icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monulienka1
13. jan 2013

@katikas ja ju aj tak nemozem najst,ukazalo mi iba marcel kertes ☹

katikas
13. jan 2013

@monulienka1 ano,to je ona,uz si behom 2hod.zas zmenila na fb meno,lebo s tym povodnym ju zo skupiny vyhodili,tak sa zahlasila hned pod inym.šikulka je to..... 😀

macamac
13. jan 2013

baby - prosím vás, neviete, či v slov. sporiteľni je ešte ten poplatok za vklad hotovosti na účet spoplatňovaný 0,45eur? a či to platí kupujúca, alebo mi to strhnú z účtu? ďakujem.

macamac
13. jan 2013

4) Platobný styk - hotovostné operácie: pokladničné a zmenárenské
a) Hotovostné vklady a výbery
HOTOVOSTNÉ VKLADY A HOTOVOSTNÉ VÝBERY v Obchodnom mieste
POPLATOK Sadzba
Vklad hotovosti na Účet vedený v Banke
1/ 5/
0,50 €
Poplatok za vklad hotovosti na Účet osobami odlišnými od Majiteľa účtu
alebo Oprávnenej osoby je povinný hradiť vkladateľ.
Výber hotovosti
2// 3/
2,00 €
Vysporiadanie účtu pri zrušení Účtu vedenom v Banke výberom hotovosti
4/
1,20 €
b) Ďalšie pokladničné služby
POKLADNIČNÉ A ZMENÁRENSKÉ SLUŽBY BANKOVKY MINCE
Spracovanie mincí pri vklade / výbere hotovosti
1/ 3/
a) nominály: 0,01 EUR; 0,02 EUR; 0,05 EUR - 0,20 € za každých
začatých 100 kusov mincí
b) nominály: 0,10 EUR; 0,20 EUR; 0,50 EUR, 1 EUR, 2 EUR - 1,00 € za každých
začatých 100 kusov mincí
Zamieňanie bankoviek a mincí rôznych nominálnych hodnôt, 0,01 € za kus; 0,01 € za kus;
ktoré Klient predložil Banke alebo Banka odovzdala Klientovi
2/
min. 0,60 € min. 0,60 €
Spracovanie poškodených bankoviek v EUR 1,60 € / bankovka -
Nákup bankoviek v cudzej mene, ktoré sa bežne nenakupujú 30 % z hodnoty jednej
a bankoviek vyňatých z obehu bankovky; min. 1,30 € -
Nákup a predaj valút uvedených na kurzovom lístku Banky 0,00 €
Zámena valút (dve meny) - konverzia 0,00 €
Nerealizovanie nahláseného výberu hotovosti 0,1 % zo sumy výberu
1/
Prvých 100 kusov mincí najvyšších nominálnych hodnôt v rámci jedného dňa je bez poplatku.
2/
Základom pre výpočet poplatku je vyšší počet predložených alebo odovzdaných bankoviek alebo mincí (napr.
ak si Klient chce zameniť 1 ks 200 eurovej bankovky za 10 ks 20 eurových bankoviek, poplatok sa vypočíta z
10 ks bankoviek).
3/
Ak Klient vkladá hotovosť na vlastný účet, Banka od 1.12.2012 do 31.5.2013 neúčtuje poplatok Spracovanie
mincí pri vklade / výbere hotovosti. Banka tento poplatok naďalej účtuje, ak na Účet vedený v Banke vkladá
osoba odlišná od Majiteľa účtu alebo Oprávnenej osoby (tento poplatok hradí vkladateľ).
1/
Vklad hotovosti na Vkladový účet alebo Vkladnú knižku bez poplatku.
2/
Výber hotovosti z Vkladového účtu alebo Vkladnej knižky bez poplatku.
3/
Realizácia výberu v definovanej štruktúre mincí / bankoviek podľa žiadosti Klienta podlieha aj poplatku za
Zamieňanie bankoviek a mincí.
4/
Vysporiadanie Vkladového účtu alebo Vkladnej knižky pri rušení bez poplatku.
5/
Ak Klient vkladá hotovosť na vlastný účet, Banka od 1.12.2012 do 31.5.2013 neúčtuje poplatok za vklad
hotovosti. Banka tento poplatok naďalej účtuje, ak na Účet vedený v Banke vkladá osoba odlišná od Majiteľa
účtu alebo Oprávnenej osoby (tento poplatok hradí vkladateľ).

