icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

kristinac
24. jan 2013

@lenulienka2011 nemam potrebu pisat adminovi, ked je vsetko vyriesene

fotoarch
Odpoveď bola odstránená
garzonka
Odpoveď bola odstránená
saska124
24. jan 2013

@fotoarch ...ziaden iny kocik sa mi napaci,nech sa to doriesi akokolvek,vzdy by som ten kocik chcela,velmi sa mi paci sa aj ten kocik bude vraciat naspat najdem si iny Vibe,mozno drahsi ale bez takycho zavad...tu ide o to,ze XY kocikou z toho roku je dobry s rovnym kolesom a ja mam s krivym...nevsimla som si to skor,to priznavam,malu som mala choru,nebola som s nim tak rychlo vonku az po nejakom case,co je natom zle? Koleso som si vsimla neskorsie a to nebolo tak davno od kupi kocika...keby som ten kocik mala pol roka nepoviem ani slovo...a drzim hubu

fotoarch
24. jan 2013

garsonka , ano vsak som ho kocikovala , precitaj si moj prispevok, a siel kociarik lahulinko, opakujem lahulinko .... mam byt ticho ked niekoho ociernuju ?

saska124
24. jan 2013

@fotoarch ...ja ju NEOCIERNUJEM,za kocik som podakovala tak ako sa patri a velmi som sa mu tesila,tak aj to hodnotenie odomna vyzera...na koleso som sa jej slusne pytala,to bolo vsetko...

garzonka
24. jan 2013

@fotoarch Asi si to zle pochopila, lebo nikto nikoho neociernuje, tu ide o to, ze predavajuca zamlcala dolezitu chybu a s takym kolesom (podotykam, ze ja som tento isty kocik tiez mala a tiez bol z roku 2009) ho predala kupujucej.
Mne tiez ten kocik siel lahulinko a siel uplne rovno aj ked som ho tlacila jednou ukou. Ale preco potom jej ide do jednej strany a koleso je nakrivo.
Predavajuca je zodpovedna za to co predala a ma si niest zodpovednost. to je vsetko, nie je to ziadne ociernovanie a keby hned na zaciatku reagovala slusne a normalne, tak si tu nenarobi taku reklamu.....

nemozem ine, len nesuhlasit s tvojim tvrdenim, pretoze VIBE TAKTO NAOZAJ NEVYZERA !!!!!!

fotoarch
24. jan 2013

@garzonka, moj posledny prispevok - kociarik, ktory kupila dotycna pani som kocikovala !!!!!!!!! a isiel lahulinko .....

garzonka
24. jan 2013

@fotoarch To bol tvoj kocik predtym? Kocikovala si ho ako majitelka alebo ako kamaratka od @skripova ?

sailes
24. jan 2013

tak a mám prvé negatko, píšem skúsenost s maminkou, ktorej som predala nové šaty za 10E s visačkou / stály 40E / , 3 týždne sa ma vypytovala na výstrih, nakolko nemá prednosti , tak preto :( Ci majú šatičky holý chrbát- nemali . Tak som jej písala, že momentálne jej ich neviem odfotit / starám sa 24hod o onko chorého otca a nie som doma / ale , že ak by bol výstrih velký, dajú sa tie ramienka podšit/zašit a tým bude výstrih menší- asi to tak robíme každá. No ale prišli jej šatičky a aká som klamárka, lebo šaty nemajú nastavitelné ramienka, o čom som ani nepípla , že by mali mat.. Navrhla som jej , že teda jej ich vymením za inú vec z môjho bazárika, no neprijala túto možnost, ale arogatne mi vynadala a napísala negatko. Moje nervy , tak už mám prvé negatko po 330 kladných hodnotkách , fnuk

saska124
24. jan 2013

@sailes ...ja teda tych hodnoteni nemam tolko,neni som tu tak dlho...ale len k tomu negativnemu,ze to je len ubohost a pohladenie dusi na tej druhej strane,ze moze niekomu ublizit...sama som toho dokazom...hlavu hore,bude horsie... 😉

pastelka74
24. jan 2013

@sailes ............všetko je po prvý raz. 😀 😀 😀 😀 ..kašli na to......šaty sa jej nepáčili,tak vymýšla..... 😝 ....myslím,že baby ktoré nakupovali a budú nakupovať u teba,tak ich jedno negatko neodradííííí 😉

saska124
24. jan 2013

@dosa Dakujem velmi pekne,ja si to overim a napisem,este raz vdaka... 😉

laurinka0108
24. jan 2013

@garzonka nie neskusala...ale poviem Vam ,ze s kociarom sa korculovat nemusite,nie je to bezpecne pre dieta.preco???

skripova
24. jan 2013

@garzonka ona nieje moja kamaradka ale pani od ktorej som ten kocik kupila

garzonka
24. jan 2013

@skripova Ale to su tym padom dve rozne majitelky, dve odlisne osoby ktore ten kocik riadili...co jedna nemala, druha moze mat. To predsa nie je argument, ze ked jej sa jazdilo bez problemov, ze sa bude bez problemov jazdit aj x dalsim majtelkam .

