icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nelinka0401
12. nov 2012

@tatiana1983 napíš adminovi.ved si sa jej pýtala,či nieje nejak poškodená.prepošli mu celú vašu komunikáciu.

tatiana1983
12. nov 2012

@nelinka0401 no vies ale maminka bola taka sikulka ze ani nepockala na moju platbu a hned deku posielala cize ja ked som vydela ze akom stave je som jej hned napiala ze peniaze jej uz ani neposlem a ze jej deku vraciam stym ze mi ma preplatit postovne a balne pretoze obycajne by som jej to neposielala len doporucene a preco by som ja mala byt este tak mila a posielat a platit za nieco co nieje takom stave ako mi pani pisala ..a ona zareagovala takto ze ju mam zahodit .este dobre ze som jej peniaze neposlala lebo spo vydim ze ona by mi ich nevratila ☹

jankah77
12. nov 2012

akoze niektore kupujuce su vtipne... dnes mi na inzerat na novu stavebnicu (PC 13e, predavam za 10e) pisala jedna pani: (pozdrav nikde)" kupim za polovicu"
Nevedela som, ci sa mam zasmiat, ci plakat ... asi si pomylila, portal o srandickach je na smiechoty.sk 😕

mawka
12. nov 2012

@jankah77 hej, ordinuje tu jedna osoba, ktora akoze kupuje hry a potom si to rozmysli. neviem, ci to nie je ta ista 😀.. sa ma pytala x krat v akom je stave a stale dokola. moej nervy. potom ze sa poradi s mm a ze sa ozve alebo neozve, no otras.

macinka92
12. nov 2012

balicek bol odoslany same klamstva ja vase veci nechcem cize su uz u vas nazad nebavi ma sa tu stale dohryzat vy mate svoju pravdu

macinka92
12. nov 2012

@bodka13 pani lucka ma svoje veci vratene z vyemni ja mam ciste svedomie

lucka8791
Odpoveď bola odstránená
lucka8791
Odpoveď bola odstránená
macinka92
13. nov 2012

😀

bodka13
13. nov 2012

@lucka8791
....mali by ste sa obidve upokojiť a diskutovať normálne,bez urážok a nadávok 😉

lucka8791
Odpoveď bola odstránená
lucka8791
Odpoveď bola odstránená
14petulka88
13. nov 2012

Tak dnes som dostala svoje prve zle hodnotenie... Pani odomna brala body za 2.50e, zevraj boli derave... Pritom sa na poskodenia vobec nepytala a v podmienkach predaja mam pisane, ze ak nahodou mojim neopatrenim bude tovar nejako poskodeny som ochotna vratit peniaze... Asi si chcela urobit dobre tym zlym hodnotenim 😠

nikolca
13. nov 2012

@14petulka88 trochu som sa zasmiala na tom 😀 😀 pritom sa na poškodenia vôbec nepytala,nie je povinnosťou kupujucej sa pytať na poškodenia 😕 povinnosťou predavajucej je poškodenia uviesť pri danej veci 😔

nikolca
13. nov 2012

@14petulka88 a zrovna na tuto vetu ktoru ste napisali ako odpoved pod hodnotenie začinam chytať alergiu 😀 😀 ak chcete novy tovar treba kupovat v obchode nie v bazare 😖 😖

nikolca
13. nov 2012

@14petulka88 a z akeho dôvodu si jej dala ty negatko,že pani sa nepytala na stav veci? 🙄

traktor
13. nov 2012

@14petulka88 nesuhlasim s tebou a veta *Ja som si bohuzial ziadne poskodenia nevsimla, ak chcete novy tovar treba kupovat v obchode nie v bazare. * 😅 🤐 ..ty ako predavajuca si povinna upozornit na kazde poskodenie..ono stane sa, ze si clovek nevsimne, ale potom to treba riesit..ak sa da dohodnut poskytnut zlavu..alebo vratit plnu sumu ..ale nie dat taku odpoved , aku si dala ty..to nie je ok..a poviem pravdu..u takej predavajucej by som nic nekupila..lebo by som sa bala, co mi dôjde..a neber to v zlom..skus si to otocit..ak tebe pride poskodeny tovar..uspokojis sa s takou vetou?

14petulka88
13. nov 2012

@nikolca No tak to beriem ale zase hned vypisovat zle hodnotenia? ja niesom s tych co sa nevedia dohodnut. Keby mi normalne napisala ze nasla poskodenia hned by som jej vratila peniaze... 🤐

14petulka88
13. nov 2012

@traktor Ale pani mi nenapisala ze jej prisiel tovar poskodeny hned dala hotnotenie, to ma nastvalo lebo v podmienkach predaja mam napisane ze ak sa mojim nedopatrenim stane ze je vec poskodena vratim peniaze.. ide o princip, ze keby mi pani napisala ze doslo mi body niesom spokojna je poskodene vratim jej peniaze.

