icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sailes
20. dec 2012

Ahojte maminky, potrebujem poradit, ak môžete v tomto sviatočnom zhone . Predala som nový overal s visačkou , ktorý stál 25E za 11E aj s poštovným, ktoré si maminka vyjednala. Dnes jej prišiel overal a píše : "Dobry den dnes overal dosiel ale stoji na mne zle nehnevajte sa posielam spat poprosim koruny na ucet zajta by som ho aj poslala" Ako by ste sa zachovali? Dakujem!

beatkab25
20. dec 2012

@sailes urcite by som ho spat nevzala, a navyse neviem, co znamena "stoji na mne zle", nech sa blizsie vyjadri

sailes
20. dec 2012

@beatkab25 dakujem za názor! však sa tu normálne válam od smiechu! mna to ani nezaujíma, čo jej nasadne, lebo to nie je moja vec ak má niekto pneumatiky na bruchu / ako ja / a trčia mu z overalu, ved tak si také veci nekupujem 🙂)))))))

fukylove
20. dec 2012

@aspinka myslim, ze hodnotenie sa da zmazat a napisat nova alebo poopravit - neviem presne, nemala som potrebu take nieco robit.... 😉 a viem, ze hodnotko moze byt iba strucne, no aj tak by som tam strucne vypisala par zamlcanych chyb...

neodporucam, aj napriek pytaniu zamlcala chyby na tovare - poskodeny zipsa rozpravane vnutro vrecka, zasivane pod podpazusim

fukylove
20. dec 2012

@sailes ak vsetko uvedne tebou v inzerate bolo OK a iba jej "nesedi" a neboli ste dohodnuten na vrateni tovaru v takomto pripade, nevidim dovod preco by si mala prijat tovar spat... 😉

sailes
20. dec 2012

@fukylove dakujem, je to nový overal , s visačkou bez poškodení zvesený z Gate obchodu, ona sa odvoláva, že jej nesekne , tak za to ja nemôžem, či?

zuzulienka31
20. dec 2012

ahojte dievcata, potrebujem poradit...
Mam zaujem o jeden tovar od novej predavajucej ale tovar je drahsi, teda presnejsie ide o sumu vyse 30eur. Zdraham sa z toho dovodu, ze ma iba jedno hodnotenie (co mam pocit, ze si napisala sama, lebo je od baby, ktora sa registrovala teraz v decembri)
Keby som ten tovar tak velmi nechcela a inde nasla, tak to neriesim, ale mam strach poslat len tak niekomu peniaze, kto vobec nie je overeny... A este jedna skutocnost, dohodli sme sa na osobnom odbere, ale peniaze chce poslat dopredu, lebo ze to musi aj ona dodavatelovi zaplatit (je to proshopacka)...
Mate nejake podobne skusenosti?

majuskacechova
20. dec 2012

@zuzulienka31 ved ked ste sa dohodli na osobnom odbere tak pekne z rucky do rucky. nie? ked potrebuje vyplatit dodavatela nech ho vyplati ved tie peniaze sa jej vratia.... ide o vyse 30 eur, to nie je malo. davaj si pozor.
co je to proshopacka?

zuzulienka31
20. dec 2012

@majuskacechova vsak tiez som si myslela, ze z rucky do rucky, preto ma zaskocila, lebo ked ja som predavala veci na osobny odber, tak som nikdy nepytala peniaze dopredu 😖
ano, je to proshopacka

majuskacechova
20. dec 2012

@zuzulienka31 no vyzera to podozrivo.... ked je seriozna tak bude suhlasit s osobnym odberom aj platbou.... dobre si to rozmysli aby si nemala pokazene vianoce.... 🙂 😉

zuzulienka31
20. dec 2012

@majuskacechova vsak preto mam pochybnosti, ze je to pre mna nova situacia... navyse na tovar sa caka 2-3 tyzdne, tak som jej pisala, ze pred vianocami mi je tazko poslat 30eur, ked aj tak tovar dostanem na novy rok, kedy uz nebudem mat problem jej tie peniazky dat osobne...a zase nechcem teraz 3tyzdne trpnut, ci som neurobila blbost
No nic, asi bez ohladu ako velmi danu vec chcem a potrebujem musim triezvo uvazovat a asi trvat na platbe pri prevzati tovaru, aj ked si myslim, ze v tomto pripade teda z obchodu zide, ze nebude predavajuca suhlasit :(

