Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nikolca sú to jednoznačne eur 40,5 ako je aj na štítku síce maminka už prepísala z 39 na 40 - ale sú ešte väčšie ako 40. Na 26 cm ozaj nie sú a nikdy nebudú, lebo tá pracka nohu pustí až dolu a tie 3 cm zostanú voľné na päte. ak by to bola 39 tak nemám absolútny problém a nech je aj od šitia po šitie - ale je to rozdiel 3cm a to už je priveľa! Rozdiel medzi 39 a 40,5 je klasicky 1,5cm - ok - ten rozdieľ (ďalších 1,5 cm) by sa rozložil aj na spodku a aj na vrchu ako u šlapiek býva bežne, ale tým pádom, že 40,5 boli predané ako 39 tky , čiže na oveľa väčšiu nohu, nemá sa to kde rozdeliť , lebo topánka je celkovo väčšiam a noha veľkosti 39 sa v tom zosunie až dolu.
@nikolca
@halit13 Tie slapky su ti na dlzku velke?
Je este aj to mozne, ze dlzka 26cm neznamena vnutornu dlzku od okraja po okraj, ale dlzku chodidla pre ktore je topanka urcena.
Ak sa pozries na stitok, vidiet to aj na fotke, je to tam jasne napisane: CM 26. A z toho usudzujem, ze to je prave ta dlzka chodidla.....
Niekedy moze mat vyrobca tento rozmer uvedeny, ale nemusi znamenat dlzku vnutornej stielky ale dlzku chodidla. Bud jedna alebo druha predavajuca to ma zle napisane, lebo nemoze byt vnutorna dlzka 26cm aj u 39 aj u 40,5. Alebo jedna uvadza cislovanie EUR a druha BR (britske?)
Su znacky topanok, ktore namiesto dlzky vnutornej stielky uvadzaju rozmer v cm a ten znamena dlzku chodidla pre ktore je v danej velkosti topanka vhodna (napr. zn. KEEN) . Cize ak je napisane napr. 16cm, tak to nie je stielka ale "vhodne pre nohu dlhu 16cm" a to je rozdiel.
To len na okraj..... A predavajucim by som odporucala pred predajom si to radsej skontrolovat a overit si co dane udaje znamenaju alebo dat foto s metrom. Pretoze aj ked je udaj len odpisany zo stitku, tak moze byt mylny, lebo su rozne oznacenia velkosti a aj cislo v cm nemusi byt to, co si myslime.
@garzonka nie len na dĺžku, celkovo 40,5 je väčšia ako 39 tka. Ako u všetkých topánok, čím je väčšie číslo, tým pádom je napr aj širšia.A ako som už písala aj o príspevok vyššie tá 40,5 -ka má aj širší remienok - tým pádom ani nemá šancu nohu nič držať a "letí dopredu" pokiaľ ju nechytí ten kúsok medzi palcom a ukazovákom. Ale nakoniec sme sa dohodli, to je hlavné a mamina už prepísala 39 tku aspoň na 40 ..... aj keď je to 40,5 - ale to sa asi už nedá vo veľkostných možnostiach - to neviem
baby neviem čo si mám myslieť.jedna pani mi písala 28.1 či jej vec môžem rezervovať do stredy.ja že áno.a ona že ok v stredu posiela peniaze.včera som jej písala o 12tej že ako teda a ona že čaká kým jej nabehnú peniaze.dnes sa neozýva.do kedy mám čakať?
ahojte..prvy krat som nespokojna na tomto mk..:( s predavajucou lukaskam...:( posudte samy: 22.1.-uzavretie obchodiku,okamzite som previedla peniaze-mali sme rovnaku banku,tak ich mala na ucte do 10min,aj ma oboznamila,ze uz ich ma,ze zajtra hned odosle...to mala byt streda-tj 23.2..v piatok jej pisem ci teda posielala,ze nic mi nedoslo-uistovala ma,ze ano -doporucene ,ale nie 1.tr..ja ze ok,tak to tu malo uz byt,hadam v pondelok..:( odvtedy nereagovala..chcela som podacie,nic..vysvetlenie...nic...dnes mi balik prisiel....datum na baliku 29.2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co si o tom myslite???tovar v celku ok..