14petulka88
13. nov 2012

@traktor A este keby ze si to otocim, tak ja naprv napisem pani ze niesom s tovarom spokojna a snazim sa snou nejako dohodnut nie?

traktor
13. nov 2012

@14petulka88 ok..mozno bola sklamana..tak si jej mala napisat do spravy / alebo pod hodnotenie/, ze sa vzdy snazis vsetko vyriesit k spokojnosti..a ze bud jej vratis plnu sumu, alebo sa dohodnete na zlave..ale nie, ze jej napises tu vetu pod hodnotenie ako si napisala..tam je ten rozdiel..

14petulka88
13. nov 2012

@traktor Pisala som to asi neuvazene ako teraz rozmyslam.... 😢 nejak ma to hodnotenie dost sklamalo.

traktor
13. nov 2012

@14petulka88 tak to naprav 😉 ..to co si napisala pod hodnotenie oprav..ze si ochotna to riesit..stane sa..a dohodni sa aj s nakupujucou v ip..ze ta mrzi, ze ta hned neoslovila a dala ti negatko..ze ty si ochotna to riesit...ved stane sa, ze clovek si nieco nevsimne..ze ti to mohla napisat rovno a nie do hodnotenia..zas chapem aj teba..clovek fakt ocakava, ze sa to najprv riesi priamo..a nie cez negatko

bodka13
13. nov 2012

@traktor
@14petulka88
...tu sa znovu ukázalo,že mnohé kupujúce vôbec nečítajú podmienky predaja a bohužiaľ nevieme (nie všetky 🙂 ) spolu komunikovať 😉

keysi22
13. nov 2012

@14petulka88 takze najprv tebe prepac ale hned si po zaslani balicka inzerat zmazala takze akosi nebolo kde s tebou riesit to ze si mi zaslala body kotre sice nestali vela ale pricip veci je ze si zaslala deravy tovar a mne si napisala ze si si poskodenie nevsimla tieto doery by si vsimla ajk moja starka a ko som ti uz pisala tak ma dost silne dioptrie.....ociernujes ma tu toto sa mi vazne este nestalo a nakupujem tu uz desat mesiacov a za vysie sumy ako je suma za tvoje body no nikto mi este nezasla takto poskodeny tovar a mne este dal negatyvne hodnotenie za to ze mne dosiel balicek z ktoreho som doslova vytiahla hanndru na utiranie prachu lebo na nic ine sa tieto bodynka nedaju uz pouzit :(

14petulka88
13. nov 2012

@keysi22 Ja som inzerat nezmazala preto, lebo som nechcela aby si mi dala hodnotenie, vsetky mazem ktore odoslem aby som mala prehlad kto mi zaplatil za tovar... A tak ako som pisala nevsimla som si ziadne poskodenia a som ochotna vratit peniaze, do ip mi napis C.U.... podla mna je lepsie najprv nejak poriesit a nie hned davat negatka.

bodka13
13. nov 2012

@keysi22 🙂 páči sa mi,že si sa jej ospravedlnila,no to ďalej si treba riešiť cez IP 😉 obidve ste reagovali prudko 😉 ...teda ak aj predávajúca zmaže inzerát tebe ostane v Mojich nákupoch - jej nick tam je takže sa dá napísať IP(interná pošta) 😉

keysi22
13. nov 2012

@nikolca som strasne rada ze ason jedna z vas vsetkych kotre sa tu vyjadrujete ma aspon trosku chape......Pani v popise pri bodoch namala uvedene ze body su poskodene tak som sa predsa na poskodenie namala ani dovod pytat ze ake poskodenie vlaste bodynka maju ...a dalsia vec je ze inzerat razom zmazala hned ako mi napisala ze balicek odoslala takze preto som ja dala nnegatyvne hodnotenie ze ju neodporucam nakolko body boli derava na dvoch miestach a ona mi na to napisala ze poskodenie som si nevsimla a ze ked chcete nakupovat nove veci tak nenakupujte v bazare ale v obchode ..... neviem kde som sravila chybu a cim som si zasluzila ze sa tu o mne teraz tak verejne pise lebo ja som myslim si spravila iba vec kotra sa spravit ma a preto som upozornila dalsie nakupujuce aby si overili stav tovaru ked budu u tejto mamicky nakupovat poredsa.

keysi22
Odpoveď bola odstránená
bodka13
13. nov 2012

@keysi22 ale však nič zlé o vás verejne nepísala 😉 ...@14petulka88 napísala,že dostala negatívne hodnotenie,priznala svoju chybu, že pri prehliadnutej chybe vráti peniažky-má to aj v podmienkach predaja,ospravedlnila sa za negatko,ktoré vám dala a zmenila ho
@keysi22 ...čo má ešte @14petulka88 urobiť ? ....urobila chybu a chce ju napraviť ...mala by ti podľa správnosti vrátiť sumu za body a 2xpoštovné 😉