icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

trnka77
10. jan 2013

@bartokami už som čítala,tak potom jedine sťažnosť,ale to je beh na dlhé trate 🙂 🙂

bartokami
10. jan 2013

@trnka77 a pritom dotycna sooba caka na zasielku..nebola postarka a nebola ani nijaky zlty listok u neho???a po dalsie nechapem..ze ,,ak by neprebral zasielku..lebo je tam,,ze nebol, zastihnuty,,preco nieje ulozena zasielka na poste..ale bola hned poslana spat?? ved je tam lehota??

bartokami
10. jan 2013

poviem otvorene..že platime za poštovne ...od 1.1 ovela viac a sluzby su na h....o...system im pada kazdu chvilu a mi budeme platit este aj za spatne dobierky...

bartokami
10. jan 2013

da este jeden priklad...podlany rovnako...a pozrite sa na ten ich užasny system... 07.01.2013
16:09 Zásielka podaná na pošte P............v
08.01.2013
06:30 Zásielka prevzatá na doručenie
08.01.2013
08:46 Zásielka podaná na pošte P.............v
08.01.2013
12:45 Zásielka doručená adresátovi
08.01.2013
13:48 Zásielka pripravená na opakované doručenie
08.01.2013
13:53 Zásielka pripravená na opakované doručenie
08.01.2013
13:58 Zásielka uložená na pošte V.........y
08.01.2013
14:00 Zásielka uložená na pošte V........y
08.01.2013
14:07 Zásielka uložená na pošte V.......y
08.01.2013
14:08 Zásielka uložená na pošte V......y
09.01.2013
11:21 Zásielka uložená na pošte V......y
09.01.2013
11:23 Zásielka uložená na pošte V.......y
09.01.2013
11:26 Zásielka uložená na pošte V.....y
09.01.2013
11:28 Zásielka uložená na pošte V.....y

užaaaaaaaaaaaaaaaaaaana pošta......a platme za take služby viac......ešte aj na pošte nevie naťukať do Pc...bordel..

beatkab25
10. jan 2013

ako sledujete zasielky podane cez EPH? mne vyhadzuje neplatne cislo, na infolinku posty sa od rana nemozem dovolat

danulienka35
10. jan 2013

babulky nemate prosim nektora sksenost z predavjucou michelleuk?dakujem

jonas17
10. jan 2013

@danulienka35 už sa tu o nej písalo, myslím, že poslala niečo, čo bola len napodobenina? nextu? ak sa mýlim, tak sa ospravelnujem...

danulienka35
10. jan 2013

@jonas17 lebo kamoska si od nej objedanla teplaciky neprisly jej cena bola 15 eur je zufala a ze sa jej ozvala a vraj jej sa balik vratil a ze ich uz predala ale posle jj ine dakujem za info

nikolca
10. jan 2013

@danulienka35 nech žiada aby jej vratila peniaze späť,ja som mala zaujem tiež o jedny teplaky ale pozrela som si hodnotenia a že dovi dopo 😠 ,potom som čitala jednu diskusiu,kde odpoveda admin na otazky pro shopakom a ona sa sťažovala že dostala neopravnene zle hodnotenie ale až take že amen 😎 chcela ho zmazať,napisala že hlavne že platia ale starosť o proshopakov žiadna 😀 😀

matik1
10. jan 2013

@danulienka35 ja s ňou osobnú skúsenosť nemám, ale viem, že tu písali baby o nej a nie práve pozitívne veci. Veď aj podľa hodnotení vidieť, že nie sú všetci spokojní. Nech určite žiada vrátiť späť peniaze. Prečo by jej mala zasielať iný tovar, čo ak sa jej nebude páčiť?

danulienka35
10. jan 2013

@matik1 dakujem babulky odkazala som jej to a ze jej povedala ze dnes jej baik poslala ale s inym tovarom je teraz na nej ci bude balicek vyhovovat dam pak info

matik1
10. jan 2013

@danulienka35 Ja by som ten balík neprebrala a žiadala vrátiť peniaze. Čo ak sa jej tovar nebude páčiť? Môže ho tej dotyčnej pani potom vrátiť? Vezme jej ho naspäť? Pochybujem. Ale rozhodnúť sa musí ona, čo urobí. Tak nech to dobre skončí, pa

missy97231
10. jan 2013

@danulienka35 to co j za system ked posiela nieco o co nemam zaujem?? Tiez si spominam, ze tusim tu spominali ze suprava krasna, ale poslala inu farbu aj inu velkost... A ze tovar spat neberie lebo ze ona to objednava z UK, a ze tam jej reklamaciu neurobia...

macamac
10. jan 2013

@danulienka35 ja s ňou momentálne obchodujem-tak dúfam v pohode to bude 😅

ale na každý dotaz ohľadne výrobku písala, bola ochotná, trpezlivá...ako v komunikácii som nemala žiaden problém. momentálne včera jej nabehla platba, informovala ma a objednala mi tovar.
takže uvidíme.

