icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

maxi.smile
24. jan 2013

@saska124 Jestli je jinak v pořádku, co si ho nechat a koupit kolečko - přední nové ?? Jestli by to šlo, jestli to není nějak více poškozené a pak tu cenu jen za kolečko požadovat po té prodávající???

sante81
24. jan 2013

@anig na margo tej novej veci, mne stoja v skrini nové veci, len 1x opraté, a uz maju zmolky, teraz som do bazáru dala bodicky ktoré stáli 3e, oprala som ich raz a uz vyzeraju ako by boli nosené, predávam za 1,2e. ak predávajuca prispôsobila cenu spaciemu veku aspon o 70% tak by som to neriesila. ja som predala novy spací vak za 1,5e a stál tusím 10e

saska124
24. jan 2013

@maxi.smile ...oto som sa snazila sa s nou nejak normalne,slusne dohodnut,ze si kocik necham,ja si niekde zozeniem servis kde sa kociky opravuje a ze jej potom poslem fakturu a dohodneme sa nejako...lenze ked ona trva na tom,ze to tak ma byt,tak ma k tej dohode ani slovom nepustila,vraj si mam zistit ako tie kociky maju vyzerat...strasne,velmi ma to mrzi...

garzonka
24. jan 2013

@saska124 @skripova Pisala som ziadost vyrobcovi Phil & Teds , nech sa vyjadri. Odpoved dufam pride co naskor, potom ju sem dam.

garzonka
24. jan 2013

@saska124 A este predavajucej napis toto

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...

napises jej tuto spravu a ako adresata das aj admina . Admin bude tiez o tejto zalezitosti vediet a a aj ona bude oboznamena, ze o tom vie vedenie stranky.

maartinkaa
24. jan 2013

@garzonka ahoj, ja uz sice kocik nemam, ale s istotou mozem povedat, ze koleso na mojom kociku bolo rovne 😉
a ked si predstavim to lozisko "ako na traktore" tak sa cudujem, ako to niekto mohol takto ohnut!!!!!

maartinkaa
24. jan 2013

este by som sa uistila, tak ze s niekym to koleso realne porovnam, trebars aj v obchode!!!!

skripova
24. jan 2013

@maartinkaa
@garzonka ja som ti kocik predala v poriadku dala som ti cislo na predajcu nech ti vysvetli ze su tak robene to ze po mesiaci ti niekto nieco povie to je tvoj problem kocik je v dobrom stave kazdy den si vymyslis ze mu je nieco ine len spekulujes aj fotky kocikov od vyrobcu som ti poslala ako to ma vyzerat tak si to zisti a potom ma ociernuj !!!!!!!!! si obycajna spekulantka ktorej sa prestal pacit kocik a vymyslas si blbosti

luciferova
24. jan 2013

@garzonka pytala som si cislo uctu, no predavajuca mi ho neposlala...

saska124
24. jan 2013

@maartinkaa ...ved aj mne to bolo cudne,ze ako sa to da ohnut,ja ked som dala to koleso dole a videla som tam ten "kolisko" tak ma az zatriaslo,ze ako sa da toto ohnut? Ked som to dala dole to koleso,tam je jasne vidiet,ze je to ohnute ta kontrukcia co to koleso drzi,ked sa mala zobudi,ja to dam s toho kocika dole a odfotim to.
Uz aj kamaratky co chodime spolu kocikovat sa ma pytali,ci to predne koleso tak ma byt...

skripova
Odpoveď bola odstránená
skripova
Odpoveď bola odstránená
garzonka
Odpoveď bola odstránená
anig
24. jan 2013

@sante81 ja toto všetko beriem,preto som to radikálne neriešila,ale tie fľaky si pani musela všimnúť,bo sú na predu a ten jeden je dosť veľký,a na bielej lýtke dosť viditeľný...mne stačilo povedať,že vak je raz opraný(čo napísala až ,keď mi prišiel),bol v skrini,ale má nejaké fľaky a nafotiť ich,alebo ich opísať...a nie ho predávať ako úplne nový,nepoškodený,bez žmolkov...proste stačí povedať...o to mi šlo...nech tá pani informuje o svojich veciach v inzerátoch...trochu slušnosti...môže sa stať,že si nejaký fľak či mini poškodenie nevšimnem,ale potom to aspoň priznám a ospravedlním sa a nie,ako ona ukončila náš obchod len tým vyjadrím,čo som predtým napísala...a to som jej ja nič zlé nenapísala,dokonca som sa jej slušne poďakovala za obchodík...

saska124
Odpoveď bola odstránená
skripova
Odpoveď bola odstránená
sante81
24. jan 2013

@anig tak sa ospravedlnujem, písala som o vlastnej skusenosti. ja častokrat veci len 1x operiem a napísem nenosené, lebo nam je to malé a pridám aj 1x opraté, ale kvalita je zial taká ze uz su tam pidi zmolky, aj teraz sa mi jedna mamina ozvala na bodicky, kt som 1x oprala a uz boli zmolky, tak som hned znízila cenu na 0,5e a pri tom stáli 3e. skusala si ten vak vyprat?

garzonka
24. jan 2013

@skripova napis mi to cislo, ja si to overim . dakujem

saska124
24. jan 2013

@skripova ...tvoje reakcie su zvlastne...sama proti vsetkym...ja si s kocikom nejak poradim,dam si ho opravit,nadavat Ti nebudem,natolko sa ponizovat nebudem,za kocik som Ti slusne podakovala tak ako sa parti a ked sa raz opytam na koleso ci je v poriadku tak natom nic zle nie je...reaguj si ako chces,to je tvoja reklama

garzonka
24. jan 2013

@saska124 Nie , nie , nie!
Kocik sa vrati predavajucej a ona ti vrati peniaze. S kocikom teraz nic nerob, prosim ta a nenechaj sa zastrasit.!!!!!!!!!!

anig
Odpoveď bola odstránená
saska124
24. jan 2013

@garzonka ...ked bojujeme spolu,ide to lahsie..

maxi.smile
Odpoveď bola odstránená
fukylove
24. jan 2013

@sante81, @anig - ja osobne si myslim, ze predavajuca mala tu vecicku opisat pravdivo... a aj tie minizmolky... podla mna sa jednalo o zavadzanie a je uplne jedno za aku cenu predavala tovar... vec sa ma opisat pravdivo a pri nenosene, 1x oprate si ja osobne predstavim vec v 100% stave, bez poskodeni.... a veru ani by mi nenapadlo pytat sa dalej, lebo opis je vystizny... a asi by ma tiez rozladilo, keby mi domov prislo nieco s minizmolkami a este aj flakate...
a druha vec, co ma zaraza... predavajuca prestala komunikovat po tom, co ju kupujuca kontaktovala....takze ja osobne si myslim, ze sa jednalo o zamer...

fukylove
Odpoveď bola odstránená
skripova
Odpoveď bola odstránená
skripova
Odpoveď bola odstránená
skripova
Odpoveď bola odstránená
skripova
Odpoveď bola odstránená
skripova
Odpoveď bola odstránená