icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzkahraskovie
15. jan 2013

@trnka77 ahoj,stale nie..zato ,že sa tak ku mne zachovala som jej dala negatko..a už neviem či má dáky význam jej pisat.. ☹

matik1
15. jan 2013

@pastelka74 ahoj, to stále riešiš tú výmenu tej kabelky?

janazuza
15. jan 2013

@olifcek
@lejla77 tak prišla mi odpoved, predavajuca lístok nenašla(škoda) ☹ tak mi posiela peniažky späť.....

pastelka74
15. jan 2013

@matik1 ...stále...je to ako nekonečný príbeh....................ale poštárka pred chvílou zvonila a nohavice dorazili,i ked som ju požiadala aby mi vrátila tašku.............. 😠 😒 ......už je to za mnou....a z výmenaou končím........... 😝

pastelka74
15. jan 2013

@inspektorova ...............nedám,poštárka pred chvílou,doniesla balík,pozabudla naň,nohavice dorazili,i ked som vás jasne žiadala aby ste mi vrátili tašku,že našu výmenu ruším,ked ste nekomunikovali.............mohli sme sa tohto všetkého ušetriť,keby ste to poslala,tak ako mala 😠 😠 😠

zuzkahraskovie
15. jan 2013

@trnka77 napisala dnes o 12h,ze mi to posle vo stvrtok alebo v piatok,ze sa stahuje..vies ,ani len prepac,ze nestiham alebo, ze mam kopec povinosti a poslem to neskor ..keby mi napisala hned toho 9ho ,ze sa stahuje tak jasne,pockam nieje problem,,ale takto?to zas cakam dalsi tyzden..🙂) no snad mi ho posle a dockam sa ..len skoda,ze ma prve hodnotko a hned zle..

trnka77
15. jan 2013

@zuzkahraskovie dúfam,že to dopadne dobre 🙂

zuzkahraskovie
15. jan 2013

@trnka77 aj ja v to verim ,iste dam vediet..o tyzden 🙂 ci dodrzala slovo..ak ano, hodnotenie pozmenim.. 😉

matik1
15. jan 2013

@pastelka74 no aspoň že tak. Ja tieto niektoré ženy nepochopím. Veď normálne napíšem, keď niečo do toho príde, ale nie kopa výhovoriek. Veď keď pani prevzala kabelku, tak hneď tam mohla vziať aj tvoj tovar a hneď ho odoslať, aby neboli problémy. Máš ďalšiu smutnú skúsenosť, škoda.

lejla77
15. jan 2013

@janazuza mozno ani ziadny nema. 😖 Tak som zvedava, ci ti tie peniaze posle. 😔

pastelka74
15. jan 2013

@matik1 ................však to,ked bola na pošte pre môj balík,mohla poslať ten jej......a nemusela som sa sňou tu handrkovať....ááách,jáááj ☹ 😒

trnka77
16. jan 2013

@zuzkahraskovie ahoj,pribudlo jej dalšie zlé hodnotenie 😠 😠

ivett1
16. jan 2013

Dostala som ponuku od jednej kočky, aby som predala vecičku, že mi za ňu dá xy € + poštovné ... napísala som jej, že to zatiaľ nepredám, ešte počkám, veď tam ten inzerát ešte nie je dlho... a tak mi navrhla novú cenu ... + poštovné ... trošku ma to prekvapilo, lebo teraz mi chcela dať o 0,5 centov viac ako bola určená cena pri inzeráte ... no, vyzerá to tak, že si nevšimla, že dávam cenu vrátane poštovného ... samozrejme, že som jej napísala, že to beriem😀 😀
PS:...ale, tiež som ju na tie jej "počty" upozornila...stáva sa, že si niečo človek nevšimne ...sme len ľudia...😉

garzonka
16. jan 2013

@ivana1980 Ahoj, pohlo sa nieco s predavajucou @kaciaatko ?

ivana1980
16. jan 2013

@garzonka ahojky, absolútne nič. vôbec mi neodpovedá. v nedeľu som jej aj adminovi písala oficiálnu žiadosť o vyriešenie problému a nič.

andy
16. jan 2013

Vyzva. Ak ste niekto komunikovali s osobkou menom ANDREA SATALOVA, email andrea.satalova@centrum.sk, vedzte, ze ide o podvodnicku, ktora zneuzila moj login. uplne nahodou som na to prisla, kedze jedna mamicka fora "vymena nalepiek Animal Kingdom" si chcela so mnou vymenit nalepky .... ponaucenie, nikdy nepouzivat jednoduche hesla hoc aj na socialnych sietach, lebo su ludia, ktori nemaju skrupule to zneuzit! nic vazne sa nestalo (dufam, lebo netusim ako dlho moj login pouzivala, v internej poste som nic nemala, ani reakcie v bazariku, predpoklam, ze vzdy ziadala o kontakt prostrednictvom emailu), ale ak ste s nou niekto komunikovali, tak budte prosim opatrni. dakujem.

