Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
no tak asi mi ,, angela0 ,, peniaze nevrati , nereaguje na maili . Uz som jej viac krat pisala a nic . Prisla som o 11,80 € a mam doma mikinu Adidas ktoru si ani na dvor moj manzel neoblecie ☹(((
Ahojte,na základe odporúčaného postupu od admina, chcem sa s Vami podeliť o nepríjemnú skúsenosť s predávajúcou...Ide o to,že som kúpila tu na MK od jednej pani bundičku za 20,00 Eur-pani v inzeráte uviedla, že ide o bundičku, ktorú kúpila v Londýne za 70 libier ! a že je plnená kačačím perím-značka v inzeráte nebola uvedená. Kúpila som ju v domnení, že ide o kvalitnú, nosenú bundu. Keď mi došla, skoro som odpadla-po kačacom perí ani chýru ani slychu-bunda má úplne tenučkú klasickú výplň a ešte na štítku, kde bolo uvedené zloženie materiálu-bola perom napísaná cenovka 8,50!!-čiže evidentne kúpené v Second hand-e. Značka bundičky je KMX-hneď sa mi to zdalo ako nejaký čínsky výrobok a tak som sa pustila do pátrania po tejto značke a zistila som, že je to skutočné výrobok kúpený v čínskom obchode. Pani predávajúca samozrejme poprela žeby to bol čínsky výrobok, napísala mi, že tú cenovku som si mohla kľudne napísať aj sama a najnovšie mi odpísala, že keď už tak chcem, nech si dám to perie na expertízu 😕 - lenže to by tam nejaké perie najprv muselo byť..Chcela som sa dohodnúť na vrátení tovaru a peňazí, dokonca som navrhla, že si tovar nechám, len nech mi vráti časť peňazí, lebo zaplatiť za tovar kúpený v činskom obchode a ešte aj nosený 20,00 Eur je troška moc....Moje negat.hodnotenie mi samozrejme vrátila a nepísala mi tiež negatko-hoci neviem začo? Tak čo s takouto predávajúcou??
PS:pani predávajúcej posielam link na túto moju reakciu, nech teda napíše aj ona svoj pohľad....
najhorsie je to ze ona vobec nereaguje na maili a tak sa teda neda dohodnut , je to strasne ze sa najdu aj taketo mamicky ktore predavaju cez MK svoj tovar za tym ucelom ,,OKLAMAT- PODVIEST ,,
Asi budem musiet obratit na admina nech mi skusi pomoct ....
😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 a toto ste už zažili????....objednala som si obliečky,pytala som si podklady na zaplatenie a pani na to,že zaplatím,až ked budem mať tovar doma 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 to zabila 😉 ale zlatá....no ked natrafí na nejakú špekulantku,jej nezavidím 😅
@sailes no pekne. normalne rozmyslam, ze si dam tu namahu a prestudujem si obchodne podmienky vsetkych bank, sak nuda po veceroch, ked som sama 😀 a popytam sa a aspon budem mat prehlad. lebo ako som pisala, na niektorych uctoch ano, ale na niektorych nestrhavaju nic a ani nic nepytaju. asi treba zistit, co to je za ucet. vlastne ked dava banka potvrdenie, vacsinou tam je ze bezny ucet alebo detsky ucet, vylezie to s tym z tlaciarne 😅
@anicta no, v prvom rade poziadaj admina o zmazanie toho hodnotka - bolo napisane z pomsty a nepravom. Po druhe, ak sa da, najdi a odfot stitok kde je uvedeny material bundy (ak nemas makro na fotaku, radsej fot cca z 0,6m a vo velkom rozliseni a potom to orez, lebo inak tu nic okrem machule neuvidime). Toto by mohol byt dokaz o materiale vo vnutri bundy. Mozes odfotit aj znacku bundy? Kde si nasla tu znacku? na nete? ci priamo u cinana? bolo by dobre hodit sem bud link, alebo fotku toho tovaru z cinaka, co ma taku znacku.
Ak klamala, mas narok na vratenie penazi aj oboch postovnych poplatkov. Ak chces, samo, mozte sa dohodnut aj na zlave. Ale ak sa bude vykrucat...tak jedine admin - stopne jej bazar. Uvidime, ci sa vyjadri aj ona
@ivetka67 Nie si prvá ktorá má zlú skúsenosť s touto predavajucou @angela0 , ........inzeraty ma naposledy aktualizovane pred 2 tyzdnami, aktivna je..... dufam, ze sa vyjadri aj ona .
Inak by som sa obratila hned na admina, mohol by zistit kedy bola prihlasena naposledy a ako casto...pretoze ak si jej pisala viackrat, a prihlasuje sa, tak by mala vidiet upozornenie ...
Dnes ma "pobavila " jedna neregistrovana "kupujuca " tak to sem musim hodit 🙂 pred par dnami mi pisala ze ma zaujem o vesticku tak som jej napisala ze ok ale nech si najprv precita moje podmienky predaja (s neregistrovanymi nemam najlepsie skusenosti) a zrazu nic tak som jej zase napisala ci este ma zaujem a ona na to ze " nema cas citat podmienky, myslela ze len posle adresu a vybavene " ... asi by ju tych 10 sekund navyse zabilo 🙂)))
@jankah77 ja som napísala viacerým maminám, ktoré ponúkali na predaj tovar tejto značky,kde to kúpili atď-viaceré mi napísali, že si už nepamätajú kde to kúpili, ale jedna pani si spomínala, že to kúpila u nich v predajni Benefit-vraj je to niečo také ako číňan...ale 100% istotu som nadobudla, keď som našla manželove boxerky kúpené u číňana s touto značkou- takže v prípade potreby viem nabehnúť do tej predajne a nájsť ešte viacero tovaru s touto značkou...(pridávam fotky značky z bundy, štítok so zložením materiálu a tie manželove boxerky 😀 ) Spočiatku som navrhovala aj zníženie ceny, ale teraz by som jej bundičku najradšej vrátila. len mám obavu, či mi aj ona vráti peniaze....
