Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@14petulka88 ...konala si "unáhlene" 😉
@bodka13 Uz ani pisat neviem 🙂
@keysi22 Operácia bola zrealizovaná.
Číslo potvrdenky: 131100067956N
Dátum splatnosti/valuty: 13.11.2012
Suma a mena transakcie: 3,10 EUR
@bodka13 je pekne ze vyy vec plne chapete a ze sa priklanate na jej stranu to sa mi teda strasne paci :D nechcem peniaze a ani 2x postovne nech si ho necha a ona to dobre vie lebo sme si vymenili aj IP kde som jej to napisala ...tu nejde o 2,50eur a postovne kotre som ja uhradila za tie super bodynka ktore su imidzovo doladene dvona dierkami ktore su videt a su nenositelne .... a IP sme si vymenili az potom ma ona uviedla tu v tejto skvelej komunikacii kde ma chcela ociernit ze ja som jej dala zle hodnotenie a ona chybu nespravila no vy pani o tom tak vela viete takze vca,m tu nemusim opisovat co sa dialo a preco to hodnotenie dana slecna ci pani ma ze ?
@14petulka88 body rada zaslem naspat no akosi si zabudla na postovne alebo to mam uhradit ja?
@keysi22 Neprosim si body naspat, ved ked su fakt tak poskodene tak ich mozes hodit do smatiaka.
@keysi22 😲 neprikláňam sa na žiadnu stranu ....snažím sa reagovať na to,čo bolo napísané ...o vašich vymenených IP viete iba vy dve 😉 a ja/my ostatné sa to nedozvieme ....nerozumiem prečo na mňa útočíš 😕 ...ja by som sa ponuke vrátiť peniaze a poštovné za poškodený tovar iba potešila a privítala ju,nehrala by som sa na hrdinku že ich nepotrebujem 😉
@14petulka88 ale co je to tvoj tovar tak ja by som ti ho rada zaslala spat aby si vydela co si mi poslala....neviem do kedy chces este tvrdit ze o poskodeni nevies ale ok dalej sa hrame tvoju hru :D :D poprosim ta teda ked si zrazu po tom vsetkom taka tolerantna aby si zaslala aj potovne aby som ti body mohla odoslat na tvoju adresu ktoru tatiez poprosim
@keysi22 Ako ja nechapem co tu riesis??? vratila som ti peniaze body si nechaj ja mam dost svojich problemov a nie sa tu zniekym hadat.
@keysi22 precitaj si vsetko od zaciatku..kazda sa tu priklonila na tvoju stranu 😉 ..v tom, ze mas narok na vratenie peniazkov..v jednej veci ste vsak urobili chybu obe a to v komunikacii..ale aj to sa stava..dôlezite je, ze sa vec vysvetlila, chce sa riesit a peniazky budu vratene.. 😉..postovne ti preplacat nemusi..vec nechce vratit, môzes ju vyhodit ak chces..naco to dalej riesit?..
@bodka13 Tu sa utvrdzujem ze ludom nevyhovies nikdy....
@keysi22 Ani mne sa toto nikdy nestalo nemam okrem ,,tvojho,, ani jedno zle hodnotenie este nikto mi nikdy tovar nevracal ani nepisal ze prisiel poskodeny..
@keysi22 Operácia bola zrealizovaná.
Číslo potvrdenky: 131100069085N
Dátum splatnosti/valuty: 13.11.2012
Suma a mena transakcie: 0,60 EUR
Odoslala som aj druhe postovne dufam ze sa tymto ukoncuje tato tema..
@14petulka88 Tak teda z celeho srdca ti dakujem 🙂
@14petulka88 a aby som nezabudla tak hodnotenie som ti teda zmazala
@keysi22 Tak Dakujem a este raz sa ospravedlnujem za nedorozumenie...
Tomu sa hovorí podpora pošty 😀
môžu tri dámske tričká presiahnuť váhu pol kila? dakujem
ešte sa chcem spýtať ked posielate nejaku vec, kupujuca zaplatí poštovné ale na pošte vypýtajú viac, pýtate ten rozdiel, ked napr. ide o 0,40 centov?
@nanulik nepýtala som si nikdy rozdiel, kedže ja určujem cenu akú mi maju poslať.. kúpila som si kvôli tomu digitálnu váhu a ak na pošte odo mna pýtajú viac, tak viem, že niekde spravili chybu a hned ich upozornujem..
Cenník poštovného je na www.posta.sk
Baby, vy ste tu proficky od postovneho🙂 akou kombinaciou sluzby si posta nauctuje 2,70 za zasielku cca 1,12 kg, co je objemo o velka, teda presahuje 60 cm, vraj odoslane ako balik? Ja sa k tejto sume neviem dopatrat🙂 nemam problem postovne zaplatit, len som zvedava🙂 vsak balik do 2 kg je za 2,20 nuz za co je zvysnych 50 c?
@rough zeby balne si uctuje predavajuca? ale ja vzdy upozornim ze postovne a balne taka a taka suma a mam to aj v podmienkach
@nanulik mne sa stalo ze po zabaleni som nahodou mala vahu viac ale nikdy som rozdiel nepitala
@nikolca @gajdosovam. Vsak to, mne nevadi, ak si predavajuca uctuje balne, ak to povie, ale pani mi pisala, ze ma z posty potvrdenku na 2,70 postovne....preto sa pytam🙂
@bodka13 ide o to že to som ja kupovala. ale už som vážila svoje tričká. a viem že to tu váhu presiahlo.
mne sa už tiež občas stalo že pýtali na pošte viac ale už som to nechala tak, aj minule som posielala chodítko a poštovné bolo o euro drahšie lebo aj poistenie tam bolo. ale nepýtala som. neviem mne by to bolo blbé pýtať 0,40 centov...

@keysi22 Za hodnotenie sa ospravedlnujem konala som neunahlene zmazala som negativne hodnoteia peniaze vam odoslem este dnes. Prajem pekny den...