icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzkahraskovie
16. okt 2012

ved aj ja pozeram ,ze sailes ma ake stastie na tie kabelky.... 😀

sailes
16. okt 2012

@zuzkahraskovie ja už plačeeeeem z toho, som na nervy , prečo to nenapíše , že : vieš čo má pár poškodení a človek nemusí mat šoky pri vybalovaní ☹ Zuzi dobrá fotka!

zuzkahraskovie
16. okt 2012

@sailes hihi dik..no niektore su naozaj divne ..ale co s tym urobime.. ☹ ....no my asi nič... ale pre teba je to ponaučenie,ze radsej si kup uz kabelku v obchode a budes mat zarucenu radost ako tu na MK.... tu aj keby bola nova a bola by obsypana aj "zlatom" ty uz kabelku nekupuj.. 😉

sailes
16. okt 2012

@zuzkahraskovie ked ja prosím chcem mamičkám pomôct a nie majitelovi obchodu, štátu, danovákom......... ale normálnym maminkám

sailes
16. okt 2012

@zuzkahraskovie ale asi máš pravdu, ja už tu kabelku nekúpim, radšej sa dám na topánky 😀 😀 😀

trnka77
16. okt 2012

aby prosím poradte:pred časom som pristúpila na výmenu,ale kedže tovar nebol v takom stave ako písala predavajúca dohodli sme sa,že si balíčky vrátime.tak som aj urobila-3.októbra som jej balíček poslala naspäť a už som si sľúbila,že na výmeny nepristúpim.Posielala som to obyčajne,aj prvýkrát sme sa na tom obidve dohodli-aj ona mi balíček poslala obyčajne .A teraz ten problém,balíček jej,že vraj neprišiel a ona žiada odo má peniaze za jej tovar,ktorý podľa nej mám doma.Bola to bunda-Adidas č.134 v perfektnom nenosenom stave,ktorá im je veľká.Prišla mi tenučká bunda o číslo menšia a po sebe mala také jemné oranžové bodky, akokeby od hrdze 😠 😠 .načo by mi preboha bola.obchodujem tu už dlho,ale aby sa mi niekto vyhrážal zlým hodnotením,tak to teda nie.ja mám svedomie čisté.......
@traktor @benne...adresujem to konkrétne vám,vy máte prehľad o pravidlách

traktor
16. okt 2012

@trnka77 vedela, ze to posielas obycajne?suhlasila?ak ano..v pripade straty nenesies zodpovednost..zial , stava sa, ked chcela mat istotu, mala ziadat doporucenu postu...

nikolca
16. okt 2012

tak som rada že napokon sme to s
@makankamegy vyriešili a myslim že spokojnosť napokon je na obidvoch stranach a dakujem aj ostatnym mamičkam za nazory či už boli pozitivne alebo negativne 🙂 😉

trnka77
16. okt 2012

@traktor my sme sa dohodli už pri výmene,že posielame obyčajne...potom sme to neriešili,aj ona aj ja sme to poslali obyčajne ako predtým

traktor
16. okt 2012

@trnka77 takze to vedela..nenamietala..v pripade straty nenesies zodpovednost za tovar..zasielka este stale môze dôjst..ale ak nie, tak zial..tak isto sa to mohlo stat aj naopak a tiez by si si nemohla narokovat skodu, kedze si vedela ako to bude posielane..

benne
16. okt 2012

@trnka77 priklánam sa k názoru traktor.. a tiež od istého času výmeny ignorujem 😖

trnka77
16. okt 2012

@traktor ja viem,že"právne" 🙂 je to všetko v poriadku,len ma mrzí,že sa to skončilo s tým,že ju klamem 😠 😠

benne
16. okt 2012

@trnka77 to máš ešte dobre.. ja som po jednej výmene ostala ako tá, čo chce aby prišla o svoje dieťa 😔 🤐

martinka17
16. okt 2012

@sailes ja viem, ja tiež rada nakupujem, aspoň mám teraz poriadne pestrý šatník 😵

martinka17
16. okt 2012

@sailes topánky neradím ja...des a hrúza mám skúsenosti. Vždy príde poškodené, kúpila som pár krát obuté čižmy....domov mi prišli čižmy, ktoré mali už obuvníkom pribité podpätky a vzadu na päte boli zošívané 😠 Vraj nevedela, lebo patria sestre 😲 😠 A takéto veci sa mne darí nakupovať často...tak topánky kupujem v Tescu a Rene 😀 😀 😀 najlepšie sa tam reklamujú prípadné vady 😝

sailes
16. okt 2012

@martinka17 to som už napísala zo srandy , lebo už som úplne mimo z týchto mamičiek 😠 ved ja napíšem aj jeden žmolok , a ked sa spýtajú na stav, píšem cca kolko krát som prala danú vec. Ako neviem, ale čo majú z toho, ak sa predá taká nepoužitelná vec ako tvoje čižmy? Ved ja sa nenechám okradnút nikým. A myslím si , že máloktorá z nás sa nechá. Potom len zbytočne si narobia problémy 😝

martinka17
16. okt 2012

@benne nemám slov....to je skúsenosť, že vraj ohrozuješ dieťa ☹

martinka17
16. okt 2012

@sailes jj, je to stále horšie a ani hodnotenia nestačia---má 200 pozitívnych hodnotení a mne príde šmejd a vraj ja špekulujem...také niečo sa stáva stále častejšie 😖

sailes
16. okt 2012

@martinka17 ja byt na tvojom mieste pošlem jej to nazad nech si ich dá do výkladu dom 😝 a vôbec, dala si jej sem nick?

