Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@qaculqa Zdravim, videla som vas problem s kocikom na ciernej listine (CR), predavajuca @dearangelmichaela sa vam stale neozvala? Ak nie, kontaktujte admina (martinjasen), vysvetlite mu o co ide.
Ona zatial inzeraty neaktualizovala, vyzera to ze tu bud nie je alebo hra mrtveho brouka, ale pokial ma na vas telefonne cislo, tak vam mohla vo vaznom pripade zavolat.
3000 kc nie je rozhodne malo.
ahojte zeny, chcem sa opytat, ci vam hovori nieco meno: miriam slovakova, nemam s nou ziadnu skusenost, ale oslovila ma ohladom darovania hraciek pre detske oddelenie na kramaroch. na jednej strane by som jej rada hracky poslala, ak posluzia dobremu ucelu, na strane druhej oslovila ma z nicku:
nina2611 ktory bol registrovany len 6.12.2012 a hned v ten den ma aj oslovila. predpokladam, ze oslovila viacere uzivatelky, neviem teraz, co si mam o tom mysliet.... nebolo by vhodnejsie tieto hracky poslat priamo na nemocnicu? chapete, chcem mat naozaj istotu, ze tam "dojdu". trosku sa bojim, aby to nahodou nebol dalsi zo spekulantov a to by ma mrzelo potom... nemate teda nejaku skusenost? skoda, ze dotycna miriam nie je registrovana aspon 6 mesiacov a nema nejake prispevky, hned by bola pre mna doveryhodnejsia, ja som totiz velmi podozrievava 😀 😀 😀 co poviete, mozem to poslat aj priamo na nemocnicu? alebo nepoznate niekoho, kto robi taketo charitativne akcie pre napr. chore deti alebo deti v domovoch? rada by som ozaj tie hracky niekomu dala. najradsej naozaj chorym detickam 😒 😒 dakujem za odpovede! z.
Ahojte baby, chcem sa poradiť. Jedna pani si chce odo mna kúpiť niečo z bazaru a že mi peniaze pošle postovou poukazkou na môj účet. Chcem sa spýtať či sa to dá, že mi to príde rovno na účet a nemusím ísť na poštu a hlavne, či si za to moja banka strhe poplatok (Slovenska sporiteľňa). Lebo za priame vklady strhavaju, tak neviem ci aj za toto. dotycna pise, ze uz dlho takto kupuje, ze plati poukazkou a nikdy Si od nej nik nepytal peniaze navyse za poplatok banke (pritom je evidovana na mk od decembra 2012).Ďakujem moc za radu...
@lianka2 dá sa to priamo na účet poslať cez poštovú poukážku.vela báb tak posiela,čo nemá IB.je to lacnejšie ako dobierka.ty jej daj svoje údaje,adresu,čislo účtu a sumu s poštou ako to chce poslať.tebe nič nestrhnú.ona si len zaplatí za šek.je to úplne normálne ako ked ideš napr.zaplatiť elektriku alebo čokolvek cez šek.
@nikolca
@nelinka0401 ďakujem baby.
chvalim dalsiu neregistrovanu homeservice@homeservice.sk - Zuzana Kollárová (neregistrovaná/ý). velmi pekna komunikacia, rychla platba, bez problemov. ja teda neviem,a le s neregistrovanymi (klop klop ) mam nula % problemov. takze davam do pozornosti tuto spolahlivu kupujucu 🙂
@mandragora22 hm hm tazko povedat ... aj na babybazare mi google nasiel taky inzerat od nej, ale vyprsany ... asi by bolo najlepsie kontaktovat detsku kliniku na Kramaroch a informovat sa, ze ci im mozes poslat hracky.
@mandragora22 aj mna tato Miriam oslovila,no myslim,ze to mysli uprimne,lebo pisala aj priamo datum,kedy bude detom tie hracky odovzdavat a vyzvala mamicky,ktore maju zaujem,byt osobne v ten den pri odovzdavani 🙂 .
