Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ano od 6 septembra pouzivas jeden 😀 nemam naladu stracat tu cas a dohadovat sa kvoli tvojmu TOP kociku, nie som chudera aby som jazdila s takou karou, kludne ho podarujem do decaku a ty si 125 Eciek uzi aby si mohla mat 28 kocik 😀 😀 😀
@ifkael
@ustrachana
baby, len taka technicka otazka...preco menite tak casto kociky? ja som pri 2 detoch mala dokopy iba2 - jeden hlboky a jeden sportak...a slapu v pohode. Nevyhovovali vam, ci sa skoro rozsypali? Zeby som mala taku stastnu ruku vo vybere?
@jankah77 poslala som Ti IP kedze odpoved na Tvoju otazku je mimo temu 😉
Kauza bm je OT... A nad ostatnym sa velice rychlo povznesiem.
@ifkael ja som naozaj koci videla na zivo a mozem povedat ze naozaj bol ako novy.to ze ho pani musela oprat alebo cistit popruhy to je vec krasy a za smiesnu cen 125 eur 🙂) tak isto mi prisiel kocik ,musela som ho prat a cistit ale nikomu som nepisala nazad,nakolko som kocik velmi chcela a velmi sa mi pacil.tak som ho vyprala a bol tip top 🙂 ved kazda co nieco kupujeme musiem oprat ked don davame svoje dieta ci?a pani sa asi nepacil ked prisiel na zivo,to je moj nazor,preto chce peniaze nazad....
@tt5tka len pre info - kocik prisiel vo stvrtok a kontaktovala som ju v sobotu a az taka slepa nie som aby som do soboty musela zaostrovat ci sa mi paci 😀
a nehnevaj sa, ak nieco predavam aspon to ocistim - ale to je uz vizitka zeny
teda mne ako matke by nedalo aby sa moj syn vozil v spinavom kociku a nie aby som spinavy kocik este niekomu aj predavala, to ked ho vozila v kociku s takymi popruhmi tak potom dakujem - cistota
moj syn ked v kociku nieco papa tak vzdy ako prideme domov ho vyumyvam a nie aby mi to tam zasychalo
dalsia vec, vyssie predavajuca pise, ze kocik bol vypraty, ale pasy nekontrolovala - len pre info - kocik pred pranim treba zvliect z konstrukcie, aby sa k tomu zvleceniu dostala musela by vytiahnut pasy, kedze su cez cast, ktora sa da prat prevlecene ( kocik ma 5 bodove zapinanie) - cize z toho logicky vyplyva, ze by s pasmi prisla do kontaktu - ona nie, ze ich nekontrolovala - ten kocik kym dorazil ku mne pracku ani nevidel.
@jankah77 takych maniacok je tu viacej. mam dojem ze sa pretekaju ktora pred ktoru. jedna "taka", co ich mala minimalne 40 pri 2 detoch napriklad odpisala druhej pani, ktora sa jej pytala, ze co na to hovori jej manzel, pretoze vela chlapov nechape na co potrebuje zena tolko kocikov, ze: to su asi chlapi, co maju nesvojpravne zeny, co su financne odkazane na nich a musia sa svojich chlapov na vsetko pytat... Som to odkopirovala. takze podla nej väcsina slovenskych mamiciek je nesvojpravnych a to len preto, ze si nemozu dovolit viac ako jeden kocik, lebo maju co robit, aby vobec vyzili a mali co dat detom jest a nie im kupovat kazdy mesiac iny kocik. ta jej odpoved ma teda sokovala, namyslena chudera!!
ja som kupovala tolko kocikov len z jedineho dovodu - mam choreho synceka po viac operaciach a ked nevedel sam sediet tak v nie kazdom kociku sa mu sedelo dobre - boli kociky kde si pri sedeni tlacil na operovane miesta a tym vznikali dalsie zdr.problemy preto sme hladali kocik kde by mu sed vyhovoval kedze kocik sa v terene spraval inak ako v predajni nebolo to pri kupe mozne ihned zistit.teraz ked uz sam sedi mame to o cosi lahsie, ale stale dbam o jeho zdravie.
spominany kupeny kocik mu vyhovuje, ale bohuzial stav kocika je taky aky je takze 125 Eur nie je pre mna zanedbatelna suma ( nie som manzelka milionara) , ale mam svoju hrdost a nebudem sa tu s niekym dohadovat - nato naozaj nemam energiu.radsej spravim dobry skutok , kocik darujem kde im mozno este posluzi a pani nech si 125 Eur uzije a kupi dalsi kocik v poradi lebo podla toho co pise ma syna co kocik uz nepotrebuje lebo je velky a vzapäti nato pise ako mala objednany uz dalsi...
dalsia vec - ak niekto nato aby menil kociky ma, tak samozrejme je to len a len jeho vec, ale ak uz kocik predavam, predam ho opraty, cistucky a nie spinavy ( podla nej opraty), ale pasy si nevsimla, to naco sem uz pise take blbosti ked s pasmi musela pri "prani" prist do kontaktu
a naco sem ako pise "jej kamaratka" ako kocik videla? to mam teraz nakazat svojim kamoskam co kocik videli aby napisali v akom je stave ? no to by tu ta diskusia este velmi dlho pokracovala
a nema uz vyznam tu tuto "kauzu" riesit
No do kelu, baby...