lenulienka2011
16. okt 2012

@nikolca tesiiiiiiiiiiiiiiim sa s vami 😅 😀 tak to ma byt,ved nejde o zivot

danielllka
16. okt 2012

@martinka17 presne tak, to poznám- tiež sa mi stalo, že som nebola spokojná a predávajúca sa odvolávala na svojích xy kladných hodnotení- že koľko má ona a koľko ja.. to aby sme sa báli vôbec ohradiť, aby sme z toho my nevyšli ako tie vadné 😝

martinka17
16. okt 2012

@sailes to je už skoro rok...oni sú v podstate nositeľné a neboli drahé...len ma to šokovalo. Ale kúpila som aj horšie, že sa mi rozsypali doslova v rukách, tie mu poslala naspäť peniaze a čižmy leteli do kontajnera, ani som ich nemusela posielať, podľa mňa si bola vedomá, čo posiela a proste skúsila šťastie 😖
@danielllka práve som kúpila rifle, maminka bez hodnotení a tovar bol v top stave, presne podľa opisu. A na chatu staré topánky, na donosenie za 2€,....ale sú v takom super stave, že ich na chatu škoda, v pohode aj k lekárke 😲 😀 😀 😀 tiež mala predávajúca tuším 10 hodnotení 😅 😅 Proste asi mám viacej šťastia u začínajúcich ako u "skúsených" 😵

danielllka
16. okt 2012

@martinka17 .. tak lebo "skúsená" má pocit, že je nedotknuteľná a v prípade konfrontácie viac dôveryhodná, ako človek s menším počtom (alebo žiadnym) hodnotením- a viaceré to zneužívajú.. si "nazbierajú" hodnotká a potom takto "okrádajú" 😝 Ja mám ale zlé skúsenosti len z mimibazaru a mimiaukcií, tam už ani nenakupujem- tu našťastie nie (musím poklopať 😉 )

martinka17
16. okt 2012

@danielllka mmb navštevujem, keď som zúfalá na mk alebo bb nič ale fakt nič nenájdem, čo by sa mi páčilo. 😲 😀 😀 😀 A aukcie...to už skoro vôbec, radšej lešujem všetky veby...aj keď snehulky som si našla aukci.... 😉

danielllka
16. okt 2012

@martinka17 ja mám tiež občas chvíľku, keď tu nič nie je- čo hľadám- a idem kuk na MMB.. tam mi to príde ale menej prehľadné a po pár sekundách strácam nervy 😀 - tak aj hľadať prestanem.. a vôbec, stále mám v hlave zakorenené tie nevydarené "kšefty" 😠 - takže nemám chuť tam už nič..

akab
16. okt 2012

Ahojte, ja som si vždy túto diskusiu len čítala, neverila som, že budem musieť niečo riešiť podobným spôsobom a že sa dostanem do takejto situácie. Kúpila som tri veci od jednej mamičky, ktorá mala pri všetkých veciach uvedený 100% stav. Stav som si overovala aj v konverzácii pod každou jednou vecou. Mamička bola milá, príjemne komunikovala, hoci sa nikdy nepodpísala .... Veci sú vraj vo výbornom stave lebo prišla zo zahraničia, mali veľa vecí na striedačku. Prišiel mi domov balík s vecami (bez spiatočnej adresy), ktoré rozhodne nekorešpondujú so 100%-tnosťou. Mamička inezráty pre istotu vymazla aby sa nedalo komunikovať. Písala som cez ip ale odkedy som jej napísala, že tovar, ktorý mi prišiel nezodpovedá popisu prestala reagovať, napriek tomu, že prihlásená je. Kamarátke, ktorá prejavila záujem odpísala promptne, mne na správu cez IP ani pri konverzácii k ďalšej veci, NIE. Podarilo sa mi pridať jedno hodnotenie ale ani to nezabralo. Napísala som jej ešte jednu spávu, ak ani tá nezaberie, napíšem jej meno na výstrahu pre iné mamičky a pridám aj reálne foto vecičiek v 100% stave. :O(

sailes
16. okt 2012

@akab hod sem jej nick a hned sa ti ozve, nezabudni na @ aby to hned videla, uvidíš, že vec vyriešiš

elisskah
16. okt 2012

@akab no tak to sem hned hod jej nick, necakaj uz na nic. to je mozne, aby bol balik bez spiatocnej adresy? to nie je povinne?
@sailes

traktor
17. okt 2012

@akab to, ze tebe neodpoveda a kamoske ano..no asi to nechce riesit ..tak ju treba trosku *nastartovat* k cinu..tak tu daj jej nick cez @ a hadam to uz bude chciet riesit.. + tu môzes pridat aj foto, co ti doslo

gabika7706
17. okt 2012

@elisskah na obycajnej listovej zasielke nemusi byt spiatocna adresa ...