icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mawka
23. nov 2012

@luna22 akurat pisem, nie vsade a nie kazdy typ uctu. ale - velke ALE pytaju si poplatok aj tie, ktorym ho banka rozhodne nestrha 😉 nestvalo by ta to? a ked im napises, budu tvrdit, ze ale strha.... a v banke ti povedia, ze nie, na tento typ ucut sa to nevztahuje. napriklad dost mamiciek ma detske ucty v TB a tam su vklady bezpoplatkove, cize neplati ani vkladatel, ani im sa nic nestrhne, ale vypytaju si 50 centov. to je uz aka spinavost?

janka196
23. nov 2012

@mawka ja som rada ze si nato upozornila. fakt som o tom nemala ani sajnu. predtym to tak bolo ze stahovali priamo z uctu na ktory si vkladala peniazky. vravim uz strasne dlho mi nikto na priamo nevkladal. ale tak super ze viem

luna22
23. nov 2012

@mawka najlepšie je mať účet, predáš vec za euro a prerobíš

jarmila24
23. nov 2012

@aurora18 A vy to nechapete?! Ja som sa OSPRAVEDLNILA!!! A na poste som bola niekolko krat pytat sa na balik,vzdy mi povedali ze tam nic nemam!!! Keby viem,ze to viazne v CR na poste tak sem asi nepisem!!! A uz to nechajte tak nebavi ma to riesit!!Pekny den! 😒

ivetka67
23. nov 2012

no tak asi mi ,, angela0 ,, peniaze nevrati , nereaguje na maili . Uz som jej viac krat pisala a nic . Prisla som o 11,80 € a mam doma mikinu Adidas ktoru si ani na dvor moj manzel neoblecie ☹(((

anicta
23. nov 2012

Ahojte,na základe odporúčaného postupu od admina, chcem sa s Vami podeliť o nepríjemnú skúsenosť s predávajúcou...Ide o to,že som kúpila tu na MK od jednej pani bundičku za 20,00 Eur-pani v inzeráte uviedla, že ide o bundičku, ktorú kúpila v Londýne za 70 libier ! a že je plnená kačačím perím-značka v inzeráte nebola uvedená. Kúpila som ju v domnení, že ide o kvalitnú, nosenú bundu. Keď mi došla, skoro som odpadla-po kačacom perí ani chýru ani slychu-bunda má úplne tenučkú klasickú výplň a ešte na štítku, kde bolo uvedené zloženie materiálu-bola perom napísaná cenovka 8,50!!-čiže evidentne kúpené v Second hand-e. Značka bundičky je KMX-hneď sa mi to zdalo ako nejaký čínsky výrobok a tak som sa pustila do pátrania po tejto značke a zistila som, že je to skutočné výrobok kúpený v čínskom obchode. Pani predávajúca samozrejme poprela žeby to bol čínsky výrobok, napísala mi, že tú cenovku som si mohla kľudne napísať aj sama a najnovšie mi odpísala, že keď už tak chcem, nech si dám to perie na expertízu 😕 - lenže to by tam nejaké perie najprv muselo byť..Chcela som sa dohodnúť na vrátení tovaru a peňazí, dokonca som navrhla, že si tovar nechám, len nech mi vráti časť peňazí, lebo zaplatiť za tovar kúpený v činskom obchode a ešte aj nosený 20,00 Eur je troška moc....Moje negat.hodnotenie mi samozrejme vrátila a nepísala mi tiež negatko-hoci neviem začo? Tak čo s takouto predávajúcou??
PS:pani predávajúcej posielam link na túto moju reakciu, nech teda napíše aj ona svoj pohľad....

ivetka67
23. nov 2012

najhorsie je to ze ona vobec nereaguje na maili a tak sa teda neda dohodnut , je to strasne ze sa najdu aj taketo mamicky ktore predavaju cez MK svoj tovar za tym ucelom ,,OKLAMAT- PODVIEST ,,
Asi budem musiet obratit na admina nech mi skusi pomoct ....

sailes
23. nov 2012

@mawka ja mám účet v čsob a tak isto to je, strhávajú mi to

sailes
23. nov 2012

@mawka ja mám účet v čsob a tak isto to je, strhávajú mi to

sailes
23. nov 2012

@mawka mne včera manžel vložil peniažky na môj účet , priplatil 0,50E a dnes mám odrátaných 0,50E za jeho priamy vklad!!!! čsob banka

miskakyska
23. nov 2012

😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 a toto ste už zažili????....objednala som si obliečky,pytala som si podklady na zaplatenie a pani na to,že zaplatím,až ked budem mať tovar doma 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 to zabila 😉 ale zlatá....no ked natrafí na nejakú špekulantku,jej nezavidím 😅

