icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
15. okt 2012

@makankamegy tak by ste tovar nemohla prevziat, nie?alebo ak by ho prevzal niekto od vas, tak by ho snad skontroloval..ved to tak robite aj ked nakupujete v kamennom obchode..ci nie?nekontrolujete tovar?takuto vadu by vam ani tam neuznali / myslim tu kapucnu/ po tak dlhej dobe..a neriesila by som co by bolo ak by bolo , ale co je..predstavte si to naopak..vy ste predavajuca a vam bachne negatko niekto po 2 mesiacoch, lebo si vsimne na veci poskodenie..preco ste sa bala dat vtedy hodnotenie a teraz uz nie?....a fakt to neberte v zlom..je to len môj nazor..

makankamegy
15. okt 2012

@nikolca viete čo? napíšte si sem do témy, že ste mi pred dvoma mesiacmi predali bundu, v ktorej ste mi neopísali ako je poprešívaná, keď som vám ju chcela vrátiť, nevyhoveli ste mi a môžete si pridať aj tie moje fotky, aby mamičky vedeli, čo sa mi vtedy na tej bunde nepáčilo. a o tej kapucni a hodnotení tam napíšte tiež. meliete si stále len svoje, ale nevadí, nech si kazdý spraví svoj názor

makankamegy
15. okt 2012

@traktor ja som žiadala o vrátenie peňazí, ale neúspešne

katka0026
15. okt 2012

@makankamegy ja by som to tiez po takej dobe nebrala spat, mne raz chcela jedna mamicka vraiti monitor dychu po 2 mesiacoch (asi ho uz nepotrebovala 😀 ), ja som to hned odmietla. Myslim si, ze tak do tyzdna je to norma na vratenie ale viac nie. Naucte sa, ze toto je bazar a veci si treba hned prekontrolovat pri prebrati.

makankamegy
15. okt 2012

@katka0026 ja len chcem aby bolo jasne, preco som dala také hodnotenie, aké som dala

traktor
15. okt 2012

@makankamegy napisem za seba..keby mne prisla taka bunda, za taku sumu..a v opise by nebolo napisane, ze je takto zle usita, tiez by som ziadala vratenie penazi..ak by tak neurobila, napisala by som jej to do hodnotenia..ze bunda je sice nova, ale nebolo upozornene, ze krivo sita..ale to by som urobila hned..ak som tak neurobila..tak co s tym uz...to, ze po 2 mesiacoch sa nasla dalsia chyba je hold uz moja chyba, lebo som si vec nepozrela poriadne..ale negatko by som uz po takej dlhej dobe nedala..lebo to uz bola moja chyba, ze som si to dalsie poskodenie nevsimla hned..a keby som ho zachytila na zaciatku a s tym sa obratila na admina , ze bunda ma krive sitie + poskodenu kapucnu, vtedy by aj on rozhodol inak..a teda , ze ma predavajuca vratit peniazky..ale po 2 mesiacoch..to uz nie..je to prilis dlha doba..tu uz nie je co riesit, vec mala ostat uzavreta..

lenulienka2011
15. okt 2012

@makankamegy nie neuhadla ste,tiez boli nove,nepouzite a ja som pred svadobcanmi,spadla doslova na hubu 😠 ☹

makankamegy
15. okt 2012

@traktor takže z toho všetkého tuším ja vychádzam ako tá zlá, lebo som pridala po dvoch mesiacoch zlé hodnotenie. ale to, že mi ona predala takú bundu akú mi predala a nechcela mi vrátiť peniaze je v poriaku. ja som ju hodnotila ako predávajúcu a je jedno, kedy som jej hodnotenie pridala. podľa mňa to nie je seriózna predávajúca, lebo tovar ktorý mi predala nepopísala pravdivo a preto to hodnotenie

makankamegy
15. okt 2012

@lenulienka2011 no lenže ste ich mala na sebe, ale túto bundu dcéra na sebe nemala 😒

traktor
15. okt 2012

@makankamegy nie, nie ste zla..vsetko by bolo ok, keby prislo hodnotenie hned..nie po 2 mesiacoch..chapem vase rozhorcenie aj hnev, nie je to mala suma..ale obchod sa hodnoti hned..

