icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastelka74
17. jan 2013

@ajuskapeki............alena Kabátová z Kozároviec vráťte mi peniaze,nech sa páči prezrite si fotky,čo ste mi poslala,aký plesnivý hnoj............vašu odpoved...." čo by som chcela na spanie!!..."...neberiem,môžte sa hambiť!!!!!!! 😝 😝 😝 😝 😝

garzonka
17. jan 2013

@ajuskapeki (pozri prispevok vyssie od @pastelka74)

pastelka74
17. jan 2013

@matik1 ....................prišla mi aj mikinka a sukňa.....nádherný tovar od iných mamičiek,mikinka ako nová a sukienka tak isto,čisté,voňavé.....všetko zodpovedalo,tomu,čo bolo v inzeráte......radosť pozrieť........ale ten hnoj,a ona mi odpíše...že čo by som chcela na spanie.....a že žiadne číslo tam nebolo....ja dievčence moje končím,nemám nervy sa tu doťahovať a dovolávať sa pravdy.......dostane sa vám iba arogancie a drzosti,musela si byť toho vedomá čo posiela.....

matik1
17. jan 2013

@pastelka74 To myslela dotyčná tak, že dieťa môže spať v takom "humuse"? Ja sa ospravedlňujem za výraz, ale podľa mňa je to humus. Veď to mohla dať niekomu zadarmo. Takže peniaze Ti nevráti?

matik1
17. jan 2013

@ajuskapeki nehnevajte sa, ale toto je čo? Vy ste spokojná s tým, ako prebehol tento obchodík? Nesedí veľkosť a ani popis tovaru.

pastelka74
17. jan 2013

@matik1 .........pravdepodobne nie,po tejto jej odpovedi...........teraz čo,mám to oprať a niekomu darovať?...bože je mi do plaču stohoto všetkého......upozornila som admina(už zas ☹ ☹ ) a dala som jej negatko a napísala oficco žiadosť o vrátenie peňazí do IP......a čakám,počítam že mi trepne negatko z pomsty......klasika........a uvidím...a čakám......a asi celý bazar zruším.....

birika
17. jan 2013

@matik1 vdaka, už sa ukazujú.

gubcikova
17. jan 2013

neodporúčam lubakostelnikova@gmail.com - Ľubomíra Kostelíková (neregistrovaná/ý chcela odomňa rezervovať veci 11.1 že 15.1 mi pošle peniaze a odvtedy ani mu ani bu

gubcikova
17. jan 2013

čo si myslíte o obchode s ivanka109@centrum.sk - Ivana Sýkorová (neregistrovaná/ý)...11.1 mi písala na jednu vec.presviedčala ma že jej to mám poslať doporučene a ja že nepošlem,že iba ak mi ona pošle predom peniaze na účet.tak potom ona že dobre nech jej dám číslo účtu.to som jej dala 13.1. 14.1 som jej písala že nech mi napíše či teda tovar berie a či peniaze poslala a adresu.ozvala sa mi dnes,že ak som to nepredala berie to a že peniaze pošle a zase ani adresu nič.asi namám nič očakávať

garzonka
17. jan 2013

@gubcikova Ako to myslis, ze neposles "doporucene" ale len ak zaplati dopredu? Nerozumiem. Alebo si to myslela tak, ze neposles na dobierku?

sisaha
17. jan 2013

@pastelka74 no ty mas fakt "stastie" 🙄 . ten overal je otras..., hnusna cinska vec.. Chcela som ju pozriet, ale asi ju uz admin blokol..

monulienka1
17. jan 2013

@pastelka74 to ti fakt n adrzovku odpisala co by si chcela na spanie?pre boha,to vcom spavaju jej deti? 😠

monulienka1
17. jan 2013

@pastelka74 nech ta ani nenapadne,nieco rusit!vsak ty nie si problem nech konecne robia admini poriadok,s takymi .....joooj nemozem sa vyjadrit... 😠 ty budes nieco rusit,ani nahodou,to ked tu vsetky ustupime takymto sposobom ostanu tu len taketo individua co klamu a zavadzaju!neopovaz sa 🙄 🙄 🙄 🙄

monulienka1
17. jan 2013

@sisaha neblokol 😢 co uz mal

sisaha
17. jan 2013

@monulienka1 mas pravdu, ja som zle klikla na jej meno...dam krk na to, ze ani tie dve veci nie su next co ma v ponuke...na ten kozak nedovidim dobre, ale next mava sede stitky, nie biele a ked to priblizim, tak next tam rozhodne nečítam a ten dalsi overal tiez nevyzera ako z nextu, nema ani formu a stitok, ktory z neho trčí vyzerá tiež ako z číny.....

luna22
17. jan 2013

Baby príde vám čudné, ak neviete odhadnúť poštovné a teda si vypýtate o čosi viac na poštovnom a slubíte, že zvyšok vráite? Ja o takto niekedy robím, keď neviem odhadnúť vec je ťahšia.Kebyže je vec za 10 euro, doplatím nevadí. Ale ide veci za euro, dve či tri. Tak mi nepríde fér, aby predavájúca doplácala. Viem, že sú tabuľky, ale po pravde poštu mám ďaleko a dohadzovať sa.