mawka
23. nov 2012

@sailes no pekne. normalne rozmyslam, ze si dam tu namahu a prestudujem si obchodne podmienky vsetkych bank, sak nuda po veceroch, ked som sama 😀 a popytam sa a aspon budem mat prehlad. lebo ako som pisala, na niektorych uctoch ano, ale na niektorych nestrhavaju nic a ani nic nepytaju. asi treba zistit, co to je za ucet. vlastne ked dava banka potvrdenie, vacsinou tam je ze bezny ucet alebo detsky ucet, vylezie to s tym z tlaciarne 😅

sailes
23. nov 2012

@mawka ak sa niečo nové dozvieš náhodou, pichni to prosím ta sem, lebo som sa tak rozčertila na tom, že som mala tlak na streche

mawka
23. nov 2012

@sailes no ved viacmenej to idem robit hlavne pre nas nakupujuce a predavajuce. lebo je to aj o tom, ze banky si vyberaju mirnix dirnix tiez.

sailes
23. nov 2012

@mawka minule mi jedna mamička vkladala 2E!!! ona zaplatila 0,50E a mne strhli 0,50E mala som tovar poslat doporučene 1,20E a mne zostalo 0,30E 😀 😀 😀 😀

janka196
23. nov 2012

@anicta tazko radit. aj taketo tu mame. neschopne priznat si chybu :( najhorsia je ta bezmocnost. zazila som si to na vlastnej kozi nedavno ☹

janka196
23. nov 2012

@sailes banky uz od rozkose nevedia co by kde hrabali 😠 ako stiahnut aj vkladajucemu aj prijimatelovi tak to uz je riadna sila 😠

jankah77
23. nov 2012

@anicta no, v prvom rade poziadaj admina o zmazanie toho hodnotka - bolo napisane z pomsty a nepravom. Po druhe, ak sa da, najdi a odfot stitok kde je uvedeny material bundy (ak nemas makro na fotaku, radsej fot cca z 0,6m a vo velkom rozliseni a potom to orez, lebo inak tu nic okrem machule neuvidime). Toto by mohol byt dokaz o materiale vo vnutri bundy. Mozes odfotit aj znacku bundy? Kde si nasla tu znacku? na nete? ci priamo u cinana? bolo by dobre hodit sem bud link, alebo fotku toho tovaru z cinaka, co ma taku znacku.
Ak klamala, mas narok na vratenie penazi aj oboch postovnych poplatkov. Ak chces, samo, mozte sa dohodnut aj na zlave. Ale ak sa bude vykrucat...tak jedine admin - stopne jej bazar. Uvidime, ci sa vyjadri aj ona

garzonka
23. nov 2012

@ivetka67 Nie si prvá ktorá má zlú skúsenosť s touto predavajucou @angela0 , ........inzeraty ma naposledy aktualizovane pred 2 tyzdnami, aktivna je..... dufam, ze sa vyjadri aj ona .
Inak by som sa obratila hned na admina, mohol by zistit kedy bola prihlasena naposledy a ako casto...pretoze ak si jej pisala viackrat, a prihlasuje sa, tak by mala vidiet upozornenie ...

mam4
24. nov 2012

Dnes ma "pobavila " jedna neregistrovana "kupujuca " tak to sem musim hodit 🙂 pred par dnami mi pisala ze ma zaujem o vesticku tak som jej napisala ze ok ale nech si najprv precita moje podmienky predaja (s neregistrovanymi nemam najlepsie skusenosti) a zrazu nic tak som jej zase napisala ci este ma zaujem a ona na to ze " nema cas citat podmienky, myslela ze len posle adresu a vybavene " ... asi by ju tych 10 sekund navyse zabilo 🙂)))

ivanka.7
24. nov 2012

@anicta mna hlavne pobavil koment pod hodnotenim, ze bola realna fotka a moznost sa pytat... nuz, to, ze je plnena kacacim perim urcite vidiet priamo z obrazka :/

luna22
24. nov 2012

@mam4 a keby aj teda čas nemala, mohla napísať, že o.k. Mne minule jedna neregiistrovaná pisala, že chce niečo, ale peniaze stále neposielala, tak už som to neriešila. O 3 týždeň napísala, že ich kúpi. 😀 Pritom číslo učtu dávno mala, len stále, že nemá čas ísť na poštu.

anicta
24. nov 2012

@jankah77 ja som napísala viacerým maminám, ktoré ponúkali na predaj tovar tejto značky,kde to kúpili atď-viaceré mi napísali, že si už nepamätajú kde to kúpili, ale jedna pani si spomínala, že to kúpila u nich v predajni Benefit-vraj je to niečo také ako číňan...ale 100% istotu som nadobudla, keď som našla manželove boxerky kúpené u číňana s touto značkou- takže v prípade potreby viem nabehnúť do tej predajne a nájsť ešte viacero tovaru s touto značkou...(pridávam fotky značky z bundy, štítok so zložením materiálu a tie manželove boxerky 😀 ) Spočiatku som navrhovala aj zníženie ceny, ale teraz by som jej bundičku najradšej vrátila. len mám obavu, či mi aj ona vráti peniaze....

