Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zara248 komunikaciu pod inzeratom nie je vidiet, tu vidis len ty a predavajuca 😉 ..ale ak ti v komunikacii napisala , ze su cierne..co teda nie su + v inzerate pise bez chyb a ani to nesedi, tak mas narok na vratenie plnej sumy + preplatenie aj spätnej posty, ktorou cizmy posles spät..pripadne sa môzte dohodnut na sume, ktoru ti vrati, tak aby ste boli obe spokojne a ty si ich nechas..ak sa neda komunikovat tak ju tu môze pomocou @ oznacit , nech to vidi a môze nieco napisat, môzes jej dat negastko, môzes ju dat na ciernu listinu a môzes sa obratit na admina ...
pastelka74 halóóó, vieš kde sa to má preberať, ale stále tam reaguješ. ja nechcem byť sviňa, ale takýmito príspevkami sa to tam zamoruje a potom to celkom stráca prehladnosť. a na druhej strane zas len pridávať robotu adminom a potom ešte čakajme, aby boli na nás stále milučký..
@majuskacechova no tiez som nevedela co skor.
predavajuca sa mi nakoniec dnes ozvala, ze momentalne nemoze pristupit na moju podmienku, lebo nema peniaze a ze teraz bude posiela prve balicky, tak jej pribudnu aj hodnotenia...
Ze nech sa ozvem v novom roku a dohodneme sa...
aj ked danu vec velmi chcem, tak si to riadne rozmyslim a preverim dane hodnotenia, ktore maju prist, vsak nie je problem oslovit dane kupujuce, ci vsetko bolo ok... a hlavne ak to nebudu kupujuce, ktore sa zaregistrovali teraz v decembri 😀
@zara248 ale ona to chce riesit..ved tam pise, ze zaplati tych 12 eur a aj postu ..**.*Vrátim vám 12 eur, cena bola s poštou..A som ochotná zaplatiť vám aj to extra poštovné, co si tu uctujete,*** sice tam @alilaura pise extra postovne, co nie je extra ..kedze na to mas narok, kedze farba je ina ako bolo uvedene + to poskodenie....ale inak nevidim problem, kedze peniazky chce vratit..
@zara248 ahoj, rozumiem, ze sa citis ukrivdena, ale vo vasej komunikacii citam, ze predavajuca suhlasila s tym, ze vrati peniaze aj s postovnym (vid sprava z - Včera o 16:52). Standardny postup tu na MK pro takejto dohode je, ze kupujuca odosle tovar spat a nasledne predajca vrati peniaze. Nie je dovod predavajucej mamine neverit, ze peniaze neodosle, lebo ona splnila svoju cast dohody rovnako ako ty. Problem je skor v ocakavani a vnimani, to co ty vidis ako sivozelene je pre nu cierne, co ty vidis ako okopane, je pre nu od vyroby a co ty vnimas ako schodene moze byt sposobene aj nekvalitou materialu ( mne sa raz uz pri skusani topanky pokrcili a to kazda inak...). Na tvojom mieste by som jej ich poslala spat a cakala od nej vratenie penazi. Az ak by ich nevratila, tak by som to riesila uz spominanymi.sposobmi. zbytocne si to komplikujes, ked si postavis hlavu, ze odosles az po pripisani uhrady. Ako som vyssie spominala, bezna prax tu je naopak. Drzim palce k skoremu rieseniu a dohode.
@vefi89
....nenechám sa tam očierňovať klamstvom...nemusíš ma poučovať...viem čo sa kde pridáva...aj tak to bude zmazané...ale som upozornila na ňu....a to čo si vymyslela stými hodnotkamy....naozaj neviem o čo jej ide,ako môžem donútiť niekoho,aby zmazal svoje hodnotko....ved ked som ráz spokojná,tak hodnotko dám a basta...nemám dôvod ho mazať......ja len neznášam klamstvo...a tá pani ma klamala...vedome klamala...ja viem že sa opakujem,ale toto ma poriadne vytočilo 😠 😠
@pastelka74 vieš, čo sa kde pridáva, ale aj tak to nerešpektuješ. nechápem.. čo keď sa to zmaže? prečo to treba za každú cenu zneprehladňovať a hádať sa? hádať sa môžete tu. človek sa snaží niečo spraviť, nejak pomôcť. a ešte za to, že teba vypálila, a zas naopak ty ju, tak sa budeš navažovať ešte aj do mňa? slušne som ťa upozornila!
@vefi89 ...nemusela si....nežiadala som ťa o to....
