icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sailes
24. jan 2013

@nikolca len žial ja som jej nevedela nafotit aký je výstrih, ale ked má niekto s tým problém, tak neriskuje kúpu šiat s velkým výstrihom evidentne viditelným na fotke cez net ! Pýtala sa ešte na chrbát , či má holý chrbát, no výstrih bol cca 5cm pod krkom. Upozornila som ju 3x že jej to neviem nafotit, písala som jej, keby bol velmi velký ten výstrih , dá sa nastavit s podšitím, myslela som ohnút ramienka a prešije 2mi stehmi, ja to robím bežne, ked kupujem niečo na dialku. Ona mi odpísala, že som ju oklamala , že som jej nechcela nafotit, iked vie prečo som nenafotila šaty. Teraz som klamárka. Ako mám niekomu opísat výstrih? Boli na bábke , dalo sa vidiet ako to je. Ale kašlem na to! Jednoducho si melie to isté dokola :(

matik1
24. jan 2013

@nikolca ďakujem Ti za názor a podporu. Už sa Kristína do IP ozvala, že dá všetko do poriadku.

matik1
24. jan 2013

@lenulienka2011 ďakujem aj Tebe za názor: Kristína mi do IP písala, že vráti peniaze.

adka2003
Odpoveď bola odstránená
simisi
24. jan 2013

@adka2003 mozete skopirovat komunikaciu,a hned to bude jasnejsie 😉

adka2003
25. jan 2013

simisi dakujem, ,ale nechcem uz na tuto temu pisat. nepotrebujem sa pred vsetkymi ukazovat a ospravedlnovat za daco, co nebola moja chyba. nepotrebujem si ani vymyslat, ani klamat, ako to robi dotycna pani. ja som naletela a uz to tak aj ostane. pekny den a este krajsi vikend Vam a rodinke prajem

ifkael
25. jan 2013

@saska124 zavolaj ja to cislo, co Ti dala @dosa...

Tiez mam trojkolku, nie phil and teds-mat take koleso leti z domu...

lejla77
25. jan 2013

Kocky, nedava sa zle hodnotenie len vtedy, ked predavajuca vec nechce riesit, pripadne nechce vratit peniaze? 😕 😕 😕

matik1
25. jan 2013

@adka2003 ahoj Adka, tak skopíruj komunikáciu. Ak si presvedčená, že klame sailes, tak to zverejni. Uvidíme a posúdime, tiež Ti netreba šaty, ktoré neboli pravdivo popísané.

matik1
25. jan 2013

@sailes to hádam nie je pravda, že opisuješ jej veci, že sú otrasné a smradľavé?

adka2003
Odpoveď bola odstránená
adka2003
25. jan 2013

@simisi , a prepacte, ak najdete nejaku tu chybu v pravopise,ale dost som bola rozculena a preberala som to prave s dievcatami z prace a nekontrolovala som si pravopis. 😀

nikolca
25. jan 2013

@adka2003 ja som ťa aj preto vyznačila 😉 lebo ma zaujimal aj nazor druhej strany 🙂 ,lebo tu napiše jedna a baby sapotom vyjadruju k tomu a žial druha strana niekedy zostane niekde v pozadi 😕 prečo by si si mala od nej vyberať inu vec z bazarika?to už ako prečo?mala ti vratiť peniaze+poštovne spätne,dalla si jej negatko ktore jej pravom patri no je zakazane davať negatko z pomsty,nech si pani
@sailes prečita pravidla a hodnotenie ktore ti dala nepravom by nebolo odveci zmazaž,je zakazane davať hodnotenie z pomsty,daš mne dam aj ja tebe,tam v tom hodnoteni piše dačo take že vyjadrenie u mna,zrejme by vyjadrenie poskytla take ako tu,ked ti bude vypisovať dalej že predavaš smradlave handry tak pošli link na dany inzerat adminovi,ten už ju upozorní 😉

skripova
25. jan 2013

@garzonka ja som jej nepovedala ze to koleso je koli korculovaniu to mas odkial ?? over si to a potom bud mudra ja sa s tebou nemam o com bavit

skripova
25. jan 2013

@garzonka no nieje to jasne ja som ho kupila v juni a koncom juna som si kupila brio tento som mala 3 krat vonku to mozem aj ja tvrdit kocik odomna odchadzal v poriadku pani ho prebrala vychvalila aj po tyzdni sa ozvala ze je super ze mi posle fotky ze je s nim spokojna po 3 tyzdnoch zrazu mu nieco je mohla mu nieco urobit a teraz vymysla lebo kocik som jej poslal v poriadku tak ja stale nechapem co mu je ked ma kocik nejaku vadu tak by ho hned vratila a ja jej vratim peniaze nie po 3 tyzdnoch pouzivania bohvie co s nim robila a chce sa ho zbavit ja mam cisty stit peniaze jej nevratim nech sa nehneva po 3 tyzdnoch pouzivania ho poskodi a chce ho vratit smola ja niesom sprosta

adka2003
25. jan 2013

@nikolca , dakujem. som rada, ze su ludia ako TY a ine dievcata, ktore ma povzbudili. nechcela som to riesit takto, ale ked som sa rozpisala, ani nevies, aky kamen mi spadol zo srdca. to si mala pravdu, zato, ze ja som bola nespokojna, ona mi nemusela posielat negat hodnotenie.