anicta
24. nov 2012

@ivanka.7 veď toto 😀 Inak na to kačacie perie som sa jej priam pýtala....Zrejme som sa teda mala priamo opýtať, či skutočnosti uvedené v inzeráte sú pravdivé 😵 😵

siulengyel
24. nov 2012

POZOR NA gabrielita241,KUPOVALA SOM OD NEJ BUNDU ZA 25 EUR , s tým, že bunda ako písala je ako nova, 1 alebo 2 x krát oblečená, značky Next, bez poškodenia, no ked mi domov dosiel baliček bola som sklamana, bunda sice vyzera pekne, no su na nej cierne skvrny na rukavoch a vpredua vzadu je akoby popisane, vid moj album nova bunda, a stou značkou ma najviac nahnevala nie je to next ale freestep, ani to nepoznam, je ozmolkovana, pani gabrielita241zacala všetku spinu nadzat na mna , no ked si prečítane komentáre pochopíte, ja len cakam na ospravedlnenie a vratenie penazi

merica123
24. nov 2012

POZOR posielala som bundičku na dobierku,mamina napísala že je v nemocnici chápem,že asi sa vráti bundička spať,písala som jej ,že či ju ešte bude chcieť ,že áno ,tak som ju podržala,zaplatila som dobierku 3 eurá plus pokuta za nevyzdvihnutie balíka 1,90 potom napísala,že bundičku už kúpila babka prosila som o zaplatenie dobierky a pokuty 4,90 moje eurá,písala som jej že ju prosím ,aby som nemusela písať negatívne hodnotenie,viac sa neozvala inzeráty zmazané a zmenená profilová fotka zámerne????Neviem.Slušný človek aspon odpíše nešlo mi o tie eurá ale človek sa snaží a obráti sa to Jedná sa o kupujúcu KAKAKAKA1212.

mawka
24. nov 2012

ja zase mozem neregistrovane iba pochvalit. mam 100% uspesnost predaja pri neregistrovanych. vzdy poslu nacas peniazky a este sa aj podakuju. no s registrovanymi je to problem. ozvu sa, chcu, potom mrtvy chrobak, potom nechcu a este ma aj zbuzeruju, ked sa ich slusne opytam, ze teda ci maju zaujem alebo nie, kedze mesiac cakam.

jankah77
24. nov 2012

@anicta Nooo tak ten stitok s oznacenim zlozenia materialu nehovori nic o kacacom peri... odkial to ma? Okrem toho, jeho obsah a design je fakt typicky pre rakosnicke vyrobky. Takze, podla mojho nazoru klamala min. v zlozeni a vysoko pravdepod. ze aj v znacke. Prosim, zverejni jej nick, vyzveme ju aj my. Ak nebude ochotna debatovat, napriek tomu, ze bude aktivna, tak to uz preberie admin.

jankah77
24. nov 2012

@siulengyel Takze, citala som vasu konverzaciu pri albume ....uch, akoze, predavajuca @gabrielita241 slusnostou neoplyva, vysmievanie sa, a skor som z jej slov vycitala jasny umysel oklamat.
JEDNOZNACNE klamstvo v znacke (to ze zmeni zmeni znenie inzeratu po predaji, to jej velmi nepomoze, pretoze admin nema problem zistit, kedy bol inzerat meneny - dokonca to vidno aj pod samotnym inzeratom - staci postavit mys na datum pridania).
O svojej cestnosti tu moze diskutovat @gabrielita241 kolko chce, no pani @eniuch tiez uviedla, ze predavajucu upozornila na zavadzanie v znacke u nejakych saticiek, a predavajuca na to reagovala sposobom, ze jej to je jedno a napravu nevykonala. Takze to hovori o cestnosti dost.
To, ze ma Gabrielita241 napisane v PP ze veci spat neberie, to neprichadza do uvahy. JEDNOZNACNE PODVIEDLA KUPUJUCU - min. v znacke tovaru, podla mna aj v popise poskodeni (ak sa niekto pyta na poskodenia, a odpoved je ako nove, a poskodenia neuvedie - kupujucu uviedla do omylu, ze tovar je bez poskodeni), preto je povinna tovar prevziat a zaplatit postovne tam i spat.
V opacnom pripade jej admin pozastavi bazar.

jankah77
24. nov 2012

@merica123 tak toto nebolo od nej velmi ferove... kedy sa ti naposledy ozvala? Poslednych 7 dni bola aktivna, takze je dost mozne, ze tvoju vyzvu citala. Preto si myslim, ze za zamerne zapiera a patri na ciernu listinu. Upovedomila si admina? Ona mozno tento nick uz nebude pouzivat, ale je dost mozne, ze si vytvori novy