sisaha
17. jan 2013

@luna22 ja sa vacsinou trafim, raz som sa netrafila a platila som o euro viac. Ale pani bola strasne zlata a doplatila mi to.

luna22
17. jan 2013

@sisaha preto napr. nemám rada, ak niekto posiela cez poštu, lebo tam sa to ťažko vracia 🙂 A cez IB, je podľa mňa bez problémov.

monulienka1
17. jan 2013

@sisaha urcite to s nextom nema nic,kozak je ....colorus of...ziadny next-ty brdo to fakt nema hanby, ☹ ☹ ☹ ☹

sisaha
17. jan 2013

@monulienka1 ja by som ju celu blokla...ved ona evidentne zavadza....

benne
17. jan 2013

@luna22 ja som si kvôli tomu kúpila digitálnu váhu, aby som sa niečomu takému vyhla a na stránke pošty sa dá poštovné ľahko zistiť, takže nepýtam viac a ak preplatím, nežiadam doplatok (ak sa stane, že vec je ľahšia, že som si omylom poprosila vyššie poštovné, automaticky vkladám rozdiel do balíčka)

matik1
17. jan 2013

@luna22 ahoj, ja permanentne prerábam. Vypýtam si poštovne 1,20€ a nenapadne ma, že sú to boty, kde zaplatím aj 2,60€. Raz sa mi podaril unikátny kúsok, kde som dala dve sklenené fľašky za smiešnu sumu a tiež si vypýtala 1,20€ poštovné. Fľašky som pekne zabalila do krabice, aby sa nerozbili, poslala doporučene a samozrejme dala som to na pošte ešte aj s nálepkou, že "pozor sklo". Poštovné vyše 2,60€. Takže som za fľašky zinkasovala až 0,50 centov. Moja chyba, nikdy nepýtam doplatok... A najviac ma mrzelo, že nám tá pani, ktorej sme fľašky predali ani nepoďakovala. Darmo som jej písala, či dostala balík a či je spokojná. Ani obraz, ani zvuk. Ale toto bolo v začiatkoch. Ja doma balík nevážim, len odhadujem, ale je pravda, že keď zaplatím nižšie poštovné, ako vypýtam od kupujúcej, tak rozdiel som vo veľa prípadoch cez IB vrátila...

luna22
17. jan 2013

@matik1 práve pri takých veciach čo mám za pár euro ma to mrzí

matik1
17. jan 2013

@luna22 No stane sa... Keď je tovar "ľahší", tak ja žiadam 1,45€ doporučene II. trieda, aby to poštovné zas nebolo také drahé a aby bol doklad o odoslaní tovaru. A pri obyčajnom odoslaní balíčka 0,80 centov, príp. 1€. Rozdiel radšej vrátim. Ale ako hovorím, na ostatnom permanentne prerábam. Málokedy sa trafím. Asi budeme musieť ako benne, kúpiť váhu a vážiť....

kikimoda
17. jan 2013

@janus32 milá Janus, áno rozmery neposkytujem ako som ti to už aj písala, ako aj to prečo ich neposkytujem. Chcela by som vidieť z ktorého e-shopu by ti rozmery zaslali / a tým nemyslím PRO shopy na koníkovi...ja prevádzkujem normálny e-shop na živnosť. A garantujem ti, že v žiadnom e-shope sa s tebou ani nebudú zapodievať po prečítaní prosby o rozmery...

luna22
17. jan 2013

@matik1 tak ideme šetriť na váhu 😀

sailes
17. jan 2013

@minkado to je na moju zákazníčku len malina 🙂 ja som rezervovala 3 drahé vecičky od 26.novembra, každý týžden ma ohurovala, že pošle vtedy alebo vtedy a minulý týžden zrušila rezerváciu 😀 😀 😀

kikimoda
17. jan 2013

@janus32 čo sa týka tovaru, nemusíš sa obávať, ja nepotrebujem odrbávať...chcem podnikať naplno a nie robiť mamičkám zle ...

ela2710
17. jan 2013

Baby a mne sa stalo na MMA, ze som vydrazila aukciu - knizku nemeckeho jazyka za 0,50 e, ze skvela suma, postovne 2 eura, tak ja, ze je asi tazka + ak to posiela doporucene, zabali do drahsej obalky, atd. a nakoniec mi prisiel polorozthany balicek zabaleny vo vianocnom obale na darceky, uplne obycajne 2.triedou.... 😒 neviem, zaco pytala 2 eurá 😨

minkado
17. jan 2013

@sailes tak tomu ja proste nechápem, čo tým tie ženy dosiahnú, ak niekomu brzdia predaj, ach dúfajme, že už horšie ako bolo nepríde... 🙂