@janulikt84 no tak, bud rada, ze ti to aspon poslala. Ale je to neseriozne, ze ta oklamala. 😔
@janulikt84 nooo asi si sa pomylila, na tom baliku je asi datum 29.1. 😎 ? Ale aj tak, poslala ho az vtedy. Mne sa to tiez raz stalo, hoci som kupovala za 50centov teplaky malemu na donosenie, tak som nedala doporucene, len obyc. poslat. No a nechodili, a ked som si overovala po 4dnoch u predavajucej, dusovala sa, ze poslala. Tak som si povedala, moja chyba, stratili sa. No a co sa nestalo, dosli na piaty den, doporucene 1triedou. Datum odoslania v den, ked som urgovala. Tak som nakoniec dala take hmmm neutralne hodnotenie. Ale bolo to na MMB
@jankah77 mesiac som ja poplietla!!! ma to januar..;D
ahoj🙂 potrebujem zo seba dostať negatívne emocie ohladom bazáru, tak snád toto bude vhodné miesto....vo svojom bazári som dala nejaké veci zadarmo. a ozvalo sa mi už pár ludí. ale ked som im odpísala že poštovné si platia sami tak nemaju záujem... a pri tom to mám aj v podmienkach... to by ludia ozaj chceli všetko zadarmo? 😠
@melania11 ako mozete by tak falosna a napisat mi hodnotenie po tom co si nepreberiete balik ja zaplatim postovne tam aj spät, som velmi nahnevana a dufam ze uz vam nikto nenaleti tak ako ja, ste neseriozna a navyse falosna, najprv prejavite zaujem o saty a nakoniec si ich nevyzdvihnete a napisete mi negativne hodnotenie dufam ze vam to urobilo dobre vam sa to v zivote raz urcite vrati, taku falosnicu ako ste vy som este nevidela, ja som vam to nechcela posielat na dobierku ale moj
manzel ma presvedcil ze nech to poslem ale vo vasom pripade to bola urcite chyba mozte sa hanbit, dodavam aj nasu konverzaciu
ahoj, mala by som zaujem o saty, ale kedze ide o vyssiu sumu da sa aj na dobierku?.... poprosim aj miery... dakujem ak by teda sedeli kupila by som aj z detskeho oblecenia
ivetta1982 Registrovala sa 26. júla 2011 na modrykonik.sk. Pridala 22 príspevkov a 66 inzerátov. Okres Svidník.
Ja - 20. decembra 2012 o 20:04 obvod pasu 74 cm, dlzka sukne 115 cm a korzet je na snurovanie
melania11 Registrovala sa 20. decembra 2012 na modrykonik.sk. Zatiaľ nepridala žiadny príspevok ani album.
melania11 - 21. decembra 2012 o 13:58 ok miery by sedeli zoberala by som ich aj tu ruzovu ciapku, 5xbody, a body pluto... tu bundu nie.... kolko to bude spolu ked by ste mi to poslali ako balik alebo na dobierku??? dakujem je to dost vysoka suma nechcem to posielat peniaze na ucet dakujem za pochopenie... mela
ivetta1982 Registrovala sa 26. júla 2011 na modrykonik.sk. Pridala 22 príspevkov a 66 inzerátov. Okres Svidník.
Ja - 21. decembra 2012 o 18:03 dobry vecer, takze saty, ruzova ciapka, body a body pluto je suma spolu 35 euro, ako balik postovne 3 euro a dobierka 4 euro, no v pripade ze to chcete poslat na dobierku tak pozadujem sumu postovneho poslat vopred na ucet, pre istotu ze by ste dobierku neprebrali tak ja budem stratova na postovnom, ak suhlasite tak odpiste, dakujem
Ja - 23. decembra 2012 o 10:19 dobry den mozte mi napisat ci mate zaujem o tie saty, lebo mam na nich druhu zaujemkynu, tak aby som vedela co je mam napisat, za skoru odpoved vopred dakujem
Ja - 25. decembra 2012 o 11:20 dobry den, mozte mi napisat adresu, poslem vam to na dobierku, dufam ze budete natolko lojalna, ze ked mate zaujem tak si balik aj prevezmete, ak este mate zaujem tak odpiste, dakujem
melania11 Registrovala sa 20. decembra 2012 na modrykonik.sk. Zatiaľ nepridala žiadny príspevok ani album.
melania11 - 27. decembra 2012 o 18:50 dobry den ano na dobierku vas poprosim...