garzonka
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
25. jan 2013

@skripova .............prepáč,ale ked si prečítaš celkom prvý príspevok od saska124.....tam si sa vraj jasne vyjadrila že je to kvôli korčulovaniu....a lepšej jazde kočiara po teréne,ja som mala trojkolku,nie síce tejto značky,ale chodila som korčulovať,ale koliesko bolo rovné.....bolo tam zariadenie,aby sa vychilovalo do strán.....ale toto....

pastelka74
25. jan 2013

@fotoarch ..................a koleso bolo také krivé??....už ked ste vy kúpila?....aj predala?

garzonka
25. jan 2013

@skripova
Tak predovsetkym ti musim napisat, ze sa spravas neskutocne arogantne, a jedinou tvojou snahou je zbavit sa zodpovednosti.
Ty sama si jej na zaciatku pisala sms, citujem: "..to predne koleso je tak naschval aby sa kocik neprekotil pri korculovani.. "
K tomu viac nemam co dodat.
Podalsie pisem, ze ten kocik poznam do detailu, od chvile ked som ho ako novy rozbalovala z krabice a ked som ho po 2,5 roku predavala, predtym som ho "vyzliekla donaha" - vid moj album, a poznam ho ako vyzera a aj jeho casti. Zodpovedne prehlasujem, ze to koleso kocika ktory si predala, je krive a nema tak byt!!!
Preco si si sama u oficialneho vyrobcu neoverila, ked sa ti kupujuca zdoverila, ze sa jej koleso nezda, ci je to koleso dobre. Cislo na prievidzsku predajnu si dala a nic viac???
Charakterna predavajuca si to zisti u oficialneho dovozcu event. vyrobcu a nie tu taha za nos, ze ona to mala v poriadku. kazdy volnym okom vidi, ze to koleso je krive a ja som o tom na 100% presvedcena, kocik poznam a takto to koleso rozhodne nema byt. Je mi luto, ze ty si si to nevsimla, ale to nie je dovod niekoho druheho oklamat (je jedno ci vedome alebo nevedome) a predat mu poskodeny tovar.

podla pravidiel MK v bazari, citujem :

"Ak sa predaná vec ukáže ako poškodená alebo inak vadná a pritom o tom nebola v inzeráte zmienka, predavajúca sa zaväzuje vrátiť peniaze a niesť aj náklady na vrátenie tovaru od kupujúcej (napr. poštovné). Takúto vec už nemôže vložiť znovu do svojho inzerátu v bazári"

Velmi vazne a dorazne ta ziadam, aby si sa zachovala zodpovedne a vzala kocik spat a kupujucej vratila zan peniaze.

Inak sa vec bude riesit inak a pre teba urcite nie prijemne.

skripova
25. jan 2013

@garzonka pisala som adminovy nech rozhodne on viac s vami nekomunikujem pekny den

skripova
Odpoveď bola odstránená
sante81
25. jan 2013

@skripova poskodila? však tvrdís ze krivé koleso je od vyrobcu. ja mam cestu cez víkend do Pd, tak sa velmi rada v obchode zastavím osobne a spytam sa či koleso na korčulovanie ma byt krivé od vyroby.

garzonka
25. jan 2013

@sante81 Ona si stale protireci: najprv ze nepisala nic o korculovani, ale pritom to kupujucej sama pisala...potom ze je krive od vyroby (co je ovsem nezmysel) a teraz ze ona si to pokrivila 🤐

sante81
25. jan 2013

@garzonka ja by som sa asi pred zrkadlom dogrcala, keby sa mam na seba pozriet, no mal by asi zasiahnut admin.

garzonka
25. jan 2013

@sante81 Pevne , pevne verim, ze zasiahne, lebo toto je naozaj neprijemne a takto sa vedome a este takymto sposobom zbavovat zodpovednosti je hanba . Zvlast ked tu ide o 300€.

sisaha
25. jan 2013

@skripova odporujes si, v poslednych prispevkoch tvrdis, ze koci odisiel v poriadku, v predchadzajucich, ze koleso take vychylene ma byt...Bud ma byt teda rovne, alebo krive..
@saska124 zverejni vasu komunikaciu, kde ti pise, ze to koleso ma byt krive kvoli korculovaniu...

madamecrazy
25. jan 2013

to je jasně ohnutá osa předního kola a musela to být pěkná pecka, aby ho dokázal někdo takto ohnout..... podobně vypadají kočárky poškozené při letecké přepravě a nebo prostě "jen" někomu spadl na zem...nicméně závada je to veliká, musí se koupit celé nové přední kolo....takže buď bych chtěla vrátit peníze, nebo slevu ve výši nového kola...naštěstí není ohnutá konstrukce, ale jen kolo..

garzonka
25. jan 2013

@madamecrazy dakujem za dalsi nazor, potvrdzuje sa ze to koleso je naozaj pokrivene....zial predavajuca si to nechce dat vysvetlit.
ja osobne by som bola za vratenie celeho kocika, lebo az casom sa moze ukazat ci nie je poskodene este nieco ine....

staford
25. jan 2013

sandrasuli13@hotmail.com
neodporúčam vypýta podklady k platbe a potom nič ešte aj drzo pošle adresu kam poslat balíček
Sandra Ivanova Slobody 29 kosice 040 11 🙄 🙄 🙄 🙄