Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mamulienka77 tak ste sa mala prihlasit cez svoj,,ale ja už tu neverim nikomu a podla mna mate tych nikov bohvie kolko a potom vypisujete z každeho
@babusinka pani judr spravodliva tak sa vyjadrite k tomu čo ste teraz všetci ticho!!!!som zvedava či vy prave vy mi to preplatite ked mi nepošle kabat leb po novom chce odškodne a aj kabat tak nech sa pači ked vy robite s každym poriadky som zvedava ako sa teraz k tomu postavite či cely konik zas vyburcujete aby boli na jej strane!!!!! niekedy je mlčanie nad zlato a nestarat sa do čo ho vas nič alebo mi potom pošlete peniaze na učet vy a kupite aj novy kabat..lebo už ste ma tu vetci nasrali a hlavne vy ...vy chcete pomahat hovno...iba navažat sa do ludi a puštat a robit im nervy urazat ponižovat taka pomoc,,,dufam že už vas nikto nikdy nebude brat na vedomie lebo viacej zla narobite ako osohu,,,dakujem za taku pomoc
žienky, asi mimo tému, ale máte nejaký trik, ako si označiť osobu, s ktorou ste riešili obchod a dopadlo to katastrofálne? Na bb táto možnosť je a už mi to viac krát pomohlo, ale tu neviem, ako to spraviť...máte trik?
@sasska @nana88 ešte raz davam do pozornosti članok https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok... 😉
@matik1 nemam problem jej hned poslat peniaze učtom v tejto sekunde ale všetko čo sa vyjadrovalo na moju adresu poprosim o vymaz...a ja samozrejme poprosim admina aby vymazal všetko čo som ja dala do diskusie,,,ale ona to ma horšie kedže na moju adresu sa vyjadrovali negativne aj ženy ktore s tym nič nemali,,,chcem aj to všetko mat vymazane a prevediem hned peniaze
@sasska nehovor mi prosim ta že ostatne je na adminovy on ti slova do ust nevkladal ty si to pisala tak bud taka laskava a vybav to už mam toho po krk chcela si to riešit tak to teraz rieš!!!a nevyhovaraj sa na admina,,,ked to vymaže posielam peniaze!!!velmi mi na tom zaleži inač by som sa k tomu nevyjadrovala ako nahle to bude vymazane hned ti pošlem koruny učtom ,,može byt??