icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zanika1983
6. feb 2013
sasska
Odpoveď bola odstránená
sasska
7. feb 2013

nechce mi pridať fotky, mám ich v inom formáte, takže foto pridám trošku neskôr

sasska
Odpoveď bola odstránená
haramiova
7. feb 2013

@sasska fuj to čo je? To sa robia že su slepe už niektore predavajuce?! fuj vratiť jej to spať...

sasska
7. feb 2013

@haramiova no, ja jej to chcem vratit, ale ona tu handru nechce spat ☹

sasska
Odpoveď bola odstránená
nana88
Odpoveď bola odstránená
sasska
Odpoveď bola odstránená
sasska
Odpoveď bola odstránená
nana88
Odpoveď bola odstránená
sasska
Odpoveď bola odstránená
nana88
Odpoveď bola odstránená
nana88
Odpoveď bola odstránená
nana88
Odpoveď bola odstránená
sasska
Odpoveď bola odstránená
sasska
Odpoveď bola odstránená
ifkael
7. feb 2013

Kabat sa neperie..ale dava do cistiarne. Ak by predavajuca zaplatila cistiaren?

sasska
7. feb 2013

@ifkael z fotiek to nie je vidiet, ale cely kabat ma po sebe take svetle skvrny, na rukavoch je to tmavsie, vyzera to dost "zazrato". Ja sa prave obavam, ze sa to nebude dat vycistit.

ifkael
7. feb 2013

Hm.. riziko bieleho kabata. Myslim ze cistiaren to poriesi.a zaplatis asi tolko co stal kabat..
Mohla to dat predavajuca do poriadku,ale mna tu uz neprekvapi nic

bartokami
7. feb 2013

@nana88 vyjadrim svoj nazor: nepači sa mi vobec vaša komunikacia...a po dalšie nemám dovod vám veriť,že rukavy na kabate boli naozaj čiste,lebo ste ich neodfotili!!Takže podľa mna ste sa chceli len zbaviť kabata-špinaveho...Taky tovar by som sa habila vobec niekomu predať aj ked je to bazar!

sasska
7. feb 2013

@ifkael ved preto, ze je taky svetly som sa na flaky pytala...

bartokami
7. feb 2013

@sasska a rukavy neoli odfotene??

sasska
7. feb 2013

@bartokami nie, ani na jednej fotke neboli.

nana88
7. feb 2013

@bartokami sama napisala že podla tychto fotiek si ho vyberala a kedže som ho nemala komplet nafoteny muusela využit to čo nebolo na fotkach ,,rukavy neboli a to je moja chyba nepočitala som s tym že niekto bude niečoho takeho schopny ,a mimochodom ak boli rukavi tak by mal byt aj spodok hlavne tam kde sa trie o nohavice a zaujimave že tam nič nieje ani nikde inde..ved tam nafotila aj akože je z predu špinavy a ja na fotkach ja nič nemam ,a mimochodmo moja kumunikacia je vhodne zvolena pre toho kto ma bude uražat pre nič za nič,,,su aj tay ludia ktori sa doma nudia pretože asi nemaju dost roboty s detmi,a vypisuju na takto stranky a vzyšuju si svoje ego...asi tolko skončila som stymto debatom pozrite sa j mam viacej hodnoteni ko on a a ani jedno negativne...

tenty
7. feb 2013

prosim vas, dievcata, mozete mi poradit ako je to s postovnym od noveho roku? mam v bazariku ceny uz aj s postovnym, ale doporucene 2. trieda, pani ma ziada na dobierku, kolko mam pripocitat k uz stanovenej sume? dakujem velmi pekne.

nana88
7. feb 2013

@sasska ale no,,na svetlom kabete by to bolo hned vidiet tak by ste ssi to nekupovla,,,a to že ste kabat nazvala hanrdou ..v prvom rade ste si ho vy objednala vy ste chceli nosit tu handru tak asi ste skorej urazila seba ako mna,,,a už som hned mohla vediet že bude problem zača ste špekulovat za gombiky jeden chybal na tom vas upozornila a vy že to si musite všetko prešit a to sa vamneoplati tak som vam ho pribalila a už ked bol gombik v poriadku tak potom poštovne že to je vela tak som vam zlavnila a teraz toto akože ja nechapem vy prechadzate neakym zlym životnym obdobim alebo čo???že musite zneprijemnovat životy druhych takymito kravinamii a vymyslenymi bachorkami o špinavom kabate,,,no viete čo a rozmyšlala som že by som ho zobrala naspet a dala doporiadku to čo som neurobila ale zato že sa potrebujete ukajat na tom ako druhy riešia to za čo ja nemožem nepripada do najmenšej uvahy aby som urobila niečo vo vaš prospech a je mi to jedno napište aj do lamparne!!!!!!!!!!!!!

garzonka
7. feb 2013

@nana88 mate napisane v podmienkach predaja : " .samozrejme ak by mi niečo ušlo a niekto by nebol spokojny vratim peniažky naspat.po obrdžani balika v nepoškodenom stave. " 😕

Vec ma byt poriadne opisana v inzerate,.... vsak tu nejde o to ze je to bazar, tu kazdy rata s tym, ze to nie je 100% ako z obchodu, ale kazdy kupujuci sa spolieha na to co je napisane, popr. na to, co doplni predavajuci, ak su dalsie otazky...

nana88
7. feb 2013

ano v nepoškodenom stave,,a už len kvoli tomu nebudem reklamovat že vypisuje to čo vypisuje a dala ma aj na listinu,,aby som mala dovod prečo tam byt tak sa snou už v ničom dohadovat nebudem ,,,a ked chete riešte si to tu vy ale ja som skončila nebudem si kazit večer ,,radšej sa idem venovat manželovi a prijemnejšim zaležitostiam ako pisat donemoty a sama sediet skysnuta pri pc 😉 😉 takže baby dobra rada nad zlato..prijemny večer