icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mawka
8. jan 2013

@pastelka74 moja ty mas aku smolu na tie predavajuce. jedneho by z toho aj porazilo ☹

bzuco
8. jan 2013

tak...všetko nakoniec dobre dopadlo, balík dnes po takmer 3t dorazil...
@zucih - dakujem a prepáčte za tie reakcie, čo som tu popísala

balík bol podaný na pošte 17.12., no pečiatka je až 21.12. tak pošta ten nával pred vianocami zasa asi raz nezvládla

seabow
8. jan 2013

neodporucam predavajucu dominika 241 - peniaze pyta vopred, zasielku neposle a ani nevrati peniaze, neustale sa na nieco vyhovara ☹

lejla77
8. jan 2013

@bzuco to isiel pekne dlho ten balik. 😖

pastelka74
8. jan 2013

@mawka ...porazilo??...viem si predstaviť aj iné výrazy,ale tak mi treba,trúbe jednej dôverčivej....výmeny už robiť nebudem a asi skončím aj s celým bazárom,vypredám to za pár eur.....nemá to zmyseľ,ved čo som charita???....aby som tu podporovala klamárky a podvodníčky???

garzonka
8. jan 2013

@seabow napis adminovi, pokial to ona nemieni riesit (ze nemas ani tovar ani peniaze), napis ju aj na ciernu listinu.
ona ma vela negativnych hodnoteni, take by tu mali mat hned zablokovany profil

@dominika241 v hodnoteniach pisu viacere, ze nemaju ani tovar ani peniaze, mozu sa spojit a podat trestne oznamenie ! Dufam ze sa vyjadrite a vec sa vyriesi.

lejla77
8. jan 2013

@pastelka74 som ju hladala a nenaslo mi ju. To uz akoze ma zruseny ucet?

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
mawka
8. jan 2013

@pastelka74 a zopar este pred nimi....

lejla77
8. jan 2013

@pastelka74 super a co si im napisala? To sa da? 😕

missy97231
8. jan 2013

moj nazor je ze admini tuto stranku "zanedbavaju" trocha,,, alebo riesia nieco menej dolezite nez je bazar a podvody a zle hodnotenia... V poslednom case sa to tu roztrhlo vrece s tymi podvodnickami... Asi tiez vidia necinnost adminov, a tak sa predbiehaju ktorej sa viac podari oklamat a "zarobit"... Chapem ze je to tazko odsledovatelne, ale ked niektora oklame dve tri zienky za sebou, to uz nie je nahoda, ci nehoda. To je umysel, a nic sa nedeje... Prechadza to, pripadne pod inymi nickmi nas klamu dalej. Tiez ma irituju predavajuce veci zo sekaca - s cenovkami !!!! A tiez sa to neriesi a predavavaju dalej ☹ Smutno mi je za starym MK ked boli adminkami este uzivatelky... ☹

pastelka74
8. jan 2013

@missy97231 ..........................súhlasím,mali by sa viacej zamerať na negatívne hodnotká,na tie ktoré si tu stohto robia sekač a pod.,ktoré tu evidentne podvádzajú a potom sa hrajú na pekné..... a nie mazať vo fotoblogoch čiapky a zvieratká.....

pastelka74
8. jan 2013

@lejla77 .............dá sa všetko,napísala som im celú situáciu okolo môjho problému,mne je to jedno,aj ked nič neporiešim,ale má reklamu v dedine..... 😉

lejla77
8. jan 2013

@pastelka74 ty si aká vynaliezavá, mňa by to ani nenapadlo. 😉

traktor
8. jan 2013

@pastelka74 je bloknuta.a vies ten druhy nick, ktory jej ostal?by som jej napisla tam..aj hodnotenie dala..

bodka13
8. jan 2013

@missy97231
@pastelka74
...myslím,že nie je v silách adminov čítať všetky hodnotenia 😉 ....je na nás,aby sme si dávali pozor-ak nájdem u niektorej predávajúcej/kupujúcej 2-3-4 negatívne hodnotenia,prečítam si v čom sklamala a je len na mne/tebe/na nás či budeme riskovať obchod s takouto osobou 😉 ....ak sa nám niektorá predávajúca/kupujúca nezdá treba ju nahlásiť a potom to už riešia

traktor
8. jan 2013

@missy97231 admin nevidi zle hodnotenia automaticky...to sa ani neda..ved to by musel kazdu jednu uzivatelku kliknut a pozriet jej bazar a to pri takom pocte, kolko nas tu je nie je mozne..riesi az ked je upozorneny na tu ktoru konkretnu uzivatelku..aj to len tak ako môze..cize bloknutim, pisanim...poradenim co robit dalej ak je ta suma vysoka a je viacej oklamanych..viac asi ani robit nemôze..ale ja niekedy fakt nechapem...niektore maju kopu negatiek / rôzny casovy usek/ a aj tak ma niekto odvahu skusit nieco kupit a potom place , ze to nikto neriesi. 😅