inak-čítala som jej hodnotenia, aj tu v téme....ale riskla som to.
dúfam,že to nebude moja prvá negatívna skúsenosť 😅 😉

danulienka35
10. jan 2013

dakujem bbulky snad sa nesklame

katarinanr
10. jan 2013

@lejla77 Ďakujem veľmi pekne, predtým som si ten návod nevšimla.
Práve som pani @1gabika16 a adminovi napísala správu podľa vzoru, tak dúfam, že pani bude seriózna a odpíše mi. 🙂

lenulienka2011
10. jan 2013

@bartokami to so posielala ako dobierku?vaha balika bola nad900g?

bartokami
10. jan 2013

@lenulienka2011 ano dobierka..

lenulienka2011
10. jan 2013

viem ze posta to teraz riesi akosi cez kuriera,ak ma balik viac ako 900g,aspon tak mi to vysvetlil,ked mi doniesol vcera balicek,preto ti asi ukazovalo tie blbosti...doruceny,ulozeny atd,ak ta postovy kurier nezastihne doma,da zasielku na postu,a tam je nejaka lehota-a nie 18dni ako bolo,neviem to celkom presne ja som ostala vyvaleny ked som videla kuriera medzi dverami 😖 no slovenska posta ma veeela roboty,tak potrebuje posilu 😲@bartokami

bartokami
10. jan 2013

@lenulienka2011 vaha bola 0,050g a ta na pošte napisla,že 0,500g..a to až doma nam vypisalo elektronicky...bol to maly baliček a ona naťuka do klavesnice že 0,500g..ked to malo len o,05Og..je to veľky rozdiel...momentalne čo sa tyýka podavania elektronnicky som si všimla že im zlyhava system. 2xpodana zasielka a otras ake hluposti vypisuje.ked sme dnes volali na zakanicku linku ani sme sa nedovolali...hold naša pošta...ale uznali nam reklamaciu...lebo pani za priehradkou urobila chybu,kedže nevedla nahodiť elektronicky.,nahodila ručne..čo je veľky rozdiel..a 😅 čo tiež nerozumiem načo taka osoba tam sedi???nieje to prvykrat čo niečo nevie,mame s nou skusenosti...nikdy nič nevie 🙄

bartokami
10. jan 2013

@lenulienka2011
@lenulienka2011 nie ,nie to bol maličky balik 😅

lenulienka2011
10. jan 2013

@bartokami to aj my mame take na poste...veduca uplne mimo-nonstop okienko zatvorene-len pise,a pocita,a ked nahodou tak do placu trva jej to,a minule som chcela vytiahnut ppeniaze cez bankomatovu kartu,tak bohuzial-veduca!!!!a ta druha taka ista,myslela som ze len na nasej poste stat zivy lenochov 🙄

bartokami
10. jan 2013

ale su aj veľmi šikovne poštarky...mame aj s takými skusenosti...pred nimi klobuk dole..nehadžem všetky do jedneho vreca len pre jednu ,,nešikovnu poštarku,,neodsudzujte ma žienky 😉

lenulienka2011
10. jan 2013

@bartokami ja taku este tu v okoli nevidela 😢 😖

bartokami
10. jan 2013

@lenulienka2011 tak my mame len s jednou take skusenosti čo nikdy nič nevie..,okrem nej su tam aj mile a šikovne poštarky..len mm na nu bohužial natrafil.a potreboval to surne poslať..A už len ked zadavala všetko ručne a čo všetko vystrajala okolo toho vypisovania mm mal dosť..sa mu až čudujem že tam vystal 😕

bartokami
10. jan 2013

@lenulienka2011 najhoršie na tom elektronickom podavani je že nemate nijaky doklad..ani vypis z pošty,nič nedostanete od pošatrky za priehradou...ako ked ručne podavate tak tam vám vypiše aj vahu...všetko..a mate aj doklad doma..ako napr teraz dokažem že taky maly baliček nevažil tolko???naštastie nam sa vratil baliček a važili ho znova tak vedeli sme to dokazať...inač ako?

missy97231
10. jan 2013

@bartokami ale tak pri tom elektronickom podani pride mail, potvrdenie. A tam aj ta vaha je, to povazujem za doklad...

bartokami
10. jan 2013

@missy97231 ano to je pravda..ale ako dokažeš tu vahu???

missy97231
10. jan 2013

@bartokami no a z podacieho listka ako dokazes? Ved zadava to postarka za okienkom tu vahu. Ked sa ti nezda - pri plateni, tak poziadam o prevazenie, nech mi ukaze kolko vazi a ci spravnu sumu uctuje... Aspon mi tu z MK, co predavame, tak vieme kolko by mal stat nas list, ci balicek 😀

bartokami
10. jan 2013

@missy97231 ano chapem..ved ja vždy sledujem aku mi povie vahu poštarka,tentokrat podaval mm a bolo to komplikovane podavanie...asi ju to zmietlo za okienkom a napisala tam vahu doslova blud..ta žena za okienkom nevedla čo ako robiť...čo už..mm vahu zistil až doma ked mu došiel mail....ceny sa akurat menili,takže nebol si už ničom isty...