icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

babusinka
Odpoveď bola odstránená
momusa
Odpoveď bola odstránená
zanika1983
Odpoveď bola odstránená
macamac
17. feb 2013

@myska2233 a mňa by stále zaujímalo, prečo sa nevyjadríte k tomuto:

ladka23 Neodporucam predavajucu MYSKA2233 Mala zavadzajuci inzerat, nepravdive informacie. Pri pokuse o vratenie penazi mi napisala, ze som sa mala opytat.... Myslim si, ze by aj tak klamala.. A ze mi peniaze nevreti. Takyto sposob predaja tu podla mna nema co robit. Dajte si pozor aj na tuto predavajucu.

lebo na predávajúcu
@aslana ste veeeeeeeeľmi prísna a žiadate od nej nejaké to morálne správanie, ale čo sa týka Vás, máte akýsi iný meter 😒

je to podľa Vás fér??

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
17. feb 2013

@momusa @zanika1983 mlada pani prečo ju urážate ? Veď vy ste jej predala poškodený tovar, nie ona vám.Nerozumiem tomu.

vlad3331
17. feb 2013

@babusinka babu...to tak byva my poškodene sme najhoršie

zanika1983
17. feb 2013

@babusinka
@vlad3331 tak podla nej je ok. Ona by bola spokojna podla vsetkeho. fotku mam v mojom blogu a mozem ho pofotit aj s mojimi starymi vecami.

vlad3331
17. feb 2013

@zanika1983 ja som to videla a to stači ako prane v čiernom a za tu cenu????to by som nechcela hamba

sebisleli
17. feb 2013

Nespolahliva @sebieli ..........zarezervuje,vypyta cu a ze eurace posle....a nic ..ticho......neodpoveda☹

babusinka
Odpoveď bola odstránená
matik1
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
matik1
Odpoveď bola odstránená
aslana
17. feb 2013

@macamac nie ste sama koho to zaujima a neviem ci sa to niekedy dozvieme kedze mila pani sa vyjadruje len k tomu co vyhovuje jej. aspon vidime serioznost tejto maminy .....

matik1
17. feb 2013

@aslana presne pre toto som si myslela, že upraví hodnotenie. Preto, lebo aj ona urobila chybu. Ale zdá sa, že to je už zabudnuté...

aslana
17. feb 2013

nemam slov na to
@matik1

aslana
17. feb 2013

@matik1 jedine co ma mrzi je ze nick ladka23 je uz zmazany tak asi sa pravdu nedozvieme....nie je to seriozne voci vsetkym ostatnym....

matik1
17. feb 2013

@aslana nechaj to už tak, rozhodla sa, musíš to rešpektovať. Možno do budúcna nezaškodí viacej opatrnosti a hlavne ústretovosti, keď sa niečo podobné stane. 😀

vlad3331
17. feb 2013

@zanika1983 veru tak moja!!!!!!!!!!! a take bych vyradovala od tejto stranky!!!!

vlad3331
17. feb 2013

@sebisleli pozname stretla som sa stym!!!!

aslana
17. feb 2013

@matik1 jasne nemamzaujem to uz viac rozpytvavat,je to pre mna ukoncene.....ja mam svedomie ciste...a zabudnute ostava tajomstvom nadalej 😀

babusinka
Odpoveď bola odstránená
babusinka
17. feb 2013

🙂

macamac
17. feb 2013

@matik1
@aslana
viete baby, mne toto príde maximálne neseriózne a sebecké od nej
tu ide rozpitvávať inú maminu a ona hentak odpinkla svoju kupujúcu

ja keby som vedela predtým, aké má hodnotko, najprv by som skúsila jej rétoriku použiť-nech si na vlastnej koži vyskúša,ako sa ona chovala " mali ste sa opýtať" 😝
a to ona mala už zavádzajúci inzerát!!!
a nie niečo, čo si nevšimla-ako riešila tu s Vami aslana
takže už v tej arogantnej odpovedi si priznala,že o tom vedela! (mali ste sa pýtať)...to je jednanie!!!!

@myska2233 viem,že Vás tu môžem označovať,koľko chcem a nevyjadríte sa 😝
to svedčí tiež o niečom

i keď zase verím,žeby možno očiernila chúďa ladku,ktorá sa už nevie brániť, lebo tu nefunguje.....

škoda písmen...

aslana
17. feb 2013

@babusinka kto je to?....akosi nie som v obraze 😀