trnka77
8. jan 2013

@pastelka74
@missy97231 adminov treba kontaktovať,nahlásiť problém,bez "kriku" riešiť s nimi danú situáciu.....mne osobne teraz pomohol,predavajúca mi vrátila peniaze,aj keď dotera mi vypisuje hnusné emaily a správy do IP,neriešim,vymažem a idem ďalej 🙂 🙂

trnka77
8. jan 2013

problém je naozaj v tom,že problémová predavajúca,resp.kupujúca si zmaže inzeráty ,vytvorí si nový nick a myslí si,že je za vodou...aj keď máme pravdu a mala by vrátiť peniaze či tovar už je nedosiahnuteľná a často sa jedná o sumy,ktoré nie su vymožiteľné právne ☹ ☹ ...tu by mohli admini zapracovať,vytvoriť akúsi "bránu" v sieti,ktorá by im "nahlásila"POZOR!!!!táto uživvateľka je problémová.... 😉 😉 a riešili by to...je mi ľúto všetkých,ktorý prišli o peniaze či tovar,ale v prvom rade je to na nás,čítať hodnotenia,problém riešiť hne´d s chladnou hlavou a nedať sa !!!!

missy97231
8. jan 2013

ja viem, ze automaticky nevidia negatka u nas vsetkych, to chapem 😉 ale nie raz sa stalo, teda aspon som sa tu v tejto teme docitala, naoriek negatkam, upozorneniu, sa nie jedna dopustila dalsieho klamstva... A ten sekac zvlast...

lejla77
8. jan 2013

Mne sa tiez napr. nepaci, ze predavajucej - klamarke (oklamala viac mamiciek) nikto nestopne album. V pohode ma inzeraty aktivne a admin o tom vie. Nerozumiem tejto politike. 😕

jankah77
8. jan 2013

@traktor tie negatka sice nevidi, ale par stran dopredu bol admin v tejto teme vyzvany, nech sa vyjadri ku konkretnej predavajucej s mnozstvom negatiek, ze preco jej to nestopnu.... a jeho odpoved, ze on kvoli negatkam nemoze stopnut bazar.... nechapem, ak je jasne ze podvadza, tak preco nie?

pastelka74
8. jan 2013

@traktor neviem,bohužiaľ....

missy97231
8. jan 2013

@jankah77 presne to som aj myslela ten pripad 🙂 nehovoriac aj o par osob ktore tiez boli upozornene a oznamene adminom,, ze predavaju veci zo sekacu s cenovkami, a tiez veselo si predavali dalej... 😒

pastelka74
8. jan 2013

@trnka77 ...........napísala som mu,poprosila ho o radu,odpísal mi a včšetko sa rieši....

pastelka74
8. jan 2013

@bodka13 ............mala iba dobré hodnotká,dve.....

trnka77
8. jan 2013

@pastelka74 aj moja mala samé dobre hodnotenia,ale cvalabohu sa to vyriešilo 🙂 😉

pastelka74
8. jan 2013

@lejla77 ............vieš,ja som už iba dobre napálená,v poslednej dobe iba samé klamárky....trafí ma.....tak im aspoň spravím reklamu po dedine,mne je to jedno,naíšem aj farárovi,aké má ovečky v košiari,i ked on za to nemôže....nebudem to tu už priehliadať,tie podvody a klamstvá...aby jedná ženská vedome klamala,kopec negatiek a nadalej si tu preferuje svoj sekáč,keby aspoň cenovky dávala dolu,druhá zhrabne tovar a dúfam že ho nájdem na inom bazáre....môj muž sa ma pýta,či mi ten bazárik stojí za to.....byť klamaná.....možno má pravdu....... 😒

matik1
8. jan 2013

@pastelka74 Ahoj, no ty máš fakt "šťastie" na tie klamárky. Ja by som sa už asi vybrala za tou dotyčnou a obúchala jej to o hlavu. Veď to nie je normálne, čo tu zasa čítam. Detský bazár by mal byť úplne o niečom inom. Som z toho veľmi sklamaná, aj keď chvalabohu, ja som zatiaľ takéto skúsenosti ako ty, nemala! Škoda, preškoda, že sa medzi maminkami nájdu takéto "chrapúňky".

matik1
8. jan 2013

@majkafajcikova Monika, ty si nečítala tie hodnotenia? Preboha, veď od tej ženy by som nechcela veci ani zadarmo, nie ešte za 30€. Môže sa hanbiť a to má ešte tú odvahu si tam napísať motto o spravodlivosti.