icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katikas
10. jan 2013

Mam problem s jednou registrovanou

garzonka
10. jan 2013

@katikas O co ide? Nieco blizsie...

monulienka1
11. jan 2013

@bartokami taketo problemy ma asi kazda posta,po novom roku 🙄 😠 co je smutne,aj ta nasa 😢

elisskah
11. jan 2013

@danulienka35
@matik1
@nikolca
@missy97231 ja len ze tiez viem, ze tu tu michelleuk uz preberali, som to citala vtedy. Tak teraz ked nahodou prezeram nejaky tovar, zapaci sa mi a zbadam, ze je od nej, aj ked si odvtedy zmenila foto, ja mam dobru pamät aj na nicky, tak sa toho hned stranim. Aj keby sa mi to velmi pacilo a mala najlepsiu cenu, tak si to neobjednam. A vzdy si najskor pozriem vsetky hodnotenia a az potom kupujem. Tak som este velky problem nemala a dufam, ze ani nebudem.

bartokami
11. jan 2013

@monulienka1 no dnes sme sa dovolali na zakaznicku linku..chvalabohu...inac obe zasielky podane 1tr doporucene a ..jedna sa samozrejme vratila /kvoli poštarke lebo nevedela zadať do Pc na pošte,čo nam uznali /a druha ešte nevieme či došla....parada,hladna vec,že platime 1tr....a ked sme dnes volali na zakaznicku linku tak povedali,že mame podať reklamaciu..ale že rozdiel nam nevratia že nedošlo to 1tr...pekne...už sa neoplati posielať ani 1tr...lebo nedojde na 2den,ako by malo...a podalšie načo je dobra ta reklamacia??

bartokami
11. jan 2013

ešte na vysvetlenie .rozdiel medzi 1tr doporuč a 2tr doporučene je 0,20cent...podali sme 2 zasielky a nedošli ako mali na druhy deň...takže sme prišli o 0,40cent...a ked niekto poda 5 takych zasielok tak to už urobí 1€...ked sa nevie doručiť 1tr..mna nezaujíma prečo,ja som si zaplatila za 1tr...tak to chcem mať aj 1tr...alebo nech vracaju penažne rozdiely...či nie??

matik1
11. jan 2013

@elisskah Presne s Tebou súhlasím. Ja osobne z PRO shopov neobjednávam. Podľa mňa je ten tovar predražený, je tam dlhá čakacia lehota. Pred Vianocami som neodolala a objednala som si pletené červené šaty. Vyšli ma na 21€+pošta. Prišli pomerne rýchlo, pani bola veľmi milá, naozaj komunikácia na úrovni, ale šaty sú doslova ako handra. Aj som to potom tej predávajúcej napísala, že s ňou aj s obchodom som spokojná. Len s tovarom nie. Jednoducho šaty sú strašne tenučké, po jednom vypraní sú samá žmolka, úplne stratili tvar. Už dávno som si nekúpila takú drahú "handru". Lebo sú doslovne ako handra. Takže to bolo prvý a aj posledný raz. A od michelleuk by som určite neobjednala. Zákazníčky nie sú spokojné, tak určite vedia prečo.

beatkab25
11. jan 2013

@bartokami moj nazor, ja som uz x krat nedostala tovar na druhy den a islo o 1. tr., je to hrozne so sluzbami nasej posty

stanislavao
11. jan 2013

baby, ked predavam sal a mam uvedenu dlzku i sirku, ake este dalsie rozmery moze odo mna chciet "kupujuca"? uz ma to tu nebavi. to ako keby mala jednu spravu a posielala ju hromadne, komu jej napadne.

bartokami
11. jan 2013
bartokami
11. jan 2013

@stanislavao aký je hruby??????? 😅

katikas
11. jan 2013

@garzonka uz sa to nastastie vyriesilo,(len sa mi neda ten prispevok zmazat)poslala peniaze na nespr.ucet a nechcela si dat vysvetlit,ze mne neprisli,ze sa ma obratit na svoju banku .No ani pocut o tom nechcela,ja som bola ta "zla, co je na vine".No asi po 2 tyzdnoch sa konecne priznala,ze sa jej vratili hned na druhy den,no tusim o 20centov nizsia suma,co jej strhli za transakciu a zevraj si to nevsimla....No myslim,ze som neni jedina,kt.sa to stalo,no 2x prijemne to nie je..No keby stale zapiera,ze sa jej peniaze nevratili,veru neviem ako by som to riesila...

zuzkahraskovie
12. jan 2013

baby co mam robit? v nedelu som si kupila tielko za 3,60€ aj som to hned uhradila kedze sme s predavajucou mali rovnaku banku tak peniaze mala na ucte hned rano v pondelok a balik mi stale neposlala,pisala som jej co dalej a ci vlastne posle balik alebo ci vrati peniaze a ona mi uz od 9.01.neodpoveda..ma moje tri spravy uz vobec nereaguje,do kedy mam este cakat?

farfala13
12. jan 2013

No vidím že nie som jediná podvedená alebo sklamaná! Tiež som si objednala od nejakej Gabiky kabát, poslala som jej peniaze a teraz nemám ani kabát ani peniaze! Písala som jej a ona vraj ho poslala, no ked som jej napísala nech mi pošle podacie číslo od balíka že si to zistím na pošte už sa neozvala. A dokonca sa odhlásila, takže ju už nemôžem kontaktovat! Tak neviem čo mám vlastne teraz robit! a či sa dá niečo urobit.

farfala13
12. jan 2013

@ katarinanr No mne sa stalo podobné a tiež to bola gabika, predávala kabát , napísala že ho poslala prvou triedou no nemám ho a ani peniaze. a samozrejme nedá sa snou skontaktovat! mám dojem že sme obe naleteli!!!

