Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzkakach Asi máte nastavené zoradenie inzerátov podľa dátumu pridania a nie podľa nových správ 🙂
@makankamegy jeeeezis jasneeee. Hlavna vec, ze uz meiac tu nato pindam 🙂 a pritom problem som ja 🙂
@zuzkakach to sa aj mne na začiatku stalo, že som sa čudovala, prečo sa mi zobrazilo, že mám novú správu, ale musela som ju hľadať 🙂
@gubcikova Ahoj,no ja som tiez na nu narazila.Uz jej skoro 2 tyzdne rezervujem balik veciciek,balik uz prichystany,zabaleny-2x mi uz napisala adresu a ze mi posle hned peniaze na ucet a stale nic.Nakoniec sa mi ozvala,ze byva casto v nemocnici,no zac.nov.urcite zaplati-tak som zvedava,ak nie-potom ju verejne napisem ako velmi nespolahlivu a zavadzajucu 😠
@ellysa skús svoj problém opísať v tejto téme, pozvať sem aj ju,...mnoho sklamaných mamičiek tu už našlo riešenie 😉
@missy97231 som sa pomýlila v nicku.
opravujem sa neodporúčam b.ivula@zoznam.sk - ivana bubelinyiova (neregistrovaná/ý
@lenulienka2011 tam som sa pri gumákoch pomýlila v nicku.tá prvá sedí že chce stále len aby som jej rezervovala a nič dalej.druhá gumáky chcela že si pre ne príde osobne a neozvala sa.jej nick som písala vyššie
@katikas aha.no ja jej nič rezervovať nebudem,aj som jej napísala,že budem rezervovať až ked sa dohodneme na obchode jej správy
LenkaSchonova@azet.sk - Lenka Ščipáková (neregistrovaná/ý) - 21. októbra o 11:12
Príjemný dobrý deň😀, môžete mi prosím napísať, či je stále na predaj táto krásna súprava do detskej postielky? Bolo by možné ju rezervovať? Ďakujem za odpoveď😀 Lenka
Ja - 21. októbra o 16:31
dobrý deň.mám ešte túto súpravu.ja ich mám dve.jednu používame a a druhú sme ešte nevyužili 🙂
LenkaSchonova@azet.sk - Lenka Ščipáková (neregistrovaná/ý) - Včera o 11:40
Dobrý deň😀 môžem poprosiť rezervovať túto jednu súpravu? Ďakujem za odpoveď. Lenka
Ja - Včera o 11:48
zatiaľ ste prvý záujemca a rezervujem až ked sa dohodneme na obchode.
pekny den babulky i ja musim pridat jednu nespolahlivu mamicku objednala si overalik18.10.a vraj 19.10.poslal peniazky no dodnes nedorazily ani na vzkazy nereaguje hoci je aktivna ide o @lehocka co ma velmi mrzi ze musim ju oznacit
@gubcikova vies,neni to problem,ale ja osobne by som takymi vecami neotravovala nikoho,a mala myslienky niekde inde,a druha vec je ci to nieje vyhovorka,tazko povedat 😖
@danulienka35 aktivna bude aj bez prihlasenia,mam to vyskusane neodhlasujem sa ale po 3tyzdnoch v nemocke som bola stale aktivna ana konikovi som osobne nebola...ale ona vcera pridala inzerat-takze bola a mohla odpisat,len to hodnotenie jej vymaz a napis zrozumitelnejsie, 🙂 😉 inak si ho zasluzi,ak sio vypytala cislo uctu,potvrdila obchod,a keby sa nieco stalo vsak sme ludia pochopime,len komunikacia nesmie chybat 🙄
@lenulienka2011 hej vypitala si cislo uctu a poslala i adresku pisala mi 19.10.ze peniaky poslala a ze v banke jej povedaly ze v pondelok nebo v utorok peniazky mam a neodpoveda
@danulienka35 tak to urcite neposlala,prevod trva najviac 2dni,vacinou ked posielam v piatok do ktorej kolvek banky v pondelok ich mam,najneskor utorok doobeda,urcite ich v piatok ani pondelok neposlala,to by si uz mala 😢
@lenulienka2011 no ved to tiez sa mi to nezda vraj uni kredit bank ma na to so sa jej pytala nevime ako nektore mamicky vedia zavadzat
bože, milujem otázku, či je inzerát aktuálny! áno , je...a koniec debaty 😠 😠 😠
@danulienka35 osobne som v pondelok posielala peniaze na unicredit bank,a vcera mi pani pisala ze peniazky dosli!!!!!!!!!!neber ju do uvahy
@lenulienka2011 neberem ju uz vazne otras jak nektore mamicky klamu a to budu i deticky tak ucit
@danulienka35 len ci dala finalne podpisat prikaz. to je taka chutovka unicreditbanky, ze mne sa par razy stalo, ze som finalne nepodpisala, cize sa nezrealizoval alebo sa mi stalo, ze som mala blbe pripojenie, ze to padalo, tak som nevedela. nechcem sa jej zastavat, ale nech si to skontroluje. ja si uz pre istotu kontrolujem nasledujuci den, ci je vsetko ok. tiez som sa na tom par razy obabrala. alebo nech ti posle potvrdenie z IB, ze to poslala 😉 to sa da, klikne na tu transakciu a vie si to v pdf ulozit a poslat ti ako prilohu mailom. pokial to nema, tak ta zavadza.
@lenulienka2011 ja nepíšem že je to problém.len som sa pýtala či má s nou niekto skúsenosti.inak ja by som tiež nikomu nenapísala,len že rezervujte mi to a hotovo nič ďalej,že vezmem si to vtedy a vtedy,peniaze pošlem vtedy a vtedy
Tak toto sa mi ešte nestalo! Od včera mám peniaze na účte, ale nemám adresu, kde by som poslala balíček. Už som písala dvakrát a kupujúca sa mi neozvala. ☹
ja mám rada, keď v inzeráte uvediem komplet všetky rozmery, kupujúca napíše: mám záujem (2 slová).... pošlem údaje k platbe a nič... o niekoľko dní sa dozviem - samozrejme až ako odpoveď na moju otázku, či chce záujemkyňa daný tovar - vraj je vec malá/veľká/široká... 😕
@gubcikova ja som to pochopila vsetko,len ty si napisala citujem,,,ked byva casto v nemocnici,neni problem dat niekomu nech urobi vklad,,,,pre mna by to bol problem nebudem zatazovat inych ludi,inak v poriadku ja to beriem nemusis hned skakt

Prosim vas neviete mi poradit? Ked mi niekto napise na moj bazar, tak musim tu spravu hladat medzi vsetkymi inzeratmi, predtym sa mi ten inzerat objavil hned na zaciatku. Myslela som si, ze to maju vsetci takto no dnes som sa dozvedela, ze nie a neviem so to zmenit :( dakujem