Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sasska @vlad3331 V žiadnom prípade na to nepristupuj. Veď to je očividný podvod. Je strašne premúdrená. To kde vzala , že ti vráti 70% z ceny kabátu. Pekne vráti celú sumu a aj poštovné. Len sa nedaj. Stojíme pri tebe. Podvodníčky tu nemajú čo robiť. Kontaktuj admina, ak si tak urobila, kontaktuj ho znova on ti pomôže. Zablokuje jej bazár.
@nana88 na Tvojich fotkách rukávy nie sú odfotené, takže ťažko niekoho presvedčíš. To chceš povedať, že ho nosila, ušpinila a teraz ho chce vrátiť? To nemyslíš vážne... Nenavrhuj vrátenie určitej sumy, už tým si priznala, že kabátik nebol v poriadku. Naozaj sa treba k tomu postaviť čestne a peniaze vrátiť. Problémy,ktroé z toho vzniknú, za tých pár eur nestoja. Ruku na srdce, keby to bolo naopak a taký kabátik by prišiel Tebe, bola by si nadšená? A babusinku za to nikto neplatí, tiež bola oklamaná, dokonca sme to aj spolu riešili, takže právom sa zastáva poškodenej. Keď niekto podvedie Teba a budeš potrebovať pomoc, tiež sa Ťa tu baby zastanú.
@matik1 ja neviem akym sposobom mam dat na vedomie že ja som jej kabat posielala v poriadku vy verite iba tym ktore napišu že s niečim niesu spokojne nemožete vediet kto je na druhej strane pc a nevidite mu do hlavy chcete povedat že pokial by niekto napisal na ardesu niekoho ničo s čim nema nič spoločne zožrali by ste ho tu všetci za živa napriek tomu že ten človek si može vymyšlat a bavit sa a niečo si dokazovat ,,pozrite sa kolko mam hod a ani jedno nieje negativne ta pani čo tu vypisuje v živote nič nepredala a už vobec možno že nič nekupila vyjadruje sa iba k diskusiam tak čo tu potom robi ja obchodujem a snažim sa aby každy bol spokojny a niesom blba aby som si sebe robila zle a poisielala zle veci,,naozaj ja som jej poslala normalny kabat nič som si nevšila neviem ako to mam dokazat a už som z toho zufala a rozmyšlam že skončim obchodovanim na mk lebo toto nema vyznam za dobrotu na žobrotu a etšte k tomu aj tieto akože damy čo sa doma nudia ,,,nevedia čo sa naozaj stalo a nevedia kto ma naozaj pravdu tak nemaju čo sudit,,,viete ako sa hovori že iba boh može sudit,tak nech sa už toška uvedomia možno staja na zlej strane
@babusinka počuvajte sem ja som poslala peniaze a nič mi neprišlo aj s tymto som mala skusenosti aj tovar som poslala a peniaze nenabehli a nikoho som sem nedala a neriešila som stale davam možnost ludom vyždy sa možu napravit no ale vy vy ste jedna zla stara pani ktora otravuje a mysly si že je poloboh,,tak toška sa zneste z oblakov do reality a uvedom te si že nemate pred menom judr a ked bude mat tak potom sa možte vyjadrovat na moju adresu..ako napisal admin mi do spravy
@nana88 @matik1 @sasska pastelka74 vlad3331 A ako vieš , že nemám titul pred menom ? Nie som ani poloboh a nenechám sa tu urážať od klamárky, ktorá klame a zavádza slušných ľudí. Neznášam nespravodlivosť. To čo si tu napísala svedčí o tvojej inteligencii. A admina s toho tu vynechaj .To je seriózny a spravodlivý človek , ktorý mi veľmi pomohol a som mu za to vďačná, lebo som mala problém presne s takou istou neserióznou mamičkou
@nana88 najdi si tvoj prvy prispevok v tejto diskusii a citaj: "a chcete mi povedat že vy nemate pračku ??tak to je dost velka hanba,,jasne som vam napisala že treba oprat stal v krini..."
nikde si mi nepisala, ze kabat je spinavy, az tu, ked som to zacala riesit verejne. Keby som vedela, ze je spinavy, nekupim ho, pretoze vlneny kabat sa nemoze len tak hodit do pracky!
