Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@danabel nerozumiem,čo znamená namerané "na doraz" -to ako po koniec topánky,alebo po ukončenie tej "stielky" v topánočke 😕 ....aj keď je inzerát zmazaný ,ty si ho nájdeš v !moje nákupy" a môžete komunikovať pod daným inzerátom ďalej 😉 ....koľko času uplynulo čo sa ti neozvala ?
chcela si to poslať doporučene 1.triedou alebo obyčajne 1.triedou 😕 😉
@bodka13 vnútorná dĺžka na doraz - znamená presne odmeraná vložka v topánočke, takže keď má vložka 16cm, tak 15,5cm nie je na doraz presne a je tam ešte ďalších voľných 0,5cm - čiže to je tá rezerva,na ktorú som sa pýtala, či je možné, že sú tam +- ešte nejaké mm a bolo mi odpísané, že je to presne 15,5cm
k tomu zmazanému inzerátu, viem, kde je aj s celou našou komunikáciou...a veľmi rada by som kumunikovala, aj som sa o to pokúšala, ale odpoveď žiadna...a chcela som to poslať 1. triedou, lebo som ich chcela mať na jednu príležitosť, ktorú som potom nestihla - kúpila som malej do nich vložky, ktoré mi teraz do nich nesedia
ahojte predavajuce, kupujuce..chcem sa spytat, poradit.. je velky risk kupa kabatika od niekoho, kto nema este hodnotenie a je registrovany od konca januara? zatial som mala len pozitivne skusenosti, ale nerada by som sa popalila.. dik
@stastnevydatam moze aj nemusi, v tom ti asi nikto neporadi. vela pozitivnych hodnoteni este neznamena za ty budes tiez spokojna, tak ako bez hodnotenia neznamena ze musis byt nespokojna 😉
@stastnevydatam kazdy nejako zacina, mozno by som skusila pohladat, ci ho neinzeruje aj niekde inde a ci tam nema nejake hodnotenia.
tak toto ma dostalo!!!........ako sa "hra" na serioznu a je na ciernej listine (tam sa seriozny clovek podla mna len tak neocitne ). zistila som to az teraz, co uz, zasa moja vina 😠 😠 😠 . niekto musi konat podla pravidiel a na niekoho to neplati, ah jo ☹ ......FAKT SILA!!!!
@sailes , @pastelka74 baby, pozerám, že vy ste mali už viackrát problém s predávajúcimi. Podarilo sa vám to vždy vyriešiť? Pár strán dozadu som dávala fotky kabáta, ktorý som si kúpila a predávajúca mi chce vrátiť 70% z ceny po tom, čo jej kabát dôjde. Ona mi ho pošle v takom stave a ešte navrhne takéto riešenie.
Je z otázky "Vedeli by sme sa dohodnut na cene 16,5 € s doporucenou postou?" jasné, že to má byť poslané doporučene? Lebo odpoveď bola áno a predávajúca tvrdí, že o doporučenom poštovnom sme sa nebavili.
ladka23 Neodporucam predavajucu MYSKA2233 Mala zavadzajuci inzerat, nepravdive informacie. Pri pokuse o vratenie penazi mi napisala, ze som sa mala opytat.... Myslim si, ze by aj tak klamala.. A ze mi peniaze nevreti. Takyto sposob predaja tu podla mna nema co robit. Dajte si pozor aj na tuto predavajucu.
takže pani @ladka23 tu máte priestor
mohli by ste popísať Váš problém?
a riešili ste to s adminom?
ešte nič nie je stratené 😉
pridajte sem svoju skúsenosť.
ďakujeme
ladka23 Neodporucam predavajucu MYSKA2233 Mala zavadzajuci inzerat, nepravdive informacie. Pri pokuse o vratenie penazi mi napisala, ze som sa mala opytat.... Myslim si, ze by aj tak klamala.. A ze mi peniaze nevreti. Takyto sposob predaja tu podla mna nema co robit. Dajte si pozor aj na tuto predavajucu.
takže pani @ladka23 tu máte priestor
mohli by ste popísať Váš problém?
a riešili ste to s adminom?
ešte nič nie je stratené 😉
pridajte sem svoju skúsenosť.
ďakujeme
( čierna listina, strana 89)
ooo, sorry, blbne mi počítač 😅
@stastnevydatam Ahojte. Ja som tu tiež riešila kúpu deravých topánok. Možno ste to aj niektoré zaregistrovali a nakoniec som to vyhrala. Pani mi musela zaplatiť aj spätné poštovné čo neurobila. Ja som jej však topánky poslala na jej vlastné náklady . Nech dotyčná " bez hodnotenia " najskôr pošle tovar. Potom jej zaplatíš. Nejako tu dôveru získať musí.
@sasska Ked ti poslala poškodený kabat a chce ti vrátit peniaze tak o poškodeni vedela a zatajila to .Mala poškodenie uviesť v upútavku a mala o tom informovať aj teba keď ste spolu komunikovali.To je jasné porušenie pravidiel MK. Máš právo na vrátenie celej sumy aj spätného poštovného.Uverejni jej nick , neserióznych predávajúcich medzi sebou nechceme. A keď nepomôže ani to uverejní celú jej adresu.Musíš ju mať, veď ti posielala kabát. Nech vieme koho máme medzi sobou a na koho si dávať pozor.
@sasska ahoj.....tak mne sa zatedy podarilo vždy sa nejak pravdy dovolať,až na jednu herečku 😝 😝 ...ktorá aj nadalej tu klame baby...ale to je o inom.... 😒 ....prečítala som si a aj pozrela fotky....na jej fotkách však nie su vidieť rukávy...a vyzerá celkovo veľmi dobre......chápem a verím že máš nárok byť nespokojná...už len kvôli tomu ako sa k problému postavila predávajúca a to poštovné.....evidentne sa chcela kabátika zbaviť.....za tie peniaze ho mohla dať vyčistiť a po pravde napísať chyby,ale to by si si ho asi nekúpila...... 😠 😖 .......požiadaj ofico predávajúcu,aby sa vyjadrila k problému,potom jej odpoved pošli adminovi......a čakaj...................ja som nepochodila,v prípade mojej herečky,admin mal stále málo dôkazov 😀 😀 😀 😀 ....tak,veľa trpezlivosti a dobrý koniec tvojho obchodu 😉

@danabel
do leta času dosť....možno dcérke nožička dovtedy podrastie a topánočky budú dobré