icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastalkaa
22. feb 2013

@miskakyska nehnevaj sa ale tieto mamicky sa snazia pomahat druhym podvedenym..tak ako raz ine pomohli jej ona sa snazi pomoct druhym ..tak nechapem co proti nej mas...teraz sa napriklad snazia pomoct mne...sam clovek tu nezmoze nic ked mu nikto nepomoze...niesme totiz take zbehle v takych situaciach ..neriesime to casto...sama si to napisala ze si nevedela par dni do zadu @babusinka rady..tiez jej museli pomoct .nedokazala by svoju pravdu obhajit sama ....tak neviem preco do nej rypes zakazdym ked tu nieco napise..vsak mozno raz budes aj ty potrebovat pomoc od nej a ostanych..

miskakyska
22. feb 2013

@babusinka ehm..ked už si pri tom..bola som aj ja medzi tymi,čo sa ťa zastali 😉 a neber nič ako osočovanie na tvoju adresu 😉 na problémy je tu admin...sama vidíš,že sa tu môžte aj poskladať a problémy nevyriešite,tak načo kolom dokola písať o tom istom 😅 nechcela som sa ťa nijako dotknúť....dovideniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😎 😎

pastalkaa
22. feb 2013

@babusinka ani ja som nemala ziadne tusenie ze tu takato stranka je..az teraz ked mam problem a poradili mi ostatne mamicky ze tu mam ist ..

babusinka
22. feb 2013

@pastalkaa vidíš ja som @myskakyska nikdy v živote nič neurobila, ani ma nepozná a ako sa na mňa osopila,
Nechápem to !

pastalkaa
22. feb 2013

@babusinka ja tiez nechapem a este ked som si teraz precitala ze ona patrila medzi tych co ti pomahali...

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
22. feb 2013

@miskakyska Dúfam že som sa vtedy poďakovala všetkým aj tebe za to že si sa ma zastala. Viem že ich bolo strašne veľa, čo sa ma zastali, keď si bola medzi nimi, tak potom nechápem tu poznámku na moju osobu.
Nejako som to nepochopila.

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa ja nechapem preco to riesite tu a nie cez admina.ved on o tom rozhodne a nie tieto panie..podla mna to je tu neakych 5 zien stale tych istych a vyuzivaju to tu ako ventylaciu a neverim ze neak pomozu ked hlavne slovo ma admin ,napriek tomu sa tu s nim vela zien ohana a robia mu zbytocnu robotu ked to vsetko musi citat a tym padom sa vas a problemy druhych predlzuju lebo sa nemoze venovat tomu co ma.to je len moj nazor

pastalkaa
22. feb 2013

@vlad3331 inac mojko..uz mi ani nevadi ze mi ich mozno nevrati......nech jej posluzia.... ako mi vadi to ze somna sa teraz snazi urobit tu zlu..

nana88
22. feb 2013

@miskakyska vy ste clovek ktory ma objektyvy pohlad co tu malokto..

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 ja som uz adminovi pisala ..a vy preco pisete svoje problemi tu????

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa raz som sem napisala a dodnes nemam nic vyriesene aj admin ma ziadost ,no pochopila som ze to bude así este velmí dlho trvat kym sa mi to doriesi a to len kvoli tomu ze keby si to kazda riesila cez ziadost mal by menej roboty a aj tak je to zbytocne tu riesit ci sa aj vy potrebujete ventylovat? ked ste ho uz oslovila tak naco sem vypisujete nijto z nas co v je nemoze rozhodnut o tom to je a nieje vinny na to je tu admin tak neviem kedy to tu vsetci pochopite

miskakyska
22. feb 2013

@babusinka opakujem to posledný kráááááááááááát 😒 na nikoho som sa neosopila!!!!!!!!!!!...presne o tomto som písala..sa chytíte niečoho...spravíte z komára somára a budete si svoje mleeeeeeeeeeeť kooooooolom dokola cez tri strany,pri tom to nemá absolútne nič s pomocou druhym oklamanym.........škoda tu aj čo písať,lebo si budete mleť svoje 😉

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 ale to iste mozem aj ja vam napisat..tiez ste napisali adminovi a nadalej pisete sem..ja sa nepotrebujem vyventylovat..dnes som sa potrebovala len poradit co dalej ked mi prisla zvlastna odpoved od admina...ja nepotrebujem aby ste mi vy alebo niektora ina mamicka povedali ktora z nas je vinna a ktora ma pravdu...viem ze o tom rozhodne len admin..tato stranka tu sluzi ako som pochopila ze si mamicky mozno aj same medzi sebou svoj problem vyriesia a nepotrebuju na to ani admina...takze ako pisete mal by menej roboty... .len na to musia byt dve ktore to chcu riesit..ja som chcela bez admina preto som tuto stranku vyuzila ako prvu..no nepomohlo ..ale ked chcem radu pridem si po nu sem...je to na to urcene.. 😉

