h, 13:30 - 16.00 h

Streda: 8:00 - 10:30 h, 14:30 - 17:30 h
mozno uz robi a nestiha tam ist,alebo kvoli dietatu nemoze ist na postu, lebo tie hodiny su fakt take vrazebne. 😀

eeffka
10. okt 2012

@lucia20 heh preco mne nikto nic take na poste nepovie ? asi ze sa tvarim od prirody takto 😠 by som sa hned odreagovala 😀 😀 😀

benne
10. okt 2012

@lucia20 to je nejaká dedina, nie?

lucia20
10. okt 2012

@eeffka joooj, no neboj, mna uz na pezinskej poste poznaju. co ja som sa tam nastazovala a najedovala. sme mimo dorucovacieho obvodu- vraj. hoci patrime pod pk a maju povinnost sem nosit postu, ale vraj mame horsky teren, pricom mame asfaltku a v zime som sem prisla v starom favorite, felicii, no proste vylezie sem kazdy kybel... tak sem nedorucuju. schranky nam dali 5 km od domu. a dorucuju vraj 2x tyzdenne, co podla mna neni pravda, kedze sa mi bezne stava, ze v piatok mi daju dorucenku, ze si mam prist cosi vybrat a posledny datum vyberu je na sobotu. tak kde bola dorucenka tych ostatnych 17 dni??? minule mi jedna maminka posielala list prvej triedy. dosiel mi o 4 dni. skoro ma porazilo. sme museli cestovat a posielala mi plastenku na kocik. no jasne, ze cely cas co sme boli prec, tak nam prsalo. ked som robila danove, tak mi posielala jedna pani podklady. v pondelok zaslana obalka beznych rozmerov s papiermi a vo stvrtok mi tvrdili, ze tam neni, tak som tam narobila bordel a stazovala sa u veducej a neuveris co mi dali... obalku. alebo dalsi priklad na co som sa bola stazovat. aj to zo mna robili debila, ze urcite som si to tam dala sama. sto chuti som mala ich zabit na fleku. v maji mi dali MARCOVY vypis z banky. staci ti??? a za toto platime. je mi z nich na grc.

lucia20
10. okt 2012

@benne myslim, ze ano. na stranke maju uvedene, ze su obec.

lucia20
10. okt 2012

@benne pozri co maju na tej stranke??? mozno bude problem v tej poste, ze nedorucuju kazdy den alebo co... Výbery sa uskutočňujú počas pracovných dní /pondelok - piatok/ v určenom čase pre každú časť obce.

Pošta Valaliky zabezpečuje doručovanie pošty aj pre obec Kokšov - Bakša