icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

saska124
Odpoveď bola odstránená
saska124
Odpoveď bola odstránená
fukylove
24. jan 2013

@skripova neviem, ci si si vsimla, no toto je verejne forum a prispievat tu moze ktokolvek svojim nazorom 😉
a slusna komunikacia je zaklad vsetkeho 🙂 no bohuzial z tvojej strany jej je akosi malo...

laurinka0108
24. jan 2013

Dobry den...ja mam taky isty kociarik vibe a taktiez mám predné koleso vychýlené a to tak má byť.prečo si to nedáte vysvetliť od pani,ktorá vám to predávala a dala Vám číslo na pána,aby ste si to zistili,Má pravdu..tak si to zistite a pootm tu očiernujte.ani sa nečudujem,že je vytočená,lebo sa Vám snaží niečo vysvteliť a vy ju nepočúvate.Veď Vám chce len dobre.Ja už po tomto všetko,by som sa s Vami vôbec nebavila.ja mám také isté koleso na tom kočiari..dokonca mám aj casualplay a ten kočiar má tiež vychýlené predné koleso....

ivanka.7
24. jan 2013

Hlavne by sa predavajuca vobec o to koleso nestarala, keby kocik nezanasal. A kocik podla mna nezacne tahat do strany zo dna na den vo velkom, takze je tu problem, o ktorom kupujuca informovana nebola koleso-nekoleso.
@laurinka0108
@skripova
@saska124

natalienka01
Odpoveď bola odstránená
dosa
24. jan 2013

dovozca kocikov phil&teds na slovensko je predeti. zrejme ked icho dvovazaju, budu robit aj zarucny ci pozarucny servis. odporucila by som zavolat tam a konecne si to vyjasnit - lebo takto je to take, hmmmm. tiez mi pride divne, preco by mal mat len jeden kus take krive koleso... cislo: 0911 799 467

pride mi to divne, ze len v prievidzi maju take kociky - kedze laurinka0108 aj skripova su odtial. a mozno su aj kamosky 🙂

kristinac
24. jan 2013

@matik1 Taketo veci sa riešia až potom keď sa vam balik vrati späť domov, mne balik ešte neprišiel a jasne ste sama napisali že vam tie peniaze mam poslať keď mi balik pride. Prišiel? neprišiel! Nebudem vam posielať peniaze pokial to nepride mne domov, kde mam tu istotu že ma neoklamete vy???? Keby sa vam balik vrati späť domov a ste bez peňazi aj tak, tak až potom to riešte! Do teraz som mala len same dobre skusenosti s kupujucimi alebo predavajucimi, nikto sa nesťažoval len vy hneď robite zo mňa tu najväčšiu "špinu". Keby som taka ako tu o mne pekne hovorite, zverejnila by som vašu adresu a nakydala by som na vas aj čo by pravda nebola. Ale niesom taka, pretože dobre viem ako to tu chodi, veľa krat som sa oklamala. No deň- dva, vam neodpišem a hneď tu z toho robite velke halo, tiež tu nemam čas vysedavať od rana do večera. To že som si vymazala inzeraty neznamena že tu každeho klamem, veci boli predane a je zbytočne aby som ich tu mala. Ďakujem vam pekne že ste takto pošpinili moje meno, zverejnili moje osobne udaje aj všetko. A to že ste staršia ako ja, neznamena že si možte dovolovať taketo veci.. myslim že su aj horšie pripady a vy tu riešite maličkosť čo ešte ani nemate potvrdene či vam peniaze naspäť pošlem alebo nie..

garzonka
24. jan 2013

@skripova Moj kocik som kupovala v novembri 2009 a bol z roku 2009. Moj kocik nemal taketo pokrivene koleso, a videla som tych kocikov nazivo viac, a zatial LEN TEN TVOJ ma taketo krive koleso.

Pleties si pojem predajca a vyrobca. To cislo je na predajcu,a pochybujem ze sa budu vyjadrovat k vyrobnej chybe. Dali by to (ak vobec) len na posudenie priamo vyrobcovi. Okrem toho, je to cislo z predajne v Prievidzi, a budem verit , ze to nemas "dohodnute", kedze sama si z tohto mesta. Ja by som volala radsej inde.

Kocik je davno po zaruke, cize jedine co by jej odporucali, by bola vymena kolesa alebo mozno aj nieco ine, pokial by sa zistili ine chyby pri servisnej prehliadke.

Este raz: ako predavajuci si zamlcala chybu a kedze kupujuca o tom nebola informovana, z tvojej strany je to zavadzanie a preto mas povinnost zobrat kocik spat a vratit peniaze!