toto som našla.
to znamená - hradí to už v hotovosti vkladateľ? a mne nestŕhajú nič?

matik1
14. jan 2013

@macamac ahoj, tiež mám sporiteľňu a mne už ten poplatok nestrhávajú nejakých pár mesiacov. Platí ho ten, čo mi vkladá peniaze na účet. Tiež ma na to upozornila jedna kupujúca, keď som od nej ten poplatok ešte dodatočne žiadala. A potom som to ešte skontrolovala cez internet a je to naozaj tak.

zuzkahraskovie
14. jan 2013

Takto dopadol moj obchodik,6.1. v nedelu som kupila tielko/ktore nemam/ peniaze pani nabehli na druhy den 7.1.a.posledne reagovala 9.1..od vtedy sa neozyva..ked nema zauje to niako doriesit zverejnujem jej nick..@4_veve_4.tuto PANI JA NEODPORUCAM!!!!!!! 😠 😠 ..nema ziadny zaujem ani odpisat ani poslat tovar ktory jej bol zaplateny.. 😠 teraz ma tielko aj peniaze..

pastelka74
14. jan 2013

@inspektorová..................vy sa nehanbite mi klamať??...už dva týždne mi posielate balík 😝 😝 😝 neustále klamete,ak ste teda ešte @inspektorova,@sandrus30......a teraz máte aký nový nick?????

farfala13
14. jan 2013

@lejla77 , no super ! tak som pekne naletela! 😠 a vraj sa vola gabika gabriš z levic, som ja ale blbá!!! ☹

traktor
14. jan 2013

@pastelka74 zle oznacujes, neprecita si to 😉 @inspektorova , @sandrus30

garzonka
14. jan 2013

@zuzkahraskovie mala si na mysli @4_veve_4 (....vid vyssie) 😉

garzonka
14. jan 2013

Taky postreh: ak chcete dotycnu vyzvat do diskusie , tak zavinac s nickom piste spolu , bez medzery a ostatny text oddelujte medzerou, lebo potom je to v jednom slove a minie sa to "ucinku"

farfala13
14. jan 2013

@benne Dakujem pekne, moc ste mi pomohli. Našla som ju , kontaktovala a teraz sa to rieši. Vraj balík určite poslala , tak uvidíme. Dakujem

zuzkahraskovie
14. jan 2013

@garzonka napisala som to dobre.. @4_veve_4 pani s tymto nickom NEODPORUCAM!!!!! myslim,ze som to jasne napisala.. 🙂

garzonka
14. jan 2013

@zuzkahraskovie nick si napisala spravne, len si to pisala bez medzier od ostatneho textu..pretoze potom sa ti to vysvietilo vsetko v jednom a dotycna by tym padom nemala upozornenie. tebe sa vysvietilo toto "nick..@4_veve_4.tuto" a to je rozdiel 😉 . Taky uzivatel tu totiz neexistuje.
(pred zavinacom treba dat medzeru a za nickom tiez medzeru (nie hned bodku, alebo ciarku a pod).
Cize moja poznamka bola ciste technicka 😉

zuzkahraskovie
14. jan 2013

@garzonka to je v poriadku🙂 dam si nato pozor ..a verim,že v buducnosti už na taku pani nenatrafim..som s toho sklamana,ze sa tak zachovala.

