icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
24. okt 2012

@dejnas ale nie , nie.. naj odpoved je: práve dnes mi sestra kúpila presne také isté ale nové 😀
@mmacca od isteho času si adresu pýtam v každej správe

dejnas
24. okt 2012

@benne áno 😀 😀 😀 aj také poznám 😀

bibina25
24. okt 2012

@benne mali by sme vytvorit skupinu ze vyhovorky nakupujucich, napr. dostala som do daru, uz som kupila, svagrina mi pozicala, nasla som take iste ale lacnejsie, atd. 😀 😀 😀

danulienka35
24. okt 2012

@mawka ved ona vobec neodpoveda a vcera si dala inzerat cize moje vzkazy musela citat takze jedna mamicka co zavadza

matilda99
25. okt 2012

ahojte, chcem sa spytat , co robit v pripade, ze si niekto kupi tovar v popise je ze je noseny vo vybornom stave. za cim si stojim, (pred tym cena ovela vyssia.)No mamicka je nespokojna a chce tovar vratit, pretoze vraj sprany. No neviem, si dat rady, pretoze fakt moj nazor je ze je sveter ok, a myslim si ze v skutocnosti vypada aj lepsie ako na foto. nemam problem vratit peniaze, ak by to bolo ozaj tak.A teraz neviem co nechcem aby bol niekto nahnevaný , ze som ho oklamala. dakujem za vase nazory.

beatkab25
25. okt 2012

@matilda99 skus dat fotku tuna, takto sa asi lepsie budeme vediet vyjadrit

beatkab25
25. okt 2012

@matilda99 tie fotky su zmensene, skoda, dalo by sa lepsie rozlisit, ale aj mne sa zda sprany, nic v zlom

matilda99
25. okt 2012

@beatkab25 to fakt, no su take male tie fotky,, ozaj vypada spraný? no ja uz teraz fakt neviem, ale tak kupila by ste si ten tovar ked ho vidite na foto?? ja neviem mam jej vratit tie peniaze ci jako?? 🙂 dik

beatkab25
25. okt 2012

@matilda99 ja by som ho za taku sumu nekupila, ale to je moj subjektivny nazor, neviem Vam poradit

zuzu100
25. okt 2012

@matilda99 Ci je sveter sprany alebo nie, neviem povedať podla fotky...lebo tie tmavšie farby - tmavomodrá, hnedá, fialová...-sa dajú velmi tažko nafotit...
Minuly mesiac som kupila pre moj maly bodinká...chcela som tielkové a dostala som s kr. rukávom...bola to moja chyba, neprecitala som presne ten inzerát, a bodynká boli este original zabalené...Predávajuca bola ochotná ich zobrat naspat, ale len tak, ze na vlastné náklady som poslala bodynká a ked uz tam boli poslala peniaze bez postovného...dufam, ze som TI pomohla...Nech Ti posle naspat ten svetrik...ked ho budes mat doma posli peniaze, samozrejme bez postovnôho...

ewana73
25. okt 2012

baby prosim vas,moze sa na balicek pisat adresa zelenou fixou?

janka196
25. okt 2012

@ewana73 ahoj mne bolo povedane ze bud modra alebo cierna

ewana73
25. okt 2012

@janka196 jaj diky,som si myslela ale som si az teraz uvedomila ,mozem to prelepit kuskom papiera a lepiacou paskou?

monulicka
25. okt 2012

caute baby, idem sa opytat: dala som malej robit na objednavku ciapocku za 10e v PRO...reku idem jej napisat ze ako to vyzera...no a inzerat je expirovany a ucet ma neaktivny 😒 ☹ ako ju mam teraz kontaktovat? nemam ani ciapku ani peniaze 😖

bibina25
25. okt 2012

@monulicka fuuha, v poslednom case je dost problemov s PRO Shopmi, a ti by praveze mali ist prikladom, ci?

janka196
25. okt 2012

@ewana73 urcite ano. ja balim veci do toho papiera co predavaju na poste a tam napriklad perom nevidno dobre. takze pisem fixou alebo nalepim na vrch biely papier s adresou 🙂

ewana73
25. okt 2012

@janka196 dakujem 😉

anes
25. okt 2012

predavajuca 😠 nini164 ,, som sklamana,uplne zurim! predstavte si,ze som si kupila od predavajucej zimnu bundicku znacky NEXT, cena 10eur,a ked mi dorazila,,, nevedela som sa nadychnut!!! bola to CINSKA NAFTALINOM PACHNUCA BUNDA!!!!!
tato klamarka je pod menom nini164. samozrejme na moje prosby o vratenie penazi nereaguje,len vymazala svoj inzerat,a konec . bundu som jej poslala naspat,nemozem sa na nu ani pozriet,nech smrdi u nej !!! ma aj 10 eur,aj bundu--sikulka

gabika7706
25. okt 2012

@anes ak skutocny stav nezodpovedal popisu, teda ani znacka, mas narok na vratenie penazi vratane postovneho @nini164