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa podla mna je to tu na to aby sa tu pretriasali veci čo sa maju v žiadostiach tak preto vam vravim ani jedna z nas čo tu pišeme vam peniaze nepošleme za nu tak si to musite s nou riešit a nie s tymi ktore len poukazuju ktora je vinna a ktora nie,,,podla mna je to tu iba na to a pre to by ste si to mali riešit s nou a z adminom a nie s nami,,,

nana88
22. feb 2013

@miskakyska to je presne o tom nedaš im za pravdu tak si ta najhoršia

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 pytala som si od vas niekedy peniaze...????nechapem preco tiez neriesite svoj problem z adminom...a vypisujete ho sem ked davno viete co mate robit...od vas som nieco chcela niekedy????myslim ze som vam ani nezacala prva pisat tak neviem co riesite....

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 to je presne o mamickach ktore schvalne rypu do druhych ....neviem co od toho cakate...to neni o tom ze nedavate za pravdu...ja som sa na vas nazor ani nikdy nepytala

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa nie chcete peniaze od tej čo vam poslala tovar tak si to riešte s nou,,ja len toto vam chcem povedat treba čakat a nie huckat tu mamičky proti sebe lebo toto je len o tom,,,a tymto chcem poukazat aj tym ktore sa tvaria že vam pomahaju aj tak vam nepomožu ..jedine admin tak preto to treba s nim riešit

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa to je zvlaštne ked napišem niečo objektyvne vtedy hned sa osopi každa že sa nepytala na moj nazor,,,tak ale teraz ja využijem tu slavnu vetu čo sa snou každy ohana tu,, TU SA MOže vyjadrit každy...na to to je,, nie?? 😉

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 vsak ale nepiste ze mi ich nedate ked ja ich od vas ani nepytam ..mamicku som uz xxxxkrat volala sem...ignoruje ma ..nie som zbehla ako vy..ale asi by to bolo zbytocne ked aj napriek tomu ze viete ze mate pisat adminovi pisete sem... a ja nikoho nehuckam....nikomu nepisem aby napisal dotycnej mamicke ak ste si nevsimli davno tu jej meno neuvadzam....pretoze to som uz davno pochopila aj bez vas a vasej rady ze to nema vyznam pekny den 😉

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa tak by ste si mala položit otazku,ked viete že tu nič nevyriešite.... ,tak vlastne načo sem pišete?.. 😎 podobne prijemny den prajem aj ja 🙂

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 tu istu otazku si polozte aj vy 😉 a nedavajte potom zbytocne rady ked sa ich sama nedrzite 😉

vlad3331
22. feb 2013

@nana88 pastalka nam nikdy nekazala aby sme sa vyjadrovali same sme uznali za vhodne aby sme napisaly svoj nazor na maminky čo klamu ine aprečo nie sa zastat???????????????????????????nato tu je ta stranka!!!!a viacej bolo pripadov ked sa maminky zapojili a vyriešilo sa to poctatne čo malo!!!!!

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa ja som si ju položila a viem prečo tu som,,,ale o čo ide vam tak to neviem,,alebo viem len sa nechcem hadat čo tu robi večšina..

nana88
22. feb 2013

@vlad3331 no na vas som čakala kedy sa mi ozvete to asi vy mate ten slovnik toho ožrana🙂 či ako vam to napisala jedna pani,,,ano sama ste napislasa každa s amože vyjadrit ja vam to neberiem a ani vy to nevezmete mne 😉

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 preco?????aby ste rypali???do druhych???len tak z nudy....na to ja nemam cas a ani niesom povaha aby som sa s niekym hadala o nicom 🙂 a nic som vam neurobila tak sa do mna nemusite navazat... 😉 ja som vam neurobila nic...alebo ano????neviem o tom..ja pisem len z babamy ktore ma oslovia ..nebudem mlacat a hrat mrtveho chrobaka..ked sa ma niekto na nieco opyta odpovedam ak ste si este nevsimli..ako sa to stalo aj dnes...

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa ale ste inač by ste nepisala ...je tu takych par a ako vidim už sa pomaličky začinaju chytat šak kukajte dalej samy sa ozyvaju mne 😉 ked nieje problem najdu si prečo riešit..

vlad3331
22. feb 2013

@nana88 očom točite?????najprv si prečitajte poriadne kto čo piše hehehehe

vlad3331
22. feb 2013

@nana88 kto sa hada??vyjadrenie a zastatie mamičky čo bola oklamana je hadanie??????????