Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martinka17 ...ja mám taký zošit...píšem si tam všetko,čo sa týka môjho bazáriku,nákupov a predaja a hlavne kdew som a od koho dobre nakúpila a kto ma aj pekne napálil...ver mi...veľmi dobrá vec..... 😉
@pastelka74 musím niečo také aj ja spraviť, lebo často blúdim, klikám na inzeráty, píšem a len zbežne prečítam podmienky predaja a dnes som tak skoro napísala pani, ktorá mi na inej stránke dala neprávom 2 hodnotenia, dodnes mi z nej behá mráz po chrbte 😝
@martinka17 ...no a preto mám ten zošit,aj neregistrované si tam píšem,aj zlé aj dobré...možno niekomu to bude pripadať smiešne,ale po skúsenostiach tu na bazáre,som bola k tomu donútená.....a tiež tu mám jedno"eso",ktoré nemusím..... 😝 😝
@pastelka74 no veď to, v poslednej dobe to je ťažšie a ťažšie 😝 Skúsim si to aj ja písať, a smiešne to nie je, nakoniec mám inzerát, ktorý je pozastavený a tam som si dala tie mená, tak si ho musím častejšie otvoriť 😵
@martinka17 ...aj to je riešenie...mám v tom prehľad,to je pre mňa dôležité...hlavne v neregistrovaných....ale v poslednej dobe,tie sú spolahlivejšie ako tu,registrované....
@pastelka74 presne, neregistrovaným to ide fakt lepšie🙂 Super systém, niečo spravím aj ja 😉
@amandalear ty si ten kabát nedržala v ruke a nevidela. Ja si nemyslím, že pomôže čistiareň a keby aj, nechápem prečo by som ja mala znášať náklady za čistenie. Tento bazár má svoje pravidlá a ja som sa na to pýtala. Možno predávajúca len čakala, či nenarazí na niekoho, komu to proste bude jedno, tak ako tebe. Prečo ho nezobrala späť hneď nechápem, bola som ochotná aj zaplatiť poštu, vôbec nič by ju to nestálo. Tiež si myslím, že sa to tu zbytočne dlho riešilo a naťahovalo. Lenže bez tejto témy by si predávajúce začali s nami robiť, čo sa im zachce.
Tak aj ja pridávam nespoľahlivú predávajúcu: andreasepitkova@gmail.com Najprv sa vypytuje na miery,potom na dobierku,neodpovedá na maily..nepokojnosť... 😠 😠 😠
@ivetka1981 predávajúca sa ťa pýtala na miery a dobierku 😕 ....boli ste už záväzne dohodnuté na obchode,lebo pokiaľ sa len pýtala a "zabudla" napísať,že to nechce tak by som ju ako nespoľahlivú neoznačila ....takých by som tu už napísala na 2 strany - počkám max.3 dni a potom ju mažem so záujemcov 😉
@bodka13 v podstate máš pravdu,nedohodli sme sa,ale je slušnosť aspon odpísať na otázky,kt.som sa pýtala ohladne záujmu....ved na to tento portál je(napísať skúsenosť s kupujucimi),či???
@ivetka1981 napísať skúsenosť a rovno ju odporučiť ako nespoľahlivú je rozdiel ....daj si do podmienok,že čakáš do 3 dní na rozhodnutie o nákupe a potom posúvaš tovar ďalej 😉 ...všetko je to o slušnosti 🙂 mne nedá napísať otázku bez pozdravu a iná ti pri tovare za 15€ napíše "za 10€ to zoberiem" ☹ to tiež nemá zo slušnosťou nič spoločné
@sasska rozhodla som sa že ked dojde naspet ak tam boli neake flaky alebo čo ...tak ho hodim do pračky a odfotim a buchnem sem foto a pofotim aj rukavy a ked to vinde von som zvedava čo potom budete tu riešit,,,sa zamyslite ved sme sa dohodli tak prestante mudrovat do druhych čo s tym nič nemaju ,,,vam vadi že vam napisala pravdu že všetky čo tu kvakate predavate ešte horšie veci ako ja!!!!a potom sa obhajujete navzajom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ludia bez chrbtovej kosti predavaju aj smeti, ktore vytiahli niekde z kontajnera a pytaju si od mamiciek na materskej za to este aj peniaze. "no nekup to". az sa mi zaludok dvihol.
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/0df...
a tieto "nemaju ziadnu vadu" len su cele vysmatlane. pozrite tu lavu, ako je strasne vykrivena od nohy.
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/065...
@stanislavao 😲 😲 😲 Boze moj 😲 😲 😲 ono uz to okolie svedci o mnohom , ale takyto stav som asi este tu ani nevidela a ta cena ..koksooooo, plus postovne a mas v akcii po minmalnom prilozeni aj nove ....fuj
@sasska
@matik1 Ahojte v mojom prípade nešlo o to , že mi je to jedno ako tovar vyzeral , či mi ho vezmú spat alebo žeby som to neriešila. So mnou to nemal kto riešit, nakolko predávajúce majú vo svojich podmienkach "tovar spat neberiem" tak aký význam majú pravidlá bazárika modrého koníka???? Ziadny! A na to aby som tu riešila na 10 strán v tomto fore jednu vec ? Prepáčte ale ani nervy a ani čas nemám na takéto forum, čo sa tu infantilne hádajú na jednej ruke zrátatelné maminky, čo sa kafrú do všetkého a do každého. Aj tak tu boli, sú a budú maminky/nemaminky , ktoré budú predávat čo sa im chce a nikto tie čo tu chcú spravodlivost ich nezastaví.......tak o čom to je?
@stanislavao chrbtová kost? ak sa nájde na to záujemca , prečo nie? ved to je bazár 😀 😀 😀
@amandalear to si snad srandu robite_ snad si nemyslite, ze toto niekto kupi. ved zas ludia nie su uplni debili. ale ved to je hanba na predavajucu, ze aka je to spindura. fuj, v hentakom stave veci mat doma. to je vizitka.
@amandalear máš úplnú pravdu, niektorým sú tieto pravidlá úplne fuk, ale ja si myslím, že vždy sa oplatí aspoň skúsiť bojovať. Mne to vyšlo, po 1,5 roku obchodovania sa mi stalo prvý raz, že prišiel tovar, aký som nečakala. Ale peniažky som dostala späť. Veď keď máš problém, treba sem napísať, mnohé svoj problém vyriešili práve tým, že sem napísali a druhá strana "prišla k rozumu". A či sa pridáš aj ty, to je už na Tebe. Ja Ti prajem, aby si mala šťastie na predávajúce a riešiť to tu nemusela 😀
Ahojte.podla vas ke to prve tricko z hora biele?
@zanika1983 tak ti odpoviem..to pod nim je ziarivejsie..ale ked ho nebudes porovnavat ano, môzem povedat, ze je biele...
@traktor porovnala som ho len ako priklad...lebo aj v skutocnosti je take zadubene sive. A inak nato neviem poukazat. No ottas.flaky z neho po hodinovom namoceni v arieli a save zisli. Ale pani veci spat neberie :/ !!!!

@nana88 ja tiež, tak sa konečne presuňme do IP
ďakujem všetkým za pomoc 🙂