melania11 - 27. decembra 2012 o 18:52 adresa...monika makulova 99 malcice 07206....dakujem ked preberiem ozvem sa vam, dakujem
Ja - 27. decembra 2012 o 19:37 dobry vecer, zajtra vam to odoslem, dajte vediet ked to preberiete
Ja - 28. decembra 2012 o 17:01 dobry vecer, dnes som vam odoslala balik, suma dobierky je 39 euro, 35 euro plus 4 euro postovne, napiste ked preberiete dobierku, dakujem
melania11 - 29. decembra 2012 o 17:09 ok dakujem
Ja - 2. januára o 17:48 dobry vecer, neprisla vam este dobierka odomna, za odpoved dakujem
Ja - 4. januára o 18:21 dobry den, bola by som rada ak by ste bola natolko lojalna a isla si na postu vybrat dobierku, neviem preco ste mi pisali ze mate zaujem ked si teraz nieste schopna tu dobierku na poste vybrat, urobte tak cim skor, budte tak laskava, dakujem
melania11 - 4. januára o 20:38 Dobry den,este neprisla ,,nekricte na mna,, dakujem
Ja - 5. januára o 07:56 dobrý deň balík máte pošte v malciciach stačí si dôjsť má poštu a prebrať si ho viete už mám dosť kupujúcich ktoré niečo chcú a potom si dobierku nepreberu tak zájdite na poštu a preberie si to inak budem nútená napísať hodnotenie a bude dosť pikantné tak dúfam že vo vašom prípade nebuď musieť zájsť do takýchto krajnosti
@ivetta1982 mám pocit, že pani? -slečna? z malčíc tu už bola párkrát preberaná - len sa mení tuším nick , ale malčice v adrese zostávajú
@ivetta1982 myslím,že malčice tu už boli preberané niekoľkokrát.....je mi ľúto.... ☹ ☹ 😒
@ivetta1982 napíš adminovi nech ti zmaže hodnotenie,popíš mu situáciu a žiaľ sama si sa presvedčila,že dobierka je veľmi riskantná ☹ a pani @melania11 sa môže hambiť 😠
@ivetta1982 na stránke Slovenskej pošty je služba Sledovanie zásielok - stačí zadať podacie číslo a vyhľadá ti, kedy bola zásielka prijatá na pošte v Malčiciach http://tandt.posta.sk/
@ivetta1982 ...............Malčice...to tu už bolo,treba sledovať čiernu listinu,je to podvodníčka,admin ti určite zmaže to negatko,lebo je to podvodníčka,ktorá sa takto zabáva... 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@mkorsi Dobrý deň mladá pani. Keď že ste mi neposlala peniaze , tak ako vám nakázal admin aj na spätné poštovné, posielam vám vaše topánky na vlastné náklady. Neúčtovala som si ani balné (len obálka stála 0,80centov ). Balím iba do kvalitných obalov a obáliek . Píšem vám to preto, aby ste nebola prekvapená, keď pri preberaní balíčka budu chcieť od vás 2,05€ za poštovné. Poslala som ich doporučené, nie ako vy obyčajne a keď že topánky vážili 658 g suma je 2,05€. Keby som ich bola zatajila že som ich nedostala tak neurobíte nič, lebo ste z pošty od ných žiadny doklad nemala. A pri sume 19,50€ to bol od vás veľký risk. Myslím, že to všetko týmto pre mňa skončilo a už NIKDY o vás nechcem ani počuť. A dúfam, že budete taká korektná a dáte mi info, keď vám topánky dorazia.

@halit13 ahoj no ja som trošku ineho nazoru a zastanem sa predavajucej 😉 myslim si že su odmerane dobre,našla som ich aj tu https://www.modrykonik.sk/shopy/obuv/n507/nike-... a tiež je na nich uvedena vnutorna dlžka 26cm zrejme merane od šitia po šitie,ved to su žabky nie klasicke šlapky ako môžež merať od začiatku po koniec,ked si obuješ žabky čiže ich maš medzi prstom ved žžiadne žabky po doraz nezasunieš a verim tomu keby ich niekto kupil kto ma vnutornu dlžku 29cm tak su mu samozrejme male!!lebo ked si ich da medzi prst nezasunie ich až po koniec a päta mu bude vytrčať 😕 😨