Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@myska2233 a mňa by stále zaujímalo, prečo sa nevyjadríte k tomuto:
ladka23 Neodporucam predavajucu MYSKA2233 Mala zavadzajuci inzerat, nepravdive informacie. Pri pokuse o vratenie penazi mi napisala, ze som sa mala opytat.... Myslim si, ze by aj tak klamala.. A ze mi peniaze nevreti. Takyto sposob predaja tu podla mna nema co robit. Dajte si pozor aj na tuto predavajucu.
lebo na predávajúcu
@aslana ste veeeeeeeeľmi prísna a žiadate od nej nejaké to morálne správanie, ale čo sa týka Vás, máte akýsi iný meter 😒
je to podľa Vás fér??
@momusa @zanika1983 mlada pani prečo ju urážate ? Veď vy ste jej predala poškodený tovar, nie ona vám.Nerozumiem tomu.
@zanika1983 ja som to videla a to stači ako prane v čiernom a za tu cenu????to by som nechcela hamba
@zanika1983 veru tak moja!!!!!!!!!!! a take bych vyradovala od tejto stranky!!!!
🙂
@matik1
@aslana
viete baby, mne toto príde maximálne neseriózne a sebecké od nej
tu ide rozpitvávať inú maminu a ona hentak odpinkla svoju kupujúcu
ja keby som vedela predtým, aké má hodnotko, najprv by som skúsila jej rétoriku použiť-nech si na vlastnej koži vyskúša,ako sa ona chovala " mali ste sa opýtať" 😝
a to ona mala už zavádzajúci inzerát!!!
a nie niečo, čo si nevšimla-ako riešila tu s Vami aslana
takže už v tej arogantnej odpovedi si priznala,že o tom vedela! (mali ste sa pýtať)...to je jednanie!!!!
@myska2233 viem,že Vás tu môžem označovať,koľko chcem a nevyjadríte sa 😝
to svedčí tiež o niečom
i keď zase verím,žeby možno očiernila chúďa ladku,ktorá sa už nevie brániť, lebo tu nefunguje.....
škoda písmen...