@katikas ano? tak dakujem za informaciu, budem jej teda doverovat 🙂
Baby,aký e mail som dnes dostala: že tragédia....viete čo,ja posielam dobierky,99 % mi ich prevezmú,ale nájdu sa aj takýto ľudia. 😒 Ide o Maťu Š. z Topoľčian, stalo sa mi to na bazoši. TU JE,TOTO MI NAPISALA: "Pekný deň!
Je mi veľmi ľúto, ale stala sa mi neočakávaná vec /tragédia! Prišla mi faktúra za plyn 1900 Eur. Vôbec sa nezakladá na pravde. Ani neviem, kde na to vezmem a ako dokážem, že faktúra nezodpovedá skutočnosti...Moc sa ospravedlňujem, ale nemôžem ho prebrať. Ak ho nepredáte, pošlite mi ho po Vianociach a o tých asi 6E viac, aby ste neškodovala poštovné z tohoto prvého razu. Dúfam, že do nového roku nájdem riešenie.Najskôr ma však kontaktujte, či ho už môžete poslať. Ďakujem!" .........no neverím jej ani slovo.......
@zuzana949 ja osobne by som to riešila tak, že by som pani slušne požiadala o zaplatenie poštovného (teda tých 6€). Pokiaľ je pani seriózna, poštovné Ti preplatí. V tom prípade by som ju na čiernu listinu nedávala. Lebo mohla dobierku neprebrať a ani Ti nenapísať. Takto Ťa aspoň upozornila, že dobierku nepreberie (to či sú jej problémy skutočné je druhá vec). No ak nebude ochotná preplatiť poštovné, napíš ju do čiernej listiny.
baby,prosim vas ako to chodi na PRO ked si tam chcem kupit obuv tak mam to ako v obchode,je tam tiež zaruka kedze je to nova obuv,alebo nie? chcem si tam kupit len sa potrebujem aj uistit ako to tam je ..ak mate niekto s tym skusenost tak mi poradte prosim ..diiik
@zuzkahraskovie mala by byt , ale nemusi..najlepsie opytat sa priamo predavajucej a ci dava aj doklad o zaplateni.. lebo su PRO a PRO .. 😉
@traktor ved som sa aj pytala ale priamo mi vobec na ziadnu otazku nechcela odpovedat ☹ prv pisala ze ma moju velkost .neskor, ze uz nema a tak som si nasla druhe/ vybrala som si asi trojo / cizmy u nej a tiez, ze nema tak mi to uz bolo take divne,ze som sa radsej nato vykaslala..Len som nechapala,ze teda naco ma inzerat v tej velkosti ked mi pisala,ze ich nema....aj ked skoda,lebo som ich chcela..
@zuzkahraskovie ked takto *komunikuje* tak radsej nechat tak a hladat inde..
@traktor hej uz som sa rozhodla,ze radsej ich nekupim..neprisla mi taka doverihodna..
baby, kolko dni cakate na pripisanie penazi na ucet? predavam nie, baba napisala, ze ma zaujem, poslala adresu, vypytala c, uctu ale peniaze furt nechodia, neodpisuje na spravu a teda neviem, ci nema zajem ci co...
@cicimon Ja som bezne ochotna cakat 5 pracovnych dni...ale ak kupujuca vie, ze nemoze zaplatit hned, tak mi rovno napise, ci by som nepockala na platbu. Ucet si sledujem stale (ked ma prist platba), a ked nepride, napisem upozornenie, ci teda zaplati, ci nie, napisem, ze ak mi do nasledujuceho dna nepridu peniaze, tak posuvam dalej. Ked odpise, da sa dohodnut (alebo sa obchod zrusi)...ale ked nereaguje , tak necham tak a je vec volna....
Mozno by bolo vhodne aj do svojich podmienok predaja napisat, ako dlho cakas na platbu od zaslania c.uctu. 😉

@zuzka38 Nie je začo.