@nikolca pridala som tu komunikaciu pretože z nej priam srši že ona ma po obdržani čižiem obvini že ja som ich zničila a td kvôli tomu chcem najprv späť svoje peniaze neviem čo tu nie je jasne a mimochodom mala som tu už jeden problem a samozrejme aj Vy ste sa ako vždy zapojila do vyriešenia a tam mi tiež pani nechcela poslať tovar ale chcela poslať peniaze aj s poštovnym a ja som tak aj spravila pretože tam to už bolo neunosne a nechala som jej aj tovar verim že už si spominate o čo išlo takže ja chcem presne len to čo ste davala za pravdu inej mamine a ja sa mam zachovať inak??? 🙂
@traktor tak ako som napisala nicolke presne preto nechcem poslať čižmy a verim že bola by som obvinena a peniaze žiadne to by si strhla za to bolestne 🙂 to je len môj nazor a už mi aj pisala k tej poslednej sprave že je jej ľuto ale sama som sa rozhodla a už nemieni nič riešiť a popriala mi ešte krasne sviatky no takže je to vybavene užasny pristup 🙂
@pastelka74 pichni si tú aroganciu za klobúk a pekné sviatky
@zara248 ja by som ich asi vratila 😉 alebo pokial by som si ich chcela nechať žiadala by som nejake to euro nazad nakolko nezodpovedali popisu,ja som raz tak kupila total žmolkove veci,podla popisu že vinikajuci stav 😕,chcela som okamžite vratiť,sme sa dohadovali hadam tri dni,ona že najprv vratiť tovar a potom pošle platbu,ja som chcela opačne 😎 ,bola som tu kratko,nevedela som ako to tu chodi 😀 no nakoniec aj tak bolo po mojom 😵 ona mi poslala platbu a ja ešte v den nabehnutia platby som poslala balik nazad 🙂 ,tiež som sa bala že ma obvini že som jej poškodila to alebo to a najviac ma pobavilo ked do kratkych sprav napisala že či niekto nevie či sa tu da blokovať nejaku osobu ako na FB 😕 tou osobou myslela mna asi jej bolo z mojich IP sprav dusno 😀 😀
zara248 presne toto isté robila aj so mnou! Postavila si hlavu a s ničím nesúhlasila. Musí uznať, že predávajúca jej navrhla vrátenie peniažkov s určitými podmienkami , ktoré sú v pravidlách MK ale samozrejme zas nesúhlasí :( Najviac ma pobavilo, ked predávajúca čakala týžden na platbu a na druhý den po úhrade už chcela mat čižmy doma, lebo iné nemá 🙂))))) ......a to bola len farba zlá a nie roztrhaná kabelka 😝 😝 😝
@zara248 Ano nemilá pani! Co je pravda , to je pravda! Treba sa vediet dohodnút a nie tvrdo si stát za svojím a nepustit ! Vidíte, že každá maminka dala za pravdu vašej predávajúcej a nie vám, tak asi vo vás bude chybička 😝 Ani teraz sa neviete zmierit s pravidlom MK , len útočíte! Prajem vám krásne Vianoce a štastný nový rok !!!
@zara248 KUK DATUMI !!!!!! Ja - 8. decembra o 13:36
ok môžete mi zaslať č.u. platbu Vam prevediem v priebehu tyždňa čakam na platbu snehuliek ktore sme predali takže za to by sme si kupili tieto čižmy moja adresa Agata Janošikova,Kotradova 4,08001 Prešov ked platbu uhradim dam Vam vedieť
fotoportrét
Predajca (alilaura) - 11. decembra o 13:40
Cu Je 2913965973/1100. Ďakujem
fotoportrét
Ja - 14. decembra o 08:31
platba uhradena
fotoportrét
@sailes pozorne čitajte a pouvažujte nad tym čo čitate mila pani pišem len čo je pravda nič tu nevykresľujem a dohodnuť som sa chcela a reagujem presne tak ako ste reagovala pri mne ale nemienim tu znova vyťahovať stare veci toto je ine a Vas sa to netyka tak ak mienite tu znova utočiť radšej riešte niekoho ineho vďaka a prajem Vam krasne sviatky presne tak ako ich prajete Vy mne 🙂
@sailes no kuk datum vyžiadala som si č.u. a kedy mi ho poslala???? a ešte som jej napisala že jej uhradim platbu v priebehu tyždna ked nam dojdu peniažky za snehulky ktore sme predali a platba bola uhradena 14teho tj na treti den po zaslani č.u. tak o akom tyždni tu pišete preboha je neskutočne ako tu rozpitvavate spravy a chytate sa každeho slova ale niekedy to nevyjde že???? 😀
@vefi89 zrážam päty k sebe a vykonávam. 😀 😀 ....a tak tiež pekné sviatky.....
@zara248 Tu môže reagovat každá maminka, predstavte si 😝 Ja mám s vami skúsenost a tiež som sa vyjadrila k tomu, ale ako ste si všimla / no skôr nevšimla / ani som vás neoznačila @ , aby ste sa k môjmu komentu vyjadrila, no mali ste "nutnost" aj tak mi napísat 😀 😀 😀 Nech sa páči, ja vám to vôbec neberiem 😵 Máte na to nárok ! Ale do mna arogante skákat nemáte nárok ! Tak šťastné a veselé vašej rodinke !