Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
nie napisala mi to po tych dvoch tyznoch, v podstate dnes mi dala aj zle hodnotenie, j som jej kabelku vratila hned aj som jej hned pisala ze ci vie ze prisla roztrhana
napisem , ved ak ma moznost nech nahliadne do nasej komunikacie
@davidko3 napis sem jej nick a pred to daj @ nech sa vyjadri sem preco tak postupovala?!
kiang11
tak by sa mohla aj pani @kiang11 vyjadrit, preco poslala roztrhanu kabelku??? 😠 a preco po 2tyz. napisala negativne hodnotenie na tricko, ze je roztrhane, ked bolo nove?!
kabelku som obratom poslala spat a upoornila som predvajucu, dokonca som jej ju poslala 1.triedou, su tomu dobre dva tyzdne a ona mi napise vcera hodnotenie ,že tricjo bolo roztrhane, preco neposlala obratom spat, preco ma neiformovala ked jej prisil balik ze nieje spokojna, nech mi to tricko posle ja som kabelku vratila!!!!!!!
pekny den babulky zasa musim dat neregisrtovanu matahari@centrum.cz mala zaujem o overalik vyziadala si cislo uctu a nereaguje ani adresku neposlala
Dobry dnik, o probleme som informovala a admina, preto sa prosim vyjadrite , preco ste mi tricko ktore prislo podla vas roztrhane nevratila obratom spat ako ja vam kabelku a preco ste mi hodnotenie dala az po 3tyzdnoch od prebratia tricka, vasu odpoved odoslem adminovi
@davidko3 pred nick sa dava "zavinac", ak chces dotycnu pozvat do diskusie ... ona tak dostane upozornenie
@kiang11 ak bolo tricko podla vas roztrhane, mala ste ho vratit hned a aj druhu stranu o tom hned informovat. Vy ste tak neurobila... teraz to, ze roztrhane udajne bolo, nema absolutne ziadnu hodnotu. Mala by ste vratit sumu za tricko, pretoze ak ste ho vyhodila, "davidko3" nema ani kabelku ani triko...
Ahojte....idem sa podeliť zo svojou skúsenosťou tu na MK....občas vymieňam veci,ked sa mi niečo zapáči,ale po tejto skúsenosti,už nevymením nič... 😠 😠 ...nie som nahnevaná ale poriadne sklamaná....napísala mi mamička,že chce výmenu...vybrala som si od nej sedák na wc,gumáky a snehulky....vraj nezničené a neokopané......prikladám aj fotky,aby ste posúdili samé jej tovar....ja som jej poslala veci v top stave....v sume cca 10,00 eur...nejde o tie peniaze....ale som sklamaná stoho čo mi prišlo...sedák na wc-ko...špinavý,chýbal štuplík a celý rozlámaný,zlomiť sa mohol aj cestou,ked bol len v sáčku....ale na to že bol málo používaný,ho mohla aspoň umyť....na gumákoch blato a piesok a na snehulách,ktoré sú nezničené a neokopané je odlepená špica....a suchý zips nelepí lebo je na ňom nachytané vlasy,nite....je mi stoho všetkého na nič.... 😝 😝 😝 😝
tak aj ja mám už prvú zlú skúsenosť tu na bazáriku, kúpila som od jednej maminy bundičku, v popise nenosená značka F&F, dala som si pomerať, všetko sedelo, zaplatila som 11 Euro a dnes mi bunda prišla, otvorila som balík a zostala som v šoku, bunda od číňana, ten klasický smradľavý "papierový" materiál, do mňa sto čertov, mám averziu voči týmto výrobkom, tak som jej hneď písala, že teda uviedla nesprávnu značku a že žiadam vráti´t peniaze, vzápätí mi odpísala, že ona tú bundu kúpila tu na MK a že im nesedela, tak ju hneď posunula ďalej, vraj taká značka bola uvedená aj v predošlom inzeríte, že si to nevšimla, no to iste, ten smrad čínsky je nezameniteľný, nechápem, ako si to niekto nemôže všimnúť 😠 ale vraj teda dobre, ale že peniaze mi nemá ako vrátiť, aby som si od nej vybrala v tej sume niečo, tak som jej odpísala, že ona urobila chybu, že žiadam peniaze vrátiť, vraj nemá, ani nevie, kedy bude ma´t, že sa teda dohodneme, že až tú bundu predá, potom mi dá peniaze, no chápete to? to ako koľko by som mala čakť? 😠 ale zo zvedavosti som pozrela jej bazárik a našla som 2 pekné nenosené mikiny - chvalabohu nie čínske, a jeden svetrík pre mňa, tak sme sa nakoniec dohodli, ale počítam, že keby som si tam nenašla niečo, čo sa mi teda zrovna hodilo, tak sa na´tahujeme asi veĺmi dlho, ach jaj, celkom mám nanič náladu z toho 😢 😖
@pastelka74 preboha, to čo ti poslala 😠 😠 😠 to je hodné do koša, nie 10 Euro 😠 a ako to chce ona rieši´t? vráti ti tvoj tovar, alebo peniaze?
@danielaj ...teraz som jej napísala,že čo mám robiť zo snehulamy ktoré majú dieru na špičke...tak uvidím ako sa k tomu vyjadrí....ale ak nebude reagovať,zverejním jej nick...naozaj ma sklamala...a pritom tu tak často kritizuje ostatné maminy..
@pastelka74 no to som zvedavá, ako zareaguje 😒
@kiang11 tak vam nieco poradim..ak tvrdite, ze kabelka je bez poskodenia, tak tu dajte jej foto..mate ju doma, ved vam ju
@davidko3 poslala..a my aspon uvidime, ci je, alebo nie je poskodena.. 😉 ..ak sa to vsak nepotvrdi..ste povinna doriesit tento obchod..druha strana zostala bez tovaru..cize, budete musiet za to tricko zaplatit, kedze uz jej ho nemôzte vratit, lebo ste ho vyhodila..
Baby, tak neviem k ako dalej , adminovy som pisala, caka na vyjadrenie druhej strany ak som ho dobre pochopila, teraz neviem ako ho pozvat do tejto diskusiie
@pastelka74 otrasne..urcite to ries..ak nic, tak tu hod nick, nech aj druha strana k tomu môze nieco napisat..ale v podstate ani nema co..len ze zoberie tovar spät a preplati ti postu + ti vrati tvoj tovar ..alebo si tvoj tovar necha a dohodnete sa na sume za vecicky, ktore si jej ty poslala..ine riesenie ani nie je..
@davidko3 admina tu môzes tiez oznacit @ a das jeho nick...a kludne aj staci, ked mu napises, nech sa pozrie do temy..jer to cerstve..neboj, on ju vyzve aby sa ozvala aj v ip..ale myslim, ze by bolo dobre, keby
@kiang11 pridala fotky *neposkodenej kabelky* co ma doma..nie tie, co boli v inzerate..ale teraz odfotene..
Ale ved som jej to napisala aj adminovi, na stale tvrdi ze kabelkoa je nova a nebola roztrhana, ved nech si ju necha, nech ju nosi alebo preda, a mne nech vrati tricko

@beatkab25 na balík ešte nemajú formuláre, ale listy funguju.. no ja aj tak robím balík cez e-hárok, lebo po novom, ked to musia zadávať ručne do PC, tak ušetrím aspon nejaký ten čas, ked jej to vypíšem už doma v systéme aj v sprievodke