macamac
14. jan 2013

@matik1 ďakujem 😵 😉 🙂

inspektorova
15. jan 2013

@pastelka74 neurazajte ma ja som vam vysvetlila preco som balik poslala neskorsie tak ma neobvinujte 😠

pastelka74
15. jan 2013

@inspektorova ..............neurážam,iba sa dovolávam svojho....od začiatku januára nie ste schopná mi poslať balík ale ten môj,ste si na pošte vziať bola........ 😠 😠 ,keby mi admin nedal váš druhý nick,tak ani neviem,neviem čo vás uráža,písala som vám,stále...že kde je balík,ako náhle som vám napísala že ja som svoj poslala,napísala podacie číslo tak vy ste hned mazala inzeráty,potom fotoblog a ked som vás nahlásila adminovi,tak zo sandrus30 je inspektorová.................a od 9.januára od vás počúvam samé výhovorky,raz dieťa choré,potom manžel v práci.......mňa to nezaujima........chcem iba svoj tovar späť 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😠 😠 😠 😠

saxana123
15. jan 2013

@pastelka74 to milujem takéto herečky šikovné , aj ja som natrafila už na takú no našťastie to dobre skončilo, len si už nepamätám ktorá to bola...

pastelka74
15. jan 2013

@saxana123 ............normálne sa divím,že potom všetkom má odvahu sa ešte aj ozvať......a opekňovať sa 😝 😝 😝 ,fuj...ak ma bude doťahovať ešte chvílu,tak nebude mi lúto tej nafty v aute a pôjdem sa spýtať do Sučian na herečku,ako sa jej nosí moja taška,ak už nie je niekde na bazoši 😀 😀 😀 😀

katikas
15. jan 2013

@pajinka23 Mam pikošku,ta vymetena Hana Kertešova si na fb vytvorila vlastny bazarik "bazarik Manuska",je to otvorena skupina.A tam predava tie jej obnosene darovane handry-hnus-samy flak,zmolok,vytahanec,derave topanky....a kus min.2-3e!To uz su mnohe tak znehodnotene veci,kt.nepatria uz ani na darovanie,nie to na predaj!Minimalne 10 veci,kt.som jej ja kedysi darovala,som si tam nasla ako tam predava 😠 No snad si tie jej handry nikto nekupi...Ved kuknite 😀

pajinka23
15. jan 2013

@katikas ooch 😝 😝 😝 daj link

pajinka23
15. jan 2013

@traktor dakujem,mam dosť☹zase oklame ľudí aj o peniaze☹a tie veci??hmmm 😀 😀

inspektorova
15. jan 2013

@pastelka74 to niesu vyhovorky mam chore diete a manzel je vpraci bohuzial podaci listok ma on v aute a napisala som vam ze vam ho poobede poslem aby ste si to mohla skontrolovat ze ja som balik poslala tak ma tu neobvinujte 😠 😠 😠 a inzerati ani fotoblok som si nemazala zmazal mi to admin 😠

miskakyska
15. jan 2013

@katikas ty brdo,to je riadna maska.....že "daktoré som podostávala a sa mi nepáčia" 😠 😠 má tam napísané

pastelka74
15. jan 2013

@inspektorova ................ale ja ten balík stále nemám....ani dnes neprišiel,tak sa pýtam kde je???? 😠 😠 😠 😠 😠

trnka77
15. jan 2013

@zuzkahraskovie ahoj,už sa ti ozvala?

inspektorova
15. jan 2013

@pastelka74 tak to ja neviem hned ako pride manzel z prace poslem vam to na email ak my ho date

gubcikova
15. jan 2013

ahojte.má niekto skúsenosti s ivanka109@centrum.sk - Ivana Sýkorová?ozvala sa mi na tovar.najprv že chce poslať doporučene a ja som napísala že nie nemám stým dobré skúsenosti a ona že ok jej je to jedno ako to uhradí.písali sme si od 11.1.13.1 som jej poslala teda číslo účtu a odvtedy ani mu ani bu.