icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garzonka
21. feb 2013

@pietra Aha, no mne to prave ukazuje modifikaciu inzeratu, ktory som si v utorok znovu aktivovala z pozastaveneho, nic som na nom nemenila... 😕
Ale ako pises, podstatne je, ze sa maju obe dohodnut.

pietra
21. feb 2013

@garzonka ak ho aktivujem, tak sa pod textom ukaze dnesny datum, ale pri postaveni sa na ten datum mysou, mi to modifikaciu vypise tu staru

mima1311
21. feb 2013

@pietra presne , som to skusala na mojom pozastavenom , ktory som dnes dala opät na plochu - neaktualizovala , len vypla pozastavenie ...a ukazuje mi modifikaciu v 10/2012

kikimoda
21. feb 2013

@lejla77 kazdy ma pravo na to co je napisane v obchodnych podmienkach PREDAVAJUCEJ a ked v nich ma uvedene, ze peniaze za postovne sa nevracia iba za tovar tak je to tak...mimochodom v hociktorom e-shope ktory najdete na nete je to presne tak isto..postovne nevratia nikde!

olinkaw
Odpoveď bola odstránená
olinkaw
21. feb 2013

jéééžiš, ospravedlňujem sa za tie medzery, neviem prečo mi to tak skopírovalo 🙂

traktor
21. feb 2013

@olinkaw treba sa obratit na admina / martinjasen/ a ten zisti, ci bol inzerat upraveny...pokial ano a v inzerate bola tato mikina uvedena pod znacku gap a gap to nie je, tak mas narok na vratenie plnej sumy + preplatenie postovneho..pokial nebol upraveny a bol pod ina znacka, tak ti predavajuca nemusi vratit peniazky...ale ak sa rozhodne, ze ano, tak ti nemusi preplatit postu...tu je to uz zbytocne natahovat, fakt sa obrat na admina 😉

garzonka
21. feb 2013

@olinkaw Nevadi, medzery neriesime 🙂
Ale predavajuca zavadzala, pokial bolo menene znenie inzeratu, a predtym tam bolo GAP, a teraz uz nie je, tak je to zavadzanie v znacke. Naviac sama predavajuca priznala nepriamo vo vasej konverzacii, ze nikto by original nenosenu mikinu za 10€ nepredaval....
@monika17012012

pietra
21. feb 2013

podla mna tu pomoze iba admin, ktory vie zistit, kedy a ako bol inzerat meneny, ci bol meneny text, nadpis alebo vlastnosti (zadanie znacky). Ak by v povodnom inzerate bola mikina prezentovana ako mikina znacky GAP, je to dovod na vratenie penazi, vratane obidvoch postovnych.
Ak by tam vsak toto spomenute nebolo, tak nevyhovujuce rozmery dovodom na vratenie nie su,kedze kupujuca isla do obchodu s tym, ze jej to predavajuca nemoze premerat.
A co sa tyka vratenia, ci najprv peniaze alebo tovar - vzdy tu platilo nepisane pravidlo, ze najprv sa vracia tovar, az potom peniaze.

olinkaw
21. feb 2013

ďakujem 🙂 Inzerát bol menený na 100% a predávajúca to vie. Adminovi som písala už včera, no idem mu ešte napísať, že znenie inzerátu dnes zmenila. @pietra nemám problém poslať mikinu späť, ale až keď admin rozhodne (nechcem prísť o peniaze)

olinkaw
21. feb 2013

aj takýto má predávajúca @monika17012012 v ponuke. Má ho zadaný ako svetrík GAP, no stačí pozrieť na ten biely štítok a je Vám jasné, že je to fake ;)
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-mikiny-s...

babusinka
21. feb 2013

@pietra Tak to je fasa ! Ja som myslela že sa s tým dá normalne preukázať, že si poslal zasielku. Tak to si môžu taku potvrdenku strčiť...

simisi
21. feb 2013

@babusinka taketo potvrdenky sluzia len ako vydavok,do dani....pri firemnej poste napr. 😉

babusinka
21. feb 2013

@simisi Asi ano, už som o tom písala vyššie.Ale to je škoda , že sú to len také zdrapy.Nám na MK by to poslúžilo.

