icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

tatiana1983
4. nov 2012

tak to je ono ked aj potom prejdete tak to je ako taka potlac ci co

nelinka0401
4. nov 2012

@tatiana1983 tak to by tam nemalo byť.neodpisuje ti?

tatiana1983
4. nov 2012

no vsak aj som myslela moj muz este ze to je daka potlac no ale nepodoba sa to ani na kvet ani na nic 🙂 no zatial sa neodpisuje ale ja jej to aj tak zajtra vratim nazad

traktor
4. nov 2012

@tatiana1983 to je taka zamatova?tie flaky ci co to je ostavaju aj ked ju rukou uhladis?pokial ano, nie je to ok..kedze si peniaze este nepreviedla, ani by som jej ich neposielala, ale ani deku by som jej nevratila..pockala by som , ked odpise..a ja by som jej napisala, ze taku deku nechcem, a ze jej ju vratim, ked mi ona preplati postovne, ktorym jej ju poslem..lebo tak môzes prist o peniazky /postovne/

tatiana1983
4. nov 2012

no ved prave to ze ked to spravim rukou stale to tam je dokonca ta potlac presiaha az na opacnu stranu ..dik za radu spravim to tak .cize peniaze jej uz nemam teda preposielat??

fukylove
4. nov 2012

@tatiana1983 a k inzeratu bola tiez tato fotka, ci ina? bo ak tato, tak by som sa pred kupou isto informovala, "co to je" 😉 v kazdom pripade sa jedna o nejake divne poskodenie a nie 100% stav...

tenty
4. nov 2012

@tatiana1983 ja som si takto deku "vyzdobila" tym, ze som na nej zehlila 😢 myslim, ze je to zazehlene 😉

tatiana1983
4. nov 2012

nie tato fotka tam nebola bola ta deka pekne naskladana a informovala som sa ci je daka vada na nej pretoze to chcem do kocika napisala ze dovolimsi tvrdit ze je ako nova ☹

tatiana1983
4. nov 2012

@tenty aj mne to tak pride ze je to nazehlene tam

bibina25
4. nov 2012

@tatiana1983 este skus dat fotku z inzeratu tuna, nech porovname

tenty
4. nov 2012

@bibina25 to asi malo patrit tatianke 😉

bibina25
4. nov 2012

@tenty ano, sorry, uz som to opravila

333levica
4. nov 2012

prosim vas detsky bicyklik je lepsie poslat kurierom alebo postou. cenovo je aky rozdiel ? a este ako zabalit , dakujem za nejake odpovede 🙂

tatiana1983
4. nov 2012

takto bola naskadana

martinka17
4. nov 2012

@333levica pošta je lacnejšie, ja som kúpila, vážil do 5kg, takže prišiel len v igelite zabalený a stálo ma to vtedy tuším 2,50 😉

fukylove
4. nov 2012

@333levica ja by som to posielala kurierom slov. posty... cena zavisi od vahy, kocik do 20kg (dvojkombinaciu + kopec veci navyse) som tak posielala aj s dobierkou, okolo 10eur, zabalila som to poriadne do igelitu (take ako potravinarska folia, len sirsie a hrubsie.... niekolko vrstiev) + ak by si to posielala kurierom, nechaj si "zaskrtnut" aj policko poistenie - je to sice v cene do nejakych 800ecok ci kolko, no ak si to nevyziadas, tak pri reklamacii bude problem...

@tatiana1983 pravy horny roh - ak sa nemylim, tak je to rovnake poskodenie ako to, co si dala na fotkach aj ty, z coho mi jasne vyplyva, ze to uz bolo pred odosielanim a predavajuca to musela vidiet a vediet o tom...