majuskacechova
20. dec 2012

@zuzulienka31 fakt ti to za to nestoji bez ohladu na to ako velmi danu vec chces. ked nebude suhlasit tak aspon budes vediet ze ta chcela oklamat. a mozes mat zo seba dobry pocit ze si sa nedala 🙂 😉

zuzulienka31
20. dec 2012

@majuskacechova diky za radu, vsak ja tiez viem, ze to musim tak urobit, len som to chcela pocut este od niekoho ineho. 🙂
a hlavne som chcela vediet, ci mal niekto podobnu skusenost, ze ci ja som nenormalna, ze sa mi to zda cudne a neobvykle.

luna22
20. dec 2012

@zuzulienka31 ak chce niekto podnikať, musí mať 30 euro 🙂 Isto nájdeš aj inde

zuzulienka31
20. dec 2012

@luna22 🙂 suhlasim 😀

majuskacechova
20. dec 2012

@zuzulienka31 nemas sa co 🙂 😉
nemam taku skusenost ale v dnesnej dobe si treba davat veelky pozor.. je vela podvodnikov a clovek raz dva o vsetko pride. rada som pomohla. kraasne sviatky zelam 🙂 😉

zuzulienka31
20. dec 2012

@majuskacechova dakujem, uz som jej napisala, ze peniaze jedine pri osobnom stretnuti, ak nebude suhlasit, tak sa s tym musim zmierit co uz, radsej takto ako bez 30eur zbytocne

dakujem za prianie a aj ja zelam krasne sviatky 🙂

nikolca
20. dec 2012

baby poradte 😉 predala som čižmy,kupujuca mi najprv pisala že jej budu male/podla vnutornej dlžky neskôr si všimla kolko je v popise uvedene/,potom mi pisala aby som jej poslala č.učtu že si ich zoberie jej kmotra,tak som jej poslala,ona mne adresu,balik som poslala a dnes mi napisala že či ich môže vratiť že su jej male že ich nenatiahne cez lytko 😒 že jej ich chcel kupiť manžel a teraz jej budu zbytočne stať v skrini,napisala mi č.učtu kam jej mam platbu poslať a mam jej poslať adresu kam mi ma balik poslať,no z mojej strany chyba nenastala,čo by ste jej napisali,nomna to prekvapilo neviem ako zareagovať 😕 😨

garzonka
20. dec 2012

@aspinka Mohla by si tu dat fotky tej bundy? detaily tych nedostatkov? takto je to tazko posudit.....

garzonka
20. dec 2012

@nikolca z tvojej strany nedoslo k pochybeniu, takze nie si povinna vziat cizmy spat...ale je to na tebe. To ze ich nenatiahne cez lytko nie je tvoja chyba, ak vsetky udaje tebou uvedene inak sedia, tak nemas povinnost to vziat spat.

nikolca
20. dec 2012

@garzonka ja som mala uvedene len vnutornu dlžku a o obvod lytka ma ani nežiadala 😒

nice202
20. dec 2012

@nikolca toto je bazar, kupila vec z druhej ruky. nie si povinna nic vracat, ty si chybu nespravila! ak su cizmi v poriadku, nech ich preda dalej ona, ved uz su jej. nebavit sa a aj ked budes za arogantnu, tak no a co!

nikolca
20. dec 2012

@nice202 ved posud tu komunikaciu,
luciahamzova - Lucia Krajnakova- 5 hodnotení od predajcov - 16. decembra o 18:03

dobrý den mala by som záujem

luciahamzova - Lucia Krajnakova - 16. decembra o 18:05

prepacte teraz som si az vsymla ze dlzka je 24,5cm boli by male

luciahamzova - Lucia Krajnakova - 16. decembra o 18:11

viete co kmotra ich zoberie poslite mi cislo uctu moja adresa Lucia Krajnakova, raketova6, 04012 kosice dakujem velmi pekne