POZOR NA gabrielita241,KUPOVALA SOM OD NEJ BUNDU ZA 25 EUR , s tým, že bunda ako písala je ako nova, 1 alebo 2 x krát oblečená, značky Next, bez poškodenia, no ked mi domov dosiel baliček bola som sklamana, bunda sice vyzera pekne, no su na nej cierne skvrny na rukavoch a vpredua vzadu je akoby popisane, vid moj album nova bunda, a stou značkou ma najviac nahnevala nie je to next ale freestep, ani to nepoznam, je ozmolkovana, pani gabrielita241zacala všetku spinu nadzat na mna , no ked si prečítane komentáre pochopíte, ja len cakam na ospravedlnenie a vratenie penazi
POZOR posielala som bundičku na dobierku,mamina napísala že je v nemocnici chápem,že asi sa vráti bundička spať,písala som jej ,že či ju ešte bude chcieť ,že áno ,tak som ju podržala,zaplatila som dobierku 3 eurá plus pokuta za nevyzdvihnutie balíka 1,90 potom napísala,že bundičku už kúpila babka prosila som o zaplatenie dobierky a pokuty 4,90 moje eurá,písala som jej že ju prosím ,aby som nemusela písať negatívne hodnotenie,viac sa neozvala inzeráty zmazané a zmenená profilová fotka zámerne????Neviem.Slušný človek aspon odpíše nešlo mi o tie eurá ale človek sa snaží a obráti sa to Jedná sa o kupujúcu KAKAKAKA1212.
ja zase mozem neregistrovane iba pochvalit. mam 100% uspesnost predaja pri neregistrovanych. vzdy poslu nacas peniazky a este sa aj podakuju. no s registrovanymi je to problem. ozvu sa, chcu, potom mrtvy chrobak, potom nechcu a este ma aj zbuzeruju, ked sa ich slusne opytam, ze teda ci maju zaujem alebo nie, kedze mesiac cakam.
@anicta Nooo tak ten stitok s oznacenim zlozenia materialu nehovori nic o kacacom peri... odkial to ma? Okrem toho, jeho obsah a design je fakt typicky pre rakosnicke vyrobky. Takze, podla mojho nazoru klamala min. v zlozeni a vysoko pravdepod. ze aj v znacke. Prosim, zverejni jej nick, vyzveme ju aj my. Ak nebude ochotna debatovat, napriek tomu, ze bude aktivna, tak to uz preberie admin.
@siulengyel Takze, citala som vasu konverzaciu pri albume ....uch, akoze, predavajuca @gabrielita241 slusnostou neoplyva, vysmievanie sa, a skor som z jej slov vycitala jasny umysel oklamat.
JEDNOZNACNE klamstvo v znacke (to ze zmeni zmeni znenie inzeratu po predaji, to jej velmi nepomoze, pretoze admin nema problem zistit, kedy bol inzerat meneny - dokonca to vidno aj pod samotnym inzeratom - staci postavit mys na datum pridania).
O svojej cestnosti tu moze diskutovat @gabrielita241 kolko chce, no pani @eniuch tiez uviedla, ze predavajucu upozornila na zavadzanie v znacke u nejakych saticiek, a predavajuca na to reagovala sposobom, ze jej to je jedno a napravu nevykonala. Takze to hovori o cestnosti dost.
To, ze ma Gabrielita241 napisane v PP ze veci spat neberie, to neprichadza do uvahy. JEDNOZNACNE PODVIEDLA KUPUJUCU - min. v znacke tovaru, podla mna aj v popise poskodeni (ak sa niekto pyta na poskodenia, a odpoved je ako nove, a poskodenia neuvedie - kupujucu uviedla do omylu, ze tovar je bez poskodeni), preto je povinna tovar prevziat a zaplatit postovne tam i spat.
V opacnom pripade jej admin pozastavi bazar.
@merica123 tak toto nebolo od nej velmi ferove... kedy sa ti naposledy ozvala? Poslednych 7 dni bola aktivna, takze je dost mozne, ze tvoju vyzvu citala. Preto si myslim, ze za zamerne zapiera a patri na ciernu listinu. Upovedomila si admina? Ona mozno tento nick uz nebude pouzivat, ale je dost mozne, ze si vytvori novy

@luna22 akurat pisem, nie vsade a nie kazdy typ uctu. ale - velke ALE pytaju si poplatok aj tie, ktorym ho banka rozhodne nestrha 😉 nestvalo by ta to? a ked im napises, budu tvrdit, ze ale strha.... a v banke ti povedia, ze nie, na tento typ ucut sa to nevztahuje. napriklad dost mamiciek ma detske ucty v TB a tam su vklady bezpoplatkove, cize neplati ani vkladatel, ani im sa nic nestrhne, ale vypytaju si 50 centov. to je uz aka spinavost?