makankamegy
15. okt 2012

@traktor to viem, ale priznám sa, že ma to fakt mrzelo, nechcela som sa zachovať ako hnusoba, keď sa už tak zachovala ona ku mne. bola som z toho taká vynervovaná a nešťastná. toľko peňazí som dala za takú hrozne poprešívanú bundu, ona mi v ústrety nevyšla, potom mi ten admin napísal, že ona komunikovala s jeho nadriadeným tak on s tým už nič nemôže robiť... a už keď som sa s tým nejak vyrovnala a povedala som si, že no čo už, dobre som naletela a nechala sa oklamať, tak tie suché z zipsy vypáram a dám tam cvoky a stalo sa to s tou kapucňou a to ma dorazilo...

traktor
15. okt 2012

@makankamegy v tomto ta chapem..tiez by ma mozno aj vystrelo..lebo je to dost velka suma a za tu si uz fakt predstavujem krasnu bundu v perfektnom stave,...tak mozno poucenie..aj ked dost drahe do buducna..treba to riesit hned a ked to nejde inak, tak aj negatkom..

makankamegy
15. okt 2012

@traktor za také peniaze by som kúpila pekfektnú bundu aj v obchode a mohla by som si ju aj poprezerať a nekúpiť v prípade, že by sa mi na nej niečo nepáčilo. už budem nabudúce múdrejšia, aj keď od vtedy sa aj pri nových veciach pýtam, na všetko. šitie, dierky, poškodenia, zips... už sa na mňa skoro jedna mamička za to aj urazila, ale hneď som jej to vysvetlila, že mám zlú skúsenosť... vtedy som tu bola na MK len chvíľu a bála som sa, že ak pridám zlé hodnotenie, môžu mi zablokovať bazár, alebo také niečo.

missy97231
15. okt 2012

@makankamegy ako nic v zlom,,, ale aj tak nechapem preco si kupovala bundu z KIK obchodu za tolke prachy tu v bazare?? 😒 A ano - z KIKu je vela nekvalitnych veci... Ja tam sice nenakupujem, ale svokra ano... A zvacsa po prvom vyprani su veci tak suce na doma... Ale s bundou z KIK som maximalne spokojna,,, ale to bola za 6eciek 😀

makankamegy
15. okt 2012

@missy97231 dcérka mala minulí rok bundu z Kik a bola som s ňou veľmi spokojná a keď som našla túto, ktorá bola nová a nenosená, tak som si povedala, že je jedno, či ju kúpim tu, alebo v obchode a aj farebne sa mi páčila, fialová je malej oblúbená farba... lenže keď prišla, bola som sklamaná z toho, čo mi pani predala bez toho, aby ma na to upozornila. toľko peňazí by som za ňu určite nedala, keby ju bola nafotila tak ako som to potom spravila ja. lebo sa dajú kúpiť aj poškodené veci, ale kupujem ich už s vedomím, že také sú a väčšinou je aj cena prispôsobená. keby bola za 6 eur, tak by som si povedala, že veď to šitie vypáram a dám tam cvoky a bola by som spokojná, že som lacno kúpila aj takú bundu, ale tá cena, ktorú som za ňu zaplatila bola fakt vysoká. ☹ ☹ ☹

mima1311
15. okt 2012

zienky , v piatok som posielala 3 listove zasielky , jedna dnes uz aj bola dorucena , ukazalo mi to pekne aj v sledovanych zasielkach , uz mam aj info od kupujucej ...dalsie dve sa zrejme este od nas z posty ani nepohli , lebo mi to zobrazuje toto ............................
Vážený zákazník,

oznamujeme Vám, že o zásielke s číslom ---------------- sme zaznamenali nasledujúce informácie:

Dátum a čas Udalosť
12.10.2012 14:31 Zásielka podaná na pošte Čadca 1, Námestie Slobody 101, 02201 Čadca
...........................
je to mozne ?

missy97231
15. okt 2012

@makankamegy ved mne praveze ide o to,,, ze z KIK sa daju kupit pekne bundicky, ale aj o dost lacnejsie 😒 17eur mi pride dost vela dat za tak nekvalitnu bundu 😒

jonas17
15. okt 2012

@mima1311 a nespadlo im to pod stôl? 😀 😀 už to malo ísť v piatok poobede, zavolaj tam 😉

makankamegy
15. okt 2012

@missy97231 no lenže keď som ju kupovala, nevedela som, že je tak nekvalitná, lebo mi to predávajúca nenapísala a na fotke to vidno nebolo. a keďže ma ani vo sne nenapadlo, že niekto môže za takú cenu predávať takúto hrozne poprešívanú bundu, ani som sa na také niečo ako je prešívanie nepýtala. a potom keď som to predávajúcej napísala, ona mi na to odpísala, že si to nevšimla a peniaze mi vrátiť nechcela ☹ ☹ ☹

jankah77
15. okt 2012

@makankamegy a nechat si urobit fotku vo velkom rozliseni, aspon prednu a zadnu stranu. Lebo z takej malej a neostrej fotky houby vidno.