Ja - 16. decembra o 18:29

dobry den,tak vas poprosim uhradiť 18euro+2,20pošta/ako balik/,spolu 20,20 eura na č.učtu 14173770/6500,poprosim adresu kam balik poslať,dakujem a prajem pekny večer

Ja - 16. decembra o 18:30

ospravedlnujem sa pozeram že adresu ste poslali

luciahamzova - Lucia Krajnakova - 16. decembra o 19:34

peniazky som poslala dakujem velmi pekne prijemne sviatky

luciahamzova - Lucia Krajnakova - 17. decembra o 10:23

poprosim vas o info ak dojdu peniazky dakujem velmi pekne a uz sa tesim na cizmicky

Ja - 18. decembra o 17:28

dobry večer,platba dnes prišla aj balik bol dnes odoslany,dakujem a prajem pekny večer

luciahamzova - Lucia Krajnakova - 18. decembra o 18:06

dakujem velmi pekne dam info

luciahamzova - Lucia Krajnakova - Dnes o 17:12

cizmy mi dosli su mi male nevytiahnem ich hore na litko nemohla by som vam ich vratit pretoze su mi zbytocne velmi ma to mrzi lebo to mi chcel kupit manzel a ja nosim 38 ale na litko su mi male poslala by som vam aj cislo uctu staci ked mi poslete aspon 18eur ja zaplatim este raz postovne

luciahamzova - Lucia Krajnakova - Dnes o 18:02

viete velmi ma to mrzi posielam vam cislo uctu4008817179/7500 a prosim o vasu adresu nech hned poslem aj ja som pani poslala bundu ale bola jej velka tak vratila som jej peniazky a ona mne bundu dufam ze nebude ziadny problem mrzi ma to ale zbytocne mi budu tu stat. dakujem za pochopenie

nikolca
20. dec 2012

ospravedlnujem sa akesi velke medzeri mi po skopirovani zostali 😕

nice202
20. dec 2012

@nikolca v prvom rade klame, ona ich nechcela, chcela ich potom pre tetku ci koho. V druhom rade, cizmi su ok a to, ze ona ma tlste lytka, tak ty za to nemozes. napis, ze bohuzial predala si neposkodeny tovar a to, ze ona ich nepretlaci na nozku, tak ty za to nemozes. ze to je bazar, vec je uz jej a ty peniaze spat nevracias. jedine, ak by bol tovar poskodeny....a dovi dopo 😀

lejla77
20. dec 2012

Kocky, ako dlho trva, kym nabehne platba, ak niekto plati cez postu sekom na ucet? Moze to byt viac ako 3 dni?????

aspinka
20. dec 2012

@garzonka mam ju uz vo fotoblogu 😉

traktor
20. dec 2012

@sailes napisala by som jej, ze zial, ak ti posle tovar spät, tak ho neprevezmes..ty si jej poslala vec, aku si ponukala v bazare, bola opisana, ak potrebovala viacej udajov, mala sa pytat..to ze jej nesadol zial..nech ho ponukne v bazariku, ty si ziadnu chybu neurobila ..toto nie je obchod , ze vyskusam si a ak nesadne tak vratim..ak ti da negatko, admin ti ho zmaze

garzonka
20. dec 2012

@nikolca Pozri, ona suhlasila s kupou aj napriek tomu, ze JEJ BY BOLI MALE a teda ich vzala pre kmotru. Neviem, komu nakoniec nesadli, ale to ze tovar nesadne este nie je dovod na vratenie . Jedina podmienka je , ze predavajuca zavadza, co ale v tomto pripade nebolo.
Ak ona zobrala bundu spat, ked kupujucej nevyhovovala, to je jej rozhodnutie, kazdy nech sa rozhodne za seba, nie je namieste to niekomu vnucovat a ho presviedcat 🙂
Ale vzdy je to na tebe, ci vezmes spat ci nie. Plati , ze nie si povinna, lebo z tvojej strany nedoslo k chybe...

traktor
20. dec 2012

to ze ona vratila bundu..ok, je to pekne..mohla tak urobit a nemusela..to, ze su jej cizmy male, zial..mala popis, mohla sa pytat viac..nemusis to riesit, nie si povinna jej zobrat tovar spät a ani jej vratit peniazky..tiez tu plati..ak ti da negatko admin ti ho odstrani..
@nikolca