:( ja som písala pred časom, že čakám na čiapočky, ktoré nechodia... tak od dnes je profil PRO predajcu, u ktorého som mala tovar za 15 e neaktívny... Nereaguje na moje správy už cca 3 týždeň... Poradíte?
Vážená pani Vrbová,
dňa 9.9.2012 som Vám posielala na opravu (s ktorou ste v písomnej komunikácii zo dňa 4.9.2012 súhlasili) háčkovanú čiapočku a šatku. Príjem vecí ste mi písomne (v internetovej komunikácii) potvrdili dňa 28.9.2012 a prisľúbili ste, že mi tovar nasledujúci pracovný deň - t.j. 1.10.2012 pošlete. Na viaceré urgencie z mojej strany ste nereagovali, rovnako ste ignorovali aj žiadosť o podacie číslo zásielky ( písomná komunikácia zo dňa 8.10 a 11.10.2012). Odo dňa 15.10.2012 je Vás profil profesionála (PRO) na portáli www.modrykonik.sk zrušený. Mám dôvod domnievať sa, že Vaše konanie je podvodné, preto Vás žiadam o vyjadrenie, kým podniknem ďalšie kroky.
S pozdravom,
V Žiline, dňa 15.10.2012
@vlastavrbova
prosím mamičky, ktoré majú na pani telefón, aby mi ho poslali...
Tento list posielam mailom a aj poštou?
Leni máte ode mě zprávu a e-mail.Vlasta
@lenkove Leni máte ode mě zprávu a e-mail.Vlasta
pani- 12. októbra o 11:14
ahojky,mam zaujem o tento kocik
Ja - 12. októbra o 11:54
samozrejme,len vas chcem upozornit ze kociky posielam kurierom,posta je neochotna a komplikovana,tak cena s kurierom by bola 35eur,ak vam to nevadi napiste mi a dam vam cislo uctu,potom vas este poprosim o cislo telefonu,kde ma kurier kontaktovat kedy pride,dakujem a vasu adresu,Monika
pani - 12. októbra o 16:16
no ja som si ho vybrala hlavne preto ze je tam napisane ze "cena z postou"
Ja - 12. októbra o 18:51
v poriadku tak ho posleme postou,dajte adresu,len pre informaciu ten kurier je o 2,50eur drahsi ako posta a donesie vam ho domou,tak poprosim 32eur na -------,ked peniazky nebehnu ozvem sa a posleme kocik,zatial dakujem pekny vikend,este tu vasu adresu nech si to nachystam
Ja - 13. októbra o 13:23
v pondelok ide manzel do prace,posle vam to nemusim sa ja nadrapovat,budem vam doverovat,tak napiste tu adresu,dakujem pribalila som aj darcek,pekny den
- Včera o 11:56
dakujem vam za ochotu,velmi si to vazim.My sme chceli len taky na dvor a taky nam vcera doniesla svagrina tak nemusime kupovat,snad sa neurazite.................................................co poviete?neurazila som sa ale takyto pristup mam v poslednej dobe pravidelne...je to na negativne hodnotenie?uz ma to takto nebavi,cmuky 🤐 😵
@monca571 sa stava že si to niektore kupujuce o päť minut dvanasť rozmysla,na negativne hodnotenie to nie je lebo medzi vami napokon k žiadnemu obchodu nedošlo ale pokial je napisane v inzerate cena s poštou tak cena s nad plati a nemenim ju alebo bolo treba upresniť že pokial chcete poslať kurierom treba si doplatiť a nechať už zvažiť samu kupujucu 😉
@nikolca vsak ja som jej to tamaj napisala,len sme sa asi nerozumeli....len ja uz potom nechapem,lebo ona napisala ze ho chce,a vybrala si ho pre tu cenu s postou-podla mna bol obchod potvrdeny,ale ja tu uz nicomu echapem MK aj spravanie mamin jeden co den divnejsie,asi presedlam 🙂 🙂 😎
@monca571 ja sa už nad takymito ani nerozčulujem,ja som raz tak rezervovala tovar na cca mesiac,poslala som čislo učtu,no pani sa potom už ani neozvala 😒 pytala som sa na to admina vraj to nie je na hodnotenie,hlavne že je na hodnotenie,predala som bundu z kik obchodu,bola to nova bunda s visačkou,kupujucej sa najprv nepačilo šitie bundy,že je škaredo ušita,že su škaredo prišite suche zipsy,no už som si pripadala ako vyrobca tej bundy 😒 ,pani tu bundu kupila v auguste a teraz pred dvomi dnami mi pisala vraj išla prešiť tie suche zipsy a odpadla jej kapucna lebo vraj tam chybaju tri zubky,ina predavajuca by sa s nou ani nebavila keby niekoho kontaktovala po dvoch mesiacoch od zakupenia tovaru že je chybne to a to 😠 😠 a či som kontaktovala admina??samozrejme že kontaktovala a odpoved som dostala taku pozrel som si jednu aj druhu stranu,obidvom vam hodnotenia ponechavam,môžete si ho vymazať navzajom 😠 😠 😠 😠 už sa ja ani nerozčulujem,škodi to mojej pleti 🙂 😉