garzonka
21. feb 2013

@babusinka To by ale potom nebol rozdiel v obycajnom a doporucenom postovnom, cena je ina a teda aj sluzby su ine.
Obyc. sa neda vypatrat a nie je doklad o podani / to sa da vhodit aj do postovej schranky, ak to ma znamku, netreba ani na postu chodit/ .....doporuc. sa da vypatrat, reklamovat a je doklad o podani+ pod. cislo. 😉

babusinka
21. feb 2013

@olinkaw
@traktor
@pietra
@simisi
@garzonka @vlad3331 @matik1 Nechápem prečo ta pani nechce zobrať mikinu naspäť, keď tu môžu iné, iný tovar zobrať naspäť , prečo nie ona . Veď je to dokázane že ste mala zavadzajúci popis, neinformovala ste kupujúcu správne. Ja mám tiež v podmienkach napísané, že neberiem, ale som zobrala. A prečo nie ? Pani vysvetlite mi prečo nechcete zobrať tovar naspäť ! Prečo ?

babusinka
21. feb 2013

Čo sa stalo ? Niekto vymazal celú stránku hore.Nedá sa tam nič prečítať !

nana88
21. feb 2013

@sasska poslala ste mi kabat kde som vam musela zaplatit dalšie 3 eura aj ked som vam uhradila na vaš učet cenu kabata a poštovneho čo to ma znamenat?!!!som zvedava ako sa vyjadrite ..čo vy na to @babusinka ?

nana88
21. feb 2013

@matik1 chcem sa opytat čo sme mali potičku za ten kabat pani som uhradila aj poštovne doporučene aj cenu kabatu a ked mi došiel balik muselka som uhradit dalšie 3eura tak nerozumiem ako to mam teraz riešit takže za moj kabat som jej vratila 19.4..kde on stal 15e,,m

sasska
21. feb 2013

@nana88 poslala si mi 16,4 €, ja som ti na zaciatku zaplatila 16,5 €.
Mala si mi uhradit aj spatne postovne, co je 2,05 €, tak sme sa dohodli. Dobierku mas 3 €, ale 1 € som ti poslala 19.2. naspat na tvoj ucet, takze si zaplatila len postovne, bez poplatku za dobierku, aby si sa nemohla stazovat, ze si platila nieco navyse.

pastalkaa
21. feb 2013

@erikkk002 mila mamicka stale cakam ze mi vratite moje peniaze a zoberiete si naspat svoje rozlepene topanocky... 😒

babusinka
21. feb 2013

@nana88
@sasska Čo do toho zaťahujete zasa mňa, ja neviem ako ste sa v IP dohodli.

pastalkaa
21. feb 2013

@babusinka nikto nic nevymazal..maminke sa tak podarilo vlozit tam konverzacii z druhou mamickou 😉 sama nevie preco jej to tak spravilo 🙂

lejla77
21. feb 2013

@pastalkaa A tebe sa admin nevyjadril? Ak nie, kontaktuj ho znovu.

pastalkaa
21. feb 2013

@lejla77 uz ano ..

lejla77
21. feb 2013

@pastalkaa a ako sa vyjadril?

pastalkaa
21. feb 2013

@lejla77 ze si s mamickou pise a ked nieco zisti alebo vyriesi tak mi napise.... 😒

matik1
21. feb 2013

@nana88 sasska Ti odpísala, mala si jej uhradiť aj poštovné, ktoré ona zaplatí, keď Ti bude kabát vracať. Keďže si tak neurobila, poslala Ti kabát dobierkou, zaplatila si tri €, ale sasska Ti 1€ vrátila späť, takže je to v poriadku.

lejla77
21. feb 2013

@pastalkaa a to ti kedy pisal?

monika17012012
21. feb 2013

@olinkaw. Ten sveter tu neries... nema to nic spolocne s mikinou...ja som vam napidala ze som ochotna vratit 10eir tak co riesite??