333levica
4. nov 2012

dakujem
@martinka17
@fukylove moc ste mi pomohli 😉

lubicaho
4. nov 2012

@evulienka11 velke nedorozumenie prislo kde ma pani opisuje ze niekoho ineho....zavadu som si nevsimla, a urcite nemam tendenciu tu urazat,uraza ma akurat ona tymto ze ma opisuje za klamarku, a pritom som sa jej ospravedlnila, napisala ze vratenie penazi uskutocnim a stale vystupuje tu proti mne nerozozumiem....17 eur mam od nej s tym ze som hradila postovne 1euro a teraz ked jej mam dat naspat 17 eur co je v poriadku na to si pyta odo mna este postovne ktore som ja tak isto platila sama bez toho ze by som si postovne uctovala od nej, len o postovnom sme sa stale handrkovali ako baby na trhu az nakoniec mi dala ohodnotenie ze negativne na 100percent

anda1980
5. nov 2012

Baby, poprosim o radu, kupila som tu znackovu bundu, kde v inzerate kupujuca uvadzala, ze iba vyskusana, ako nova, nesadla mi velkost. ked bunda prisla, vsimla som si, ze bola nosena, zvnutra aj zvonka na spodnej casti vidno, ako sa obtierala o oblecenie, stitok co je na krku je z vnutornej strany nejaky spinavy, zhrdzaveny, bunda nebola asi ani prana pred odoslanim, alebo aspon nie cerstvo, nedobre vonia, nie sice silno, ale mne proste kus smrdi. predavajucu som kontaktovala, ze nie som spokojna, ona mi odpisala, ze za to moze predchadzajuca majitelka a inzerat zmazala. kontaktovala som ju cez IP, ze preco zamlcala, ze bunda nebola nova ale nosena, a samorejme nereaguje. nechala som jej skoro 2 tyzdne cas, lebo spominala, ze boli chori, preto aj bundicku poslala trosku neskor, a ja stale vyckavam ze sa ozve. ako by ste to riesili? nemam rada hadky, ale klamat sa nenecham. dakujem za nazory

dambala
5. nov 2012

@borrka U predávajúcej sa mi v bazáre zapáčilo tričko. Tak som jej napísala. Zaujímali ma miery a či je ešte aktuálne. Dostala som kladnú odpoveď. Predávajúca mi poslala číslo účtu ja som zaplatila a niekoľko dní sa nič nedialo..ticho. Potom mi prišla správa že medzi tým tričko predala. Dosť ma to nahnevalo na čo zavádza nechá si poslať peniaze a tovar nemá alebo medzi tým predala. Napísala mi že mi pošle peniaze naspäť ale bohužial peniaze som naspäť ešte stále nedostala. Už mám toho dosť stále len vypisovať kde mám penaize. Lebo ked sa opýtam tak mi príde odpoved že je spolahliva kupujúca, že jej môžem napísať zlé hodnotenie, že jej to nezmení predaj lebo má len dobre hodnotenia a najviac ma zarazilo ked mi napísala že keby bola svina tak mi tie peniaze nepošle vôbec!!

nikolca
5. nov 2012

@dambala napiš jej nik a vyzvi ju sem do temy nech sa vyjadri 😒

dambala
5. nov 2012

neviem ako sa to robí. ako ju mám vyzvať? vôbec neviem na tejto stránke chodiť

dambala
5. nov 2012

@nikolca neviem ako sa to robí. ako ju mám vyzvať? vôbec neviem na tejto stránke chodiť

nikolca
5. nov 2012

@dambala pred nick musiš dať @ a jej pride potom upozornenie

dambala
5. nov 2012

@nikolca ved som to tak napísala

makankamegy
5. nov 2012

@dambala už si ju vyzvala, veď si napísala jej nick "borrka"

makankamegy
5. nov 2012

@dambala a včera ti čo odpísala? písala si jej aj to, nech si skontroluje číslo účtu, ktoré zadávala?

nikolca
5. nov 2012

@dambala jaj tak ok,som si nevšimla že si ju hore označila

traktor
5. nov 2012

@dambala no po takej odpovedi by mala take negatko, ze az a nezmazala by som ho, ani keby mi peniaze vratila..to co je za jednanie..ziadaj vratit peniazky hned, ak to nechce riesit, tak rovno pis martinjasen ip..

zanika1983
5. nov 2012

@dambala Uz si jej to negatko mala davno napisat, ona na teba isla len s takymi psycho. kecmi 😠 a urcite jej to ZMENI predaj 😉