P.S. aj @laurinka0108 je z Prievidze. 😕 Cisto nahoda.

matik1
24. jan 2013

@kristinac reagovať si mala 21. januára, keď som Ti písala. Nemala si v sebe ani toľko slušnosti, aby si sa ospravedlnila a chcela dať vec do poriadku. Ozvala si sa dnes, lebo som zistila telefón Tvojej maminy, ktorej som dnes volala a povedala som jej, čo si mi vyviedla. Ty si myslíš, že mne prejdeš cez rozum? Aké máš kladné hodnotenia, keď máš dva aj z toho jedno negatívne? Snáď si nemyslíš, že ja potrebujem to, čo si mi poslala? Objednávala som si nový tovar, keby bol nový, tak ho nevrátim. Rifle pošlem zajtra ráno do vl. rúk Tvojej maminy, nech to vidí. Vraj si nemala čas ísť na internet, inzeráty si mala čas zmazať? Už vtedy si videla, že máš odo mňa dva maily. Upozornila som Ťa, že to zverejním v tejto diskusii. Za toto si môžeš sama svojím konaním.

matik1
24. jan 2013

@natalienka01 milá natalienka. Keď sa dostaneš do tejto situácie ako ja, potom uvidíme. Nateraz to nechaj na mňa. Keď má dievča 17 rokov, to nezn., že jej všetko musí prejsť a môže tu hocikoho oklamať. Daj si pozor, aby si to náhodou nabudúce nebola ty. Telefón som nezverejnila, neviem, kde si to nabrala.

matik1
24. jan 2013

@kristinac Keď si taká "múdra" a vieš, že sa najprv vráti tovar a potom peniaze, tak by si mala vedieť, že by si mi mala preplatiť aj poštovné, ktoré ja teraz miniem na vrátenie tých Tvojich slávnych nohavíc. Ale nechaj si...

garzonka
24. jan 2013

@laurinka0108
@skripova

Mám otázku: skúšali ste sa s týmto kočíkom (P&T Vibe) aj korčuľovať na kolieskových korčuliach? (jogging)

kristinac
24. jan 2013

@matik1 si myslite ze ked ste volali ze ste s tym nieco dosiahli? ona dobre vie ze som vam nohavice posielala, ak vam islo o to aby som z toho nieco mala tak vam to bohuzial nevyslo. Inzeraty som zmazala ked som vam naposledy aj odpisala a odvtedy som tu nebola. Kedze dobre viete ze som studentka tak asi mam aj ine povinnosti ako riesit taketo trapne situacie. Riesit ste so mali az ked prejde viac dni a nie 2-3 dni! Ja sa mam za nieco ospravedlnit? a zaco? vy ste sa hlupo zachovali ze si zistujete informacie a neviete sa dockat odpovede na spravu. Keby mate v sebe trosku charakteru a ste seriozna tak moju osobnu adresu nezverejnite. A sama ste napisali ze mi poslete rifle a ziadate aby som vam potom poslala peniaze, Takze trpezlivost u vas asi nieje. A kedze som si pozerala aj ine prispevky tak kazdy tu zverejni len meno(nick) a nie osobnu adresu. Nic zle vam neprajem, ale keby sa nieco taketo stane vam a niekto tu zverejni vase sukromie tak neviem ako by ste sa citili...Ano mam dobre skusenosti predstavte si, nepredavam len na tomto bazari a uz viac ani nebudem lebo vidim ze tu si clovek nic nevazi.

natalienka01
24. jan 2013

@matik1
V poriadku,ale jej celá adresa tu je a to je zneužitie osobných udajov nemyslís si? V poriadku ja sa viac nestarám ,ale myslím si že ani tebe by sa nepačilo keby sem niekto píše tvoju adresu a každému dáva na oči aká si uboha. A nevravim,že ke´d ma 17 by malo jej všetko prejst je to tu rovnocenne,ale dohodnuť sa da aj inak a nie takto.

matik1
24. jan 2013

@kristinac ak Ťa niekedy oklamem, tak tu kľudne zverejni aj to, koľko vážim. Sú tu aj celé adresy a ešte máme čiernu listinu, kde tiež budeš visieť, ako to nevyriešime.