pišem to čo mi napisal že sa možem obratit na pravnicku pomoc a ty to nie si ...a možno daky maš možno že si učitelka lebo takyto pristup mudracky a mimochodmo asi ti to srši aj z tej fotky. a s tou nespravodlivostou tam maš parlament možeš ist ak chceš tak ta tam aj odnesiem na vlastne naklady a tam si možeš presadzovat namietky proti nespravodlivosti..tam je čo riešit a vidi to cely štat ked si už taka spravodliva som zvedava čo ti tam povedia ..a možno by si tym pomohla všetkym na mk nemuseli by riašit taketo veci lebo by neboli odchazany si kupovat nosene veci po druhych ,,,skus tam začat a ked sa ti niečo podari pridam sa k tebe
@nana88 ludia napisala som jej že jej vratim plnu sumu po dodani kabata a vymaze negativnych hodnoteny,,,neodpisuje mi do pošty iba sem hadže blbe reči toto je jedna chora pani na hlavu a vy ju ešte v tom podporujete!!!!!!!!!!!!!!!!!!VED SA Už SPAMETAJTE čO ROBITE VšETCI čO STE TU O TOTO JEJ IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@babusinka mala som jeden obchod napišem aj nick a možete ju oslovit a spytat sa jej čo sa stalo ona ma tam dala,,,chcela som jednu bluzku poslala ju a le ja som ju neprebrala pretože som bola hospytalizovana aj z malou v bb v nemocnici mame velke zdravotne problemy,,,kym som sa vratila dala mi negat hodnotenie aj na listinu ma dala po prichade som jej poslala aj poštovne aj peniaze v ktorej bola cena bluzky ale bluzku si nechala a tym padom sa to vykompenzovalo..kedže bluzku nemal kto prebrat tak sa jej vratila domov ake mala aj peniaze za bluzku aj poštovne a aj bluzku,,kludne komtaktujte admina on o tom tiž vie,,poprosila ho o vymaz ale asi sa to nepodarilo alebo bol zaneprazdeny alebo ja neviem prečo,,,dopošlem ten nikc a kontaktujte ju,,,ja ked viem tak si priznam chybu ale toto je už vela zase som za hlupanu ja a nič som neurobila,,,takto nebudem mat ani kabat ani peniaze!!!a to vdaka vam čo ste ju tu všetci podporili!!!
@babusinka nech sa pači nick @erikaflenderov ...a som zvedava komu date potom za pravdu že si nevie priznat chybu
@nana88 A kde si zobrala že som stará pani , Ako vieš koľko ja mám rokov ? Súdiš podľa toho, že ani ty nemáš uvedený vek? Tou starou zlou pani môžeš biť presne aj ty ! Veď môžem biť mladšia ako ty. Mám síce tri deti a som na mater.dovolenke , nato som veľmi, veľmi hrdá a nehanbím sa za to .
@mamulienka77 a vy ste kto???ja som vam nič nepisala!!!! normalna ste?!!!
@mamulienka77 či kto ste čo ste??,.,.kolko mate tych nikou??!!! aj toto o niečom svedši,,,nevydari sa jeden vydari sa druhy...či ako to je alebo potom trpite schyzo,,toto je už vela na tomto MK!!!!!!!!!!!!!dufam že si to admin dobre naštuduje a vyjadri sa ktomuto všetkemu lebo toto čo sa deje tu už naozaj nieje normalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Som babusinka , len som mimo domu na návšteve u švagrinej. A ked že mi povedala, že to tu sleduje a čo si o mne napísala, že som stara zlá pani, tak som na to reagovala. A neboj sa nie som schyzo.
Ahojte, troška otázka od veci. Pls, koľko stojí po novom dobierka do 10 kg. Chcem poslať 4 balíky plienok a neviem aké bude poštovné. Ďakujééééééééééém. 🙂
Maminy, poradte prosim. Stala sa mi takato vec: kupila som si od jednej pani hracku, zaplatila doporucene, pricom aj v objednavke bolo napisane doporucene. Po tyzdni ked mi balik nechodil som sa spytala na podacie cislo. Pani napisala, ze nema, lebo poslala obycajne. Ale ze postarke kazala doporucene, aj tak zaplatila, tak nevie kde sa stala chyba. Ale bola mila a dohodli sme sa, ze ak balik nepride do pondelka, tak posle dalsiu hracku. A ono po 2 tyz prisiel balik dnes. 😖 Co mam teraz robit, ked ona uz poslala druhy? Neprebrat ho? alebo prebrat a zaplatit jej znovu? Ja som nehcela predsa dve hracky...neviem co mam robit ☹ ☹ ☹
@bodka13 pokial to nebola dobierka, ale doporucene, tak sa nebude vracat ale pojde po 18 dňoch na ulozisko nevyzdvihnutych zasielok, ale toto by bolo dobre overit priamo na poste, takto to fungovalo asi dva roky dozadu, ci sa nieco zmenilo a posta nahodou skvalitnila sluzby v prospech zakaznikov uz neviem

@nana88 @matik1 @sasska @pastelka74 vlad3331 Trafená hus zagágala, že ? Kočka ti sa tu neosopuj na nikoho, Každy má právo vyjadriť svoj názor a svoj nesúhlas. A keď si spravila chybu, tak si ju priznaj a vráť peniaze.
Viem čo ťa žerie , že sme sa @sasska zastali, že ,