mima1311
15. okt 2012

@jonas17 😀 no to teda netusim , co s tym robia , boli 3 , jedna uz je kde ma byt a tieto 2 sa dajako nehybu 😠 😠 😠 veru sa zajtra pojdem opytat , sa mi to nepaci , hlavne ze som za tie tri zasielky nechala na poste 4,40 .... 😠

makankamegy
15. okt 2012

@jankah77 no na tej fotke ktorá bola ako pôvodná k inzerátu to fakt vidno nebolo, ale ona to vidieť musela. veď možno aj sama viete, že ak aj na nejakej veci je fliačik, alebo kaz, niekedy sa to ani nedá odfotiť. ale toto bolo jasne viditeľné, keďže sa to odfotiť dalo.

benne
15. okt 2012

@mima1311 mne to tak občas ukazuje aj ked sú zásielky už doručené a hodnotenie od kupujúcej pridané.. jednoducho mám pocit.. že niektorá pošta to ešte stále nevie správne robiť 😒

jonas17
15. okt 2012

@makankamegy no vidíš, v obchode by si mala bloček, a do dvoch rokov by si bundu mohla vrátiť...tak máš ponaučenie do budúcna, také drahé veci , ked sa dajú kúpiť v obchode so zárukou, nebudeš kupovať v Bazári bez záruky...ono je to tu stále ako kupovať mačku vo vreci..na fotke to môže vyzerať horšie, alebo aj lepšie ako v skutočnosti. Stalo sa mi aj jedno,aj druhé. Je to proste riziko. preto kupujem len lacnejšie veci, ak by som bola sklamaná, tak nie za veľa...ale zase, neznášam, ak niekto niečo zamlčí, alebo vydáva nosenú vec za skoro novú...

jankah77
15. okt 2012

@mima1311 uff divne... tak bud by som zasla, alebo zavolala.

mima1311
15. okt 2012

@benne fakt ? preto sa tu aj pytam , ci sa to ktorej z vas uz stalo , no ale ze jednu nahodia a informuju a dve ignoruju ? este si to mrknem zajtra a poobede idem do mesta , tak tam pojdem urobit prefuk 😝 😀 😀 😀 dodanie pri druhej triede doporuceny list je kolko ? 1+2 ?

mima1311
15. okt 2012

@jankah77 zajtra pojdem , aj ked teda mi to zbytocne komplikuje cestu aj cas ,,,, mam to cez 20 km a este rocaka tahat zo sebou a narychlo zaparkovat na nedovolenom mieste , takze + adrenalin 😝 😀

makankamegy
15. okt 2012

@jonas17 táto bunda bola fakt nenosená, ale to šitie mi proste zatajila 😒

missy97231
15. okt 2012

@makankamegy no akoze citala som si komunikaciu,,, a hodnotenie by som uz dala pred dvoma mesiacmi 😖 akoze argument ze predavajuca nie je vyrobca - to je fakt, ale predavajuca JE povinna opisat stav veci pravdivo... Ku kapucni sa nevyjadrujem, aj ked na jednej strane chapem ze cez leto mala nepotrebovala nosit zimnu bundu, ale predsa presli uz 2mesiace 😎 Ja by som uz len tie zipsy nenechala tak lebo za skoro18eur kupit takto popresivanu bundu? ALE - admin podla mna pochybil pred dvoma mesiacmi ked neuznal a nepriznal tebe ze si mala pravo reklamovat a mat peniaze naspat 😒

benne
15. okt 2012

@mima1311 hej, fakt.. a by som ti povedala, aby si tam len zavolala.. ale šak ťa neoberiem o adrenalín z nedovoleného parkovania 😀 dva pracovné dni po dni podania.. btw.mne sa takto túla dobierka.. a už mi začína kus aj nerv jeden poskakovať.. takže budem volať zajtra Vitanovú alebo Liesek.. ešte neviem, kde začnem a kde skončím 😝 😀