@monca571 a pritom ta bunda bola už riešena,kontaktovala som vtedy admina a odkopirujem ale nebudem uvadzať konkretne meno ktoreho admina to bolo toto je moja sprava spred dvoch mesiacov
ahoj predala som nenosenu bundu,chcela by som počuť tvoj nazor kupujucej sa nepači jej šitie,no po pravde ja neskumam ako su veci šite,tie suche zipsy neboli mnou menene,ide o uplne novu bundu,a toto mi napisala Dobré ráno. Bundička mi prišla, je nenosená, aj hrubá, ako ste písali, len som dosť sklamaná, že ste mi nenapísali, že má na predu tak škaredo prešívané tie suché zipsy a vôbec, celý ten lem na predu, určite by som za ňu toľko peňazí nedala, lebo je to dosť vidno, takže to budem musieť dať prešiť. No moja chyba, mala som si to asi lepšie overiť a žiadať o podrobnejší popis. Nabudúce budem múdrejšia. Prajem pekný deň
@monca571 a toto mi bolo vtedy odpisane"
Ahoj,
myslim, ze kupujuca spravne pochopila, kde kupuje vec (bazar) s cim treba pocitat. To ci s tym nieco chces robit je na tebe, mozes byt velmi priatelska voci nej a ponuknut jej vratenie veci, ale myslim, ze to nie je nutne. ..........a teraz baaaach negatko a vraj môžete si vymazať navzajom,no škoda rozčulovaniaq,teraz pred nedavnom som predala rifle a pani som pisala že som jej skontrolovala stehy že idu krasne za sebou a kupujuca nechapala o čom točim 😉 🙂
@ustrachana Tvoje spravy po doruceni kocika:
Ahoj Ivi, kocik mam.Rucky su poodierane, ale co uz ☹ poprosim ta potom este zaslat ten zarucny list,dakujem.
Ja - 11. októbra o 17:41
Akoze rucky poodierane? To nemal!!!! Odfot mi to a posli XXXX
ustrachana - 11. októbra o 18:18
ten sacok bol roztrhany a je to oskrete, teraz som ho cely umyvala ak mi zajtra vyjde cas pofotim akoze kurier drbnuty ako tago mal ho tam hodeny a este aj zasypany balikmi, som mu tak vynadala, ze az.idem off, vratil sa mi muz zo zahranicia. ale inak je v pohode , dakujem
ustrachana - 13. októbra o 19:57
Ivi, kocik predavam lebo je cely rozheglany, dnes som s nim bola vonku, normalne som prisla narobena ..
takze dva dni bol kocik oukej a potom bol rozhrkany, potom spinave pasy...nieje nahodou dovod, ze si si to rozmyslela? Tvoje urazlive IP si pre druhykrat nechaj, nikdy som nepredala kocik, ktory by bol zniceny, to ze nevies, ako jazdia golfky, tak zato ja nemozem. Tymto to povazujem za uzavrete, len ak jedna strana trepe ze aky srot kupila, tak to pravda veru nieje....
Nebol by to Tvoj prvy kocik, ktory si po dvoch dnoch predavala, ale to uz moj problem nieje.
@ifkael a su fotky toho kočika???mali byť pridane!!!
@ustrachana
v takomto stave kocik odchadzal... plus vyumyvane kolecka nastrekane s WD40.
@ustrachana nechapem prečo pišete že kočik predavate,mne keby prišiel rozhengany kočik,tak žiadam späť eurače a nie aby som ho ja predavala niekomu dalej,či dalši majutel kočika bude z rozhenganou šunkou spokojny? 😕 😨
a kedze prve dva dni bol kocik ok...prestavam to riesit. ak By mi to napisala hned, tak to je ine. Nie raz ako som kupila kocik a doma zistila ze mi nevyhovuje, nesla do obhodu nazad ale predala dalej...tak to vacsinou funguje.
@traktor no ja som žiadala o zmazanie hodnotenia ale žial mi zmazane nebolo 😠 pani tu bundu kupila odomna ešte v auguste,,tam sa jej vtedy napačilo to šitie a po dvoch mesiacoch mi napisala že jej ta kapucna odpadava,vraj tam chybaju tri zubky a dokonca teraz po dvoch mesiacoch od kupenia začala tvrdiť že bunda je sice nova nenosena ale že jej prišla bez visačky,a pritom teraz to riešil ten isty admin 😒

ahoooja 6. sep 2012 o 19:17
fotoportrét
ifkael
Príjemcovia: ustrachana
Tu boska79 predtym...normalne mazmazali....to aka cenzura!!!!! Debilny bm.... v zivote tam nic nekupim a taku antireklamu im urobim ze az.......
To tu ako gestapo.... esteze idem o tri tyzdne do prace... Ty si tu este?
A