matik1
24. jan 2013

@natalienka01 keby som tu zverejnila komunikáciu, čo aj urobím, tak by si videla, že som jej napísala, čo mi poslala, že jej vrátim tovar a ona nech mi vráti peniaze. Mali to byť nové červené rifle, ešte som sa jej na to pýtala, či sú naozaj nové, tvrdila, že boli použité iba na jedno fotenie. Ale dievča nereagovala ani na dva maily, ani na správy do IP. Ako mám vedieť, že keď jej hneď pošlem tovar, že vráti peniaze. Veď to preboha mohla napísať.Píše, že je študentka a nemá čas. To nemá čas na jednu vetu? Na druhý deň doobeda, keď som pozerala, či nemám od nej poštu, tak už mala vymazané inzeráty.Rieši to až dnes, keď som volala jej mame. Prečo to neriešila dva dni dozadu. Ja to riešim preto tak rýchlo, lebo nechcem mať doma tie jej rifle. Už mi do IP písala, že ktovie, aké ich vrátim, Veď je schopná ma obviniť, že v nich chodím do práce a ušpinila som ich ja. Veď ja som sa chcela dohodnúť, ale keď nekomunikovala, tak ako som sa mala dohadovať? S kým? Píšeš, že som z nej urobila úbohú, lebo som zverejnila adresu. Úbohou sa urobila sama tým,ako ma oklamala. Povedala som, že ak to nevyrieši, tak zverejním foto z FB.

matik1
24. jan 2013

@kristinac podľa Teba som to kedy mala riešiť? Keď prejde viac ako 2-3 dni? A kde je uvedené, že to mám riešiť až po niekoľkých dňoch? To čo tu píšeš? Veď si mi do IP pošty písala, že ktovie v akom stave Ti pošlem rifle..Ty ma ešte obviníš, že Ti ich nosím. Ubezpečujem Ťa, že to by som si na seba nedala. To je Tvoja vizitka, nie moja.

kristinac
24. jan 2013

@matik1 Podla mna nieje normalne aby ste to riesili hned takto v den ked vam prisiel balik domov. Zvycajne sa vzdy pocka na reakciu predavajuceho. Nemozem zato ze vy asi nemate nic ine na robote len tu vysedavat. A vsetko musite akoze pisat takto? neda sa to cez spravy? Lebo kazdeho ttoto vsetko trapi, toto je nato aby sa tu povedal vlastny nazor a nie aby sa tu viedla komunikacia. Prosim?? kedy som napisala nieco take ze v akom stave mi ich poslete??? ked uz tak, tak som napisala ze kde mam tu istotu ze vy mi ich poslete ked vam poslem vopred peniaze, a to je rozdiel! Tak si tu nevymyslajte ze som vas obvinila ze vravim ze ich budete nosit alebo nieco take. Nikto vam nekaze aby ste si ich na seba dali, Je to moja vizitka a nehanbim sa za nu, pretoze nie nohavice su urcite neni v takom stave ako ich tu vy opisujete.

matik1
24. jan 2013

@kristinac nemysli si, že ma to teší, že som toto všetko musela urobiť, ani to, že som dnes otravovala Tvoju mamku. Ale opakujem sa, môžeš si za to sama.

kristinac
24. jan 2013

@matik1 moja rodina s tym nema nic spolocne takze to s nou ani neriesim, kludne ste mohli zavolat mne, dalo sa to vyriesit aj inak a nie takto

monulienka1
24. jan 2013

@natalienka01 tu mozes zverejnit...nikde to nieje zakazane,a je tu aj cierna listina,a slecna nieje prva ani posledna s kompletnou adresou 😝 😝 😝

nikolca
24. jan 2013

@kristinac akosi to tu velmi rozoberaš,zrejme ti mamička preplachla žaludok 😀 maš 17 😉 nebola by lepšia brigada?než takto si zarabať predajom znosenych handier?stačilo to hned vyriešiť a nemuselo to prisť až takto daleko,si myslela že ťa nik neodhali

pastelka74
24. jan 2013

@saska124 prosím ťa nedaj sa.....po akom teréne,to čo je za volovina,jednoduchoi ti predala pokazený kočiar,a takú somarinu že po roku 2009 majú mať krivé kolesá.... 😀 😀 😀 😀 😀 ,no to som sa pobavila...my sme chodili korčulovať a kočiar sme kúpili 2011...a nemal krivé koleso,ani do ľava ani do prava 😀 😀 😀 😀 ,prosím ťa nenechaj sa oblbnúť somarskými rečemi...to by som sa strašne divila,keby výrobca potvrdil tu somarinu,čo tu omiela,že lahšie po teréne 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kristinac
24. jan 2013

@nikolca mamicka to vobec neriesila, ju take veci nezaujmaju, a co ked mam 17? zato ze su tu ludia starsi tak si do mna mozu vsetci dovolovat? jje to tu rovnocenne..

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
lenulienka2011
Odpoveď bola odstránená
kristinac
24. jan 2013

@lenulienka2011 toto vsetko je len medzi mnou a matik1, vsetko sme si vysvetlili v spravach, tak neviem naco to stale rozoberate...

lenulienka2011
Odpoveď bola odstránená