michelleuk
12. jan 2013

@elisskah dobry den pani a s akeho dovodu ma tu riesite ked ste odomna ani nenakupovali ak sa mozem spytat?

michelleuk
12. jan 2013

@danulienka35 mila pani ak mate so mno problem tak piste ku mne a nie sem ok na buduce?

michelleuk
12. jan 2013

@jonas17 napodobeninu nextu som nikdy nemala v ponuke ten ja neriesim riesil sa tu material supravy so stanislavo

michelleuk
12. jan 2013

Mile damy napisem vam k tomu len tolko denne sa mi ozve cez 50 zaujemcov denne vybavim mozno 15-20 objednavok mam 307 hodnoteni a 10 zlych kebyze mi ma napisat kazda hodnotenie ktora u mna nieco kupila tak je ich ovela viac pri tomto mnozstve ludi s ktorym pridem do styku denne nie je realne to aby sa nenasiel aspon 1 ktoremu sa nebude pacit,farba dlzka material ja to chapem a snazim sa to riesit ale su aj veci ktore neviem riesit meskanie balikov atd,,takze laskavo ma nerozoberajte s tym ze 1 z 50 nema dodany balik tak ako ho ma mat zial s tym nic nespravym,, mam vela zakaznikov ktory odomna kupuju pravidelne a su spokojny a mam aj takych ktory kupili raz a neboli spokojny proste kazdemu sa paci nieco ine,,takze laskavo svoju energiu obrate na ine problemy

saxana123
12. jan 2013

Odpadla som! Jedna šikovnica tu na bazáriku predáva to CD s rozprávkou čo dávali v Lidli zadarmo k nákupu a za 4€ ho tu núka! To kde sme? 😖 Bez hamby, to si myslí že je jediná kto nakupuje v lídli?

zuzkahraskovie
12. jan 2013

@saxana123 to faaakt? ja si hladam neake rozpravky,mas na mysli tie ako napr. cervena karkulka ale je to rozpravka len na rozpravanie?lebo taku sme tam dostali k nakupu aj my... 🙂

matik1
12. jan 2013

@michelleuk milá pani, toto je diskusia na tému:" skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníku". Prečo by sme Vás tu nemohli rozoberať? Ja s Vami skúsenosť osobnú nemám a ani mať nebudem, pretože by som si od Vás nič neobjednala. Nečítala som o Vás pozitívne reakcie a podľa mňa aj jedno negatívne hodnotenie môže zavážiť. Ako predávajúca nie ste zodpovedná za nič, za neskoré dodanie tovaru, za nesprávnu veľkosť, za nesprávnu farbu.... Tak za čo ste vlastne zodpovedná?

sailes
12. jan 2013

@saxana123 ja som na bazáriku videla aj šlapky gemerka, ktoré pridávali do bás k minerálkam, či plážové tašky k elle magazínu, či kozmetické taštičky k madam eva mesačníku 😀 😀 😀 😀

sailes
12. jan 2013

@matik1 milá predávajúca je zodpovedná "iba" za utrácanie éčok , ktoré získala predajom tovaru 😝

michelleuk
12. jan 2013

@matik1 mila pani ja mam taky nazor ze ak ma niekto s niekym problem tak nech si to najskor riesa medzi sebou a nie tu na fore popricom dotycny ani neviem ze je nejaky problem,,ja vas nevolam aby ste nieco u mna nakupovali,,tak co sa tu vystatujete ze by ste odomna nic nekupili?ja nepisem ze za nic nezopoovedam ale niektore zeny ako ste vy ste schopne riesi aj farebny rozdiel medzi lososovou a lososovo ruzovou 😀 aj ked neviete pochpit to ze pod bleskom vyzera farba inak ako realne ,,ale to je pre niektore s mojich skusenosti uz tazke vysvetli,,,ja som pysala vseobecne malo kedy sa stava ze sa tu vyjadri aj predavajuca ktoru tu rozoberaju lebo ani nevie ze tato tema existuje

michelleuk
12. jan 2013

@sailes a ja som co pisala ze za nic nezodpovedam?

michelleuk
12. jan 2013

@sailes kebyze si uz len tie hodnotenia precitate tak sa docitate ze som mnohym vymenila tovar ked neboli spokojne alebo som im vratila peniaze ked im baliky meskali ale chapem mam tam dlhe citanie

matik1
12. jan 2013

@michelleuk no predstavte si, naozaj by som ten farebný rozdiel riešila, pretože za moje peniaze budem ja rozhodovať, akú farbu si kúpim a nie Vy! Na môj vkus ako predávajúca ste dosť arogantná, čítala som reakcie na Vaše hodnotenia. Treba vedieť zniesť aj kritiku. Tak aspoň viete, že tu existuje takáto téma a prečítajte si reakcie ľudí, ktorí s Vami majú skúsenosť. Keď niečo predávam, tak si za tým stojím a nebudem vypisovať, za čo všetko nie som zodpovedná.

michelleuk
12. jan 2013

@matik1 ja sa vas pytam ze kde som pisala ze nie som za nic zodopovedna??myslim si ze kazdy kto robi co ja ma uvedene to iste lebo kedze som ,,sprostredkovatel nakupu,, mnoho veci som fyzicky nevidela,vieteco tak vam odporucim ze ak mienite riesit farebny rozdiel tak sa radsej ani do internetoveho nakupu nepustajte lebo to vas fakt trafi slak,,,ja som arogantna?ano som uz ma kupujuce ak vy vycvicili

miskakyska
12. jan 2013

@michelleuk nádych,výdych........lebo už nepíšete,ale pYšete 😎