Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ako ja to beriem,len stačilo,aby to napísala do inzerátu,alebo ma aspoň upozornila na to,ja tiež predávam veci a vždy ich kontrolujem,či sú naozaj v poriadku a ak majú nejaký fliačik,abo som niečo zašívala,vždy to uvediem v inzeráte,veď keď tú vec človek kúpi,tak to aj tak zistí...takže stačilo ma na to upozorniť,aby som to tak brala a nie že ja čakám úplne nový tovar a príde niečo iné..
Ahojte maminy...mrzi ma velmi,ze sa radim medzi dalsie nespokojne ale kupili sme si kocik cez bazar a problem je na svete...ked nam kocik prisiel domou tak sme sa mu strasne tesili,ze sme ho kupili za fajn peniaze.Ked som bola s kocikom vonku vsimla som si,ze mi ide kocik do jednej strany ale neprikladala som tomu problem,ved bola clapkanica a sneh...lenze kocik isiel aj po suchom zle a tak som zacala hladat dovod a nakoniec som si vsimla,ze to predne koleso je strasne krive a aj presne na tu stranu aj kocik taha.Pisala som mamine ktora mi kocik predavala,ze ci aj ona mala s nim taky problem...napisla mi,ze nie,ze to koleso je v poriadku a ze to koleso je tak naschval koli tomu,ze ked sa korculujete s kocikom a aby sa Vam kocik neprekotil a tak...dokonca som si vsimla aj to,ze boli prezute plate na kolesach,je to z vnutornej strany plastou na kolesach vidiet,co v inzerate pisane neblo.Ccca,problem je v tom,ze nam nechce vratit peniaze,ze to koleso tak ma byt a ja ju obvinujem z niecoho co neni pravda a ze ona kocik predala v poriadku atd atd,jednoducho povedane,mozem si za vsetko sama a ona s komunikaciou skoncila. A takto sme sme prisli o vidinu poriadneho kocika a hlavne o peniaze ktore niesu za kocik adekvatne...Vraj si mam zistit od vyrobcu ako to koleso ma byt a naco ten kocik vlastne je,,,prikladam fotku predneho kolesa...je mi z toho do placu,ze som dalsia ktora sa stretla s takou osobou...
@saska124 ............no ja si myslím že to stým korčulovaním je blbosť,ja som mala tak tiež trojkolku kočiar,koliesko bolo vychylovacie,ale dalo sa zafixovať na pevno a bolo hlavne rovnéé...tiež sme chodili korčulovať.....takže preto je to blbosť,určite by som trvala na vrátenie peňazí,kontaktuj admina,alebo ak nemáš daleko vyber sa osobne,kočiar nemá a nesmie ťahať do jednej strany..... 😝 😝 😝 ...to nie je odpoved, 😠
@pastelka74 ...ona si to vysvetlit neda,ona na tom trva,ze to koleso tak ma byt a hotovo...
Toto nieje kocik na korculovanie...ak priznava ze sa s nim korculovala-tak odpalila koleso....
@saska124 tak nic za to nedas, ked napises vyrobcovi alebo predajcovi - mozno ti daju taku odpoved, s ktorou mozes u predavajucej argumentovat, ze to nie je tak, ako ona pise... za pokus to stoji..., alebo presnorit obrazky novych kocikov aby bol z takeho uhla, ze je vidno, ako to ma byt spravne...
Napisat, ci nenapisat hodnotenie? Obchod neprebehol, ale... Vybrala som si u jednej maminy 3 veci. Jedna bola poskodena, slubila foto. Natahovalo sa to asi 10 dni, medzitym mi pisala, ci mam este zaujem, mala som. Fotky slubila "zajtra", no stale nic. Cakala som, medzitym som videla ine veci krajsie, no nechcela som byt svina, ked mi to uz rezervovala. a dnes mi napise, ze vec je predana, lebo nakupujuca po mne nechcela fotku tej vady. Vraj ci mam zaujem o tie ostatne vecicky... Samozrejme, ze z principu uz nemam zaujem obchodovat s takouto osobou, len teda ci napisat hodnotenie alebo ako...
Ahoj @skripova .
Predala si @saska124 kocik Vibe (zn.Phil&Teds) s poskodenym prednym kolesom !!!! Oslovujem ta takto v tejto teme, aby si sa tu mohla vyjadrit.
Koleso je naozaj zle, a tento kocik nie je urceny na korculovanie.!!! Mala som tento kocik, kupovany ako novy a pouzivany 2,5 roka , tak viem, ze predne koleso takto nevyzera a ani nema vyzerat.
Predala si poskodeny tovar, mas povinnost vziat kocik spat a vratit kupujucej peniaze !
@luciferova podla mna na hodnotenie to nie je, kedze nedoslo k dohode o kupe
@ifkael ...súhlasím stebou,odpálila ho pri korčulovaní,na korčulovanie má byť vychylovacie,také ako som mala ja.....
@saska124 ...čo jej nezavoláš,ved tam má uvedené tel.číslo.....
@garzonka veci som mala rezervovane. Co je dohoda o kupe?
@luciferova Ak si jej povedala ze veci beries (aj ked este neposlala slubenu fotku) a zaroven ak ti ona poslala c. uctu , doslo k dohode.