Cim sa kocik viac pouziva, tym je nachylnejsi na zavady. Ale tak snad sa nerozpravam s 3 rocnym dietatom, to je hadam jasne kazdemu, nie?

skripova
24. jan 2013

@garzonka nic som nezatajila lebo to nieje chyba uz ti to pani napisala a stale si budes tvrdit svoje ty si vyrobca? ze tu presviedcas ludi o tom ze to je pokazene a ze to nieje od vyroby ja som pani 500 krat povedala vysvetlila dala cislo na predajcu ked uz mne neveri a aj tak si budete trepat blbosti tak to by vytocilo kazdeho neviem kto jej radil tieto debiliny keby ten kocik je poskodeny tak ho nepredam alebo jej poviem ten kocik je v poriadku a ze jej nejaka sprostana povie ze je zly to nieje moj problem nech si zisti ma moznost volal je muz je to vysvetloval ja som to s nou tiez riesila tak aku hambu som si ja urobila ze som na vas vybehla no kto by nie ked nievete vysvetlit niekkomu o co sa jedna pekny vecer

sailes
24. jan 2013

@saska124 Dakujem za názor-podporu ! Tak neviem, ale ked nemá niekto "prednosti" ako písala, tak ja na jej mieste ani nekliknem na ramienkové šaty s hlbokým výstrihom, ved ako nikto nie je dokonalý, aj ja mám len po detoch "niečo" na hrudi, tiež nepozerám po veciach , ktoré mi môžu škodit na výzore.

sailes
24. jan 2013

@pastelka74 dakujem

gucci
24. jan 2013

@garzonka já jsem problémy s předním kolem měla, ale bylo rovné, ne takto křivé

missy97231
24. jan 2013

@sailes z tvojho popisu podsit/zasit by som tiez pochopila, ze ramienka nie su nastavitelne??? to o co jej ide? keby boli ramienka nastavitelne, tak asi nemusis pisat ze si moze podsit/zasit ramienka, a tym si prisposobi vystrih ... och jo,,, s cim sa tu stretame na tejto teme je uz neurekom 😀

garzonka
24. jan 2013

@gucci Dakujem za info. Zial predavajuca @skripova stale tvrdi, ze to koleso tak ma byt, ze je takto od vyrobcu a ze je usposobene na korculovanie.
Neviem, kde k tymto informaciam prisla, doteraz sa k nim nevyjadrila (iba stale dookola, ze si to ma kupujuca sama overit v predajni) .
Ty si mala tusim problem, ze vibrovalo, .....

sailes
24. jan 2013

@missy97231 dakujem , mna nič iné neštve, len to, že niekto kto ozaj nemá čo dat do výstrihu si kupuje šaty s hlbokým výstrihom a potom ja som klamárka, k.... atd. to dalšie už neznesie môj počítač , čo všetko som. A hlavne zavádzam s opisom.

missy97231
24. jan 2013

@sailes mozno jej manzel slubil plastiku,,,, ale medzicasom kym si poslala saty si to rozmyslel 😀 tak teraz sa potrebuje vyventilovat... a na kom? no jasne ze na tebe, kedze ty si "zavadzala v popise"" 😠 😖

sailes
24. jan 2013

@missy97231 si zabila!

matik1
24. jan 2013

@pastelka74 ahoj, áno, dnes sa to vyriešilo. Bohužiaľ som to musela urobiť tak, ako som hovorila. Zistila som meno jej mamky, zistila som telefón a aj som jej volala. Ona mi hneď povedala, že to dá do poriadku, bola veľmi ústretová. Len vidíš ako reaguje kristinac. Nejdem to už riešiť, peniažky mi vrátia, ja vrátim rifle a dokonca keď mi Kristína teraz písala do IP, tak posledné správy už boli normálne, bez emócií. Škoda, že sa neozvala skôr, naozaj to nemuselo dôjsť takto ďaleko. Myslím, že to už bude v pohode. Mrzí ma to kvôli jej mamke, že som to tu musela vytiahnuť a rozťahovať to, ale inak sa nedalo...

matik1
24. jan 2013

@sailes všetko raz musí byť po prvé... Veď sa k tomu vyjadríš a ostatné stále zákazníčky pani neodradí, keďže sú s Tebou spokojné. Ty vieš ako to bolo a hotovo... 😉

sailes
24. jan 2013

@matik1 ved práve, že to je po prvý raz, ale už som to predýchala, každému neviem vyhoviet :( ale mám 330 kladných hodnotení, tak dúfam, že dalších 330 bude tiež kladných 😀

nikolca
24. jan 2013

@sailes to ti pisala
@adka2003 že nema prednosti?v hodnoteni ti piše že si ich zle opisala,najlepšie je ozaj len vyskušať

sailes
24. jan 2013

@nikolca ano napísala mi, že nemá prednosti / myslela tým prsia / a preto sa pýta na výstrih