lenulienka2011
25. okt 2012

@anes pis ujovi adminovi ked ta ignoruje a oklamala ta... 🙄

14petulka88
25. okt 2012

Tak mozem sa podelist zo skusennostou s belesovaandrea .. pisala som jej ohladom supravicky ci je aktualna, nato mi odpisala ze ano tak som jej odpisala ze ju beriem ak nema vady... a nic pani sa neozyvala par dni tak som si myslela ze nieje pri compe, nedavno som pozrela a tu supravku uz mala pozastavenu. tak som jej napisala ci ju posunula dalej a ona ani neodpisala... 🤐 🤐 🤐 🤐 to je charakter... som sklamana lebo som si mohla najst nieco ine, ked uz ju posunula mohla aspon napisat 😖 😖 😖 😖

anes
25. okt 2012

dakujem za radu,veruze skusim napisat adminovi

elisskah
25. okt 2012

@anes odfotila si tu bundu? musis mat dokazy, ze to nebola next, aby si sa dovolala pravdy. a napis adminovi.

jarmila24
26. okt 2012

Dobrý den,rada by som sa s vami podelila o skusenosť v bazary.S predavajucou (borisboo) sme boli dohodnute na predaji svetra poslala som jej na ucet 10eur a čakala som,po 9dnoch čakania nič neprišlo tak som je napisala kde je problem?! Vravela že sa pojde spytať na poštu čo sa stalo.Tak som zas čakala.Znovu sa mi neozyvala ,zas som jej napisala vravela že napisala na poštu žiadosť o preverenie zasielky a ze podla jej informacii som balik prevzala !To ma uplne dorazilo a už som vedela ,že sa nedočkam balika a ani penazi!! Niekolko krat som ju žiadala aby mi poslala čislo z podacieho lístka aby som si overila kde sa balik nachadza a nikdy mi to neposlala. Taktiez som ju žiadala o adresu aby som sa dopatrala k baliku a ani to mi nebola schopna poslať a potom tvrdi,ze ja som nebola schopna zisti´t si na pošte kde je balik! Chapete to?! Ťazko sa dopatrava balik bez konkretnych udajov ako je adresa odosielatela a hlavne bez podacieho čisla. Chcem vas upozorniť na tuto predavajucu!!! BORISBOO
Napisala som niekolko hodnoteni ale vzdy vinu zvali na nma. Bolo to len 10eur ale ide mi o princip....Vravela,ze mi pošle 7eur a potom ked sa zalezitost vyriesi tak sa dohodneme. .. Adminovi som pisala a ten ma odporucil sem.

nelinka0401
26. okt 2012

@jarmila24 daj pred jej meno@ a prizveš ju sem nech sa k tomu vyjadrí..už sa tu veľa vecí podarilo vyriešiť.držím palce

michala1515
26. okt 2012

ahojte, tak mne dnes posta konecne po 3 tyzdnoch prisla od predavajucej, peciatka z posty tam bola vcerajsia...dohodli sme sa vsak na doporucenom poslani, aj som tak pani zaplatila a ona to poslala prvou triedou, cize som jej zaplatila o 40centov viac, nie je to samozrejme vela, ale nezda sa mi to fer. a teraz uz naozaj neviem ako ju ohodnotit...

trnka77
26. okt 2012

@borisboo Dobrý den,rada by som sa s vami podelila o skusenosť v bazary.S predavajucou (borisboo) sme boli dohodnute na predaji svetra poslala som jej na ucet 10eur a čakala som,po 9dnoch čakania nič neprišlo tak som je napisala kde je problem?! Vravela že sa pojde spytať na poštu čo sa stalo.Tak som zas čakala.Znovu sa mi neozyvala ,zas som jej napisala vravela že napisala na poštu žiadosť o preverenie zasielky a ze podla jej informacii som balik prevzala !To ma uplne dorazilo a už som vedela ,že sa nedočkam balika a ani penazi!! Niekolko krat som ju žiadala aby mi poslala čislo z podacieho lístka aby som si overila kde sa balik nachadza a nikdy mi to neposlala. Taktiez som ju žiadala o adresu aby som sa dopatrala k baliku a ani to mi nebola schopna poslať a potom tvrdi,ze ja som nebola schopna zisti´t si na pošte kde je balik! Chapete to?! Ťazko sa dopatrava balik bez konkretnych udajov ako je adresa odosielatela a hlavne bez podacieho čisla. Chcem vas upozorniť na tuto predavajucu!!! BORISBOO
Napisala som niekolko hodnoteni ale vzdy vinu zvali na nma. Bolo to len 10eur ale ide mi o princip....Vravela,ze mi pošle 7eur a potom ked sa zalezitost vyriesi tak sa dohodneme. .. Adminovi som pisala a ten ma odporucil sem.

trnka77
26. okt 2012

@jarmila24 Napísala si správne jej nick? Nič mi nenašlo