Ak nebolo jedno alebo druhe, k dohode nedoslo.
@ifkael ...toto bolo mne napisane do spravy...to predne koleso je tak na vsetkych robene,mozete ist kuknut..to predne koleso je tak naschval aby sa kocik neprekotil pri korculovani...
Aby nedoslo k nedorozumeniu,ze ju z toho korculovania obvinujem,lebo mi napisala,ze si mam zistit o aky kocik ide a potom ju z niecoho obvinovat!
@pastelka74 ...uz sme si pisali a s komunikaciou skoncila,vraj ona ziadnu pokazenu vec nepredala a k mojej fotke sa vyjadrila tak,ze to kleso tak ma byt a viac to neriesi,vraj sa chcem zbavit pokazenej veci ...
@saska124 ......a to že ťahá do jednej strany je tiež normálne???...to čo je za blbosť!
Ved prave preto,ze aj keby to koleso tak malo byt ...dobre,tak to neriesim,ale idem dlhsie rovno a jednoducho kocik ide sam do lavej strany a ked som isla k mojej babine tak som mala taku tu lavu ruku presilenu,ze som rano malej nevedela utret zadok....a prava nic,mna sere na tom,ten jej pristup,ze keby aspon povedala,tak dobre...ja bud zozeniem niekde opravara na kociky alebo nahradne cele predne kleso aj s konstrukciou a na cene sa potom dohodneme,tak to berem a nie,ze to musim takto na hambu riesit cez Modreho konika....
Toto je fotka z netu, prosim posudte ze koleso ktore ma kupujuca na kociku je naozaj zle. Koleso ma byt v rovnej pozicii.
druha fotka je mojho kocika ked bol cerstvo kupeny.
@saska124 prosim ta, napis jej (alebo manzelovi) ze koleso je naozaj zle. Ona je zodpovedna za to aky kocik ti predala a to ze je udajne po operacii, to je jedna vec ale to nemoze predsa nechat veci nedoriesene. z jej strany snahu vobec nevidim.
@ejuska79 0
@reva
@maxi.smile
@maartinkaa
@gucci
@madamecrazy
Dievcata, vy ste mali tento kocik, prosim mrknite na fotku ktoru sem dala @saska124 , kupila kocik ojazdeny ale ma taketo predne koleso (vid foto vyssie). Predavajuca @skripova tvrdi, ze to tak mam byt od vyroby, s cim absolutne nesuhlasim. Nechce jej kocik zobrat spat a ani vratit peniaze. 😖 Dakujem.
@saska124 ries cez admina a dotycnu sem zavolaj..
ja som na ten kocik tiez pozerala...ale mi prisla divna cena.. uz viem preco teda taka bola.. kebyze povie ze ook, vratim vam za cenu noveho kolesa.... takto je to divny pristup.
kde je servis phil and teds? 😕 zavolaj tam, pripadne dovozcovi...spytaj sa nato... myslim ze nove koleso by to urobilo. ak to das do poriadku.. ttak to bude ok si myslim.. mohla o dat za 250 s tym ze je blbe koleso, kupte si nove..nie za 300 a takyto pristup. OCH!!!! 😠
@garzonka úplně jsem se zhrozila!!!! V žádném případě není přední kolečko takto nakloněné!!!! Je v normální, rovné poloze!!!!! Kolečko JE POŠKOZENÉ!Kočárek na žádnou stranu táhnout nemá, stabilitu má perfektní a dá se uvézt ROVNĚ klidně jednou rukou!!!! Takže mě to mrzí,ale opravdu se jedná o poškozený kočárek ☹ 😒 😠
@saska124 úplně jsem se zhrozila!!!! V žádném případě není přední kolečko takto nakloněné!!!! Je v normální, rovné poloze!!!!! Kolečko JE POŠKOZENÉ!Kočárek na žádnou stranu táhnout nemá, stabilitu má perfektní a dá se uvézt ROVNĚ klidně jednou rukou!!!! Takže mě to mrzí,ale opravdu se jedná o poškozený kočárek
@maxi.smile Simi, moc díky !
...tak som si poplakala...ked som videla tie fotky tych kocikou ako maju byt tie kolesa spravne...to je neskutocne,jak som mohla byt tak sprostaaa
@maxi.smile ...velmi pekne dakujem za pomoc...ja viem,ze to neni v poriadku a ja sa neviem nijako doziadat k spravodlivemu zaveru,strasne mi je toho kociku luto,lebo sa mi velmi pacil a ja som sa mu naozaj strasne tesila,keby som vedela co ma caka,radsej budem chodi s malou peso!

@anig ako verim ti ze si bola trochu sklamana,,, ale na margo predavajucej a spacieho vaku - kupila som tiez ruzovy krasny spaci vak. V KIK obchode... Raz som ho oprala, malu donho dala - nie na noc len odskusala - a vak po prvom prani zmolky ma, vobec nevyzera na "nepouzivany", aj ked je naozj nepouzivany, len opraty a odskusany... A cosa tyka flakov... Tiez kolkokrat mi zozltli veci len tym ze dlho boli v skrini. 😉