minkado
16. jan 2013

POZOR!!!! Takže ahojte babeny, určite vám neodporúčam používateľku ...bronkadankova...7. januára si u mňa rezervovala bundu, ja som jej dala číslo účtu, kam pošle peniažky...9. januára mi napísala, že v priebehu piatka mi pošle peniažky...peniažky neposlala, písala som jej čo sa deje, ona povedala, že v pondelok posiela peniaze, že nemala čas - ja že OK - žiaden problém...dnes sa mi milá slečna/pani ozvala s tým, že ju nakoniec neberie, že mám zrušiť rezerváciu, že si to rozmyslela....v tú ranu som dostala ako keby facku....ešte sa mi takáto vec na MK nikdy nestala a dúfam, že už ani nestane....napísala som jej samozrejme hodnotenie a ona dá čerešničku na záver vo svojej reakcii - je mi z vás do plaču!! 😀 je to proste srandistka...takto sa rozčúliť na večer!.... takže baby bacha 🙂 😉

birika
17. jan 2013

prajem pekný deň...mám otázku. Mám zaplatené bazár plus a ráno som aktualiozovala inzeráty - bohužiaľ, nezobrazujú sa. Konkrétne sú to sandálky pre dospelých a stále ich tam nevidím. Neviete ako dlho trvá kým sa po aktualizácii zobrazia?
Dakujem

pastelka74
17. jan 2013

.....som to ja ale šťastlivec.....kúpila som tu na bazariku pyžamko-overalik....pekné,dnes dorazilo....skoro som odpadla od prekvapenia....posúdte samé.....čo vy na to???
...pyžamko malo byť NEXT-č.104...nosené ale v dobrom stave.......pyžamko ale nebolo next,nejaká čína,vľkosť 86!!....deravé,flakaté a plesnivé!!!!............pani som kontaktovala,tak dúfam že sa ozve.....ja nedokážem pochopiť iba jedno...prečo píše next,ked je to čína.........prečo píše č.104...ked je to 86............... 😠 😠 😠 😠 ....kto mi toto vysvetlí,už som unavená stakýchto ženských....ved to nie je normálne vedome klamať,čo čakala,že to nechám tak??????................pripájam foto na posúdenie.....

matik1
17. jan 2013

@birika ahoj, skús sa odhlásiť a znova prihlásiť. Ak by sa Ti stále nezobrazovali, pretože nejako extra dlho to netrvá, tak napíš adminovi. Ja som mala tento problém, že moje inzeráty, v ktorých som opravovala názov sa mi nezobrazovali a riešila som to s adminom. Ale tu Ti odporúčam počkať a keď zistíš napr. poobede, že ich nevidieť, tak mu píš.

matik1
17. jan 2013

@pastelka74 Ježiš, ahoj. Už zasa si mala šťastie? Tebe sa posledne darí... Toto je fakt tovar na ďalšiu Tvoju "naj" kúpu mesiaca. Dúfam, že to vyriešiš... ja viem, že ty to len tak nenecháš, tak nech sa pani bleskurýchle spamätá a vráti peniaze. 😠

monulienka1
17. jan 2013

@pastelka74 teba by mali admini odvdacit!este som tu nenasla nikoho kto by mal tolko smoly za kratku dobu-chudatko,ale ta obdivujem mas pevne nervy,mna by uz porazilo 😅 😀

monulienka1
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
17. jan 2013

@matik1
@monulienka1 ..................jedná sa o @ajuskapeki................baby moje drbne ma,prepáčte za výraz,môjmu sa nemôžem ani pochváliť ☹ ...lebo ten už stráca pochopenie,pre moju dôverčivosť,ja mám asi magnet na tie všetky podvodníčky.... 😀 😀 😀 ........čo už,idem"bojovať" odznova 😀 😀 😀 ...............

matik1
17. jan 2013

@pastelka74 napíš jej, nech si pozrie túto diskusiu, aj príspevky spätne. Aby vedela, že niečo také tu je, že sa to dozvedia aj iné baby. Veď keď sa aj pomýlim v číslovaní, ale preboha, keď to balím, tak to všetko skontrolujem. Aspoň ja, veď ja to periem, žehlím, balím a fakt to niekoľkokrát prejdem. Či je OK veľkosť, či náhodou nenájdem fliačik, či nie je odpáraná nitka, či niečo netreba obšiť, či netreba odstrihnúť nitku. Ja keď pošlem balík, tak naozaj vždy s malou dušičkou čakám na odpoveď... Aj keď viem, že môžem byť kľudná, ale predsa mi mohol nejaký drobučký detail ujsť... Zatiaľ chvalabohu všetko OK, ale ľudia sme všelijakí, ale toto, čo si kúpila ty, by som ja môjmu dieťaťu neobliekla. Ani na noc, bohužiaľ...Som zvedavá na odpoveď od predávajúcej....

monulienka1
17. jan 2013

@matik1 pochybujem ze @pastelka74 to oblecie malej 🙄 🙄 🙄 ,rovno do kosa 😒uz na vzhlad z obrazku je to hnus,brrrr na grc,admi by mohli zalozit stranku a oznacit ju ako kupa mesiaca!-

janus32
17. jan 2013

@pastelka74 tak z tohto by ma drblo určite 😠 😠 😠

matik1
17. jan 2013

@monulienka1 Júj, teraz si trafila. Presne ako píšeš, ja by som to podľa obrázka nekúpila, už tam sa mi to nepozdáva a mala som to isté na mysli, ako ty. Založiť nejakú novú tému: "naj kúpa" mesiaca, alebo "naj klamárka", alebo niečo podobné. Nejaká tabuľka hanby, kde by bolo aj celé meno, adresa, fotka... Proste "hanba" na celý svet...

majinka85
17. jan 2013

Ahojte mamičky. Má niekto nejakú skúsenosť s predavajúcou @dominikakovacova ??? Ja som s ňou robila výmenný obchodík.Balíček som jej odoslala už by ho mala mať u seba ale ten od nej mi ešte neprišiel.Ďakujem za reakcie

janus32
17. jan 2013

baby mám takú otázku-neviem čo si mám o tom myslieť....chcela som kúpiť nejaké veci z proshopu od jednej ženskej a ona má tie veci z anglicka zo sekáčov-poprosila som ju o rozmery jedného trička a ona mi odpovedala,že ona rozmery neposkytuje 😕 😕 😕 chápete to?To mám akože kúpiť niečo čo mi môže byť aj na prt...stretli ste sa s tým??